Igazi multitasking régebbi Samsung telefonokon, Androidon - oktatóvideó

Szia barátok, ma boldog vagyok, mert kaptam a kedvenc telefon szolgáltatás, hogy a Samsung Galaxy Note, amely végül meghalt, nem adott életjelet, teljes tégla.
Hogyan tettem tégla nézni?
Ez egyszerű, én vissza a biztonsági másolat CWM Recovery és kész. Valójában a telefon egy ismert hiba (bug eMMC), ez egy olyan zavart, hogy a telefon teszi a belső tároló és a rum. Ő vissza a tartalék, de nem állítható vissza, és törölni mindent, beleértve az alapvető indító fájlokat. A probléma az, hogy szerettem volna visszaállítani a hivatalos ROM ClockWorkMod és szerencsétlenség történt, állítsa vissza az egyéni rom (CyanogenMod 10 11 vagy) nem történik semmi.
Győződjön meg arról, hogy ez a hiba jelen van számos mobiltelefon a Samsung Android termékek, ellenőrizze xda-fejlesztők, ha a telefon sérült, és meg kell tennie a problémák elkerülése érdekében (általában meg kell változtatni a kernel).
Szerencsére a srácok a Samsung szerviz (a szolgáltató FAME) oldottam meg a problémát nagyon elegánsan megváltoztatta az alaplap a készülék.
Most a mai téma.
Amint megkaptam a telefont az első, és természetesen elmentem vaku uiala (tehát nem őrült dolgokat), tettem egy hivatalos ROM megjelent Hollandiában, mert nem érkezett meg a Jelly Bean frissítést Galaxy Note.
Villogás után (Odin-nal) észrevettem, hogy vannak "finomságok", a legérdekesebbek:
Több ablak - lehetővé teszi két alkalmazás futtatását ugyanazon a képernyőn egyszerre, mindkettő egyszerre működik.
Felbukkanó lejátszás - az alapértelmezett lejátszóban megnyitott videofájlok egy kis felbukkanó ablakban futhatnak, függetlenül attól, hogy mely programok nyitják meg az ablakot, amikor a film felül lesz, átméretezhetők és áthelyezhetők egyik helyről a másikra. Sajnos ez még mindig nem működik más lejátszókkal vagy a videón kívül.
Ez csak két a szoftver funkciók hatással volt rám, hogy azért, mert beszélünk egy telefon, amely csaknem 2 éve közel sem olyan erős, mint a Galaxy Note Galaxy S3 vagy 2. Ismét azt bizonyítja, hogy a Samsung mérnökei működik régebbi hardveren.
Ezen kívül két funkciót, amelyek javítják a multitasking nyilvánvalóan, és más csodák is történtek:
Közösségi címke - ez lehetővé teszi az ismerős arcok megcímkézését, amely után bárkit felhívhat közvetlenül a galériából az arcára kattintással.
Intelligens tartózkodás - ez a funkció olyan, mint egy kém, aki a szemébe néz, ha látja, hogy nem a képernyőt nézi, egyszerűen csukja be a képernyőt, majd készenléti állapotba tegye a telefont, egy szoftveres szalonba.
AllShare Play - egy nagyon érdekes rendszer, amely összekapcsolja a felhőalapú fiókokat a számítógépével, így egyetlen kliensen megtekintheti a különböző online tárolófiókok tartalmát.
A másik említésre méltó dolog a Giga 50 bónusz Samsnung tulajdonosok fogadják a Galaxy Note Dropbox (a 2 év), és az is végre, és a smart média szinkronizálás a telefon és a tárhelyet Dropbox.
Emellett az összes új szoftver funkciók kell mondanom, hogy a telefon nagyon jól mozog Jelly Bean 4.1, sokkal jobb, mint 10 CyanogenMod verzió.
Samsung Galaxy Note tulajdonosok, akik szeretnék frissíteni egy alkalmazás készült Odin, ha érted, mire kérlek benneteket, hogy a következő: Hogyan kell telepíteni a firmware a Samsung mobiltelefonos alkalmazás Odin
vagy ha nem a Lotus asztali használatra, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató a Mobile Odin: Hogyan kell telepíteni az eredeti rom a Samsung telefonok Mobile Odin
Hivatalos ROM Samsung Galaxy Note Jelly Bean nézni: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (32)

