A Microsoft Security Essentials 2, egy ingyenes víruskereső, kiváló a régebbi rendszerekhez és még sok máshoz - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy ingyenes víruskereső, meglepően hatékony, az antivírus Microsoft által készített, és az úgynevezett Microsoft Security Essentials 2.
Rájöttem egy ideje 1 bemutató verziója a Microsoft Security EssentialsEttől kezdve egészen mostanáig a termék nőtt, érett, és van néhány funkciók mellett, ez az integráció az Internet Explorer, heurisztikus elemzés motor amely alapján a viselkedési szkennelési és hálózati szkennelési módot.
Új képességek elengedhetetlenek a modern antivírus, jönnek, hogy erősítse a rendszer biztonsági eszközök a Microsoft Security Essentials.
Egy nagyon hasznos funkció azok számára, akik a régebbi rendszerek kiosztani százalékában CPU erő, szkennelési funkció, így ha van egy gyenge rendszer nem fogja érinteni timplu szkennelés.
A Microsoft Security Essentials nem csak egy gyenge antivírus rendszerek, fel lehet használni minden olyan rendszer, nagyon jó mértékű felderítése és alacsony riasztás Fals pozitív olyan tulajdonságát egyre kevésbé mentes termékek.
Én ezt a terméket netbook és nagyon örülök, azokat a tételeket helyesen, mindenféle bling bling oldalak, amely elengedhetetlenül szükséges.
Egy egyszerű termék, biztos vagyok benne, hogy mindenki, függetlenül a képzés szintje, meg fogja érteni felület és ellenőrzések percben.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (49)

  • Úgy néz ki, mint egy nagyon könnyen használható víruskereső és nagypapa. A következő formátumban talán átváltok arra, aki tudja. Várom az IE9 végleges változatát is, hogy lássam, miről van szó, és szeretném elkészíteni az egész rendszeremet és programjaimat, amelyeket ezen az egészen használok, teljesen románul, hogy lássam, hogy van - ilyen kísérlet. Számos alternatívám van románul az összes programhoz, amelyet most használok, és kísérletet akarok végezni.

    Nagyon jó bemutató Cristi! Egyébként fázol? Láttam, hogy meghúzza az orrát, és ezért kérdezem. Kb. 3 napja fáztam és ugyanígy járok el: D

    • Dumitrel: Úgy tűnik, mint egy nagyon könnyen használható víruskereső és nagyon jó. A következő formában may'll át rajta, aki ismeri. IE9 és várom, hogy lássam, mi a végleges őt, és azt akarom az egész rendszert és a programokat, hogy azt fogják használni, hogy minden román látni, hogy van ez - egy kísérlet, mint ez. Van sok alternatíva román meg az összes programot, hogy használja, és most szeretnénk, hogy egy jó tutorial experiment.Foarte Cristi! By the way, van hideg? Láttam, hogy húzza az orrát, és miért. És én vagyok hűlni körülbelül 3 napig így van   

      Kicsit fázom, az orrom nem zavar, a hangommal rosszabb, az a benyomásom, hogy vág (a hangom), olyan mintha valaki késsel (hanggal) vágná, azt hiszem, nem fogok meghalni ...

  • Nem bízom ebben az antivírusban, mert teszteltem és nem voltam elégedett, a microsftnak még mindig nagyon sok munkája van, amíg jó vírusirtó nem lesz, ez nem jó, de csak a nagypapa + egyébként nem bízom a microsoft termékekben, bár csak akkor használom őket, ha nem Vannak alternatíváim néhány microsft szoftverrel szemben

    • Calin: Nem bízom a vírus számára, mint én tesztelték, és nem vagyok elégedett hosszabb, mint a Microsft dolgozott, hogy egy jó víruskereső nem jó, de még mindig elég jó + nem bízom Microsoft termékek akkor is, ha folosescdoar Én Microsft szoftver alternatívák egyes programokat  

      Calin milyen értelemben te nem elégedett? Milyen víruskereső használsz?

    • Calin: Nem bízom a vírus, hogy nem vagyok elégedett testatsi hosszabb, mint a Microsft dolgozott, hogy egy jó víruskereső nem jó, de még mindig elég jó + nem bízom Microsoft termékeket, ha azt folosescdoar Microsft szoftver alternatívák egyes programokat  

      Nem tudom, miért nem bízik a Microsoft, csinált valamit, valakit?
      Azt hiszem, ez inkább egyfajta barátság között egy tolvaj, és a zsaru tolvaj nem bízik a rendőrség.
      Azt hiszem, a Microsoft nem akar bántani senkit, ez csak egy cég, amely azt akarja, hogy a pénz, a veszteségeket kissé kiszámítható.
      Miért nem marad el, azonban jól tudja, mi a helyzet, ki liccenta és aki nem hiszem, hogy indulna a boszorkányüldözés, legalábbis nem a közeljövőben.
      Az ablakokat és 7 letölthető a Microsoft kiadta a nyomás felhalmozódott az évek során, egy nagyon bölcs lépés.
      Tedd a tudat, hogy ez, egy kis intelligencia is használhat jogi windows nélkül liceenta hosszú ideig, csak ki kell használni az agyad egy kicsit.

