MKVExtractGUI-2, felirat, hangsáv vagy csak videó kivonata egy mkv fájlból - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk kivonat a hangot (hangsáv), felirat, vagy csak a videó egy mkv formátumú film. MKV egy nyílt szabvány, egy konténer, amely tartalmazza a korlátlan számú videó, audió, feliratok minden egy fájl kiterjesztését .mkv amely származtatható tartály MK3D klipek és a sztereoszkópikus méret (3D) MKA az audio fájlokat és MKS fájl, amely csak feliratok
Gyakran előfordul, hogy megtalálják a filmeket .mkv formátumban tartalmazó (integrált) felirat egy másik nyelven, és azt akarom, hogy ne valahogy megszabadulni felirat, hogy több elvonja helyett segíteni, és ez még csak nem is a anyanyelvén. Vagy talán azt akarjuk, hogy kibontsa a videót, hogy távolítsa el a feliratok és integrálja a saját román felirat reklám videó. Mások talán csak azt, hogy vonjuk ki a filmzene, amelyben megtalálható egy időben, mondjuk, néhány hanghatásokat, érdekes, vagy egyszerűen csak szeretne egy kis hang a film, és azt szeretnénk, hogy kivonat a hang, mint használ ez mint egy csengőhangot a telefon vagy hanghatással különböző audio projektben.
Bármi is az ok, hogy segít a feladatok teljesítéséhez nagyon hasznos lesz egy alkalmazás (hordozható) nem igényel telepítést, és lehet futtatni egy USB stick vagy külső merevlemezt. Az alkalmazás neve MKVExtractGUI-2 megtalálható a SourceForge.net.
MKVExtractGUI-2 rendkívül egyszerűen használható, egyszerűen kivonat az archívumot és végrehajtott dupla kattintással a mappa neve MKVExtractGUI.exe talált, kicsomagoló. MKVExtractGUI-2 lehetővé teszi számunkra, hogy egyesítse / szex egy vagy több audio, video, felirat, mind egy konténer / fájlkiterjesztés .mkv Ez azt jelenti, leszünk képesek létrehozni saját .mkv fájlokat. Ehhez meg kell, hogy menjen be a mappa eredménye kitermelése archív és futtatni duplán kattintva a fájl című MKVMergeGUI.exe.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan akkor kivonat felirat, videó vagy zene egy .mkv fájl alkalmazás-2 MKVExtractGUI

Frissítés:
Kapcsold le a fájlokat, amelyek a bemutató:

http://www.multiupload.com/HFXH1QVEAM

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (39)

  • Néztem az MKVExtractGUI-2 oktatóprogramját, probléma van a program kicsomagolásával. Kicsomagolás után az archívum tartalma különbözik az oktatóanyagban bemutatottól. Hiányoznak a működéshez szükséges fájlok és mappák (MKVExtractGUI.exe). Megemlítem, hogy többször megpróbáltam a letöltést, de ugyanaz az eredmény. Letöltöttem az első archívumot, amint azt az oktatóanyagban említette ... Mi a teendő? Köszönjük megértését és sok szerencsét a videó bemutatójában.

  • Sir Adrian, hogyan jutott a forrás archívum a mappába MKVExtractGUI2 mkvtoolnix? Hely Letöltöttem az archívumban, de tartalmaz más fájlokat, nem pedig látható tutorial.Am kicsomagolt mindkét archivers, de az eredmény identic.Multumesc.

  • Valószínűleg addig csomag downloads at változás és ezért nem részesülnek azonos, ezért tesszük deigns, és a link az ugyanaz, mint amit le rád, és nem azzal, amit most Sourcegorge.net!

  • tehát azt szeretném mondani, hogy sok oktatóprogram van, amelyeket néhány megért, és amit be tudok fejezni. de vannak olyanok is, akik nem tudják teljesíteni őket úgy, ahogy vannak, pl. és ez, amire most utalok, tehát mi történt azokkal a videó bemutató felhasználókkal, akik kommentáltak az ön bemutatóját, ugyanez történt velem is, tehát mindaddig, amíg a kicsomagolás nem ment mindent ' rendben, de miután .. kicsomagolva, a winrar segítségével valami teljesen mást mutatott, valamit meg kell tenni ezen felül.? Szeles 7 csalásom van

  • Minden tiszteletem Mr. Adrian de ugyanaz a probléma magam archívum fájl sem látható a bemutató csak finom egyébként, és további sikereket.

  • hello, Adrian kérjük a bemutató, hogy mennyi ideig is létrehozni egy egyszerű felirat könyörögni akartam válaszolni! Köszönjük!

  • itt lép http://www.afterdawn.com/software/audio_video/video_tools/mkvextractgui.cfm és ez kell bontania a mappát, ahová telepítette MKV TOOLNIX! (a partíció YOUR C) MKV toolnix vegye innen és telepítse http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/MKVToolnix.shtml.Acesta mkv tartalmaz mergegui amely kiválóan alkalmas lehet osztani a sok alkatrész, és azt is szeretnék egy mkv felirat fog szinkronizálni minden fájl automatikusan!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.