A LightScribe egy egyszerű lemezes nyomtatási technológia - HD videó bemutató

Hi barátok, én ezt az oktatóvideót LightScribe technológia, ez egy érdekes lehetőség, hogy van egy kis időt álló és amivel lehet nyomtatni LightScribe-kompatibilis meghajtóval monokróm árnyalatok.

Ahhoz, hogy használni LightScribe, szükségünk 3 dolgot:

1. A LightScribe technológiával kompatibilis DVD-író egység, azaz a "LightScribe" tálcára kell írnia.

2. A speciális, a LightScribe kompatibilis lemezeknek rá kell írniuk a "LightScribe" szöveget is.

3. Különleges szoftver “LightScribe System Software (LSS)”Amely szabályozza a nyomtatási folyamatot, letölthető a helyszínen LightScribe

Opcionális szoftver lehet használni, és más hasznos, szoktam a bemutató LightScribe Labeler SABLON Egy világosabb másolat alapján kész, témák lehet változtatni nagyon könnyen ezzel a további program könnyen behelyezhető ezekbe témák: kép, szöveg, grafika.

Minden rendkívül könnyű minden felhasználó számára, nem kell, hogy van tapasztalata grafika nyomtatásához LightScribe meghajtó.

Hogyan működik ez a technológia az úgynevezett LightScribe így szemléletesen?

A lemez normális, a különbség áll egy reagens réteg, amely kitett lézerfénnyel 740 nm változtatnak színárnyalat, a folyamat hasonló ahhoz, amit a fax papír vagy kártyák metro, persze LightScribe nem lehet összehasonlítani a kártya metró, de ezek alapján két módszer hasonló betűkkel.

LightScribe meghajtó megtalálhatók sok árnyalatú, ez a videó bemutató használtam világosbarna, a piac megtalálható és hajtások piros, zöld, kék, stb, minden fog választani árnyék szerinti hajtás a projekt témája nyomtatás mi foglalkozni fog.

Nem gondolod, hogy a LightScribe nyomtatható szín, de ez a technológia lehet nyomtatni csak monokróm, ez a bemutató használ DVD LightScribe világosbarna, a végső kép alkotja több árnyalatú barna, néhány zárt, mások nyissa ki az összes ilyen alkot egy képet egy vintage megjelenés, mintha egy képet róluk 19 a század elején.

Talán köztetek szenvedélyesen fényképezés, biztos vagyok benne, hogy lesz ragadtatva patinázott miszerint nyomott egy LightScribe meghajtó.

Ez a téma kapcsolódik nyomtatni lemezek továbbra más útmutatók, hogy kiírjuk a LightScribe kép eredeti DVD filmek és játékok, mi útmutatók és körülbelül nyomtatás lemezek a nyomtató egy aspektusa lemez eredeti színét, majd mi oktató nyomtatni a takarót a nyomtatóra.

NAGYON FONTOS!

Ebben a videóban bemutató, elfelejtettem valami nagyon fontos, a lemez vissza kell küldeni a másik oldalon, hogy képes nyomtatni lemezt LightScribe alapvetően után égési adatot (zene, játékok, fényképek, stb) disk vissza kell küldeni a másik oldalon, szemben milyen vagyunk szokva.

Nagy figyelmet!

Nyomtatás után lemezeket a LightScribe mi legyen nagyon óvatos tárolni, mert ezek a telepek nagyon érzékenyek a fényre, ajánlatos azokat kerülik napfény tartandók borítékok papírból vagy jobb zsákokban speciális lemezeket.

Kívánok kellemes vizuális.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (35)

  • Érdekes nyomtatási rendszer, de nem hasonlítja össze a klasszikus tintával. A nyomtatott fotózás meglehetősen gyenge minőségű. Ezért ezt az eljárást nem vezették be. Talán ha továbbfejlődik ...

  • @Sorin: Ez, fel kell ismernünk, hogy a kép elég gyenge, bár azt hiszem, valamit mondani a jövőben ez a technológia.
    Mégis a Home-Made, nagyon jó, minden bizonnyal jobb, és megmutatjuk ezt az alkalomból jövő oktató.

  • Cristi egy csodálatos család élő és egészséges legyen. A képet nagyon kiábrándító, de ahogy mondta, és akkor tényleg megéri egy fillért sem, egyébként csak jó !!!