  • Cristi, már el is vetted az SGS Note-et a szolgálatból, most már van az Android 4.1-es verzióod, ügyeljen arra, hogy ne rontja el többé, mert ezek a srácok gúnyolódtak róla. Frissítettem egy samsung galaxy s2-re a 2.3.4-ről a 4.0.3-ra, és egy kicsit gyorsabban fut, mint a 2.3.4-en, de az egyetlen hátránya, hogy van egy flash player-jével: (ezt a hülyeséget most ki kell hoznom a flash-lejátszót, de Várakozom az android 4.1-re, de nem tudom, mikor fog eljönni, amint azt a Szoftverfrissítés No Aviable szoftver frissíti, több esély lesz a 4.1-es verzióra a galaxis s2-en. Megadom, hogy ingyen vásároltam az emag-tól. ne bántassa többé, szégyen azt gyanítja, hogy most már van rajta egy új alaplap, vagy megmentette a halott hatalomtól

    • ..sajnálom, hogy részt veszek, de megjelent a 4.1.2 verzió. a Galaxy S2-re, hivatalosan a Vo .. -ra április 3-tól, vagy Or ​​.. -ig április 8-tól ..... egyelőre. következik http://www.sammobile.com/ .. És meg fogja találni.

  • Anderson:
    Cristi a szolgáltatást kap most android SGS Notes 4.1 nem látom őt tönkretenni a srácok, hogy készült calumea. Én egy frissítést a Samsung Galaxy s2 a 2.3.4 4.0.3, és megy egy kicsit gyorsabb, mint 2.3.4, de egyetlen hátránya, hogy Flash Player hülye, hogy most már zsák kívül a Flash Player, de elvárják 4.1 android, de nem tudom megmondani, mikor fog jönni, mint a Software Update nincs frissítés aviable, sokkal valószínűbb, hogy megkapta azt a galaxis 4.1 s2 azt mondják, hogy vettem Az EMAG megnyitni. Tipp Cristi gyár tudja, hogy mi teszi őt tanácsot, nem fáj, hogy ez egy szégyen, azt hiszem, most már van egy alaplap, holtan vagy megmentett a bekapcsolástól

    Lásd: van egy tutorial, hogyan telepítse a Flash Player 11 4.0 Android Ice Cream Sandwich és Jelly Bean vagy 4.1 4.2.
    Én voltam telepítette a Flash lejátszót 11 a Galaxy Note és 4.1 Jelly Bean.
    Figyelem, Flash Player 11 megy a Google Chrome az Android, meg kell használni a régi böngésző alapú WebKit.

  • nagyon cool. Amikor először láttam ezt a pop-up játék az SGS 3.e valamint android előrehaladtával, azt hiszem, ez sokkal több, mint a Windows Phone 8.

  • Cristi Hát igen, hogy ezt tettem, de van egy hiba, valamit gondolni jól adod a konzultáció nem megy teljes képernyőn Cristi tudja, hol fog adni, hogy a jobb sarokban, ahol a kurzor előkerülnek srác, és tele van screnn: )) Nem hiszem, hogy van adni és adni jó :)), és a játék a várakozásoknak várjon min 2 Adrian tutorial kiszámításának és ott adja fel a PLAY gombra, hogy nem tudom, hogy a fenébe van és hogy hallja mellett ikon, és megy

