A Microsoft Security Essentials gyors, hatékony és ingyenes víruskereső - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fog vezetni egy könnyű antivírus, egyszerű, hatékony és ingyenes Microsoft-termék, ez az úgynevezett Microsoft Security Essentials és az is egy termék a Windows 7 készült hullámok a nemzetközi sajtó köszönhetően a tulajdonságait.

Gyakran az emberek a Microsoft kritizálták nem tartalmazza a Windows operációs rendszer, antivírus, megpróbált bevezetni egy a Windows Vista, sajnos, hogy a szoftver az úgynevezett Windows Defenter nem volt túl jó, így a világ nem túl messze, amikor megáll az első alkalom után telepíteni az operációs rendszert.

Most úgy tűnik, hogy a Microsoft Fix it erkölcsileg helytelen, amitől hosszú Ehhez az általunk kifejlesztett megoldás megfigyelhető, Microsoft Security Essentials egy víruskereső igazán jó, amikor először telepíteni én nem hiszem, hogy amint észleli a fertőzött fájlokat, ha tudták, hogy előre, vagy ha fúj valaki az iskolában.

Beállítása Microsoft Security Essentials nagyon intuitív, a felület négy lap: Home, Update, előzmények és beállítások, lefogadom, hogy már tudja, mi minden, azok számára, akik nem veszik észre, azt részletesen bemutató.

Microsoft Security Essentials semmi több se kevesebb, egy víruskereső megfelelően elégedett kevesebb erőforrással és mozog, nagyon jól egy otthoni felhasználónak nem kell több, ha nem teszed torrentek kor nem kell semmi mást.

A rossz hír az, hogy a Windows telepítse a Microsoft Security Essentials kell felelnie a WGA, Windows Genuine Advantage, azaz, ha egy kalóz Windows kevés esélye nullára lehet telepíteni, biztos vagyok benne, sokan már a Windows XP, Vista vagy 7 a liceenta, hogy nem veszem be, mert így a notebook számunkra rómaiak operációs rendszer még mindig a luxus, vs bér. szoftver ára, de hagyjuk, hogy nagy!

Érdekes, hogy a Microsoft hogyan tudott versenyképes terméket gyártani, ismert, hogy jelenleg nagyon sok nagyon jó ingyenes termék van a piacon: Avira Antivirus Free Edition, Avast, AVG stb., Azonban a Microsoft még egyszer bebizonyítja, hogy " nekik van "vagy" "mi van", hogy vannak még.

Javulására vagy a változás a Windows tűzfal, hadd tudja, a Microsoft csak tudsz!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. sailorriver - mondta

    Ez lehet egy megoldás, talán a jövőben javulni fog.

  2. cristy - mondta

    Cristi, milyen víruskereső használsz?

    • cristyCristi, milyen víruskereső használsz?  

      Mindig valami folyamatosan próbára szoftver a tanulmány.
      Inkább Kaspersky hanem a kombinációja a Zone Alarm tűzfal Avira Free Antivirus Free Edition szeretem.
      Most a laptop a Microsoft Security Essentials, mély benyomást tett rám az első használat.
      Sok jó biztonsági szoftver, sajnos nincs elég ideje, hogy fordítson csak biztonságot meg kell osztanom az időmet a különböző kategóriákba tartozó szoftverek, szerencsés vagyok, hogy szeretem, amit csinálok, ha nem tetszett, nem hiszem tartja.
      Ha nem döntött, az enyém azt javasoljuk, hogy a Kaspersky Internet Security, de nem szabad, hogy amit mondok után, látogassa meg, és megpróbál több szoftver, a végén találsz valamit, hogy a szeretet.

  3. Cristi - mondta

    Jól hangzik da nyugodtan ülni

  4. Petre - mondta

    Kérjük, Cristi miért egy időben, mert nem látom, mint negyede a bemutató, mint egy újrakezdés kérjük, adja meg a választ. Kövek tekintetben, hogy mit csinálsz

    • Adrian - mondta

      Petre: Cristi kérjük miért az időt, mert nem látom, mint negyede a bemutató, mint egy újrakezdés kérjük, adja meg a választ. Stones tekintetében, hogy mit csinálsz  

      A válasz a legutóbbi oktatóanyagok óta megadatott, problémák vannak az RDS-sel rendelkezők számára, a hálózat zsúfolt, bár nem képesek ennyi felhasználó szállítására, mégis adnak és adnak el előfizetéseket. A kapcsolat sebessége automatikusan csökkenni kezd, különösen este felé, amikor mindenki otthon van és a számítógépen marad. A probléma nem a webhelyről származik, hanem az internetről, az RDS-ről, és nekem ugyanaz a problémám, mint neked, és hamarosan megváltoztatom a providrámat, ha az RDS-ben szenvedők ugyanazok maradnak ... 1 hétig, 7 órától kezdődően. este az internet sebessége drasztikusan csökken.

  5. Geta - mondta

    Szia! Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nekem is ugyanaz a problémám, mint a 'PETRE-nek, és én vagyok felfelé. Van-e ilyen problémája mindazoknak, akik kábeles szolgáltatást nyújtanak, vagy ez más ok ?? Tisztelettel azért, amit csinálsz ... .. köszönöm.

  6. agentutu - mondta

    Én ezt a víruskereső, és azt mondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a el.nu gondjaim voltak a vírusokkal, amikor videotutorial csapat instalat.salutari

  7. pillangó - mondta

    hello .. Cristi tudok adni néhány tanácsot kérlek, jelenleg használjon nod32 nem eredeti, de természetesen engedélyek venni a net, és azt szeretném tudni, ha elmegyek a Microsoft Security Essentials egy jó lépés.

    PS: Azt kell metinonez nincs nagy teljesítményű számítástechnikai (1.81ghz, 150 gb ram).

    • blackarow - mondta

      pillangóSzia .. Cristi tudok adni néhány tanácsot kérlek, Én jelenleg használ egy nod32 nem eredeti, de természetesen engedélyek venni a net, és azt szeretném tudni, ha elmegyek a Microsoft Security Essentials lépésként bun.PS: muszáj metinonez mint Nekem van egy nagy teljesítményű számítástechnikai (1.81ghz, 150 gb ram).  

      Ne árok Cristi, de én nem bánom, ha a válasz erre a kérdésre én biztosan nem kell szem előtt tartani, csak az én véleményem. Így próbáltam Microsoft Security Essentials, de sajnálatos, hogy axperientele kellett csomópont 32 miután láttam videotutorialul Krisztus a Microsoft Security Essentials Én személy szerint választhat a két terméket a Microsoft. Az én véleményem!

    • Adrian - mondta

      pillangóSzia .. Cristi tudok adni néhány tanácsot kérlek, Én jelenleg használ egy nod32 nem eredeti, de természetesen engedélyek venni a net, és azt szeretném tudni, ha elmegyek a Microsoft Security Essentials lépésként bun.PS: muszáj metinonez mint Nekem van egy nagy teljesítményű számítástechnikai (1.81ghz, 150 gb ram).  

      A Windows Defender vagy NOD32 ugyanaz leves ... mindketten aludni rá, hogy mindig, ha azt szeretné, hogy biztonságos legyen meg a kompromisszumra. Ahelyett tartózkodó nem jobb víruskereső NOD ugyanaz. A biztonságos és az is nagyon jó, és ingyenes Avira Free Edition és a Zone Alarm egyaránt bemutató, vagy választhat a Comodo ahogy tutorial. Megtalálják a doboz "keresés videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban, írsz Avira, vagy Comodo vagy Zone Alarm belépsz, és megtalálja a tutorial. Siker!

