Kingsoft Office, egy ingyenes alternatívája a Microsoft Office és könnyű - videó bemutató

Szia barátok, a mai video tutorial én lesz egy ingyenes irodai programcsomag, könnyű (futó alacsony), és telepíti nagyon gyorsan, ez Kingsoft Office programcsomag.
A legnépszerűbb irodai programcsomag piacán a Windows platform Microsoft Office egy kiváló csomag, amely utalás a területen, sajnos a Microsoft Office sokba, és sokan egy ingyenes alternatíva megfelelőbb lenne. Open Office és a Libre Office-jó alternatíva, kollégánk Dan még egy sor olyan Video oktatóanyagokat, hogyan kell használni az OpenOffice csomag programok.
Ma felfedezett egy új csomag, amely sokkal könnyebb a számítógép és minden bizonnyal fut régebbi PC-ken, mert az utóbbi időben OpenOffice és LibreOffice testvére van elég súlyt és elég sokat lóg PC. Kingsoft Office Suite telepítő nagyon kicsi (csak 39MB) gyorsan és amely csak a három fő program:
Kingsoft Writer - felváltja a Word
Kingsoft bemutató - PowerPoint csere
Kingsoft Táblázatkezelés - Excel csere
Mivel az tartalmazza csak a három a főoldalra szoftver (a leggyakoribb), Kingsoft Office nagyon gyors, és nem vesz el túl sok helyet, egy áldás a számítógép erőforrásait.

Letöltés Kingsoft Office

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Adrian Gudus - mondta

  Véleményem szerint a legnagyobb probléma, hogy van szövegszerkesztők az, hogy hiányzik az X vagy Y-pozíció, de documetelor kompatibilis szoftver célja, hogy segítse ezeket suite "hivatalos" óriás Microsoft mellyel minden üzleti környezetben, intézmények vagy szociális intézmények.
  Minden processzor harmadik ígéret megnyitni létrehozott dokumentumok a Microsoft Office, de amikor helyesen megjeleníteni készített dokumentum, hogy a meglepetéseket.

 2. Marius - mondta

  Én ezt az alkalmazást a telefonra (Android), és tudtam, hogy van PC, de van egy kérdésem:
  - Nem tudom valahogy eltávolítani a „Excel” a programban?

  Ellenkező esetben, minden jó, még használni, lépést tartani a jó Krisztus!

 3. Mihai - mondta

  Marius nem lehet eltávolítani, csak letölteni, közvetlenül a helyszínen, ha érdekel writter vagy bemutató.
  És igen. nagyon jó bemutató, mint DEBICA jó oktató. Cristi ha meg tudod csinálni a bemutató, hogy hogyan kell Kerner Samsung Galaxy S II, és azt is, hogyan kell telepíteni az Android Ice Cream Sandwich 4.0.4

 4. ASUS - mondta

  Mihai:
  Marius nem lehet eltávolítani, csak letölteni, közvetlenül a helyszínen, ha érdekel writter vagy bemutató.
  És igen. nagyon jó bemutató, mint DEBICA jó oktató. Cristi ha meg tudod csinálni a bemutató, hogy hogyan kell Kerner Samsung Galaxy S II, és azt is, hogyan kell telepíteni az Android Ice Cream Sandwich 4.0.4

  Michael, mondani, a tapasztalat legyen a Samsung Galaxy S II békében, mert jön a Mézeskalács 2.3, akkor csinálom gyökér-ekét, akkor elveszíti garancia, PT. ahogy olvastam a fórumon azt mondta, hogy ha valami gyökér, ő egy könyvelő, és ő 0 normális, ha elkezd nőni, és a változtatások 1-2-3 akkor elvész, amennyiben megtörik a szolgáltatás, hogy hozza a lágy és lát mindent, amit csinál, és a dak 0 1,2,3,4 látja, hogy a szám hozza meg fizet szolgáltatást, vagy azt mondom, hogy semmi köze. Tehát jobb, hagyd békén Mézeskalács és kész, nem végez formális vagy informális frissítést a gyári fel Mézeskalács dc tudja, nem vagyunk okosabbak, mint a gyári. Mondom tapasztalatból LASAL a jövedelem, hadd menjen 2.3, hogy sokkal jobb, mint a 4.0.3 4.1 vagy, akkor veszít egy kis frissítés, és 50%-a gyorsan működő telefon. A nehéz kezdetet követően, hogy menjen, és miután csak úgy adhat vissza hivatalos. Tehát azt javaslom, hagyja úgy dak szeretné használni többé, DAK tégla FAI nem tévedés róla, vagy DEAD telefon, és ránézni.

