Kingsoft Office, a Microsoft Office ingyenes és egyszerű alternatívája - oktatóvideó

Kingsoft Office, alternatívája a Microsoft Office ingyenes és egyszerű

Szia barátok, a mai video tutorial én lesz egy ingyenes irodai programcsomag, könnyű (futó alacsony), és telepíti nagyon gyorsan, ez Kingsoft Office programcsomag.
A legnépszerűbb irodai programcsomag piacán a Windows platform Microsoft Office egy kiváló csomag, amely utalás a területen, sajnos a Microsoft Office sokba, és sokan egy ingyenes alternatíva megfelelőbb lenne. Open Office és a Libre Office-jó alternatíva, kollégánk Dan még egy sor olyan Video oktatóanyagokat, hogyan kell használni az OpenOffice csomag programok.
Ma felfedezett egy új csomag, amely sokkal könnyebb a számítógép és minden bizonnyal fut régebbi PC-ken, mert az utóbbi időben OpenOffice és LibreOffice testvére van elég súlyt és elég sokat lóg PC. Kingsoft Office Suite telepítő nagyon kicsi (csak 39MB) gyorsan és amely csak a három fő program:
Kingsoft Writer - Szócsere
Kingsoft Presentation - PowerPoint csere
Kingsoft Spreadsheets - Excel csere
Mivel az tartalmazza csak a három a főoldalra szoftver (a leggyakoribb), Kingsoft Office nagyon gyors, és nem vesz el túl sok helyet, egy áldás a számítógép erőforrásait.

Letöltés Kingsoft Office

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (32)

  • Véleményem szerint a szövegszerkesztőknek nem az a nagy problémája, hogy hiányoznak az X vagy Y funkció, hanem a szoftver segítségével létrehozott dokumentumok kompatibilitása a Microsoft óriás "hivatalos" csomagjával, amelyet minden üzleti környezetben, állami intézményben vagy szociális intézmények.
    Minden processzor harmadik ígéret megnyitni létrehozott dokumentumok a Microsoft Office, de amikor helyesen megjeleníteni készített dokumentum, hogy a meglepetéseket.

  • Én ezt az alkalmazást a telefonra (Android), és tudtam, hogy van PC, de van egy kérdésem:
    - Nem tudom valahogy kivenni ezt a "excel" programot?

    Ellenkező esetben, minden jó, még használni, lépést tartani a jó Krisztus!

  • Marius nem lehet eltávolítani, csak letölteni, közvetlenül a helyszínen, ha érdekel writter vagy bemutató.
    És igen. nagyon jó bemutató, mint DEBICA jó oktató. Cristi ha meg tudod csinálni a bemutató, hogy hogyan kell Kerner Samsung Galaxy S II, és azt is, hogyan kell telepíteni az Android Ice Cream Sandwich 4.0.4

  • Mihai:
    Marius nem lehet eltávolítani, csak letölteni, közvetlenül a helyszínen, ha érdekel writter vagy bemutató.
    És igen. nagyon jó bemutató, mint DEBICA jó oktató. Cristi ha meg tudod csinálni a bemutató, hogy hogyan kell Kerner Samsung Galaxy S II, és azt is, hogyan kell telepíteni az Android Ice Cream Sandwich 4.0.4

    Michael, mondani, a tapasztalat legyen a Samsung Galaxy S II békében, mert jön a Mézeskalács 2.3, akkor csinálom gyökér-ekét, akkor elveszíti garancia, PT. ahogy olvastam a fórumon azt mondta, hogy ha valami gyökér, ő egy könyvelő, és ő 0 normális, ha elkezd nőni, és a változtatások 1-2-3 akkor elvész, amennyiben megtörik a szolgáltatás, hogy hozza a lágy és lát mindent, amit csinál, és a dak 0 1,2,3,4 látja, hogy a szám hozza meg fizet szolgáltatást, vagy azt mondom, hogy semmi köze. Tehát jobb, hagyd békén Mézeskalács és kész, nem végez formális vagy informális frissítést a gyári fel Mézeskalács dc tudja, nem vagyunk okosabbak, mint a gyári. Mondom tapasztalatból LASAL a jövedelem, hadd menjen 2.3, hogy sokkal jobb, mint a 4.0.3 4.1 vagy, akkor veszít egy kis frissítés, és 50%-a gyorsan működő telefon. A nehéz kezdetet követően, hogy menjen, és miután csak úgy adhat vissza hivatalos. Tehát azt javaslom, hagyja úgy dak szeretné használni többé, DAK tégla FAI nem tévedés róla, vagy DEAD telefon, és ránézni.

