Az mSpot Music mindenki számára elérhető, ideális alternatíva a Google Music alkalmazáshoz - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni egy nagyon érdekes online szolgáltatás, mSpot zene. Néhány nappal ezelőtt bemutatjuk a Google Music és a Google, mert sokan szerették a szolgáltatás, de sajnos ez nem áll rendelkezésre Romániában. Azt hittem, hogy vizsgálja meg az Ön alternatívája, és íme, azt találtuk, hogy körülbelül mSpot zene, egy online szolgáltatás, mint a Google Music segítségével feltöltheti a dalokat kedvenc és szinkronizálja Android, laptop, PC, Mac OSX. Az ő segítségével tudunk tenni zenei mSpot zene található a számlán keresztül a böngésző anélkül, hogy kénytelen kirak a mi eszközök. A mSpot Zene képesek vagyunk a lejátszási listák létrehozásához, törléséhez kellene szavazni a kedvenc dalok. Az egyetlen probléma ezzel a szolgáltatás, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy feltölt van a saját zene, mint 5 GB ez azt jelenti, körülbelül 4000 dalokat. Én egy gondolom, hogy ez elég hely, hogy tárolja a zene a lélek. Ha szeretné, hogy hallgatni dalokat feltölteni a fiókot egy Android okostelefon vagy tabletta Android, iPhone, mindössze annyit kell tenned, hogy megy az Android Market (ha egy adott eszköz vagy tabletta Android) vagy App Store (abban az esetben a Apple iOS futás), és forduljon mSpot Zene alkalmazást. A letölteni, telepíteni, és lépj be a számla a PC vagy Mac OSX és van az összes kedvenc zene áll, Android vagy iPhone. Mindez azért, mert mSpot Zene alkalmazás telepítése Android vagy iOS, adjuk hozzá a rádiót a kedvenc zenei műfaj (amit a Google Music nem engedélyezett). Mi lehet választani, hogy hallgatni dalokat streaming anélkül, hogy töltse le őket a mi eszközök csökkentve ezzel tárhelyet, vagy ha úgy tetszik, meg tudjuk menteni egy pár kedvenc dal cache hallgatni, amikor nincs internetkapcsolata.
A legjobban tetszik ez a szolgáltatás, hogy van egy hangszínszabályzónk (a hangszínszabályzó csak az Android 2.3 vagy újabb verziójára érhető el) az mSpot Music alkalmazásban az Android vagy iOS számára, ahol a csúszkák segítségével részletesen beállíthatjuk a beállítást. : Basszus, közepes és magas, vagy választhatunk a Rock, Jazz egyik presetet közül. Az Androidra vagy az iOS-re telepített mSpot Music alkalmazásban dönthetünk úgy is, hogy a meglévő zeneszámokat együtt jelenítjük meg a kártyán, és a fiókban lévő zeneszámokat, vagy választhatjuk, hogy csak az mSpot Music fiókban szereplő zeneszámokat jelenítjük meg. Ha nem akarjuk, hogy a dalokat letöltjük okostelefonunkra vagy táblagépünkre, az alkalmazás beállításai közül választhatjuk a „Csak adatfolyam” lehetőséget, amely lehetővé teszi a zeneszámok hallgatását közvetlenül a fiókjáról anélkül, hogy letöltenie kellene azokat, de ehhez kapcsolódni kell a Internet!
Szintén az Android vagy iOS operációs rendszerhez tartozó mSpot Music alkalmazásban a „Statisztika” opcióban található a „Statisztika” opció, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megnézhessük, hány dal van a fiókban, és hány letöltött az eszközre, hány lejátszási listát hoztunk létre a fiókban, hány albumot, mikor a dalok utolsó szinkronizálása (dátum és idő), és mennyi szabad helyünk van még az mSpot Music szolgáltatás szerverein, így tudni fogjuk, mennyi szabad hely áll rendelkezésre a kedvenc zenéink feltöltésére.
Összefoglalva mSpot zene egy olyan szolgáltatás, amit igazán szeretek, és be kell vallanom, hogy ez több szolgáltatást nyújt, mint a rivális Google Music! De azt nem lehet mondani ugyanezt a tárhely, de hé, ez egy ingyenes szolgáltatás, így nem szükséges, hogy állításaikat. Nézzünk szembe a tényekkel, akkor fog mászni még 4000 dal mSpot zene?

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Tessék, ez rendben van, hogy fut egy tutorial, hogy mindenki, még nem lezárt szolgáltatást. Ez a szolgáltatás viszi sokáig, hogy iratkozzon fel, és nézd meg, de minden megy lassan, most NtRTI 1 perc és adott frissítési és hop egy másik tutorial :)))

    • daniel:
      A kiszolgáló nem található: rtmpte: // 89.34.23.236: 80 / simplevideostreaming / mp4: / nem megy, hogy egy bemutató!

      Ez nem a mi hibánk. Honnan tudod, hogy tennünk kell valamit? tettél valamit, vagy valahogy, hogy mi az oka? Miért én? Miért mindig a hiba a többiek, és nem a tiéd? Más is láthatjuk az oktató, akkor nem csak mi is. A következtetés? ez nem a mi hibánk! Van valami, egy másik böngészőt, kiüríti a cache, coockie a böngészőben, győződjön meg róla, hogy a legújabb verziójú flash player.

      • AdrianGudus: Ez nem a mi hibánk. Honnan tudod, hogy tennünk kell valamit? tettél valamit, vagy valahogy, hogy mi az oka? Miért én? Miért mindig a hiba a többiek, és nem a tiéd? Más is láthatjuk az oktató, akkor nem csak mi is. A következtetés? ez nem a mi hibánk! Van valami, egy másik böngészőt, kiüríti a cache, coockie a böngészőben, győződjön meg róla, hogy a legújabb verziójú flash player.


        Adrian, használom a krómot, és ez jól működik a youtubon, csak itt, nem időről időre, ezért gondolom, hogy tőled van, nem tőlem.

  • Forte ez a bemutató hasznos.
    Miután néztem a bemutató, hoztam létre egy fiókot, és rögtön és spuneca nagyon jó szolgáltatást.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.