Kiwi linux live cd és telepítése virtuális bemutató videó

Linux ingyenes és a Windows pénzbe kerül, úgy dönt, hogy szüksége lenne az operációs rendszer, és akkor kénytelen lesz feladni a kalózkodás.

Mellett Linux egy nagyon jó rendszer, és akik esznek kevesebb erőforrás és ott is megfeleljen mínusz egy kevésbé hatékony rendszert.

Kicsit "nyitottabbnak" kell lennie egy linux átfogásához, de nem nehéz vele járni, néhány helyen barátságosabbnak tűnik, mint a Windows Vista vagy az XP.

Ijesztõ dolgokat is hallottam a linuxról: ez olyan a szakemberek számára, csak a parancssorban és másokkal kell együtt dolgozni, ez egyáltalán nem igaz, természetesen több pro linux van, például szerver disztribúciók vagy a legrégebbi, de általában a linux nagyon felhasználóbaráttá vált.

A következő leckében lesz győződve arról, hogy a váltás a Linux nem olyan rossz, és még néhány Linux disztribúció néhány elképesztő asztali amely eclipse bármikor a Windows Vista vagy a Mac OS.

Ebben a videóban bemutató látni fogja, hogyan kell futtatni a linux live cd kiwi módon, akkor telepítse ugyanezt a linux kiwi

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (109)

  • Igen, mit mondhatnék, az interfész nagyon jó, jobban szeretem, mert az xp-nél nem volt türelmem, hogy az ismertetőt a webhelyre tegyem, és beletettem az orromat, futtam az élő CD-ről, és mit mondhatok szuper, igazán szebb hatások ami az xp-t illeti, de fel kell ismernünk, hogy a k még mindig korlátozott lábszáma, a pdgin nem engedi, hogy webet adjon valakinek ... és amint láttuk, hogy csak ingyenes programokat használunk, ezek az ingyenes programok hagyják az ft-t nagyon kívánatosnak a k számára, és Használd ki engem, hogy ezt mondjam ... és hol máshol teszel k, nem sokan készítenek programokat a linux-hoz !, Legalább a Windowsban vannak hackeink és használhatunk olyan szoftvert is, amely szerint Ön k szerint 1000 euróba kerül, és ez a kalózkodás miatt ingyenes, és biztosítom a kalózkodás soha nem fog meghalni, csakúgy, mint a maffia soha nem lesz képes megsemmisíteni :) A Linuxnak továbbra is "pápaságát" kell kifejlesztenie, amíg el nem éri a Windows népszerűségét és a Windows képességeit. A pénz, amely nem jár hiába, és ami ingyenes, nem hiába ingyenes, remélem megérti, mit értettem ezzel ... Senki sem említi a napot Mától! minden pénzért van, még víz

  • A legtöbb esetben, hogy igazad van, de sokan használni linux egy olyan kihívás, linux kell újra felfedezni, hogy érdeklődjön, amikor az ablakok mind a tálcán.
    Linux szakemberek javul, és néha úgy tűnik, mintha a fajta elvesztette a kapcsolatot a valós világban, de bízom linux.
    Tudd, hogy az informatikai ipar az internet linux használják arányban 80-90%.
    Is ki kell dolgozni a Linux Desktop oldalak, de azt hiszem, a jövőben az operációs rendszer.

  • és függetlenül attól, hogy nyitott lennék, vagy lenne valaki más, hidd el nekem, nehéz megszabadulni a Windows-tól ... még ha valaki Linuxot is megpróbál, biztosítom, hogy nem adja fel ablakokat jót, vagy mindkét rendszerrel működik, vagy visszatér az ablakokba, számomra furcsanak tűnt, és nekem nehéz tanulni vele, mert románul van és nagyon intuitív, számomra olyan, mintha valaki azt mondja nekem, hogy helyettesítsem anyámat egy újabb jobb ... Nem tudom őket, ablakosan nőttem fel ... Hallottam, hogy mások is olyanok lennének, mint k, tudom, hogy furcsa hallani valami ilyesmit, de ... így van ... a Windowsban és szinte mindenben csapkod, trükkök, tippek ... mit csinál ez a program, mit csinál a másik, míg a linuxu-t ... fel kell tárni és a sebesség és idő korszakában vagyunk, amely úgy tűnik, hogy véget ér ... senkinek sem lenne türelme arra, hogy vége az operációs rendszernek, hogy vele tanuljon ... azt mondaná ... igen miért csinálja? Egy életen át ablakon töltöttem, és most átváltottam a linuxra, amelyről semmit sem tudok ... nem gondoltam.

  • ff érdekes és hasznos, de jó lenne, ha a linux részletekbe menne: a konfiguráció beállítása a funkcionalitás javítása érdekében, stb. :)

  • Nagyon szépen köszönöm tanultam többet a videotutorial ff, és ha lehet, adjunk hozzá egy kevés videotutoriale kezdőknek és azon túl
    Köszönöm szépen.

  • helló Krisztus. van egy jó csapat itt helyben acesta.tu és a barátod boby hogy aici.asta bizonyítja, milyen nagyszerű munkát jó ember lehet, hogy megpróbál segíteni a körülötte vostru.vin gyakran az oldal vostru.am megtanultam sok fontos dolgot voi.atit a Windows, mint a Linux. linux.dintre szeretem Linux disztribúció, amit használnak Linux Mint és kiwi.amindoua hiúz nagyon jó minden vedere.fiecare ezek simán. nem volt semmilyen probléma ele.acum, ha van egy kis kérést, ha SEPO poate.te kérjük a bemutató telepítésével és használatával a Gentoo linux linux Slackware van. bemutató a linux kiwi nagyon jól sikerült, és könnyen inteles.vreau hogy folytassa ezen az oldalon csinál egy nagyon jó munkát végzett.

  • Cristi egy kérdést, ha nem vagy túl supy. Ha inkább vonakodsz, hol van a merevlemez particionálva a linuxban? Köszönöm !!

  • Oké rájöttem :)) partíciószerkesztő, azt hiszem, hogy C formátumban kapom az acronis programmal, beteszem a LinuxMint-6-at, és amikor azt akarom, hogy az virtuális lemezt az acronisból és a pac-ből tegyem, Windowsu-t és a securyti zónát tegyem! Jó, ha nem lennének gyerekek játszani és tovább játszom, hogy többet használjak!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.