Hogyan jelenítsen meg képeket vagy képernyőket a barátoknak egyszerűen és gyorsan a Pict.com Uploader segítségével - oktatóvideó

Valószínűleg mindannyian olyan helyzetben voltál, amikor szeretett volna egy barátnak vagy valaki másnál képzettebb személynek megmutatni a számítógépén egy hibát vagy egy problémát. Nos, ez nem olyan nehéz, de nagyon sok lépés van annak, hogy valakinek nyomtatott képernyőt jelenítsen meg a kicsi vagy nagy hibával. Meg kellett nyomnia a "Nyomtatási képernyő" gombot, majd megnyitnia a Festéket. A festékben a Ctrl + V billentyűkombinációval kellett beillesztenie a nyomatot, majd a Fájl menübe, majd a Mentés másként elemre kellett választania a kép mentésének formátumához, elhelyezkedés. Ezután el kellett nyitnia a böngészőt, hogy belépjen a fájlmegosztással foglalkozó webhelyre, böngészhet a számítógépen a kép után, hogy meghajtson, megvárja, amíg a kép betöltődik, és csak végül megkapta a linket, amelyet el kellett adnia a barátjának. annak, aki segíteni akart neked.

Jól van az összes ezeket a lépéseket, most minden sokkal egyszerűbb és könnyen megoldható, akár a gyermek 6 év lehet játszani. Index kép vagy szitanyomat oldalak már gyerekjáték bárki, és ez azért van, mert Pict.com Feltöltő szoftver. Egyszerűen telepítse a szoftvert, és kövesse a lépéseket a bemutató erről kell legyen.

Egy érdekes dolog ez a szoftver, hogy ki tudja mutatni a barátai vagy közeli hozzátartozók nem csak print screen oldalak hanem képeket a hegyek, tenger, nyaralás. Például én találtam nagyon hasznos szoftver, amikor az unokatestvérem akart küldeni egy képet, de attól, amit a Yahoo Messenger támogatása megosztását csak fotók JPG vagy JPEG és a kép más formátumban. Lehet, hogy tévedek, de nekem abban az időben jártam ott, és az egyetlen megoldás az volt, hogy használja ezt a szoftvert. Ha szeretne részletesebb vagy speciális beállítások, jobb klikk a képre, vagy screenshot imént létrehozott lesz az ablakban Pict.com Feltöltő szoftver

Meghívjuk Önt, hogy kövesse végig ezt az oktatóvideót

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. k0rupe - mondta

  tnx
  Nagyon jó program

 2. farkas - mondta

  Szia Adrian hasznos ez a kis puha, csak tudtam az add-on :) .. remélem, hogy ez a hely továbbra is frissíteni, és javítani a szoftvert, és miért nem jön, és egy új program, valamint egyéb oldalak, mint az egyik sor Ninite aki befejezte a több szoftver, amit alege..la mint azok, akik megalkották cc tisztább, Recuva, Defraggler és hogy jött egy új soft lite verzió, de a QSO alternatíva Everest ami sajnos csak freeware évek (nyilván nem ugyanaz komplex), de ingyenes, és alkalmas a kezdők még béta még.
  Remélem, hogy továbbra is ez a sorozat a helyszínen oktatóanyagok az online alkalmazások ilyen jellegű, mert több telek, mint ez, amelynek a pict.com kérdések könnyen használható és hasznos.
  Szeretném, ha továbbra is a siker!

  • Adrian - mondta

   farkasHi Adrian nagyon hasznos, csak tudta, hogy ez kis szoftver add-on .. Remélem, hogy ezen az oldalon továbbra is frissíteni és javítani a szoftver, és nem is jön más új szoftver, valamint a más helyszínen Oldalak, mint az egyik a Ninite aki befejezte a több szoftver közül választhat .. mint azok, akik létre cc tisztább, Recuva, Defraggler, és dolgozzon ki egy új, puha, a Lite verzió, de QSO alternatívája Everest freeware, amely sajnos csak néhány évvel (nyilván nem olyan bonyolult), de ingyenes, és kezdők is, ha béta még.
   Remélem, hogy továbbra is ez a sorozat a helyszínen oktatóanyagok az online alkalmazások ilyen jellegű, mert több telek, mint ez, amelynek a pict.com kérdések könnyen használható és hasznos.
   Szeretném, ha továbbra is a siker!  