      • pillangó - mondta

        Adrian:
        A Windows Defender vagy NOD32 ugyanaz leves ... mindketten aludni rá, hogy mindig, ha azt szeretné, hogy biztonságos legyen meg a kompromisszumra. Ahelyett tartózkodó nem jobb víruskereső NOD ugyanaz. A biztonságos és az is nagyon jó, és ingyenes Avira Free Edition és a Zone Alarm egyaránt bemutató, vagy választhat a Comodo ahogy tutorial. Megtalálják a doboz "keresés videotutorial.ro ..." a jobb felső sarokban, írsz Avira, vagy Comodo vagy Zone Alarm belépsz, és megtalálja a tutorial. Siker!  

        Értem ms szép, és most meg kell nézni tutorialu ms telepíteni újra, és ha eszik túl sok erőforrást:-s

        • Francisc - mondta

          pillangó: Értem ms szép, és most meg kell nézni tutorialu ms telepíteni újra, és ha eszik túl sok erőforrást:-s  (Idéz me)

          Egyetértek veled, Adrian a Nod32 és a Windows Defender. Még a Microsoft Security Essentials nem túl sok bizalmat, bár vizsgálatok kijött bravúrral. Nod32 használják széles körben, mert vannak repedések az egész net. Van egy gyenge vírus, de nem excel. A Microsoft Security Essentials a kezdet, még nem valószínű, hogy használni.
          A ZoneAlarm Free + Avira 9 Free tökéletes kombináció az "otthoni felhasználók számára". De próbáld meg, a rendelkezésre álló idő függvényében, és ha van kedved, az Outpost Firewall 2009 Free + Avira 9 Free kombinációt. Alacsony erőforrás-felhasználás, kiváló védelem, a HIPS megléte a korábban javasolt tűzfalban (a ZoneAlarm Free nem tartalmazza ezt a funkciót), az ingyenes biztonsági minőségi viszonyok azok az elemek, amelyek alátámasztják véleményemet és ajánlják ezt a kombinációt. Az egyik hátrány az lenne, hogy a PC-től és az alkalmazott operációs rendszer beállításaitól függően a letöltési sebesség kissé csökkenhet (velem nem történt meg, de azt mondták, hogy lehetséges).

  8. Alecs - mondta

    Krisztus, mi a laptop van?

    • AlecsCristi, milyen laptop van?  

      Van egy laptop Esprimo fijitsu 6535 a szopornyica a Romtelecom (jegyzési 3 év), hogy megy hihetetlenül jól, mert az integrált grafikus chipset és X45 G4500, Intel Celeron M 575 a 2 Ghz.
      Jött 1 Giga RAM-mal és tettem 1 Giga és szuper mozog jól, nem tud játszani az új játékokat rá egyáltalán, de nekem nincs időm a játékok, akkor nem 2,5 órás akkumulátor teljesen Jó.
      Megjelenésében ez nem a legszebb, hogy őszinte legyek, csúnya, mint a pokol + rohadt apa, azok, akik elkészítették, szerintem részt vesznek a "világ legrondább notebookja" versenyen!
      Remélem, már segített, nem hagytam cserben, akkor azt várod, hogy van egy nagyszerű eszköz a laptop, sajnos nem kaptam fel (laptop teljesítmény), de nem kell, hogy teszi a dolgát jól, és én szuper sem, hogy ellopja valaki milyen rossz ez.

  9. Costica - mondta

    Érdekes, hála sok húzza útmutatók ilyen

  10. elég érdekes víruskeresőnek tűnik, és úgy tűnik, hogy jól megy ... bn, ha tűzfalat teszek ??? Kösz

  11. papyy08 - mondta

    Nagyon jó tutorial.
    Köszönjük, hogy minden, amit csinál
    Én is szeretnék egy ismertetőt Forefront

  12. papyy08 - mondta

    Szeretnék, ha lehetséges, több oktató a Joomla

  13. LiviuFlorin - mondta

    És egyetértek, hogy az Avira 9Free + Zone Alarm Free egy nagyon jó megoldás, de Zone Alarm működik Windows Vista vagy Windows 7 ..?
    Vagy más szóval, a pár jól kijön Vista vagy Win.7 ..?
    Microsoft Security jól működik a Vista, és nyerj 7, de mint mondta, Cristi, csak az eredeti is. (Tesztelve)

    • Francisc - mondta

      LiviuFlorin: Egyetértek azzal, hogy Avira 9Free + Zone Alarm Free egy nagyon jó megoldás, de Zone Alarm működik Windows Vista vagy Windows 7 ..? Vagy más szóval, a pár jól kijön Vista vagy Win. 7 ..? Microsoft Security jól működik a Vista, és nyerj 7, de mint mondta, Cristi, csak az eredeti is. (tesztelve)  (Idéz me)

      Igen, ZoneAlarm Free letölthető 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Biztonság - Tűzfal. Itt olvashatjuk, hogy működik a Windows 7. Szintén Avira Free 9 dolgozik a Windows 7.

    • blackarow - mondta

      LiviuFlorin: Egyetértek azzal, hogy Avira 9Free + Zone Alarm Free egy nagyon jó megoldás, de Zone Alarm működik Windows Vista vagy Windows 7 ..?
      Vagy más szóval, a pár jól kijön Vista vagy Win.7 ..?
      Microsoft Security jól működik a Vista, és nyerj 7, de mint mondta, Cristi, csak az eredeti is. (Tesztelve)  

      Nem tudom, hogy Zone Alarm munka Vista, de tudom, hogy megy windows7. Mert windows7 használok PC Tools Firewall Plus, valamint a Avast Home Edition és a Windows XP ugyanazon antivírus + Zone Alarm. Avira korábban használt, de az utóbbi időben adott egy kicsit a kerítés frissítéseket, amit értem a probléma végül megoldódott, de továbbra is az Avast (nem tudom, meddig).

      • Adrian - mondta

        blackarow:
        Nem tudom, hogy Zone Alarm munka Vista, de tudom, hogy megy windows7. Mert windows7 használok PC Tools Firewall Plus, valamint a Avast Home Edition és a Windows XP ugyanazon antivírus + Zone Alarm. Avira korábban használt, de az utóbbi időben adott egy kicsit a kerítés frissítéseket, amit értem a probléma végül megoldódott, de továbbra is az Avast (nem tudom, meddig).  

        Zone Alarm munka Vista, de van SP2, ez ingyenes sp2 ... Csináltam egy video tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows Vista SP2, tudod, hogyan találja meg. Siker!

        • blackarow - mondta

          Adrian:
          Zone Alarm munka Vista, de van SP2, ez ingyenes sp2 ... Csináltam egy video tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows Vista SP2, tudod, hogyan találja meg. Siker!  

          Azt mondtam, nem tudom, hogy működik az. ahogy még soha nem használt Vista nem használja, és nem szándékozik újra használni. Mégis néztem, és videotutorialul kérdéses, mint az összes tutorials, amit csinál, ahogy láttam, hogy írt egy tut. Megyek ismét nézni

      • Francisc - mondta

        blackarow: Nem tudom, Zone Alarm munka Vista, de tudom, hogy megy windows7. Mert windows7 használok PC Tools Firewall Plus, valamint a Avast Home Edition és a Windows XP ugyanazon antivírus + Zone Alarm. Avira korábban használt, de az utóbbi időben adott egy kicsit a kerítés frissítéseket, amit értem a probléma végül megoldódott, de továbbra is az Avast (nem tudom, meddig).  (Idéz me)

        Ismét, nem tudsz olvasni a fenti:
        Igen, ZoneAlarm Free letölthető 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Biztonság - Tűzfal. Itt olvashatjuk, hogy működik a Windows 7. Szintén Avira Free 9 dolgozik a Windows 7.