  • @blackarow: Emberek, nem akarok gonosz lenni, de ne panaszkodj a minőséggel !!! Ugyanazt a jelenséget látom, mint a GIMP bemutatójában ... mindenki Photoshop-ot akar, igen, még csak nem is tudja, mit kezd vele, vagy azt sem tudom, mennyit fizet a Photoshop licenc ... akkor azt fogja mondani, hogy torrentok vannak ... igen, ez így van, Ha pénzt szeretne keresni a torrentokból származó photoshop segítségével, akkor nem fog esni, keresni szeretne, hogy pénzt keressen, legálisnak kell lennie, soha nem lehet webdesigner a torrentekről származó photoshop segítségével !! egy másik munka, de amikor elkezdi eladni a munkáját, a munka megváltozik, és legálisnak kell lennie !! Tehát a Lightscribe esetében ez olyan, mint a Cristi Házi Adik, amelyet a fészekben készítettek, kevés pénzért PC-vel, 25 ezer CD-vel, valójában nem engedhetik meg maguknak, hogy többet kérjenek a jelenleg kínált dolgokért !! ! Ha profi összehasonlító akar lenni, apám profi eszköz, és jobban fog működni, ha azt akarja, hogy a CD-je olyan legyen, mint a stúdiókban, akkor apám speciális berendezést vásárol valami ilyesmihez !!! Nem építhet blokkot egyetlen talicskával és egy lapáttal és néhány zacskó cementtel !! Tehát itt is az igénylő nagy teljesítményű közművek vásárlására, ez egy házi készítésű !!! otthon készültek a házban a hétköznapi ember pénzével, akinek mindannyian tudjuk, hogy van egy román költségvetés ... tehát megszokta ezt az ötletet !!!

    Gratulálunk Cristi-nak az oktatóprogramhoz, jelenleg nem engedhetem meg magamnak a DVD-RW-t a Lightscribe-del, de ki tudja ... a jövőben szívesen fogadjuk a technikát !!

  • @Paul: Nézte az oktatóprogramot a dombról és a völgyről lefelé ... csak nézte a címet, és ennyi! Játszd az oktatóprogramot, hogy megnézze, mennyibe kerül !!! És nincs szüksége patronra, mert nem égeti nyomtatóval, hanem egy DVD-RW lemezzel, ha támogatja a Lightscribe-t ... egyszerűen az írhatatlan oldalon lévő CD-n van fényérzékeny film, és mint mindannyian tudjuk, hogy a DVD- Az RW-ban lézer létezik, amely írja a CD-ket, ez a lézer melegíti a filmet, és megváltoztatja a színét, a DVD-RW lézernyaláb hőmérséklete függvényében !!! Ezek az utasítások a lézernyaláb hőmérsékletének megváltoztatására vagy növelésére, természetesen, megkapják a számítógépről !!

  • Adrian Bravo, valamint szakították ilyen útmutatók segítenek túlélni a virtuális világ költségmegtakarítás és a munka is dicséretes fiúk értékeljük a hatalmas személyes aici.Eu gimp oktatóanyagok a többi ok, amely nem engedi meg, hogy az Adobe nem az a tény, hogy én nem találja torrentet hanem azért, mert a gimp hely ideális az otthoni felhasználók számára, amely nevoile.E fedezze a szégyen, hogy egyesek nem értékelik a munkát ezeknek az embereknek, ez nem igazán egyszerű módja, hogy megosszák a helyszínen egy ilyen profilt, és ez azt mutatja, az anyagok, hogy tegye a szenvedély, amit fac.Cu is.

  • Nagyon köszönöm ezt az útmutatót. Látom, hogy sokan panaszkodnak a kép minőségére. Nem értek egyet. Elegendő DVD-t égettem el ezzel a technológiával, és elmondhatom, hogy sokkal jobb minőségű lehet, mint amit a videó oktatóprogramban bemutatott. Fontos, hogy a bemutatottnál jobb minőségű DVD-ket és egyéb szoftvereket használjunk. Biztos vagyok benne, hogy más szoftvereket mutat be, és jó lenne, ha a világ megtanulna a fejlettebb technológia titkait (véleményem szerint). TE VAGY A LEGJOBB !!!! Jó egészség, és mindig várunk új, ugyanolyan érdekes oktatókat, mint eddig. !!! SOK SZERENCSÉT !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.