Lenovo Miix2 8, 8.1 a Windows teljesítmény egy kis eset

Hi barátok, ma eljött az ideje, hogy elmondjam, mit érzek Lenovo Miix2 8, 8.1 teljes Windows tabletta a Lenovo.
Miix2 8 része egy hullám tablettát együtt elindított Microsoft és az Intel, el vannak látva a teljes verzió a Windows 8.1, 2013 Office Bay Trail Intel Atom processzorok és a nagy teljesítményű (egy kis tábla). Ez a formátum egy hüvelyk 8 találni neki: Asus, Toshiba, Dell, az Acer és minden gyártó Hamarosan valószínűleg tradicionális laptopok.
Jellemzők:
Intel® Atom ™ processzor Z3740 (dual core / 4 szálak, cache 1.33MB 2GHz)
A Windows 8.1 32 kicsit tele a
1280 × 800 érintőképernyő, IPS technológia (400 nites)
RAM 2GB LPDDR3
Tárolja 32-64 GB-os eMMC-t
Bluetooth 4.0
802.11 WiFi b / g / n
GPS és Glonass (orosz "GPS")
sztereó hangszórók
Szobák 5mp vissza és küzdj 2mp
MicroSD kártya
3,5 combo audio jack (fejhallgató és mikrofon)
USB host (USB OTG)
Ezek a létesítmények tűnhet unalmasnak sokak számára, akik arra használják, hogy négymagos, hogy vegyék fel a kapcsolatot ezzel a tabletta, ami akkor felejtsd el a hardver jellemzői. Itt minden mozog egyszerűen tökéletes. Az egyetlen alkalom, úgy érezte, hogy valami nincs rendben, amikor nyomva, hogy a készülék hogyan vezethet.
Foate nagy meglepetés, amikor láttam, hogy mit lehet csinálni a videó tartalom, hihetetlen.
Vártam sokáig ez a felülvizsgálat, mert meg akartam tudni, hogy mi a családtagok használják ezt a tablettát.
A feleségem volt általában elégedettek a tablettát, de általában használ csak böngésző böngészés és esetenként néhány más alkalmazások, de nagyon kevés.
A lányom nem megszokja a tablettát, még egy hónap után, vagy ha a használat valódi, megszokta, hogy az egyszerű telepítés alkalmazások Android és a tablet, hogy neki ez a kellemetlenség. Nos, miután telepítem néhány játékot én nagyon izgatott, hogy a grafika is fut, és aki folyékonyan beszél park ezen a táblagépen.
Még nem beszéltünk szoba felülvizsgálatot, mivel ott nem sokat mondani, tettem néhány vizsgálatot, és néhány pos videón, hogy egy ötlet, hogy minden esetben, én nem ajánlom ezt az eszközt a fotó vagy videó. Ha a képeket és videó esetenként más és más, de annál intenzívebb használata a szoba válhat bosszantó és zavaró, de hiánya miatt az ellenőrzés és a rossz minőségű képet.
Az alábbiakban néhány lövés próbáltam használni a tablettát, a film számos helyzetben:
FIGYELEM, figyelje a legjobb élményt 1080
Lenovo 1080P képminőséget tesztek Miix2 8.
Videó Teszt Lenovo Miix2 8, erős fény és árnyék
Videó Teszt Lenovo Miix2 8, élénk színek és részletek
Videó Teszt Lenovo Miix2 8, automatikus expozíció, az autofókusz és a fehéregyensúly
Videó Teszt Lenovo Miix2 8, részletek és a háttérzaj gyenge fényviszonyok
Az alábbiakban néhány olyan képet, amely akkor kap egy ötletet, a kép minőségét.
Lenovo Miix2 kamera teszt képek 8.







Ki ez a Lenovo tablet Miix2 8:
Azok számára, dolgozik a számítógépen a munkahelyen és otthon, ez a tabletta nem helyettesítheti a laptop, akkor lehet telepíteni a Windows-alkalmazások, speciális szoftverek (menedzsment, számvitel).
Azok számára, akiknek flash-lejátszóra vagy a Windows, az x86 processzorok és a "nagy" operációs rendszerek által kínált összetettségre van szükségük.
Azoknak a rajongóknak, akik szeretnék, hogy ellenőrizzék mindent a legapróbb részletekig és a platformok, mint az Android vagy iOS ezt nem teszik lehetővé.
Ki Lenovo tablet Miix2 8:
Azok számára, akik szeretnék, hogy csak ülni a YouTube-on és a Facebook
Azok számára, akik szeretnék, hogy a képek és videó a tablet
Gyerekek számára, akik nemcsak mást akarnak, hanem egy könnyen használható "piacot"
Szerintem:
Azt kell mondanom, hogy én nagyon szeretem ezt tabletta, már mindent, amit kell rá, és nem akar lépni. Mert nem lehet jó, attól függ, hogy az egyes, mindannyian igényeit, vágyait és a mi azt állítja, hogy a készüléket. Lenovo Miix2 8 találkozom minden igényeit tekintve számítási teljesítmény és a termelékenység dolog, amit nem lehet mondani egy Android tabletta.
Lenovo Miix2 8 ár
Ne érts félre, szeretem és Android tabletta, mint én más módon, médiafogyasztás, az egyszerű használat Térképek, stb.
Mit gondolsz? Arra számítunk, hogy a hozzászólások részben a vélemények és kérdések ezt a tablettát, és azon túl.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (44)