        • blackarow - mondta

          Francisc:
          Ismét, nem tudsz olvasni a fenti:
          Igen, ZoneAlarm Free letölthető 9.1.007.002 http://www.Softpedia.com - Biztonság - Tűzfal. Itt olvashatjuk, hogy működik a Windows 7. Szintén Avira Free 9 dolgozik a Windows 7.  

          Próbáltam Zone Alarm a 7, és nem mentem, de nem volt a verziót beszélsz, de hogy őszinte legyek én nem ragaszkodott ahhoz, hogy egy másik megoldást kéznél, amit tudtam, hogy működik, legalább is. Mint mondtam Avira megy, de én jelenleg nem használja ezt a különben nagyon jó víruskereső egyszerűen túl hisztérikus.

  14. coss_35 - mondta

    Üdvözlet Cristi, üdvözlet kollégáinak és minden hűséges látogatónak, így használom, és nagypapa. A közeljövőben (kértem, de merész) egy oktatóanyag PINNACLE-vel. Nagyon tisztelettel köszöntöm mindenkit.

  15. dany09 - mondta

    hello cristy, megkérném önöket, remélem, hogy nem bánja, szívesen csinálom az oktatóanyagokat a számítógépen Windows XP-vel, mert kevesen vannak, akiknek van Windows 7-esük ... és kérjük, más oktatóanyagok bemutatják, hogyan kell végrehajtani a telepítést (nem mintha nem tudnám, szerintem mindenki tudja, hogyan kell telepíteni), de jobb csinálni ... remélem nem bánja a kezem csak a véleményemet mondtam..szia

  16. Ionutz - mondta

    Működik a Windows XP? (Nincs bűncselekmény)

    • Ionutz: Működik a Windows XP? (Nincs bűncselekmény)  


      A Microsoft Security Essentials lehet telepíteni a következő operációs rendszereken:

      Windows XP Home 256 MB RAM minimum (Service Pack vagy a Service Pack 2 3)
      A Windows XP Professional 256 MB RAM minimum (Service Pack vagy a Service Pack 2 3)
      A Windows Vista minden verzió 1 GB Ram (Service Pack vagy a Service Pack 1 2)
      A Windows összes verzió 7 1 GB Ram

  17. jó bemutató Régebben nod32 mia nem tetszett, akkor jöttem Avira vagy Avast, aki meg tudja mondani, hogy ez jó én is használtam egy ideig Kaspersky jó volt igen, hogy több erőforrást és nem néhány tesztet avast és nagyon jól reagált

  18. Cristi és Adrian, szeretném kérni, ha meg tudod csinálni a tutorial BitDefender Total Security 2010. Kérjük frumos.Consider érdemelnek tutorial.Mulţumesc!

  19. Gepeto - mondta

    Betooni vírusölő!
    de a rossz hír az, kedves najpa :))
    Én a Windows kalóz

  20. Szia ... de ha van egy nem eredeti ablakunk ... hogy nem volt pénzünk ... nem használhatjuk valóban a Microsoft Security Essentials programot?

  21. Mircea - mondta

    Figyelj, Cristi ... Windows 7-et vettél? vagy ez a béta verzió?

    • Adrian - mondta

      MirceaHé Cristi ... vettél a Windows 7? vagy ez béta?  

      Ez a Microsoft webhelyéről átvett teljes verzió, a 90 napos próbaverzió, ami azt jelenti, hogy 90 napig teljesen működőképes, majd be kell adnia a licencet, így továbbra is használhatja. Volt egy oktatóanyag a Windows 7 letöltéséről, írja be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro-on" mezőbe: eredeti Windows 7-et letölthet a 90 napos próbaverzióban, adja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

  22. Nem rossz időről időre május és egyéb szoftverek biztonsági teszt, de még mindig Kaspersky.La régi barátom csak hívja a Microsoft, amikor a operációs rendszerek Windows és a többi szabad M.Office

  23. Pfffff ... .. Amikor volt egy úgynevezett jó antivírusom, a számítógépem keményen dolgozott, arról nem is beszélve, hogy négy vírusom volt, és nem is észlelte őket. Honnan tudhatom, hogy négy vírusom van, és nem fedeztem fel őket? Eltávolítottam ezt a víruskereső vacakot és telepítettem az avirát. Azonnal megszüntette őket, és minden normalizálódott. A sok fórumon olvasottak alapján még a comodo antivirus ingyenes verziója is jobb ennél. De végül mindenki azt akar, amit akar.

    • Dumitru - mondta

      Cata: Én távolítani ezt a szart és a telepített Avira Antivirus. Azonnal vett, és minden visszatért a normális kerékvágásba.

      Én még mindig Avira, és még mindig felugrik egy futtatható fájl, hanem a crack. Így talán ezek voltak a 4 vírusok így ...?
      PS Én azonban nem hiszem, hogy az őt helyettesítő MSE.

      • Cata - mondta

        Dumitru:
        Én még mindig Avira, és még mindig felugrik egy futtatható fájl, hanem a crack. Így talán ezek voltak a 4 vírusok így ...?
        PS Én azonban nem hiszem, hogy az őt helyettesítő MSE.  

        2 vírusok voltak repedések, hogy vettem ki a net, és jól vagyok homokkő és más 2 vírusokat, de nem tudom, mi volt legrosszabb, mint repedés oldalakon.

  24. marian - mondta

    Kérem, mondja meg, tehetek-e valami extra dolgot, mert amikor belépek az oldalra, a következő üzenetet kapom: „Nem érhető el az Ön országában vagy régiójában

    Úgy tűnik, olyan országban vagy régióban tartózkodik, ahol a Microsoft Security Essentials nem érhető el. Köszönjük, hogy érdeklődik a Microsoft Security Essentials iránt. ” Egyébként köszönöm a munkáját!

  25. D@rius - mondta

    Ezt a víruskeresőt is telepítettem, eddig nagyon jól működik ezzel a videóval.
    Tisztelet Cristy

  26. NO NAME - mondta

    Igen és nem, ez a szabad anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) az Avira Free Avast Home Edition és a lista nem teljes. Ezen két víruskereső achzitionezi nem kértem semmit a használat előtt / telepíteni őket.
    Bár a telepítés Microsoft elengedhetetlen feltétele, nem is beszélve a lehetőségét, hogy az operációs rendszer (Win XP, Vista vagy Win 7) engedélyezett, így fizetni. Alapvetően, a Microsoft Essential tartalmazza valamennyi engedély ár (ami állítólag fizet!) Vagy az operációs rendszer. Ellenkező esetben nem lehet a probléma - ismétlem - még a telepítés.
    Vagy, hogy fizet az operációs rendszer, és akkor kap egy ingyenes víruskereső, vagy, hogy kapsz egy kalóz operációs rendszer, és vesz egy ativirus (vagyis fizet), akkor találja magát ugyanabban a helyzetben arra, hogy fizessen, hogy távolítsa el jelentős mennyiségű pénzt a zsebéből.
    Ezért nem szabad.

    • Adrian - mondta

      NO NAMEIgen és nem, ez a szabad anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) az Avira Free Avast Home Edition és a lista nem teljes. Ezen két víruskereső achzitionezi nem kértem semmit a használat előtt / telepíteni őket.
      Bár a telepítés Microsoft elengedhetetlen feltétele, nem is beszélve a lehetőségét, hogy az operációs rendszer (Win XP, Vista vagy Win 7) engedélyezett, így fizetni. Alapvetően, a Microsoft Essential tartalmazza valamennyi engedély ár (ami állítólag fizet!) Vagy az operációs rendszer. Ellenkező esetben nem lehet a probléma - ismétlem - még a telepítés.
      Vagy, hogy fizet az operációs rendszer, és akkor kap egy ingyenes víruskereső, vagy, hogy kapsz egy kalóz operációs rendszer, és vesz egy ativirus (vagyis fizet), akkor találja magát ugyanabban a helyzetben arra, hogy fizessen, hogy távolítsa el jelentős mennyiségű pénzt a zsebéből.
      Ezért nem szabad.  