   Köszönjük, hogy kitöltötte szép és várják magát

   Szeretnék megemlíteni valamit, ha a jobb egérgombbal kattint a képre, miután elkészítette a nyomtatást, és ez megjelenik a Pict Uploader ablakban, látni fogja, hogy van néhány lehetősége, nevezetesen kiválaszthatja, hogy melyik képhez válassza a képet, amelyhez linkel láthatta a képet. Ugyanezek a lehetőségek állnak rendelkezésre, ha a "Másolás" gomb jobb oldalán található nyílra kattint.

  • Nem tetszik ez a hely csúnya megjegyzést gyorsabban változik, ahogy nem olvassa el Adrián

 3. pop Ionel - mondta

  Igen kincs egy erős előadóművész ezen softulet .faceti egy nagyon hasznos új munkát felicitarii.

 4. Alex - mondta

  jó tutorial !!!

 5. bogdan - mondta

  Szeretnék egy tutorial, hogyan kell csinálni linux Internet beállítások rds. thx

  • Adrian - mondta

   bogdan: Szeretnék egy tutorial, hogyan kell csinálni linux Internet beállítások rds. thx  

   Pontosan ezt terveztem a következő oktatómra, amelyet ma vagy a legbiztonságosabb holnap teszünk közzé 😉, így Ovidiu Balan azt mondaná, hogy „Tartsd közel !!!!”

 6. Joseph - mondta

  Gratulálok oktatóanyagok készült, sokat tanultam, mert te, de most van egy kis probléma ezzel a bemutató, vagyis a hang! Fogok nézni egy laptop, adtam mindent a legteljesebb és még mindig úgy hangzik nagyon lassan. A kérésem, hogy a jövőben, ha lehet, hogy egy kicsit hangosabban mikrofon hangerejét.
  Köszönöm, és gratulálok még egyszer a munkáját.

  • Joseph: Gratulálunk oktatóanyagok készült, sokat tanultam, mert te, de most van egy kis probléma ezzel a bemutató, vagyis a hang! Fogok nézni egy laptop, adtam mindent a legteljesebb és még mindig úgy hangzik nagyon lassan. A kérésem, hogy a jövőben, ha lehet, hogy egy kicsit hangosabban mikrofon hangerejét.
   Köszönöm, és gratulálok még egyszer a munkáját.  

   Örülünk, hogy Ön is használja ezt a videót bemutató, sajnos nem tudunk adni a hang hangosabb fogják hallani a zajt zavaró.
   Nem vagyunk vétkesek hangminőséget a laptop, az összes tutorial hangosabb, senki sem panaszkodott eddig ezt.
   És megpróbál járni hangbeállítások a laptop.

   • NO NAME - mondta

    Fel kell iratkoznom arra, amit Iosif mond ... ennek a videó bemutatónak a hangját, ebben az esetben, nagyon alacsony szintre állítottuk be, és igen, valóban, a korábbi video oktatóanyagok nagy részét, különösen az Ön által készítetteket, a Crsti nagyon nagy hangerővel kerül felvételre hangos, de lehetőleg hangosabb, mint a fülemet a hangszóróhoz tapasztani, hogy megértsek valamit. Tehát a háttérzajjal kapcsolatos magyarázata nem áll fenn, mindaddig, amíg az oktatóanyagok nagyon erős és tiszta hanggal rendelkeznek, és ez alig hallható.
    Mindaddig, amíg a bemutató ugyanazon a számítógépen hangok lassan, mások nagyon sok, ahol a forralás lenni?! Van értelme, nem igaz?

    Cristi-admin:
    Örülünk, hogy Ön is használja ezt a videót bemutató, sajnos nem tudunk adni a hang hangosabb fogják hallani a zajt zavaró.
    Nem vagyunk vétkesek hangminőséget a laptop, az összes tutorial hangosabb, senki sem panaszkodott eddig ezt.
    És megpróbál járni hangbeállítások a laptop.
      

    (Idéz me)

 7. Cool Stílus - mondta

  THX. Nagyon kellett valamit.
  Thx Adrian.

 8. Aurel - mondta

  f jó köszönet ...

 9. coss_35 - mondta

  Super.Multa szerencse.

