Intel szerelvény AC 7265 legjobb wi-fi hálózati kártya

Intel szerelvény AC 7265 a legjobb fedélzeti Wi-Fi hálózat

Aki nem akarja, Wi-Fi gyorsabb és stabilabb? Ez volt az ötlet, amikor elkezdtem megváltoztatni a hálózati kártya van a laptop; Elfogadhatatlan, hogy jobb kapcsolat a telefon, mint a laptop.
Saját laptop, Acer Aspire V Nitro (VN7) jött egy hálózati kártya Atheros. Mint ismeretes, az Atheros kártyák nem a legjobb; És hogy szeretném, hogy stabil kapcsolat, tegye a kosárba a hálózati kártya Intel AC 7265, ami kétségtelenül a legjobb vezeték nélküli kártya jelenleg 5 Ghz, és majdnem olyan jól a 2,4 GHz ellátás Killer wifi 1525, ami az adott helyzetben is készül a Qualcomm (Atheros).
Többek között táblák Wi-Fi-vel, AC 7265 Intel hálózati kártya egy nagyon gazdaságos, és emellett, Wake On Lan elfogadomCam ritka, hogy egy vezeték nélküli hálózati kártya.
Emellett a régi kártyát QCNFA222 Atheros, amely elérte a maximális 300 Mbps hálózati kártya Intel AC 7265 867 elérheti Mbps tényleges letöltési sebesség magas. A tesztek képes felhívni AC 7265 560 520 Mbps letöltési és feltöltési az SpeedTest Mbps. Ezek az eredmények nagyon jó a vezeték nélküli hálózati kártya.

7265 AC kapcsolat nagyon stabil, és stabil maradjon az összes futó alkalmazást a számítógépen.
Visszatérve a készenléti gyors, míg a kapcsolat létrejött, mielőtt a kép jelenik meg a képernyőn.
Intel AC 7265 egy hálózati kártya, ami feledteti, hogy a használt vezeték nélküli kapcsolat. Csakúgy, mint te kábelnet, amíg belül maradnak tartományban.
Az Intel a tartományban mintegy 7265 40 AC-60% -kal magasabb, mint a Atheros, de sokkal stabilabb. Lekapcsolás alig, ahol nem számíthat arra, hogy lefedettség.
Ez az első alkalom, mivel vettem a laptop, én jobb lefedettség, mint a telefon, hihetetlen!
Kétségtelen, hogy az Intel AC vagy AC 7265 7260 a legjobb wifi hálózati kártya ezen a ponton.
Ajánljuk!
Ha szeretne frissíteni, alaposan tanulmányozza a laptop, és látni, mi van a hálózati kártya. Meg kell kicsavarni, és elfelejteni, vagy keresni a fórum.
Két tábla wi-fi hálózat: M2 és mini PCI.
Ár Intel AC 7265 (vezeték nélküli kártya)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (58)

    • Hogy lehet használni az operációs rendszer a maximális lehetséges, az operációs rendszer, hogy jobban megértsék a hardvert (videokártya, lapkakészlet, a processzor, WiFi) kezelésére és azt hatékonyan használni

  • Helló Cristi vagyok én laptop 2008, minden wi-fi hálózati kártya Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN és abban az időben raktak 5GHz N, nagyon nehéz abban az időben, hogy valami 5GHz hálózatokat. Többsége laptopok most, ha nem nagyobb, mint neki, akkor csak 2.4GHz N. hálózatok akkoriban Adtam egy csomó pénzt a laptop, akkor túl drága, és használták Daia.
    PS: Azt lehet mondani, nem mindig működik, hogy a legfrissebb illesztőprogramokat, mert találkoztam eddig 2 kérdések, nevezetesen:
    1. Fedélzeti Wi-Fi a laptop, amikor belép a World of Tanks, hogy töltse le a legújabb verziót. Game Connection Limited előfordulhat egy idő után egyszerűen meghal, hogy láthassa a többi IP hálózati 168.254.658.1 bla-bla. Wi-Fi elállt után megy 10-20 sec megállt, és amíg én el minden Wi-Fi-illesztőprogramok és amíg hagytam az ablakokat állomány nem megy minden szín.
    2. A W5770 legújabb AMD meghajtójával ellátott HD7 videokártyán nem volt HDMI-hang a Vezérlőpulton, ez azt mondta: Használt eszköz: probléma ...... blah blah. És amíg egy idősebb illesztőprogramot nem tettem 15.7.1-től 13.10-ig, ez nem működött, miután a Hang vezérlőpultjára 13.10-et tettem, az már nem azt mondja, hogy Devicein Use, és hangzik.

  • Helló Cristi,
    Nem akarom, ecsettel, de gratulálok ptr. a kollégák és az oktató. Azt 53 év, és tényleg segített
    útmutatók jobban kijön a laptop. Van egy TP-Link router és Archer C9 minden keres egy kétcsatornás lemez ptr. a laptop. Mindenütt Ebey mit találtam azt mondták, hogy nem kompatibilis tábla találtam magam a laptop modell. Aum kérni, ha megy a LENOVO G560? Megváltoztattam valamit laptop SSD 120G, mem. 8G DDR3 1066, i5 M560 gen1 processzor.
    Köszönöm, és van ideje, hogy válaszoljon nekem és én.
    őszintén
    Florin Milović

  • Kedves Cristi,

    Néztem változat Mini PCI Express slot ehhez a hálózati kártya, de nem találtam semmit!
    Talán azt jelentette, hogy az AC 7260?

  • Jelenleg ez a hálózati kártya. Úgy gondolom, hogy megadtam a helyes adatokat, ha további adatokra van szüksége a laptopjáról, el tudom adni azokat, hogy segítsen nekem a megfelelő kétcsatornás ac alaplap megvásárlásában.
    Köszönöm.
    Microsoft Virtual WiFi adapter miniportillesztőprogram
    Qualcomm Atheros vezeték nélküli hálózati adapter AR9285

  • Helló,
    Van egy Samsung Galaxy S4 SGH-M919 T-Mobile USA 4.4.4 Android szoftvert, de a román nyelvet nem telepített, nézek könyveket a Play Store nem találja román csak angolul. Tud nekem segíteni kérem, mondja meg, hogyan telepítsd nyelv a román vagy a puha ruhák nekem a fenti modell, amely román és a nyelvet?
    Köszönöm, minden jót!

    • Azt hiszem, el kell helyeznie a CyanogenMod-t, van egy oktatóanyag, a "Hogyan telepítsük a CyanogenMod-ot, a legjobb rum az Android telefonok és táblagépek" címmel.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.