      Enterprise Windows 7 letölthető a Microsoft ingyenes, miután azok a napok 90 Ön újraélesednek parancsot, amit meg is tettem utolsó bemutató (Adhat 3-szor), és hogy én KIS Antivirus Free 2010 1 éve (amikor megkaptam az ajánlatot A Windows 7 kiadása vagy adott ingyenes engedélyek KIS 2010 1 év), és így lehet, és szintén ingyenes és legális! Csak meg kell csinálni!

      • NO NAME - mondta

        Mindig megértetted fejjel lefelé, vagy csak azt, amit akartál! NEM MONDTAM MÁSODIKAT, HOGY JOGALAN. Csak annyit mondtam - és mivel állítod, hogy másoknak nagyon oda kell figyelniük a videó oktatóanyagokra -, akkor újra kell olvasnod, amit írtam, és csak akkor kapod meg a kinyilatkoztatást, amit pontosan mondtam: A Microsoft Essential nem ingyenes, és ennyi! Az összehasonlítás, amelyet kalóz operációs rendszerrel készítettem Önnek, csak az összes költség feltárására vonatkozott, összehasonlítva az operációs rendszer licencének kifizetésével és a víruskereső vételével, a Microsoft operációs rendszertől függően! Még egy bátorítás sem egy kalóz operációs rendszer birtoklására!

        És, hogy a pontos jelentését a szó szabad: nulla ingyen korlátlanul, nem úgy, mint a felsorolt ​​esetekben az Ön számára a határidőt, vagy rejtett költségek, mint víruskereső a Microsoft. Deltfel nyilvánvaló ellentmondás a video tutorials teszi még Avira és Avast, hogy ismeri magát szabad, és egy a Microsoft, ami csak egy kérdés, marketing Microsoft bejelenti, mint a (hamis) teljesen ingyenes!

        Adrian:
        Enterprise Windows 7 letölthető a Microsoft ingyenes, miután azok a napok 90 Ön újraélesednek parancsot, amit meg is tettem utolsó bemutató (Adhat 3-szor), és hogy én KIS Antivirus Free 2010 1 éve (amikor megkaptam az ajánlatot A Windows 7 kiadása vagy adott ingyenes engedélyek KIS 2010 1 év), és így lehet, és szintén ingyenes és legális! Csak meg kell csinálni!  

        (Idéz me)

        • Adrian - mondta

          NO NAME: Mindig megértette belül vagy csak, amit akart! Soha nem mondtam, a második, hogy illegális. Csak azt mondtam is - és ahogy azt állítják, hogy mások is nagyon óvatos ezekkel a video oktatóanyagokat -, és akkor újra végig, amit én írtam, és még csak a kinyilatkoztatás akkor, pontosan ezt mondtam: Essential Microsoft nem szabad, és így van! Az összehasonlítás, amit tettem, hogy a kalóz operációs rendszer, csak hogy feltárja költségek teljes, mint fizetni az engedélyt, és kap egy operációs rendszer a víruskereső, a Microsoft operációs depdendent! Alig arra ösztönzi, hogy maga a kalóz operációs rendszert! És hogy a pontos jelentését a szó szabad: gratisinseamna nulla költség és a korlátlan, nem úgy, mint a felsorolt ​​esetekben az Ön számára a határidőt, vagy rejtett költségek, ha a víruskereső Microsoft. Deltfel nyilvánvaló ellentmondás a video tutorials teszi még Avira és Avast, hogy ismeri magát szabad, és egy a Microsoft, ami csak egy kérdés, marketing Microsoft bejelenti, mint a (hamis) teljesen ingyenes!
            

          Saját megjegyzés volt hivatott hangsúlyozni, hogy amit mondott "Vagy, hogy fizesse ki az operációs rendszer, és akkor kap egy ingyenes víruskereső, vagy kapsz egy kalóz operációs rendszer, és vesz egy ativirus (vagyis fizet), akkor találja magát ugyanabban a helyzetben arra, hogy fizessen, hogy távolítsa el jelentős mennyiségű pénzt a zsebéből.
          Ezért nem szabad "nem releváns, és hogy lehet, hogy, és ez minden szabad, így a rendszer és a víruskereső!

          Ön spuso a "Domle bármit is teszel, meg kell fizetnie, akkor nem tud semmit ingyen, hogy" utalt a magyarázat, és a véleményét a fenti akartam rámutatni, hogy ez nem így van!

          Akárhogy is, az a tény, hogy az MSE részben szerepel a bemutató ingyenes! Ez nem a mi hibánk, nem általunk készített, csak be lam. Menj, és scoatele szemet a Microsoft, hogy nem új marketing cucc!

          Ne mondja el nekünk semmi újat, ismételje meg, amit mondott, az első megjegyzés, hogy azt mondták, a bemutató beszélgetés kezdődött, és felhívta a figyelmet, mint az MSE a "szabad", ha van egy Windows-licenc, meg arról, hogy nézett ki neki, hogy a végén? Ha megy, amit mondasz, hogy az ár a Windows-licenc, akkor mi a helyzet a Windows XP? MSE-ben "találták fel" csak most, a kibocsátást a Windows 7! Én még nem láttam, hogy a magas árak és nem engedély XP Vista, így ingyenes!

          • NO NAME - mondta

            … KIS részlet ... mit mondott, amit a végéig látott? Ez a videó bemutató? Először ellenőrizze, hogy látható-e. Csak valahol a közepén nézheti, utána vegye elölről ... semmiképp sem, hogy megnézhessen belőle valamit! És hidd el ... ez az egyetlen problematikus oktatóvideó, ahogy ellenőriztem, és ehhez képest senki más nem áll meg, mielőtt a végére érnék. Adi, eszedbe se jusson mondani, hogy valahogy a számítógép, amit nézek, hogy nem te vagy az!

            Adrian:
            Saját megjegyzés volt hivatott hangsúlyozni, hogy amit mondott "Vagy, hogy fizesse ki az operációs rendszer, és akkor kap egy ingyenes víruskereső, vagy kapsz egy kalóz operációs rendszer, és vesz egy ativirus (vagyis fizet), akkor találja magát ugyanabban a helyzetben arra, hogy fizessen, hogy távolítsa el jelentős mennyiségű pénzt a zsebéből.
            Ezért nem szabad "nem releváns, és hogy lehet, hogy, és ez minden szabad, így a rendszer és a víruskereső!
            Ön spuso a "Domle bármit is teszel, meg kell fizetnie, akkor nem tud semmit ingyen, hogy" utalt a magyarázat, és a véleményét a fenti akartam rámutatni, hogy ez nem így van!Akárhogy is, az a tény, hogy az MSE részben szerepel a bemutató ingyenes! Ez nem a mi hibánk, nem általunk készített, csak be lam. Menj, és scoatele szemet a Microsoft, hogy nem új marketing cucc!Ne mondja el nekünk semmi újat, ismételje meg, amit mondott, az első megjegyzés, hogy azt mondták, a bemutató beszélgetés kezdődött, és felhívta a figyelmet, mint az MSE a "szabad", ha van egy Windows-licenc, meg arról, hogy nézett ki neki, hogy a végén? Ha megy, amit mondasz, hogy az ár a Windows-licenc, akkor mi a helyzet a Windows XP? MSE-ben "találták fel" csak most, a kibocsátást a Windows 7! Én még nem láttam, hogy a magas árak és nem engedély XP Vista, így ingyenes!  