  • Andi`s - mondta

   @ Asus, mit írt oda .. Nem igazán, nincs tartalék, és visszatér, hogy mit kellett a telefon alapértelmezés szerint ... Igen, van olyan, hogy a számok, hogy azt mondja, de természetesen vannak, a JIG ", amely visszaállítja a 0, törölni kell azt triunchi sárga, vagy ha a mobileszközök Azok nem lehet letölteni mód (nem tud belépni a billentyűkombináció), hogy a JIG "a munkát ....
   ....

 5. Jully - mondta

  Én majdnem 1 éve smartphone app, de nem tudom, hogy van PC változata (Windows) ...
  Kár, hogy nem rendelkezik a Ribbon felület ingyenes verzió, én is az Office 2013 Preview, és ez nehezen megy vissza a "2003" (ahogy Kingsoft).

 6. Marius - mondta

  @ Michael, nagyon köszönöm, letöltöttem writter és bemutatása.
  @ Adrian Gudus, akkor azt jelenti, hogy ha menteni egy Fiser pl. writter, akik szeretnék, hogy nyissa meg, és hogy a Microsoft Word, akkor nem megy?

 7. Ratzoiu - mondta

  Feltűnő, hogy a szükségletek egy egyszerű felhasználó, a Google Docs érkeznek.
  Feladtam M $ EPK és vándorolt ​​a Google Docs.
  A Google Drive telepítése a számítógépre, és elérheti és szerkesztheti a dokumentumait akkor is, ha nincs internet helyi boltban.
  A lényeg az, hogy a Google Docs puneţii Drive és a fordulatot Offline szerkesztés, és megoldotta a problémát.
  Én nem tudom, hogy a többi böngészők, de nekem, hardcore felhasználó Chrome, tökéletesen működik.

 8. Mikor egy tutorial AutoHotkey program, amely képes helyettesíteni egy csomó drága programokat.

 9. STEFAN - mondta

  Hello, van egy e-mail fiókot Ovi (Nokia), és bár van baj fogadás / küldés e-mailek, hiba történik 0X ...... CO92 STB.
  Töröltem a fiók beállításait újra és nem tettem semmit, az a Nokia, mint azt mondják nekem, hogy van egy probléma.
  Ha valaki tud segíteni, kérem.
  Köszönöm.

 10. Andrew - mondta

  Cristi egy jó ötlet, hogy bővíteni oktató a "Archívum", de akkor csak a következő hónapokban júniustól decemberig, a többi nem fér el a tervezett terület (white space). Rendelkezem 20 colos monitor, én nem szeretem a legnagyobb, de én személy szerint nem látom a konzultáció. Ha a probléma megoldására lenne vonzóbb. Gratulálunk a helyszínen, és számíthat, mint sok minőségi tutorials! (Ahogy azt már megszokták)

  • Nasti - mondta

   A probléma megoldódott @Andrei kész! Egy ponton közel volt, hogy egyre Reclam ugyanaz, de eszembe jutott, Krisztus szavai és Adrian imádkozunk kitartóan mindig, mint korábban szemére valamit nézni, ha már kész válasza megadott valamennyi a honlapjukon. Ebben az esetben azt alaposabban, és talált egy görgetősáv (kék) alul valahol az archívumban. Húzza azt balra és jobbra, ahogy szeretné, és itt ... és a többi hónapban jelenik meg a „nem”. Sikerült!

 11. György - mondta

  egy jó alternatíva, de hogy őszinte legyek, hogyan használjuk ezeket a szoftver felhasználói az életünkben, nagyon putin.puteti, hogy egy bemutató, hogyan kell létrehozni egy "album art" a dalokat melodie.am player megjeleníti a kép, amely nem áll kapcsolatban a dal, bár ez nem egy kép, hogy a folder.intrebarea: akkor létrehozhat egy saját album művészet?

  • virus2009 - mondta

   Nem sokáig, és kérdezd Rial szól:

   "Hogyan lehet dekódolni a nő"

   Tedd az enyém és a "teszt, ellenőrizze" a bőrön, így minden készen áll-, észreveszem a tengerimalacok.

 12. florin - mondta

  Nem hall Cristi emag.ro. Ez a legfurcsább hely láttam őt. Azt kéri, hogy ezt a fiókot után leadni, ha valaki nem rendelkezik e-mail, mert történt velem, és szerette volna a nevét, a felesége, gondolom, a CNP ő nevét. Nem fogom örökké ámen emag.ro. parancs A szállítási jött 4 nap és este. Nem hallani EMAG pcgarage és más területek, mint azerty.ro nagyok. Ez nem reklám, de a szám a CNP és általában nevezték a számlán? pont az ő hibája! Ha valaki nem rendelkezik e-mail, és szeretné, hogy a nevét nem tudom, nagyanyám, nagynéném. Ez furcsa!

