A Microsoft Security Essentials gyors, hatékony és ingyenes víruskereső - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fog vezetni egy könnyű antivírus, egyszerű, hatékony és ingyenes Microsoft-termék, ez az úgynevezett Microsoft Security Essentials és az is egy termék a Windows 7 készült hullámok a nemzetközi sajtó köszönhetően a tulajdonságait.

Gyakran az emberek a Microsoft kritizálták nem tartalmazza a Windows operációs rendszer, antivírus, megpróbált bevezetni egy a Windows Vista, sajnos, hogy a szoftver az úgynevezett Windows Defenter nem volt túl jó, így a világ nem túl messze, amikor megáll az első alkalom után telepíteni az operációs rendszert.

Most úgy tűnik, hogy a Microsoft Fix it erkölcsileg helytelen, amitől hosszú Ehhez az általunk kifejlesztett megoldás megfigyelhető, Microsoft Security Essentials egy víruskereső igazán jó, amikor először telepíteni én nem hiszem, hogy amint észleli a fertőzött fájlokat, ha tudták, hogy előre, vagy ha fúj valaki az iskolában.

Beállítása Microsoft Security Essentials nagyon intuitív, a felület négy lap: Home, Update, előzmények és beállítások, lefogadom, hogy már tudja, mi minden, azok számára, akik nem veszik észre, azt részletesen bemutató.

Microsoft Security Essentials semmi több se kevesebb, egy víruskereső megfelelően elégedett kevesebb erőforrással és mozog, nagyon jól egy otthoni felhasználónak nem kell több, ha nem teszed torrentek kor nem kell semmi mást.

A rossz hír az, hogy a Windows telepítse a Microsoft Security Essentials kell felelnie a WGA, Windows Genuine Advantage, azaz, ha egy kalóz Windows kevés esélye nullára lehet telepíteni, biztos vagyok benne, sokan már a Windows XP, Vista vagy 7 a liceenta, hogy nem veszem be, mert így a notebook számunkra rómaiak operációs rendszer még mindig a luxus, vs bér. szoftver ára, de hagyjuk, hogy nagy!

Érdekes, hogy a Microsoft hogyan tudott versenyképes terméket gyártani, ismert, hogy jelenleg nagyon sok nagyon jó ingyenes termék van a piacon: Avira Antivirus Free Edition, Avast, AVG stb., Azonban a Microsoft még egyszer bebizonyítja, hogy " nekik van "vagy" "mi van", hogy vannak még.

Javulására vagy a változás a Windows tűzfal, hadd tudja, a Microsoft csak tudsz!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (98)

    • cristyCristi, milyen víruskereső használsz?  

      Mindig valami folyamatosan próbára szoftver a tanulmány.
      Inkább Kaspersky hanem a kombinációja a Zone Alarm tűzfal Avira Free Antivirus Free Edition szeretem.
      Most a laptop a Microsoft Security Essentials, mély benyomást tett rám az első használat.
      Sok jó biztonsági szoftver, sajnos nincs elég ideje, hogy fordítson csak biztonságot meg kell osztanom az időmet a különböző kategóriákba tartozó szoftverek, szerencsés vagyok, hogy szeretem, amit csinálok, ha nem tetszett, nem hiszem tartja.
      Ha nem döntött, az enyém azt javasoljuk, hogy a Kaspersky Internet Security, de nem szabad, hogy amit mondok után, látogassa meg, és megpróbál több szoftver, a végén találsz valamit, hogy a szeretet.

  • Kérjük, Cristi miért egy időben, mert nem látom, mint negyede a bemutató, mint egy újrakezdés kérjük, adja meg a választ. Kövek tekintetben, hogy mit csinálsz

    • Petre: Cristi kérjük miért az időt, mert nem látom, mint negyede a bemutató, mint egy újrakezdés kérjük, adja meg a választ. Stones tekintetében, hogy mit csinálsz  

      A válasz az utolsó oktatóprogramok óta megadatott, problémák vannak az RDS-sel rendelkezők számára, a hálózat zsúfolt, bár nem képesek ennyi felhasználó szállítására, mégis adnak és adnak el előfizetéseket. A kapcsolat sebessége automatikusan csökkenni kezd, különösen este felé, amikor mindenki otthon van és a számítógépen marad. A probléma nem a webhelyről származik, hanem az internetről, az RDS-ről, és nekem ugyanaz a problémám, mint neked, és hamarosan megváltoztatom a providrámat, ha az RDS-sel rendelkezők ugyanazok maradnak ... 1 hétig kezdve 7 órakor az internet sebessége drasztikusan csökken.

  • Szia! Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nekem is ugyanaz a problémám, mint a 'PETRE-nek, és én vagyok upc állapotban. Van-e ilyen problémája mindazoknak, akik kábeles szolgáltatást nyújtanak, vagy ez más ok ?? Tisztelettel azért, amit csinálsz ..... köszönöm.

  • Én ezt a víruskereső, és azt mondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a el.nu gondjaim voltak a vírusokkal, amikor videotutorial csapat instalat.salutari

  • hello .. Cristi tudok adni néhány tanácsot kérlek, jelenleg használjon nod32 nem eredeti, de természetesen engedélyek venni a net, és azt szeretném tudni, ha elmegyek a Microsoft Security Essentials egy jó lépés.