            (Idéz me)

          • Adrian - mondta

            NO NAME: ... Egy kis részlet ... mondd meg neki, hogy látni egészen! Ez videotutorial! Győződjön meg róla, hogy az első óra. Nem tudja követni, mint valahol a közepén, akkor minden, ahogy ... nem lehet meg lehet nézni egy részét! És hidd el nekem ... ez az egyetlen video tutorial problémákkal, mert megnéztem, és ehhez képest senki megáll mielőtt vége. Adi, nem is hiszem, hogy azt mondják, hogy valahogy a számítógépet, ahogy néz, nem te!
              

            Szépen kérlek irányítsd a szókincs és megállítani sértő ezt, ha azt akarjuk, hogy jól fogadták, és leginkább megfizethető ezen az oldalon. Nem lenne szégyellni? Ellenkező esetben a bátorságot, hogy szembenézzen a helyzet, mint vétkes? A bemutató kiküldték távú és patakok, ha megy, és nézd meg neki, miután a hétfői rész 7 2. ellenőrizhetetlen dolgokat. mint 200 és oktatóanyagok CVA lehetetlen ellenőrizni őket, hogy maradjon, hogy vizsgálja meg, hogy a végén, hogy ha elmegyek! De azt garantálom, hogy ment napokig csak tegye, hogy egy kicsit későn, és azt látom, hogy te jössz, hogy szembenézzen a cersaf. Ismét vigyázz szókincs, vagy közelében 4000 felhasználók kér minket, hogy legyen a kosárba dobás!

          • NO NAME: ... Egy kis részlet ... mondd meg neki, hogy látni egészen! Ez videotutorial! Győződjön meg róla, hogy az első óra. Nem tudja követni, mint valahol a közepén, akkor minden, ahogy ... nem lehet meg lehet nézni egy részét! És hidd el nekem ... ez az egyetlen video tutorial problémákkal, mert megnéztem, és ehhez képest senki megáll mielőtt vége. Adi, nem is hiszem, hogy azt mondják, hogy valahogy a számítógépet, ahogy néz, nem te!
              

            Mr noname, ha nem tesz a neve ott és akkor nem hagyom, sem mi megjegyzést May.
            Noname + nomail = no comment.
            Az oktatóanyagok, hogy megszakíthatja felállni, mint ez:
            RDS = eladni több mint fordította RDS gróf ember csirkéket előtt kikelt.
            A szerver szolgálni pa nettó Matale Matale, de tudja, hogy.
            Lehet, hogy te gondolsz, és egy nevet is, még így is a józan ész.

          • Adrian - mondta

            NO NAME: ... Egy kis részlet ... mondd meg neki, hogy látni egészen! Ez videotutorial! Győződjön meg róla, hogy az első óra. Nem tudja követni, mint valahol a közepén, akkor minden, ahogy ... nem lehet meg lehet nézni egy részét! És hidd el nekem ... ez az egyetlen video tutorial problémákkal, mert megnéztem, és ehhez képest senki megáll mielőtt vége. Adi, nem is hiszem, hogy azt mondják, hogy valahogy a számítógépet, ahogy néz, nem te!
              

            Arra utaltam, amikor sértő módon azt mondtam, hogy az "Adicatelea" szónak 2 jelentése van ... valójában nekem csak 1 ... a másodikat most tudtam meg, mert nálad láttam ... egyébként A cigányok által használt szó vagyok, zsargon. Ha írsz, írj románul, ne madár, cigány vagy "trükk" vagy valóban kreol vagy? nem mintha bármi közöm lenne ehhez a fajtához, de legalább a "nyelvét" elmagyarázzák ...

          • Adrian - mondta

            NO NAME: ... Egy kis részlet ... mondd meg neki, hogy látni egészen! Ez videotutorial! Győződjön meg róla, hogy az első óra. Nem tudja követni, mint valahol a közepén, akkor minden, ahogy ... nem lehet meg lehet nézni egy részét! És hidd el nekem ... ez az egyetlen video tutorial problémákkal, mert megnéztem, és ehhez képest senki megáll mielőtt vége. Adi, nem is hiszem, hogy azt mondják, hogy valahogy a számítógépet, ahogy néz, nem te!
              

            PS Most éppen befejezte figyeli a bemutató, azt tudom mondani, hogy én megyek végig, ha minden RDS szóval ... ha a számítógép nem lehet hibáztatni minket bármilyen módon! Azt kérdezed, és mások, ha megy végig? Hogyan magyarázza, hogy singuru azt mondja: "Domle nem megy végig"?

          • NO NAME - mondta

            Van asztali és laptopom is, ráadásul RDS és Romtelecom! SEMMILYEN KOMBINÁCIÓBAN EZT A TANÍTÁST CSAK NEM LEHET NÉZNI A VÉGRE! Ha hinni akar nekem, rendben van, ha nem nem! És még egy érvet megadva, hogy lássam, hogy nem az én problémám van: egy ponton van egy oktatóanyag (most nem emlékszem a címre), amelyet addig a pillanatig az egyik megjegyzésben állítanak az a tény, hogy a hangerő túlságosan alacsony, ami, ha nem tévedek, akkor eljössz, és azt mondod, hogy az illető számítógépe a hibás. Én is eljöttem a megjegyzésemmel, és megerősítettem, hogy az illetőnek igaza van, mert nagyon lassan hallatszott rám, tekintve, hogy 98 és a többi video oktatóanyagból valódi hangerőnél hallom őket, azt mondhatom, hogy egy hangerőnél nagyon nagyon magas! Tehát, ha mások egyszerűen nem kommentálják ezeket a kérdéseket, amelyeket fontosnak tartanak, ez nem azt jelenti, hogy a panaszok hiánya, hanem a hiányosság hiánya is!

            Adrian:
            PS Most éppen befejezte figyeli a bemutató, azt tudom mondani, hogy én megyek végig, ha minden RDS szóval ... ha a számítógép nem lehet hibáztatni minket bármilyen módon! Azt kérdezed, és mások, ha megy végig? Hogyan magyarázza, hogy singuru azt mondja: "Domle nem megy végig"?  

            (Idéz me)

  27. NO NAME - mondta

    Egy másik érv, miszerint csak ezzel az oldallal van probléma (valószínűleg annak valamilyen szkriptjével!) Az a tény, hogy a "Megjegyzés küldése" gombra kattintás után a 2. oldal újratöltésre kerül, és nem a 3. oldalra, vagyis az utolsó oldalra kerül. a valóságban a megjegyzésem, ellentétben más oktatóanyagok megjegyzésoldalával, ahol az utolsó oldalra "vagy" kérem, arra az oldalra "dobják", ahol a megjegyzés helyesen van elhelyezve! Ellenőrizze az oldal kódját, valami nincs rendben, mivel valójában legalább két probléma van vele.

    • Adrian - mondta

      NO NAME: Egy másik érv, hogy van egy probléma, csak ezt az oldalt (esetleg néhány script az övé!) Az a tény, hogy miután az "Elküld comment" reload oldalszámot, és nem a szám 2 3, az utolsó oldal, hogy Valójában a megjegyzés valójában, ellentétben más oktatóanyagok felülvizsgálat oldal, ahol "dobja" az utolsó oldalon, vagy bármi, ami van elhelyezve a jobb hozzászóló! Ellenőrizze az elülső oldal kódja, valami nincs rendben, mert valójában legalább két probléma vele.  