 10. Pro_to - mondta

  Valóban, egy jó szoftver, könnyen használható .. hasznos.
  De azt is mondtam Adriannak, hogy készítsen oktatóanyagot az FSCapture szoftverről, amely ugyanolyan egyszerű alkalmazás .. (tudnék valami jobbat mondani, mint a bemutatott 😀) .. de úgy látom, hogy nem is említette „őt ”
  Az FSCapture (FastStone Capture) valóban "próbaverzió" (30 napig), de, mint tudjuk, itt van egy útmutató a programok eltávolításához (Revo Uninstaller), amellyel eltávolíthatjuk és telepíthetjük ezt a szoftvert. telepítse újra gond nélkül. Vagy jobban kereshetjük a "soros kódot" a torrenteken 😀, így licencbe fogjuk adni. Néhány hónapja használom a hordozható FSCapture-t, és azt mondhatom, hogy rendkívül elégedett vagyok vele, az egyetlen hátrány az lenne, hogy , nincs integrált feltöltési webhelye ... de én személy szerint nem vagyok lusta, hogy a számtalan közül az egyiket keressem. 😉
  Saját egészség!

  • Adrian - mondta

   Pro_to: Valóban, egy jó szoftver, könnyen használható .. hasznos.
   De én mondtam neki, hogy a bemutató Adrian és a FSCapturecare egy szoftver olyan egyszerű .. (tudnék mondani valamit jobb, mint ez most) .. de úgy látom, hogy ő soha nem említette "őt"
   FSCapture (FastStone Capture), hogy van a "próba" (a 30 nap), de, mint tudjuk, itt van egy tutorial, hogyan kell eltávolítani programok (Revo Uninstaller), amivel lehet távolítani ezt a szoftvert, és újra vissza gond nélkül. Vagy inkább keressük egyszerű "serial kód" a torrentet így lesz engedélyezett.
   Saját egészség!
     

   Thanks Sergiu teszi őt, és mondd meg neki, hogy a bemutató, de úgy döntöttem, hogy ezt az elején, mert ingyenes.

 11. cristy - mondta

  érdekes…
  azok számára, akik a Windows 7 van egy hasonló funkciót.
  "Vágóeszköz"
  Indítás / Kiegészítők / Képmetsző Szerszám

 12. Szuper jó bemutató, és még a fiúk, és akkor másolja át a képeket a neten, és char hi5 fotót ;)
  Sok szerencsét a jövőben!

 13. Cosmin - mondta

  Jó program Adrian. Tudom, hogy valamikor ezelőtt egy hasonló programról csevegtél, de amely képernyőképet készített és a linket a vágólapra helyezte ... de nem tudom, hogy hívják 🙂

 14. stanly7 - mondta

  Érdekes és hasznos.
  Köszönöm.

 15. BRAVO! BRAVO! BRAVO! Pontosan erre volt szükségem! BAFTA tovább, és több tiszteletet a vágy, hogy a munka és odaadás az oka, így nemes!

 16. Costi - mondta
  • Adrian - mondta

   Costi: Ajánlott http://screensnapr.com/  

   Ehhez a szoftverhez először akartam elkészíteni az oktatóanyagot, ez egy kicsit összetettebb, de egy pillanatra elfelejtettem, hogy hívják, és megcsináltam ... Köszönöm egyébként, talán csinálunk egy oktatóanyagot

 17. Ionel - mondta

  Gratulálok az Adrian oktatóanyagok létrehozására irányuló kezdeményezéshez, ez dicséretes dolog .. de a Cristi által készített oktatóanyagok úgy tűnik, hogy tisztábban és hangosabban szólnak ... Próbálj hangosabban beszélni a jövőben ...

 18. NO NAME - mondta

  Igen, valóban nagyon könnyen használható. Ez az, ahol az alkalmazást, hogy rögzítse, mit szeretne nézni a területen látható egy időben.
  De ha böngészőoldalt akar rögzíteni, akkor a Mozilla Firefox és az Internet Explorer böngészőben, ha az egész oldalt el akarja készíteni, amikor az nagyon nagy, és fel-le kell görgetni, akkor ez az alkalmazás nem képes a teljes oldalt rögzíteni, csak annak látható része. Ehhez nagyon hasznos az Internet Explorer számára is elérhető Mozilla Firefox böngésző plug-in, az úgynevezett "FireShot", amely hatékonyan képes rögzíteni a böngésző teljes oldalát, nem csak az oldal látható részét.
  Nyilvánvaló továbbá, hogy megmutassa valakinek készült FireShot elfog teljes oldalakat lehet összehasonlítani az ugyanezt a kérelmet, ahogy a bemutató, feltöltésével repectivei fogások.