      Aranyszabály = nincs partíció 100 MB
      Újraélesednek, akkor nagyban növeli a próbaidőszak.
      Szoftver biztonsági aktiválása előtt visszaállítás a tárgyalás előtt lejár.
      Csak néhány példa, hogy ne használja kalóz ablakok.
      Manapság azonban a legtöbb számítógépen a Windows előre telepített és az alapértelmezett liceenta.

      • Cristi-admin: KIS2011

        Üdvözlet! Hogyan értsem meg ezt az "100 MB-os partíció nélkül" aranyszabályt
        Megnéztem a videó oktatóanyagot arról, hogyan lehet megszabadulni a 100 MB-os partíciótól, de még mindig nem értettem, mi a pontosabban a rossz. Elmagyaráztad, hogy az operációs rendszer biztonságára szolgál, és ez jó dolog, és valójában a rendszer nem semmit sem vesztett ezzel a partícióval, de ellenkezőleg, rendben van, de megszabadulhat ettől a partíciótól, mivel hölgyeket lát, bosszantó ott lenni, amikor csak tud, anélkül, hogy néhány dolog nem túl világos. Azt mondom, sokkal több lett volna Nos, ha azt mondta, hogy több testvér, akkor nem jó, ha van ilyen partíciónk, hogy valami kém vagy valami hasonló, és hogy mindent megtesz, hogy megszabaduljon tőle. De ahogy a bemutató is, mit kell megérteni, hogy jó vele, hogy a biztonság kedvéért Hanem, de hogy megszabadulhat egy olyan módszerrel, amely egyesíti őket, akik nem sokat tudnak a számítógépről, problémákat okozhat számukra, hogy megszabaduljanak ettől a partíciótól, amely nem fáj, de anélkül is képes. sajnálom, és pontosítom, hogy nem vagyok rosszindulatú, de szerintem sokkal jobb lenne, ha a jövőbenegyértelműen azt mondanád, hogy ez jó és ez nem jó, és akkor tudjuk, mit kell tennünk.

        • sziklás:
          Buna.Cum kell értenie ezt az aranyszabályt: "Nem partíció 100 MB"
          Néztem, ahogy a bump videotutorialul 100 MB partíciót, de nem értettem eddig, hogy pontosan mi cuea rau.Ai elmagyarázta, hogy a biztonság a SO és ez egy jó dolog, és hogy valóban elveszett korszak sistemulnu semmit ez a partíció, hanem éppen ellenkezőleg, jó, de ez megszabadulni a partíció zavaró, hogy hölgyek is ott anélkül, hogy nem számít túl clare.Eu egyesek azt mondják, hogy sokkal jobb Ha azt mondjuk, hogy több testvérek, hogy nem jó, ha egy partíció a kémprogram, vagy valami ilyen jellegű, és te mindent tudsz megszabadulni ea.Dar mint a bemutató, hogy érted, hogy nem baj, neki a biztonság de ez megszabadulni ez olyan módszer, amely egyesíti őket nem igazán tud sokat számítógép probléma, hogy azok megszabadulni a partíció, ami nem rossz, de csak lehet anélkül, ea.Acum elnézést kérek, hogy és azt mondják, hogy nem rosszindulatú, de azt hiszem, jobb lenne, ha a jövőben azt mondod, világosan, hogy ez jó, és ez nem jó, és akkor tudom, mit tegyek.  

          Javasoljuk, hogy olvassa el az oktatóanyag MINDEN megjegyzését, valamint az oktatóanyag feletti szöveget, ha pontosan meg szeretné érteni, mi van a 100 MB-os partícióval. Cristinek semmi köze ahhoz az oktatóanyaghoz, köztudott, hogy Ön futtatja az oktatóanyagokat, és nem nézi a fej-fasz oktatóanyagokat. Bizonyítékul szolgál az a tény, hogy nem tudod, ki készíti őket, bár mi minden bemutató elején azt mondjuk, hogy "Helló barátok vagyok ... ... (mindenki mondja a nevüket), és ma megismerjük ..."

  • Cristi, nagyon szükségem van rád, hogy segítsen nekem, és nincs fejlécképem a wordpress-ben, ezt semmiképp sem tudom megtenni, vagy van plugin, van hi2 oldalam, és nincs fejlécem, és láttam, hogy valakinek van fejlécem, és nincs a hi2-nél kerestem, mert megőrültem, és nem találtam plugint, volt megoldás a fejlécképre, tudnál segíteni kérlek :)?

