Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

Az elmúlt években, zenét hallgat a telefon vagy tablet PC, a Bluetooth hangszóró vált normális. Még autógyártók új autók, hogy a rendelkezésre álló Bluetooth zenehallgatás a telefonról az autórádiót.
Lehet, hogy van néhány régi hangszórók, amelyek továbbra is hallja jól, vagy talán van egy hangrendszer minőségi házimozi, amelyben még a befektetett jelentős mennyiségű; ez nem bűn, hogy cserélje ki őket másokkal, ha nagyon jó.
A kezelés a car audio rendszerek, hangszórók és idősebb egy Bluetooth vevőt, amely visszahozza őket az életbe, és volt intelligens készülékek.

Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

Vettem az Amazon Bluetooth audio vevő, nem tudva, hogy milyen jó lesz. Őszintén szólva, azt hittem, elég hülye volt ahhoz, hogy hallja a zenét hangszórók, de nagy hatással volt rám a hang, ami jobb, mint a fejhallgató kimenet a telefon. Most azt mondom, hogy hibáztatom a telefon, valamint fejhallgató nem hallja; de azt lehet mondani, hogy megpróbáltam egy iPad Mini 2, és még kevésbé lehetett hallani a zenét fejhallgatón, mint a Bluetooth.
A készülék az úgynevezett Justop, ami valószínűleg a neve véletlenszerűen választották ki az OEM Kínában. Ugyanazt a terméket, előfordulhat, hogy az egyéb márkák.

Justop gadget nagyon egyszerű, csak egy apa jack (TRS), élelmiszer slot és egy többfunkciós gomb, mellyel a: on / off, a párosítás, a szünet / lejátszás.
A dobozban van egy dugó adapter anya jack (TRS), sztereó RCA; Ezen kívül is van egy anya csatlakozó adapter (TRS) mindkét végén, mellyel a fejhallgatót csatlakoztat.
Justop belül pedig egy akkumulátort magad bármilyen 12 260 órányi lejátszást és készenléti; Ezért, ez a Bluetooth audio vevő lehet használni fejhallgatóval.
Bluetooth audio vevő Justop (Amazon.co.uk)

Video bemutató - Vezeték nélküli zene Bluetooth-on keresztül bármilyen hangszórón, fejhallgatón és az autóban



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.