      A 2 idő néztem a bemutató, és megy gond nélkül végig, használjon másik böngészőt. Ha az Internet Explorer, az én tanácsom az, hogy felejtse el, hogy ez a por mind a renderelés weboldalak és a biztonság, hogy megadja neked navigációs Próbálja Opera vagy a Google Chrome, Opera tanácsos gyorsítótár van egy jobb Ránéztem a Firefox, és mint mondtam, nem baj, hogy csak Cristi ... megy a végére.

      • NO NAME - mondta

        A Mozilla Firefox böngészőből próbáltam megtekinteni, és… különben csak rendkívül sürgős esetben használom az IE-t! Csak most próbáltam az IE-ben és vele ugyanazt a problémát! De talán elmagyarázhat nekem mást ... miért látok problémamentesen más video oktatóanyagokat (beleértve a letöltést is), és ezt sem tudom megnézni, kivéve annak kb. 1/2-ét?

        Adrian:
        A 2 idő néztem a bemutató, és megy gond nélkül végig, használjon másik böngészőt. Ha az Internet Explorer, az én tanácsom az, hogy felejtse el, hogy ez a por mind a renderelés weboldalak és a biztonság, hogy megadja neked navigációs Próbálja Opera vagy a Google Chrome, Opera tanácsos gyorsítótár van egy jobb Ránéztem a Firefox, és mint mondtam, nem baj, hogy csak Cristi ... megy a végére.  

        (Idéz me)

        Adrian:
        A 2 idő néztem a bemutató, és megy gond nélkül végig, használjon másik böngészőt. Ha az Internet Explorer, az én tanácsom az, hogy felejtse el, hogy ez a por mind a renderelés weboldalak és a biztonság, hogy megadja neked navigációs Próbálja Opera vagy a Google Chrome, Opera tanácsos gyorsítótár van egy jobb Ránéztem a Firefox, és mint mondtam, nem baj, hogy csak Cristi ... megy a végére.  

        (Idéz me)

        • Ioneltaiefrunze - mondta

          NO NAME:…. Miért láthat problémamentesen más oktatóvideókat?(Beleértve letöltheti őket), és nem is néztem meg, kivéve annak kb. 1/2-ét?!….  

          Jó, mit csinál! :))

  28. Bogdan - mondta

    igen nem csinál egy tutorial BitDefenter Internet Security 2010? Nustiu ha vírusellenes nagyon jó, de ez egy jó tutorial, hogy ez dokumentálva!

  29. Marius - mondta

    OMG WTF !! : O -> …………. cm így néz ki a yahoo-n lévő üzenet, elfogadom, és a POC VIRUS nem tette fel, az üzenet egy jó baráttól származik, megyek az internetre, és azt keresem, mi a fene ez, amikor MichaelJackson ott van, most minden jó, mert neked köszönhetem, hogy fel tudom tenni a rendszert mindenre, amit tőled tanultunk, de az a kérdésem, hogy újból áthidaljam a rendszert töröljük a pc-ről? adatok erről a vírusról, és egyébként a kíváncsiak nem fogadják el a következő OMG WTF üzeneteket? !! ............................... LOL WTF !! -> ……………………. T Egyébként a vírus megpróbálja az alábbi címmel cserélni az adatokat:
    ............................... köszönöm

  30. Marius - mondta

    szia ... nagyon jó munkát végeztek srácok, sokat tanultam tőletek, de lenne egy problémám .... vannak olyan oktatóanyagok, amelyeket a végéig nem nézhetek meg, legyen az netprobléma, vagy valami más (Rds) .... Google chrome-ot használok

    köszönöm

  31. kérlek, mondd el néhány oktatóanyagban ... amikor rákattintasz valamire, például: Sajátgépem, megjelenik az a piros kerek dolog, hogyan tudom megjeleníteni .. kérlek, mondd meg

  32. Eugen s - mondta

    vlad ECAC látsz egy beállítás kurzort Camtasia Studio **** valószínűleg nem oktató program, nem valami látványos, ha ezt a programot, és megtalálja azt a dolgot, vagy a vörös színt szeretnénk, hogy a kurzor Remélem, jól magyarázni

  33. Próbálom a hivatalos honlapján a víruskereső és nem :))

    PS.am avast most a calc-ban ... tudod mi lehet?

    • Adrian - mondta

      Adi: Azt meg kell kérni a hivatalos honlapján a víruskereső és nem :)) PS.am felkutatása avast már .... Valami ötlet, hogy mi lehet ez?  

      Ha baja esik, ami egyértelmű jele annak, hogy Ön vírust. Átirányítása a hivatalos honlapján a víruskereső egyértelmű jele annak, hogy Ön virused

  34. Francisc - mondta

    Sikerült kap fertőzött Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker vagy Win32 \ Kido, attól függően, hogy a gyártó nevét víruskereső és az alapeljárás gátolja a hozzáférést víruskereső gyártójának honlapján, vagy azok, amelyek a szavak vírus, malware , rootkitek, stb.
    Tudod megszabadulni a Conficker a következő:
    - „www.disinfecttools.com/download/dcleaner.zip”
    - „www.download.eset.com/special/EConfickerRemover.exe”
    - „www.data2.kaspersky.com:8080/special/KK_v3.4.6.zip”
    - „www.ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/beta/f-downadup.zip”
    - „www.symantec.com/content/en/us/glob…_writeups/D.exe”
    Megpróbálhatja a Malwarebytes Anti-Malware programját is (ha telepítette, ha nem, akkor nem engedi letölteni).
    Vagy ha van Windows Update, ha a hálózati sistem32 MRT (Microsoft Rosszindulatú szoftvert eltávolító eszköz), amely enyhíti a legtöbb esetben.
    Ha nem tudja kezelni azt, amit adtam, akkor lépjen a softpedia Antivirus & Security - Vírusok és vírusok jelentése - Fertőtlenítési / megelőzési utasítások - Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido - olvassa el és tegye pontosan azt, amit ott mondtak .
    Sok szerencsét!

  35. Nem megy minden a linkek listája.
    A Malwarebytes Anti-Malware I beolvasott, de semmi.

    Szkenneltem az avast, a 32. csomópont és az Avira segítségével is. Nincs eredmény ...

    PS.nu lehet mondani, hogy nem adták meg a google keresés keresni, vagy fogalma sincs, a számítógépek, de ez egyszerűen túl van rám :)) Megpróbálom holnap és a Microsoft Security Essentials, mert ma túl később.

    -Különben is, nagy bemutató, megkérdezhetem, hogy mennyi türelemmel?: A

  36. megszűnik - mondta

    Ha már van víruskereső a számítógépemen, pl. Smart security 4 próbaverzió, telepíthetem a Microsoft Security Essentials programot? Megértem, hogy ingyenes és licencelt Windows-okkal rendelkezem, ... el kell távolítanom a jelenlegi víruskeresőt? .. köszönöm ...

    • Adrian - mondta

      megszűnik: Ha már van egy víruskereső a számítógép Smart Security ex.eset 4 tárgyalást, és telepítse a Microsoft Security Essentials? Megértem, hogy ez ingyenes, és engedélyezett windows ... el kell távolítani a jelenlegi víruskereső? .. Köszönöm ...  

      Nem, nem lehet telepíteni, ha már Eset nem több, mint víruskereső 1 PC. Azt tanácsolom, hogy a Microsoft Security Essentials, ha azt mondod, hogy licencelt Windows-t. Az én szempontból vagy ESET NOD (ugyanaz) gyengébb.

  37. Alin Lucian - mondta

    Van egy lekérdezést.
    Kaptam egy eredeti CD-t Win XP Professional van telepítve több PC `s. Ha telepíteni, és kérek engedélyt?
    Nekem is van egy kérdésem.
    A Microsoft Security Essentials telepíthető, ha nyerni nem rendelkezik engedéllyel?