  • Vannak pletykák, hogy az MSE (kódnevén Morro) alapul román víruskereső Microsoft vásárolt néhány évvel ezelőtt (kb. 7 év). Ez a program az úgynevezett román Antivirus (RAV).
    Megpróbáltam, és, őszintén szólva, úgy tűnt, rendben van, de nem meggyőző.

    Az a gyanúm, hogy jelenleg a legjobb biztonsági megoldások BitDefender és a Kaspersky PURE Total Security 2011 enyhe hajlam BitDefender, mint a román.

    • Andu: Vannak olyan pletykák, hogy az MSE (kódnevén Morro) alapul román víruskereső Microsoft vásárolt néhány évvel ezelőtt (kb. 7 év). Ez a program az úgynevezett román Antivirus (RAV).
      Megpróbáltam, és, őszintén szólva, úgy tűnt, rendben van, de a impresionant.Părerea jelenleg a legjobb biztonsági megoldások BitDefender és a Kaspersky PURE Total Security 2011 enyhe hajlam BitDefender, míg a román termék.  

      Vannak pletykák. Ez tiszta valóság.
      És én használok és ajánlok Kaspersky PURE Kaspersky tulajdonképpen bármely termék.

  • Ez egy jó vírusölő, de a felhasználónak kell óvatosabb, ha szárnyalni az interneten keresztül.
    Az a felhasználó, aki belép az megragad minden, amit nem igazán megbirkózni jól.

    Összefoglalva: MSE egy jó víruskereső azok számára, akik egy magas szintű ismerete biztonságot, akik megfelelnek bizonyos adatvédelmi szabályokat.

    • Alex Baies: Ez egy jó vírusölő, de a felhasználónak kell óvatosabb, ha szárnyalni az interneten keresztül.
      Az a felhasználó, aki belép az megragad minden, amit nem igazán megbirkózni túl bine.In következtetés: MSE egy jó víruskereső azok számára, akik egy magas szintű ismerete biztonságot, akik megfelelnek bizonyos adatvédelmi szabályokat.  

      Miért "... de óvatosabb felhasználónak kell lenned, amikor online vagy ..."? Figyeli a neten "böngészést", nagyon gazdag adatbázisa van (csak a Microsoft igaz?).

      • Francisc:
        Miért "... de van, hogy inkább óvatos, amikor a felhasználó, szárnyalni az interneten ..."? Monitor "szörfölés" a neten, van egy nagyon gazdag adatbázis (Microsoft csak nem?).  

        Mivel ez még korai. Meggyőződésem, hogy miután 1 2-évben lesz egy víruskereső, amely versenyezni (ez most) a nagy antivírus cégek.

        • Alex Baies: Mert ez még korai. Meggyőződésem, hogy miután 1 2-évben lesz egy víruskereső, amely versenyezni (ez most) a nagy antivírus cégek.  

          1) MSE nem indul egyáltalán (jön egy nagyon high end tapasztalat);
          2) van egy hatalmas adatbázis, az összes információ van a Microsoft, amely hatalmas, mintegy 80%-OS szoftver piacon (ellentmondások folyamatok nagy gyártó a biztonsági szoftver);
          30 nem azt mondják, hogy jó, de egy ingyenes víruskereső (akár negatív) nagyon jó.

  • Mindig szórakoztatott, hogy ilyen könnyen megszüntetünk egy-egy olyan programot, amely évekig magában foglalja a talán nagyon okos és magasan képzett "informatikusok" munkáját. Hány antivirust teszteltem, azt is jól látom, hogy ez jól felszerelt és elegendő egy átlagos és óvatos felhasználó számára általában. Az egyetlen állomás sok - gondolom - akinek a szarán ablakok vannak, az az, hogy a megértéstől való félelem miatt kódolni fogja a használatát.

  • Azt hiszem, ez egy jó víruskereső, de nem bun.Un dolog, amit szeretek róla, mint a felület nagyon könnyű, és nagyon könnyen érthető, még azok számára is incepatori.Oricum egy bemutató folositor.Bravo Cristian.

    • AndrewCristi bízhatok ez a vírus? Ez biztos?  

      ÉN használ egy Asus EeePC netbook 1201n, a rendszer jól mozog, nem fertőzött, a Microsoft Security Essentials óta alakult ki, és rövid ideig, amikor eltávolította azt kipróbálni más biztonsági megoldásokat.
      Ez a válaszom.

  • megfelelő tudják, hogy ki rendelkezik engedéllyel, és aki nem ;)), a témához kapcsolódó, még mindig a Comodo biztonság! yo elégedett vele.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.