    PS: Azt kell metinonez nincs nagy teljesítményű számítástechnikai (1.81ghz, 150 gb ram).

    • pillangóSzia .. Cristi tudok adni néhány tanácsot kérlek, Én jelenleg használ egy nod32 nem eredeti, de természetesen engedélyek venni a net, és azt szeretném tudni, ha elmegyek a Microsoft Security Essentials lépésként bun.PS: muszáj metinonez mint Nekem van egy nagy teljesítményű számítástechnikai (1.81ghz, 150 gb ram).  

      Ne árok Cristi, de én nem bánom, ha a válasz erre a kérdésre én biztosan nem kell szem előtt tartani, csak az én véleményem. Így próbáltam Microsoft Security Essentials, de sajnálatos, hogy axperientele kellett csomópont 32 miután láttam videotutorialul Krisztus a Microsoft Security Essentials Én személy szerint választhat a két terméket a Microsoft. Az én véleményem!

    • pillangóSzia .. Cristi tudok adni néhány tanácsot kérlek, Én jelenleg használ egy nod32 nem eredeti, de természetesen engedélyek venni a net, és azt szeretném tudni, ha elmegyek a Microsoft Security Essentials lépésként bun.PS: muszáj metinonez mint Nekem van egy nagy teljesítményű számítástechnikai (1.81ghz, 150 gb ram).  

      A Windows Defender vagy a NOD32 ugyanaz a leves ... mindketten alszanak rajtuk, vagyis mindig, ha biztonságban akarod magad, akkor kompromisszumot kell kötnöd. Jobb szegény ló, mint egyáltalán nem. Biztonságos, nagyon jó és ingyenes megoldás egyszerre az Avira ingyenes kiadása és a Zone Alarm, mindkettő rendelkezik oktatóanyaggal, vagy választhat egy kényelmeset, amelyről oktatóanyagunk is van. Megtalálhatja őket a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro ..." mezőben, odaírhatja az Avira, vagy a Comodo vagy a Zone Alarm enter parancsot, és megtalálja az oktatóanyagot. Siker!!

      • Adrian:
        A Windows Defender vagy NOD32 ugyanaz leves ... mindketten aludni rá, hogy mindig, ha azt szeretné, hogy biztonságos legyen meg a kompromisszumra. Ahelyett tartózkodó nem jobb víruskereső NOD ugyanaz. A biztonságos és az is nagyon jó, és ingyenes Avira Free Edition és a Zone Alarm egyaránt bemutató, vagy választhat a Comodo ahogy tutorial. Megtalálják a doboz "keresés videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban, írsz Avira, vagy Comodo vagy Zone Alarm belépsz, és megtalálja a tutorial. Siker!  

        Értem ms szép, és most meg kell nézni tutorialu ms telepíteni újra, és ha eszik túl sok erőforrást:-s

        • pillangó: Értem ms szép, és most meg kell nézni tutorialu ms telepíteni újra, és ha eszik túl sok erőforrást:-s  (Idéz me)

          Egyetértek veled, Adrian a Nod32 és a Windows Defender. Még a Microsoft Security Essentials nem túl sok bizalmat, bár vizsgálatok kijött bravúrral. Nod32 használják széles körben, mert vannak repedések az egész net. Van egy gyenge vírus, de nem excel. A Microsoft Security Essentials a kezdet, még nem valószínű, hogy használni.
          A ZoneAlarm Free + Avira 9 Free tökéletes kombináció az "otthoni felhasználók számára". De próbáld meg, a rendelkezésre álló idő függvényében, és ha van kedved, az Outpost Firewall 2009 Free + Avira 9 Free kombinációt. Alacsony erőforrás-felhasználás, kiváló védelem, a HIPS megléte a korábban javasolt tűzfalban (a ZoneAlarm Free nem tartalmazza ezt a funkciót), az ingyenes biztonsági minőségi viszonyok azok az elemek, amelyek alátámasztják véleményemet és ajánlják ezt a kombinációt. Az egyik hátrány az lenne, hogy a PC-től és az alkalmazott operációs rendszer beállításaitól függően a letöltési sebesség kissé csökkenhet (velem nem ez történt, de azt mondták, hogy lehetséges).

    • AlecsCristi, milyen laptop van?  

      Van egy laptop Esprimo fijitsu 6535 a szopornyica a Romtelecom (jegyzési 3 év), hogy megy hihetetlenül jól, mert az integrált grafikus chipset és X45 G4500, Intel Celeron M 575 a 2 Ghz.
      Jött 1 Giga RAM-mal és tettem 1 Giga és szuper mozog jól, nem tud játszani az új játékokat rá egyáltalán, de nekem nincs időm a játékok, akkor nem 2,5 órás akkumulátor teljesen Jó.
      Megjelenésében nem a legszebb, hogy őszinte legyek, csúnya, mint a pokol + rohadt apa, azok, akik elkészítették, szerintem vegyenek részt a "világ legrondább notebookja" versenyen!
      Remélem, már segített, nem hagytam cserben, akkor azt várod, hogy van egy nagyszerű eszköz a laptop, sajnos nem kaptam fel (laptop teljesítmény), de nem kell, hogy teszi a dolgát jól, és én szuper sem, hogy ellopja valaki milyen rossz ez.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.