    • Adrian - mondta

      Alin Lucian: Van egy lekérdezést.
      Kaptam egy eredeti CD-t Win XP Professional van telepítve több PC `s. Ha telepíteni, és kérek engedélyt?
      Nekem is van egy kérdésem.
      A Microsoft Security Essentials telepíthető, ha nyerni nem rendelkezik engedéllyel?  

      Ha fel az engedélyt, hogy egy engedélyt, hogy egy engedéllyel, kivéve, ha valamilyen módon használták vagy aktiválni egy másik PC-n, most attól függ, hogy milyen engedélyt, hogy a Windows Többféle engedélyek OEM, Kisker, stb, stb. Így telepíteni a Microsoft Security Essentials kell a Windows-licenc különben nem lehet telepíteni.

      Mi is van egy bemutató a Microsoft Security Essentials, írja fel a "Search videotutorial.ro ..." a jobb: Microsoft Security Essentials ad be, és megtalálja a bemutató

      • Alin Lucian - mondta

        Adrian:
        Ha fel az engedélyt, hogy egy engedélyt, hogy egy engedéllyel, kivéve, ha valamilyen módon használták vagy aktiválni egy másik PC-n, most attól függ, hogy milyen engedélyt, hogy a Windows Többféle engedélyek OEM, Kisker, stb, stb. Így telepíteni a Microsoft Security Essentials kell a Windows-licenc különben nem lehet telepíteni.Mi is van egy bemutató a Microsoft Security Essentials, írja fel a "Search videotutorial.ro ..." a jobb: Microsoft Security Essentials ad be, és megtalálja a bemutató  

        I i `ve csak fel a CD-kulcs és a` l 'én aktív az interneten. Tudtam, hogy telepítse a Microsoft Security Essentials. Tehát van egy jó win ugye?

  38. Alin Lucian - mondta

    Volt aktív más PC `s. Ahogy mi tett velem. Lehetséges ez?

  39. Helló, azt akarom mondani, hogy minden oktató is jól sikerült, és néhány még én is egy igazi segítséget! BAFTA még, srácok!

  40. viorelpicu - mondta

    Helló Cristi,
    Azonban a lekérdezések:
    Én egy teljes scan instalare.In videotutorial mondhatjuk, hogy minden ami az első ütemezett vizsgálatok adatait, majd scanare.Daca fel a tervezett időpontban a szkenneléshez a számítógép ki van kapcsolva, hosszabb ideig, és a kézi szkennelés ő (MSE), ha mégis update? van elavult adatbázis? Abból, amit látok, hogy nem lehet programozni több napi frissítéseit exemplu.Ori Avira, mert nem értem, hogy vagy a hátránya a víruskereső.
    Tisztelettel.

    • Francisc - mondta

      viorelpicuSzia Cristi azonban a lekérdezések: Én egy teljes scan instalare.In videotutorial mondhatjuk, hogy minden ami az első ütemezett vizsgálatok adatait, majd scanare.Daca fel a tervezett időpontban a szkenneléshez a számítógép ki van kapcsolva, a hosszabb időt és a kézi vizsgálat is (MSE), ha mégis update? van elavult adatbázis? Abból, amit látok, hogy nem lehet programozni több napi frissítéseit exemplu.Ori Avira, mert nem értem, hogy vagy a hátránya ennek a antivirus.Cu megbecsülését.  Idéz nekem

      Használja az "MSE Update Utility 1.1" alkalmazást. Ezzel a segédprogrammal az alábbiak szerint állíthatja be az MSE frissítéseket: naponta, hetente, a számítógép indításakor. A segédprogram futtatásához „Net Framework 3.0” szükséges.

  41. Francisc - mondta

    Figyelem azoknak, akik a Microsoft Security Essentials:
    - ellenőrizze, hogy a program frissítve lett-e az 1.75.1117.0 verzióra, ha nem, akkor tegye meg kézzel. Fontos, hogy a program frissüljön a legújabb verzióra (nemcsak az adatbázisra).
    Siker.

  42. Francisc - mondta

    Visszatérve a hír:
    Figyelem azoknak, akik a Microsoft Security Essentials:
    - ellenőrizze, hogy a program frissítve lett-e az 1.0.1961.0 verzióra, ha nem, akkor tegye meg kézzel. Fontos, hogy a program frissüljön a legújabb verzióra (nemcsak az adatbázisra).
    Siker.

  43. Tengerész - mondta

    Mi tisztelgett! És hogyan manuálisan frissíteni a program? Legyen szép napod!

    • Francisc - mondta

      Tengerész: We tisztelgett! És hogyan naprakészen a program kézi? Legyen szép napod!  Idéz nekem

      Azt hiszem, frissítések beolvasás előtt, de olvasd el, amit írtam a február 23 2010 a 10: 02 és használni, hogy segédprogramot.

  44. Francisc - mondta

    Azok számára, akik használják ezt a vírusölő: Frissítse program verzió jelent meg 1.0.1961.0. Nem tudom, ha azt mondanám, azért sajnálom, ha ismétlem.

  45. dani - mondta

    Microsoft Security Essentials ffbun gyorsan reagál ajánlom

  46. Laurentius - mondta

    a program frissítése a "További segítség opciók" mellett a "Súgó" gomb mellett a programfelület jobb felső sarkában található, és ott a "frissítse a Microsoft biztonsági alapjait" lehetőséget választja

  47. -ban - mondta

    Hello. testvére van jó, sokat tanultam, de tudom, hogy oly keveset mindig ide. Tartsa mintha ezt a munkát FFFF. jó.
    nekem nagyon jól megy az én videót, a Firefox és a nagyon jól fut.

    Lenne egy kérdésem: Flos a víruskereső az AVG-vel míg a licenc 2018. Úgy gondolom, ez az, amit én érdekel piratat.dar jó, mint Antivirus?

    • Adrian admin - mondta

      -ban: Salut.frate nagy, sokat tanultam, de tudom, hogy oly keveset mindig ide. Tartsa mintha ezt a munkát FFFF. jó. nekem nagyon jól megy az én videók folosescfirefox és nagyon jól működik. Lenne egy kérdésem: Flos a víruskereső az AVG-vel míg a licenc 2018. Úgy gondolom, ez az, amit én érdekel piratat.dar jó, mint Antivirus?  

      AVG nem igazán. Azt javaslom, Avast vagy Avira, mindkét bemutató itt a helyszínen az esetre, ha nem tudod, hogyan kell használni őket. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Avast vagy AVG, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Apropó, mi az AVG bemutató, mint megtalálni a keresőmezőbe fenti írás: AVG és ad be

  48. mulex - mondta

    Ha kalóz Windows, hogy adja át a WGA teszt tiltania az internetkapcsolat, és megy ;)
    Ez nagyon hasznos site.tineti jó munkát!: D

  49. Mihai - mondta

    buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc

  50. malware - mondta

    Csinálok egy kis bemutató azok számára, akik problémákkal kapcsolatos aktiválás és azok, akik átkozott üzenet a Windows nem eredeti.

    Az első dolog az, hogy nem esik pánikba, könnyen szabályozni erőket igényel újratelepítése a Windows semmilyen módon.
    Második ellenőrzés, ha a BIOS már Modding IGAZGATÁSI mert különben nem fog működni, ha a pillanat.

    Az ötlet az, hogy a BIOS SLIC 2.1. Erről meggyőződhet, ha bármely változata SlicDump, hogy megtalálja a neten, feltétlenül kell futtatni a lehetőséget a Futtatás rendszergazdaként

    Ha nem rendelkezik 2.1-es slic-kel, akkor bios módot kell keresned az alaplapodra ...