    • @ Áttekintés, amit írtál ott. Ez nem igaz, van biztonsági másolat, és visszatérhet ahhoz, amit alapértelmezés szerint a telefonon volt. Igen, ott van a számozás, amit mondasz, de természetesen van még a "JIG" amely visszaáll 0-ra, törli azt a sárga háromszöget, vagy ha a megfelelő telefonok nem rendelkeznek letöltési móddal (a billentyűkombinációval nem léphet be), ez a "JIG" megoldja a feladatot ....
      ....

  • Majdnem egy éve használom az okostelefon-alkalmazást, de nem tudtam, hogy van-e PC-s verzió (Windows) ...
    Kár, hogy nem rendelkezik a Ribbon felület ingyenes verzió, én is az Office 2013 Preview, és ez nehezen megy vissza a "2003" (ahogy Kingsoft).

  • @ Michael, nagyon köszönöm, letöltöttem writter és bemutatása.
    @ Adrian Gudus, akkor azt jelenti, hogy ha menteni egy Fiser pl. writter, akik szeretnék, hogy nyissa meg, és hogy a Microsoft Word, akkor nem megy?

  • Feltűnő, hogy a szükségletek egy egyszerű felhasználó, a Google Docs érkeznek.
    Feladtam M $ EPK és vándorolt ​​a Google Docs.
    A Google Drive telepítése a számítógépre, és elérheti és szerkesztheti a dokumentumait akkor is, ha nincs internet helyi boltban.
    A lényeg az, hogy a Google Docs puneţii Drive és a fordulatot Offline szerkesztés, és megoldotta a problémát.
    Én nem tudom, hogy a többi böngészők, de nekem, hardcore felhasználó Chrome, tökéletesen működik.

  • Mikor egy tutorial AutoHotkey program, amely képes helyettesíteni egy csomó drága programokat.

  • Helló, van egy e-mail fiókom az Ovi-n (Nokia), és egy ideje problémák voltak az e-mailek fogadásával / küldésével, 0X hiba történt ...... CO92 ETC.
    Töröltem a fiók beállításait újra és nem tettem semmit, az a Nokia, mint azt mondják nekem, hogy van egy probléma.
    Ha valaki tud segíteni, kérem.
    Köszönöm.

  • Cristi, nagyon jó ötlet az "Archívumok" menüből kibővíteni az oktatóanyagokat, de csak június-december hónapban tekintheti meg őket, a többi nem felel meg a tervezett területnek (szóköz). 20 hüvelykes monitorom van, nem tudom, hogy mekkora a legnagyobb, de személyesen nem látom az összes útmutatót. Ha a problémát megoldják, vonzóbb lesz. Gratulálunk a webhelyhez, és minél több minőségi oktatóra várunk! (mint régen)

    • @Andrei A probléma kész! Egy ponton szinte ugyanazon a panaszon panaszkodtam, de eszembe jutottak Cristi és Adrian szavai, akik mindig kitartóan kérnek tőlünk, mielőtt valamit panaszkodnának, hogy nézzék meg, hogy még nincs-e válasz. a saját honlapjukon. Ebben az esetben közelebbről megnéztem, és felfedeztem egy görgetősávot (kék) az oldal alatt, az oldal alatt, a keret alatt az archívumokkal. Húzza jobbra és balra, ahogy szeretné, és itt van ... a "hiányzó" hónapok is megjelennek. Siker!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.