  • Anderson:
    Cristi a szolgáltatást kap most android SGS Notes 4.1 nem látom őt tönkretenni a srácok, hogy készült calumea. Én egy frissítést a Samsung Galaxy s2 a 2.3.4 4.0.3, és megy egy kicsit gyorsabb, mint 2.3.4, de egyetlen hátránya, hogy hülye a Flash Playert most már ragaszkodni kívül a Flash Player, de elvárják 4.1 android, de nem tudom, mikor jönnek mondani Szoftverfrissítés nincs frissítés aviable, sokkal valószínűbb, hogy megkapta azt a galaxis 4.1 s2 azt mondják, hogy én vásárolt FAME szabadprogram. Tipp Cristi gyár tudja, hogy mi teszi őt tanácsot, nem fáj, hogy ez egy szégyen, azt hiszem, most már van egy alaplap, holtan vagy megmentett a bekapcsolástól

    Ha úgy döntesz, hogy félreáll, és hagyja, hogy a tudatlanság olvassa a fenti bemutató, megtanultuk, és pontosan mit is változott a smartphone Krisztusban. Továbbra is figyelmen kívül hagyja a szöveget bemutató, és megadja az állítólagos tudtán továbbra is kérdéseket feltenni, amelyre már a választ a szövegben tutorial. Elveszíti az ilyen esetekben, nem mi!

    • Anderson igényt címezték Krisztushoz, aki válaszolt nagyon udvariasan, és nem jelennek meg egyáltalán a fáradságot, akkor jelenik meg, Adrian, hogy letette nem is beszélve, hogy a tudatlanság. Bár nem volt értelme, hogy zavarja az arrogancia, hogy még mindig nem segített (ez a személyes véleményem, és remélem, nem zavarja senki.) Köszönjük!

  • Sal, van egy Samsung Galaxy S GT-I9000 a multitasking folyik ezen a telefonon, és ha igen, hol lehet letölteni.

  • Bárki, aki valaha is a videotutorial és a Windows? A telefon egy kicsit én kelt, azt mondják, én vagyok 8.Te Windows-frissítések kérem Cristi, ha nem segít, vagy inspiráció, mi segítünk, ahogy már segített! Hogyan segíthetünk? Hosszabb a Az adatok! hívja vissza az ex barátja!
    Üdvözlettel
    egy régi barát ... F

  • Cristi, ha visszamegyek az eredeti rumhoz, képes leszek szenvedni, mint te? Van egy samsung galaxis-gio? Válaszra van szükségem ... köszönöm.

  • és tégla-look Samsung Galaxy Note GT-n7000 9220 i2 alkalommal, először tegnap, amikor meghalt, de sikerült újra életre kelt hasznosítása és onnan egy pit fájlt, amit építeni a belső kártya volt látható, de a Vettem a híres XDA köztük a híres biztonságos kernel (Próbáltam több un kernel biztonságos), és sikerült tégla uiesc 2 az idő ma reggel, de most nem fut, mivel a újjáélednek és a szükséges helyreállító eszköz, így kellett a szolgáltatás az euró 20 hoztam vissza az életbe.
    ha újra meg kell tégláznom, 50 euróért megveszem a „kábelt”, és nem lesz gondom a tégla elfelejtésével
    a telefonkártya cseréje hülye, mert a „szervizből” nem megragadja a fülét, hogy kijavítsa az emmc-et, azaz a ROM terjesztését és telepítését. vagy a legegyszerűbb lehetőség az, hogy megfelelő játékkal rendelkezik, és automatikusan elosztja Önt, és a ROM-ot is behelyezi a telefonba, olyan szám nélküli téglalapra, hogy a telefon működik, és rendben van, még ha nem is világít, mondjuk, de tudjuk, hogy játszottunk "biztonságos" dobozokkal. minden abból a sok partícióból származik (mintegy 11 vagy 12, mintha), amelyek valójában a belső 16 vagy 32 kártyán vannak. egyszer "buborék" az egyik partíció = tégla
    megoldásként, ha továbbra is beírhatja a helyreállítást, akkor újracsatlakoztathatja telefonját adatkábelen keresztül, ha már nem tud beírni a helyreállítást ... más típusú kábelre van szüksége
    Természetesen kicserélheti a telefonkártyát is, de lesz még egy vezeték nélküli mákcíme, ugyanolyan imei, de kevesebb pénz a zsebében: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.