    Abban a boldog esetben, ha már divatos (az újabb táblák legtöbb bios verziója, úgy értem, hogy a 2009 utáni kiadás évében a 2.1-es szelvény van beágyazva a legújabb bios verzióba ...), ugorjon most aktiválva, aktiválja később ... .. gyakorlatilag 30 nappal vissza kell állítania az aktiválási órát.

    Hogyan kell ezt csinálni .... Egyszerűen lépjen az elejére, és a keresősávban keresse meg a rendszergazdai attribútumokkal megnyitott parancssort (kattintson jobb gombbal / futtassa rendszergazdaként)
    Miután megnyitotta a DOS parancssori ablakot egyszerűen írja be a következő parancsot: slmgr-újraélesednek

    Vigyázzon az slmgr és - adjon szóközt, és utána - különben megrendelését nem ismerjük fel.

    Miután 2-3 másodperc látnod kell egy üzenetet SUCCESFULL!

    hogy indítsa újra a PC / laptop

    Ön obeserva nem jelenik meg nimik és ő nem kér nimik aktiválás. Alapvetően lehet a rendszer újraindítására vissza 30 nap.

    Most, hogy a Windows ne kérdezze meg újra valaha valódi kérdés, hogy nem élnek a helyszínen érvényesítése Microsoft.

    Írja be itt: http://www.microsoft.com/genuine/validate/

    ha még nem telepítette a K… .033 frissítő validációs készletet, kövesse az adika letöltéshez szükséges telepítési utasításokat, és várja meg, amíg megjelenik a Bezárás gombra (ezt az opciót akkor is használhatja, ha éppen telepítette a Windows rendszert ... tökéletesen működik)

    Miután érvényesítése a rendszer vagy a Windows Vista operációs rendszer 7 tekintik már Adika valódi eredeti. Ez látható a fenti honlapon microsoft után a következő üzenet:
    "Mivel a számítógépre telepített Windows példány eredeti, élvezze az általa kínált biztonságot, megbízhatóságot és védelmet."

    Opcionálisan letöltheti és telepítheti a Microsoft Essential programot ... ..e mocha, és kezd egyre jobban rendbe jönni víruskereső / kémprogram-elhárító program, őszintén ajánlom.

    A validálás után most elkezdheti az aktiválást…. Amit természetesen megtehet ezzel az aktivátorral, egyszerűen válassza ki a profilt márka szerint (ACER / DELL / ASUS… stb.) Egy csomó OEM és adja meg az Install ...

    Az aktiválás a háttérben történik, ezért ne essen pánikba, ha az aktivátor eltűnik ...

    Ezután a számítógép újraindítását kell kérni.

    További részletekért ... ha ez még mindig így van… .pm

  51. ALEX - mondta

    Nekem is problémám van a Microsoft biztonságával kapcsolatban ... Telepítettem a laptopra, és bezárkózik, eltűnik az alsó sávból, és amikor az indításhoz adom, újra bezáródik ... miért? valaki tudja, mit kell tennem velük?

  52. yonut - mondta

    Alex azt hiszem, hogy van egy vírus db tiéd :))!

  53. John Nicoara - mondta

    egy kiváló víruskereső is váratlanul jó, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki

  54. Viorel - mondta

    Van ez a vírus, hogy közel két éve nagyon elégedettek vele Mia kellemes és kellően részletes bemutató, Mia tenni, hogy nekem egyszer, hogy ő rejtőzik alján ezen a poszton történik, amikor telepíti néhány programot, és nem sok volt kompatibilis vele de leam eltávolított revouninstaler nem volt olyan fontos, azt eltávolította, majd újra a víruskereső és Lam újra működött.

  55. marian - mondta

    Nekem van ugyanaz a probléma az egyik Alex.Mi bezárul, azt el? Mi a teendő? HELP

  56. Marian - mondta

    Nekem van egy probléma, hogy nekem, meg a féreg vírus valójában, és nem a különböző parancsokat a számítógép, úgy tűnt, hogy nekem kétszer is ez a vírus letörölte lam, és újra megjelent nekem, és én adtam a lehetőséget : távolítsa el a vírust, azt szeretném tudni, ha ez jó, hogy én tettem, és ha ez a vírus megvédeni sami

  57. Ionut Georg - mondta

    Megvan a Windows 7 Home Premium (engedélyezett) Microsoft Security Essentials anti-vírus viselkedik jól, de azt szeretném megkérdezni, hogy ha meg tudom csinálni a Windows Update 7 és van egy bemutató, hogy. Apropo jó munkát sokat tanultam a bemutató is bemutatja, és próbálja meg.

  58. Alexandru - mondta

    Hello, van egy kérdésem, ha én Loati Microsoft Security Essentials a PC, akkor kapok egy vírust, amely úgy értem, hogy két antivirusuri, Microsoft Security Essentials védi az egész rendszer böngésző mindent rajta?

  59. Alexandra - mondta

    Szia, a Microsoft biztonsági elemeit használom, és mivel utoljára frissítettem, ha a telefonomat USB-n keresztül csatlakoztatom a PC-mhez, az nem látja ... amikor először gondoltam, hogy a telefonról származik, a telefon beállításai között kerestem Kerestem, de hiába. Egyszerre telepítenem kellett az Adobe-t, és nem tudtam, mert azt mondja nekem, hogy nem teszi lehetővé az antivírus telepítését.
    1) Az a tény, hogy a számítógépem nem látja a telefonomat, kapcsolatba hozható az antivírussal (ne hagyd, hogy biztonsági okokból megnézzem a telefont)?
    2) Hogyan tudom megoldani az Adobe problémáját? Mivel nem találtam semmit a beállításain keresztül, de azt sem tudom, hogy pontosan hol keressem ...
    Ha válaszolhatna ezekre a kérdésekre, nagyon hálás lennék, köszönöm.

  60. Alexandru - mondta

    hello, és kérdezek valamit, ha tudod tartani Microsoft Security Essentials körülötte, és egy víruskereső?

  61. Costelina - mondta

    hiába telepít "másik víruskeresőt", ha már rendelkezik a Microsoft biztonsági alapfeltételeivel
    vagy az egyik, vagy a másik abban a sorrendben, hogy telepítse a legújabb egyet, hogy tiltsa meg az első
    ha Antivirus engedéllyel, és úgy döntött, hogy telepítse a helyére a ala Microsoft ad el
    De ahhoz, hogy a tárgyaláson úgy, hogy találkoznak kezében Microsoft, és amely nem rendelkezik az összes modult
    működik ez az, amit üzleti tettél tárgyalás

Trackbacks

  1. […] A Microsoft Security Essentials hatékony és gyors víruskereső ... 1 alkalommal látogatta meg. Ebben a videó bemutatóban egy ingyenes antivírust láthat a Microsofttól, ez a Microsoft Security Essentials, ez az ingyenes egyszerű, könnyű, gyors víruskereső. ... Második alkalommal néztem meg az egész oktatóanyagot, és gond nélkül megy a végéig, próbáljon meg másik böngészőt használni. Ha az Internet Explorert használja, azt tanácsolom, hogy felejtse el, poros mind a weboldalak renderelésének, mind a biztonságnak a böngészést kínáló oldalán. Próbálja ki az Operát ... […] […]

  2. […] A Microsoft és a Microsoft Security Essentials 2 néven. Néhány évvel ezelőtt készítettem egy oktatóanyagot a Microsoft Security Essentials 1-es verziójával, azóta mind a mai napig a termék növekedett, kiforrott és kapott néhány extra funkciót, ez a [ ...]

Speak Your Mind

*