Gyors GPS helye minden Android okostelefon

Szia barátok, ma támadunk a téma helyét, amely az egyik leggyakrabban használt funkciók egy modern smartphone. Facebook, Google, Twitter, Youtube, Bing, mind a helyét!
Szinte az összes alkalmazás a GPS adatokat, különösen a navigáció, és a kereső, amit tudnod kell a helyre, különben honnan tudja mutatni nyújtunk releváns találatokat Románia és az ország meglátogatott?
A lokalizáció utóbbi években a tudomány már hosszú, is megjelent novemberben helymeghatározó hálózati eszközök, mint például a GLONASS (orosz rendszer) vezettek be az új technológiák, mint az A-GPS (GPS asisted), mind a pontos helyét, és gyorsabb. Azonban mindezen újítások, mi okostelefonok mozognak túl lassan, amikor a hely. Mi jó 8 magok SOC, meg kell várni, 2 percig GPS segítségével határozza meg a helyét?
Legyen tudatában annak, hogy sok az elvesztett időt helymeghatározó rendszer (GPS + A-GPS + GLONASS), hogy hol, használják az adatok olvasására használhatatlan.
A-GPS rendszer nem kell olvasni csak vonatkozó adatokat Romániában vagy más országban, ahol van.
Nekünk ma megkönnyíti a munkát helymeghatározó rendszer módosításával gps.conf fájl
Miért van szükség?
1. Telefon vagy Tablet gyökér
2. Ez gps.conf romania vagy megfelelő helyet
3. A gyökér böngésző vagy root file manager
4. Egy alkalmazás, hogy ellenőrizze, hogy a hely GPS teszt (Opcionális)
Csomagolja ki és másolja a fájlt gps.conf a / system / etc / .Sfatul és megtartjátok az én régi gps.conf fájlt, azt tudod használni abban az esetben, ha nem tetszik valami. Miután átmásolta a fájlt gps.conf a rendszer / etc / kell változtatni fájl jogosultságait a 0644 (mint a bemutató), akkor újra kell indítani a telefont.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

  • De abban az esetben, mondjuk hagyja a telefont egy másik országban, anélkül, hogy használja a telefont, hogy tartsa szem előtt a hely, ahol maradsz, és azt szeretnék, hogy jöjjön haza a kedves iGO navigátor, amely csak műholdak, II talált vagy talál nehezen, vagy, hogy a régi fájlt vissza? Google Maps tudja, hogy működik a vezeték nélküli hálózatok, illetve a GSM.

    • Meg fogja találni a műhold simán akkor is, ha elhagyják az országot. Ezáltal gyorsabban gps.conf helyen az országban kívül megy pontosan, mint azelőtt.

  • Cristii, nincsenek .gps.conf fájlok ... megemlítem, hogy telepítettem a tel.rootat.si egyéni romot. Lehetséges, hogy az, aki módosította a rumot, teljesen eltávolította azt, ahogy más fájlokban kerestem. és nem érdekel róla.

  • Hozzáteszem azt, amit korábban írtam, mivel a gps.conf fájl még mindig hiányzott. Bevezettem a Cristii által említett helyre, és azt tapasztaltam, hogy működik, valóban gyorsan köti össze az FffF-t a műholdakkal, .5-7 mp. de azt hiszem, hogy ez továbbra is probléma, ... amikor elvégezte a GPS-tesztet, akkor látta, hogy az nagyon nagy pontosságot ad. Ex. Rám 4 méterre van, de amikor navigációs alkalmazást nyit, mint például a Google Maps. már nem rendelkezik ezzel a pontossággal ... 150-200 méteres különbség van attól, ahonnan lennék. És arra várok, hogy megnézze-e, hogy beállítja-e a távolságát, de .. Úgy tűnik, hogy nem .... Tegyen egy tesztet is.

    • Helló LiviuFlorin,
      Próbálja viptrackpro A Google Play. Én kipróbáltam egy Samsung S3 nerootat és elment kiváló, akár anélkül lokalizációs kezdtünk. Azt hiszem, én is használtam WiFi és a GSM-cella.

  • Még mindig szem előtt tartja a megfigyelési rendszerek oktatóprogramját? mindennel együtt poe. Lehetetlen, ha nem telepíti otthonában. :) ha nem, akkor ez egy jó oktatóvideó, ha magának csinálja.
    Azt szeretnénk, hogy a boltban. Szeretnék valami kicsit jó. forgatták / felvett éjszaka, amikor sötét van, és a fények, vagy gyenge fényforrást. , és IP kamerák. egy jó fogást a falon. Lehet, hogy ideje, hogy ajánlani nekem egy modell kamera.
    Azt akarom, hogy sd kártya, és amikor tudok egy másik helyre, hogy a kamera rekordokat.
    Köszönöm.

    • Még a közeljövőben fogok tenni egy tutorial a kamerák és a konfigurációk. Ez működik.
      Azt hiszem, van valaki beszivárgott, kitalálta a gondolataimat, különben nem tudom megmagyarázni ...

  • sal 2 laptopom van egy Acer-rel és egy Asus-val különböző processzorokkal. Adok néhány részletet a 2 processzorról, és szeretném, ha valaki elmondaná, hogy melyik processzor jobb ?,.
    ACER ASPIRE 5738Z - INTEL PENTIUM kétmagos processzor T4200 ** (2.0 GHz, 800MHz FSB, 1MB, L2cache **) .4.00 GB RAM.
    ASUS K73E - INTEL ** R PENTIUM ** R CPU B940 @ 2.00 GHz 2.00 GHz. RAM 4.00 GB.
    köszönöm

    • ... válaszolok magamra ... helyes a 0644, összezavarodtam mint egy CM2-gyel gyökerült note11 LTE-nél, ez kiválóan és gyorsan működik, az eredeti szoftverrel gyökerező note3-on pedig nagyon keményen mozog .... nehezebb, mint az eredeti gps.conf esetén .... mi az oka? ?

  • Sajnos itt tettem fel ezt a kérdést, de a megfelelő témára tettem, de senkinek sem válaszolt, a témát 2009 óta teszik közzé ...

    Vettem 2 Blu-Ray lemezek, telepítettem BrnAware de az optikai meghajtó nem ismeri! Meg kell, hogy az optikai meghajtó "különlegesebb" égetni a Blu-Ray, vagy az enyém, de én nem.

    Köszönöm a választ!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.