  • Kiváló felülvizsgálat kis szivárgásokkal (elfelejtettem bemutatni a táblagép műszaki adatlapját, méreteit, felbontását stb.), Vagy nem hallottam, különben Ön bemutatta. nagyon jól. Ami a látott táblagépet illeti, rendkívüli módon mozog, ami nem tetszett róla, az is, amit Ön bemutatott. ez a bosszantó otthoni gomb. És a szoftver oldalán. egy ilyen dolog. Nem tetszik. A Microsoft arc-bejelentkezése nagyon rosszul valósult meg, jobb, ha nem tettem meg, véleményem szerint a biztonság nulla. Nos, tudok képet készíteni és bemutatni a kamerának, és kinyitottam a táblagépet .. szánalmas ...... és valami más. mivel Windows rendszer, nem lenne szükség karbantartó szoftverre, mint például a segédprogramok hangolására, mivel gyanítom, hogy vannak eltávolító fájlok az eltávolításokból vagy bármi másból. flash memória, amint azt általában egy asztali vagy laptop rendszeren megteszik, mit gondolsz, hogyan működik ez egy Windows táblagépen?

    • Vannak előírások a szövegben, hogy kíséri a tutorial.
      Van néhány videó tesztek és fotó minden szöveg.
      Az arcfelismerő nem a Microsoft, a funkció kizárólag Lenovo, amit talál más hasonló tabletta más gyártók. Ez az arcfelismerő letiltható, szerencsére találtam nagyon hasznos és jól megtervezett.

  • Én csodálkoztam, hogy a hatalom a hardver kínálja ezt a tablettát, az Intel keményen dolgozott, hogy Bay Trail platform, és ez látszik.
    Senki sem gondolja, hogy 2-3 évvel ezelőtt azt gondolták, hogy ilyen vékony és könnyű táblagépen teljes ablakok lehetnek.

  • Mert megkérdezte parearea a mi szempontunkból, ez nagyon jó tutorial
    1 Számomra ez jó, hogy maradjon a képernyőn olyan kicsi, én inkább minimum 15,6 komplex feladatok
    2 Mély benyomást tett rám az erejét, különösen video, jól néz ki, hogy mennyi ideig terhelés?
    3 fotók és videók jönnek ki jól figyelembe véve, hogy ez egy tablettát, vannak olyan helyzetek, amikor meg kell Areti valami egy képet vagy egy videót 30 másodperc nagyon jól, az arc unlock funkció kiváló
    4 Inkább egy nyílt forráskódú operációs rendszert, Ubuntu vagy Androidot szeretek
    A Lenovo Yoga 2 Pro számomra nagyon jó koncepciónak tűnik, lásd a youtube-ban '' A törekvés: Lenovo IdeaPad Yoga (Director's Cut) ''

  • Birtoklása a tabletta ugyanolyan műszaki jellemzőkkel, azaz Toshiba Encore tömeg 8 Intel Atom quad és 2 ram.Este GB tablet természetesen a kivételes értéket az ára, menj játékok, mint a fifa-2012 2013 közepes részletesen, a szén-nfs pro street , titkos, Medal of Honor, a Call of Duty, Serious Sam 3, Mafia 2.Viitorul laptop súlyosan veszélyezteti ezeket a kis bestii.Este egy kis laptop, tettem a billentyűzet és az egér, és menj wirelles beton. Ezek a kiváló mozog 2 GB RAM és az atom, de azok a i3 vagy i5 és 4gb a ram.O javasoljuk, hogy minden

  • fogadtatás
    Van egy hirdetést a telefon oldalon Vatera piacterén.
    Ha valaha is rendelt onnan kérjük spunetimi valami, mint Simi és ha fizet valamit a szállítmányt, GES feladatokat, ÁFA.?

    • Soha nem vásároltam Ali-től ... nem tudtam biztosan megmondani, hogy mi az eljárás, milyen díjak vonatkoznak rá. Elvileg azonosnak kell lennie a feladójától függetlenül, Ázsiában ÁFA-t és bizonyos vámokat kell alkalmazni, a mennyiségetől függően.

  • mi történik, az idő múlásával a tablettát, mármint a rendszerleíró adatbázisban, és más maradék, amely kifejezetten a Windows? képes megoldani ezeket a problémákat? vagy visszatérhet a gyári beállításokhoz adatvesztés nélkül típusú zenét, képeket, játékokat például?

    • A fiókok is visszaáll a gyári, lehet bármilyen készülék Windows vagy 8 8.1
      Egy hónap múlva a használat nem vettem észre olyan nehéznek a rendszerben, különösen azért, mert az állandó futott három felhasználói fiókot bármikor a háttérben.
      A Windows 8.1 kezeli az idővel felhalmozódó "rendetlenséget".

  • Szia, nagyon szép bemutató ..... Vettem egy Toshiba Encore táblagépet, amely rendelkezik video kimenettel és kiváló árral az Emag 799 Ron-nál, különben ugyanaz ...

    • Gratulálunk néhány tablettát, hogy jön a verhetetlen ár-teljesítmény arány. Talán csak Nexus 7 van ezen a szinten, a többi jó tabletta túlértékelt.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.