 19. Adina - mondta

  Nagyon érdekes ez a szoftver és online szolgáltatás, amit nyújtani a döntéshozók számára. Gratulálok Adrian!

 20. Oana - mondta

  Nagyon hasznos bemutató
  Thanks Adrian

 21. ryka41 - mondta

  Nagyon érdekes köszönöm.

 22. ZeroCool - mondta

  Thanks Adrian kellett, mielőtt küzdöttem, hogy a számlák nush feltöltött oldalak, most már csak fel a képen, és add nekem a link: D Még egyszer köszönöm, és sok szerencsét oktatóanyagok olyan érdekes és :)

 23. danyboy - mondta

  Köszöntés. Mivel az első hozzászólást meg kell köszönöm az oktató. Kapcsolódik pict.com feltöltő bemutató van egy zavart, nem egy screenshot a feltöltés után, és adjon nekem egy üzenetet, mint a nem tud kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz. Meg tudná mondani, hogy mi történik pontosan. Előre is köszönjük.

  • Adrian - mondta

   danyboy: Hello. Mivel az első hozzászólást meg kell köszönöm az oktató. Kapcsolódik pict.com feltöltő bemutató van egy zavart, nem egy screenshot a feltöltés után, és adjon nekem egy üzenetet, mint a nem tud kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz. Meg tudná mondani, hogy mi történik pontosan. Előre is köszönjük.  

   Ellenőrizze nehogy a tűzfalat a Windows tűzfal, vagy mit, nem blokkolja ezt az alkalmazást. Ahogy láttam a nekem tökéletesen ment

 24. danyboy - mondta

  Üdvözlet és köszönet válasz, de miután befejeztem a szoftver telepítését, a tűzfal már értesített és engedélyezte. Ellenőriztem a tűzfalon engedélyezett programokat is, és be van jelölve a "pict". Mindenesetre köszönöm.

 25. Kinohop - mondta

  Egyszerű és hatékony. Gratulálok, hasznos program. Van még valami. Ezek a képek, amelyeket asztali háttérképként használsz, nagyon szépek és jól megválasztottak. Honnan veszed őket? Szeretnék néhányat. Kellemes a szemnek. Minden jót!

 26. tanulni, és én - mondta

  Tetszik a kurzor 🙂 milyen progi…. e nenea 🙂

  • névtelen - mondta

   Szeretem a csúszka prog .... 'S bácsi   

   Próbálja windows.net téma xp, ha úgy gondolja, hogy már a számítógépen.

 27. Vevő tehet screenshot a játék?
  Úgy értem, hogy a játék, és nyomja meg a billentyűkombináció és kép a képben játékban.

  • Adrian - mondta

   Radu: A vásárlói tehet screenshot a játék?
   Úgy értem, hogy a játék, és nyomja meg a billentyűkombináció és kép a képben játékban.  

   Használja a Fraps.

  • vanessa - mondta

   Radu: A vásárlói tehet screenshot a játék?
   Úgy értem, hogy a játék, és nyomja meg a billentyűkombináció és kép a képben játékban.  

   ..............................
   Ha azt szeretnénk, hogy egy egyszerű screenshot a játék a klasszikus billentyűkombináció: Laptop Fn + prt sc (betét) és desktop ctrl + prt sc (betét)
   1. Nyissa meg a játékot, és futtassa arra a képre, ahol képernyőképet szeretne készíteni, majd alkalmazza a billentyűkombinációt ...
   2. szoros meccs menjen haza, és a postafiók futás ír mspaint parancsot és az enter… megnyílik A festék a gombra, és ugorjon szerkesztése , és nézd, amikor azt mondja tészta … Kattintson tészta ezután megjelenik a játékról készített képernyőkép a munkafelületen ... mentsd el a képet, és kész
   ..................................

 28. nem működik ... .nasol ... Windows 7-em van, és nem tudok képernyőképet készíteni.
  Nem tudok rájönni, hogy miért?
  Bármilyen program nem végez képernyőképeket a játékban.
  Valójában, hogy őszinte vagyok foci játékos menedzser, és azt szeretnék, hogy néhány kép a néhány játékos a nyomtatási képernyőn, de nem sikerül.
  Próbáltam több programot, és még nézte a bemutató, és mindent, amit tett.
  Most .... Én vagyok a legostobább a világon..vagy a calcomnak van valami, és nem szeretek képernyőt készíteni.
  Kérem… SEGÍTSÉG, HELP

 29. Ovidiu - mondta

  nem talált kapcsolatot a kapcsolat a dowonlod pls fel itt

  • Ovidiu: Nem található kapcsolat a kapcsolat a dowonlod pls fel itt  

   Ne izgulj, mivel ott moka! E 14 napos próbaverzió, de ha adsz magadnak buzunaru körülbelül 30 $ / év, és ez a tiéd.

