MeGUI, kiváló és gyors videó átkódoló program - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni egy nagyon jó szoftver video átkódolás, ez az úgynevezett Megu, és jön egy nagyon érdekes módon, amely az úgynevezett One Click Encoder, tulajdonképpen beszélünk ma.
Azt hiszem, van egy személy, aki nem volt probléma néhány videó fájlokat, ez azért van, mert az elavult rendszerek vagy hiánya codec-ek. De mit teszünk, ha nem fut ilyen telefont DVD, a válasz átkódolás más formátumban a számítógép, TV vagy a mobiltelefon is megnyithatja.
A legtöbb video átkódolás szoftver nagyon egyszerű, és nem nyűgös speciális átkódolás funkciókat, az eredmény egy kimeneti fájlt képhibával, mert a rossz codec-kel.
Ez a videó bemutató is átkódolni egy video fájlt. MOV (h264) in MP4 (h264) a 53 1 elértük mega mega, Igen, hallottam jobb, és a minőség nem elveszett egyáltalán átkódolás után, vagy bármi más nem látható szabad szemmel.
Noha a MeGUI nem a legszebb video-átkódoló program, rendkívül hozzáértő, és minden professzionális program szögletesebb felülettel büszkélkedhet. A H3.1 magas szintű 264 profiljának használata bizonyítja, hogy a MeGUI nem játszik le, azt mondhatom, hogy a MeGUI fájlból származó fájlok jobban néznek ki, mint a sok kereskedelmi programból származó fájlok, nem adnak nevet ...

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (77)

  • Érdekes és hasznos bemutató, és pontosabban szólva, kérjük, hogy Cristi folytasson egy részletes bemutatóval a szoftverről és annak lehetőségeiről. Köszönöm!

  • Igen, kérem, kérem, a bemutató program részleteit bemutatva. Nem bánom, hogy mennyi a bemutató, én inkább egy részletes bemutató magyarázta nagyon jól.

  • Is kell mondani, hogy mi is lehet használni.
    Amikor aktiválja ezeket nem lehet mondani, mint, hogy elvárják, hogy mit lehet tenni a Megu.

  • Várok egy teljes bemutató, és minden kérdésben mkv kódolás ajánlatok! Nem számít az időtartam lehet is terjed ki minden részletre, de 2 óra! Nagyon köszönöm!

  • Nagyon köszönöm az Ön munkáját videotutorial.ro csapat. Te vagy a legjobb!
    Sok tekintetben!
    Néztem a bemutató tetőtől talpig.
    Nagyon érdekel a bemutató részletes szoftver Megu, mert bár én sok teszt, azt tapasztaltam, a képességek, a lehetőségek a program

  • Még mindig egy nagyon jó bemutató, jól sikerült, és köszönöm Cristi. Én őszintén kíváncsi vagyok ez általános témája video átkódolás, így nem csak hogy nem zavar engem is ad nekem nagy öröm nézni egy tutorial tartó még egy órát. Szóval harc.

  • Először is azt mondani, "boldog születésnapot", és minden, amit akarsz a az egész csapat 2013 videotutorial, valamint több ezer köszönet minden, amit csinál.
    Igen, a lágy elég érdekes, és ami engem illet, szeretnék tudni részletesebben, hogy mit tehetünk. Szóval kérem szépen Kedves Cristi feltárjuk többet erről a programról, és szeretném megköszönni előre

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.