 30. Julian - mondta

  Van egy problémám, nevezetesen már nem tehetek beckupot Fr.-vel. Az acronis összeomlik a rendszeremben, és valami olyasmi jelenik meg, hogy megjelenik az acronis loader indítása ... és semmi más nem mozgatja a történteket, és hogyan lehet megoldani, ha valaki több ezer köszönetet tud nekem

 31. Megvizsgáltuk a program magam, és minden jól ment, amíg a RESTORE fázis, ahol ez a probléma jött hozzám http://img600.imageshack.us/img600/8049/imagine000.jpg . Melyik lenne a magyarázat?

  • Adrian admin - mondta

   JIX: Teszteltük a programot magam, és minden jól ment, amíg a RESTORE fázis, ahol ez a probléma jött hozzám. Melyik lenne a magyarázat?  

   Mit kerestek a megjegyzést ez a bemutató? Ennek semmi köze a problémát ez a bemutató! Mit csinál pontosan? Igen részleteket, hogy te partíció mentés és visszaállítás mentés tehető, ha körre? Amit a Windows használ?

 32. Ez a program az lett a kereskedelmi.

  • Adrian admin - mondta

   Don: Ez a program lett a kereskedelmi.  

   Vannak más szoftver, mint ez. Írd a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Két egyszerű módja, hogy elfog asztali (Print Screen) Windows XP, Vista és a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

   • Adrian admin:
    Vannak más szoftver, mint ez. Írd a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Két egyszerű módja, hogy elfog asztali (Print Screen) Windows XP, Vista és a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató  

    Láttam a bemutató, és én xp, próbáltam screensnapr, de kaptam egy hiba, és abbahagytam.
    Találtam egy érdekes Program tehet egy bemutató róla.
    Úgy hívják FastStone Capture.

    • Adrian admin - mondta

     Don:
     Láttam a bemutató, és én xp, próbáltam screensnapr, de kaptam egy hiba, és abbahagytam.
     Találtam egy érdekes Program tehet egy bemutató róla.
     Úgy hívják FastStone Capture.  

     Ha elolvasta az oktatóanyag fenti szövegét, megoldotta volna a hibát. De hogyan olvassa el a szöveget? Isten mentsen ... az olvasás megöli nem? Telepítenie kellett a .NET-keretrendszert

 33. tüllszoknya - mondta

  szép tutorial

 34. Egyszerűen Ironikus, de olvasni a szöveget, mielőtt videotutorial.
  Telepítettem NET Framework 3.5.
  Nem elég?

 35. LegiuiTHOR oldal - mondta

  A program eltűnt a honlapról

 36. Szia, szeretnék egy ingyenes programot is, amely segít néhány törölt kép helyreállításában a lomtárból, ms ...

  • AdrianGudus - mondta

   danSzia, azt akarom, ingyenes program, hogy segítsen talpra néhány kép mah törölték Lomtár, ms ......  

   Írja be a jobb oldali keresőmezőbe: adat-helyreállítás vagy recuva vagy O&O, írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat, számos oktatóanyagunk van az adatok helyreállításáról.

 37. Iulian - mondta

  Helló hasznos bemutató, de őszintén szólva nem bánom beszél hangosabban, de ha csinál egy tutorial, fejhallgató maximális és alig hallani kicsit lassan

  • AdrianGudus - mondta

   IulianHi hasznos tutorial, de én őszintén szólva nem bánom, de beszél hangosabban, ha nem a bemutató, én fejhallgató és alig hallható belül mintegy lassan nem tudja, milyen címre teszel oda  

   Amikor beszélek, elmagyarázom, mit keresek ... gyerünk, nem hallasz, de nem látsz? A címet, amit mondtam, és nem hallottad, írtam, és nagyon egyértelmű volt, az oktatóanyagok minősége jó, ne simogass annyira, vigyél rá a youtube-ra, hogy megtudd, milyen "egyértelműséged" van ott ... a youtube-on, ahol az oktatóanyagok vannak rockzene a hátulján, és hogy beszélgetés és magyarázat helyett töltsd le a jegyzettömböt és írj ... és meg kell várnod, amíg ír valamit, és 1 ujjal nyomja meg a 3 gombot percenként ...

 38. Iulian - mondta

  Helló, eddig használt screensnapr, hogy úgy tűnik a legjobban ebben a pillanatban mind közül, de a tárgyalás lejárt ezer, és nem működik a piros, és azt mondom, hogy le van választva a szerver egyszerűen nem működik, eltávolítása lam, telepített újra, és semmi sem ugyanaz a dolog, kérlek datimi választ tudok, vagy egy program olyan egyszerű, mint az, amely megmenti egy nyomatok, köszönöm várják mail választ az én válaszom dragutz [e-mail védett] csak jobb

  • AdrianGudus - mondta

   IulianSzia, eddig használt screensnapr hogy úgy tűnik, a legjobban ebben a pillanatban mind közül, de a tárgyalás lejárt ezer, és nem működik a vörös, és azt mondom, hogy le van választva a szerver egyszerűen nem működik, eltávolítása lam , telepített újra, és semmi sem ugyanaz a dolog, kérlek datimi választ tudok, vagy egy program olyan egyszerű, mint az, amely megmenti egy nyomatok, köszönöm várják mail választ az én válaszom dragutz [e-mail védett] csak jobb  

   Ahhoz, hogy a print képernyők segítségével screenshooter, megtalálja a Google, ez ingyenes

   • Iulian - mondta

    AdrianGudus:
    Ahhoz, hogy a print képernyők segítségével screenshooter, megtalálja a Google, ez ingyenes  

    Köszönöm a választ, én letöltött screenshooter, de nem tudom, hogyan kell használni, meg tudná mondani, egyes részleteket vagy kulcsokat, amelyek segítségével, hogy a nyomtatás, köszi

 39. Iulian - mondta

  Sajnálom, hogy kihagytam az e-mail cím nem geo89_2009yahoo.it com

 40. Iulian - mondta

  Pontosan eltűnt program már nem üzemel

 41. Iulian - mondta

  Azt szeretné adni ezt a szoftvert, hogy nem nyomtat, de őszintén szólva alig sal lam A letöltött, de nem tudom, ki lehet magyarázni, vagy hozzon létre egy bemutató róla ZScreen 2.25.1.1 is letölthető innen http://sourceforge.net/projects/zscreen/ sajnálom, nem akarja reklámozni, ha törölheti haszontalan megjegyzést, sok szerencsét és sok eredményt az egész, amely szintén teszi.

 42. djciupi - mondta

  Szia Szeretném tudni, hogy van-e olyan szoftver, mint a win7 / vista snipping tool eszköz, amely nagyon hasznos. Szeretném tudni, hogy tudom-e feltenni Xp-re, és hogyan tudom feltenni

 43. Andrew - mondta

  Én mindent jól tudom feltölteni hibaüzenet ad nekem mindent, amit da.De hiba? Ha valaki tud segítsen nekem a kapcsolatot Andrés andrei_santa messenger.

 44. Liviu - mondta

  Nagyon jó, amit csinálsz, azt mondta jól nagyszerű, hogy megnézzük, és az új
  Azt javaslom, bizalommal.
  Maximum Gratulálunk tőlem Krisztust és Adrian.

 45. Sorgue - mondta

  Liviu:
  Nagyon jó, amit csinálsz, és azt mondta, hogy jó, hogy az új megjelenés és van egy Google Chrome kiterjesztés, ami ezeket a képeket, és én létrehoz egy hivatkozást, hogy ossza meg, melyek foaaaarte teljesülnek, az úgynevezett Pixlr Grabber, ott a Mozilla.
  Azt javaslom, bizalommal.
  Maximum Gratulálunk tőlem Krisztust és Adrian.

  Csodálatos,… bla, bla, bla, DE tudod az árát? A hackerek könnyebben feltörhetnek a számítógépen, annál több kiterjesztéssel rendelkeznek. De nem ezt mondom, hanem "Mások". Nincs egyetlen kiterjesztésem sem. Keressen és találjon más utakat, mert vannak.

 46. Azt akartam, hogy töltse le és én pict.com / szoftvert a videotutorialul, és azt mondja, az oldal nem található
  Mit tegyek?

Speak Your Mind

*