 13. Radexw - mondta

  Úgy néz ki egy kicsit, mint az Office programcsomag 2013, hogy mindketten különböző sablonok

 14. semmi ahhoz képest, ezek a rablás az iroda ingyenes Microsoft Office és 2010 2013

 15. Marius - mondta

  @ Cristir, ha veszel a Microsoft Office rablás során 2010

 16. Andrew - mondta

  @ Nasti Talált görgetősáv alján, Kösz az infót!

 17. axelluny - mondta

  Apartman rea.Personal nem használ sok szövegszerkesztő. A hátránya az lenne, hogy nincs helyesírás-ellenőrző és román dicţionar.Avantaje kezd nagyon gyorsan libre, hogy azonos felületen, de meg lehet változtatni egy hasonló irodát 2010.Un nagy előnye, hogy azt akarja, egy kettő a neten, és 2010 vagy 13.Orice mozog Office Bill tudja, mit kell tennie, és nem numai.Se lehet állítani, hogy mentse a formában létrejött, doc, xls, ppt.

 18. vég - mondta

  Hé tud valaki segíteni nekem a számítógép menni nagyon rossz, és a játék le van zárva, és mozog hatalmas késéssel, megpróbáltam Sal iam tiszta CCleaner, és átadta töredezettségmentesítés, de hiába, mit kell tenni

 19. KodeJust - mondta

  Miért ez a szoftver a Microsoft Office?

  • axelluny - mondta

   Mivel a Matula Bill nagyon nagy, és több szar nem használja őket örökre, és ha van egy tűzfal látja, hogy bár ezek a Microsoft Office programcsomag olyan terjedelmes do keveset-line. Itt csak amit a leggyakrabban használt, hogy doc.xls, ppt. Értsük ezt az irodát, hogy nem használja a kínai ragaszkodsz hozzá, de ha úgy gondolja, hogy ez több, mint elég, az átlagos felhasználó, és használja eficient.Personal esetenként Libre en office14 amelyben tettem hordozható.

 20. @ Marius Soha nem hallottam torrentek? Én 2010 iroda, használom most már telepítette a PC-iroda 2013 de vett szabad torrentet, és megy is, mit gondolsz, hogy egy oroszlán néhány puha?

 21. Ratzoiu - mondta

  florin:
  Nem hall Cristi emag.ro. Ez a legfurcsább hely láttam őt. Azt kéri, hogy ezt a fiókot után leadni, ha valaki nem rendelkezik e-mail, mert történt velem, és szerette volna a nevét, a felesége, gondolom, a CNP ő nevét. Nem fogom örökké ámen emag.ro. parancs A szállítási jött 4 nap és este. Nem hallani EMAG pcgarage és más területek, mint azerty.ro nagyok. Ez nem reklám, de a szám a CNP és általában nevezték a számlán? pont az ő hibája! Ha valaki nem rendelkezik e-mail, és szeretné, hogy a nevét nem tudom, nagyanyám, nagynéném. Ez furcsa!

  Tényleg p ..... Ez normális, hogy ki a proforma számlát érintő dokumentum, amely igazolja az értékesítés, valamint a jótállási, hogy szüksége van.
  Senki nem mondja, hogy Önnek a részleteket a kerítés, de néhány, mások nyújtanak szolgáltatásra van szüksége. Vagy úgy érzi, hogy ezek a termékek értékesítését szellemekben?
  Hogyan ..... hozza a termék után 4 nap, amikor elrendelte egy ketrecben mosógép éjszaka 5 8 és reggel hívott fel, hogy a postaláda az ajtón.
  Ismét, akkor vagy te túl buta és ostoba, vagy trollok.

 22. Eugen - mondta

  Gratulálunk irodai használatra tutorial.cei nem lesz uite.a 2007,2010,2013 egyértelmű, hogy az alternatíva nem köti. Akár egy PC "1900 ősszel" mit csinálsz? 2010 iroda ram stick 256 4 amikor kér több!, Hogy azok számára, akik adják parerea.Ei adtak az alternatív, nem obliga.stiti jogi iroda? Enorm.de torrentek a kalózkodás! Ok ! mások azok számára, akik "hülye" (nem akarok neveket)-oxid valahogy zsenik! cred.omul nem invatat.voi Nem tudom, hogy a kezdetektől fogva?. hacsak nem tudod, valami baj van, de megtudjuk, hogy amit . hogy ha lenne valaki hülye egyetértene? elismert, és akkor be kell tartani! saanatate.

 23. vasicucu - mondta

  Gratulálunk bemutató egy ideje kerestem ilyesmit android, természetesen. Köszönjük a türelmét és odaadással keresni alkalmazások számunkra.

 24. Liviu Cretu - mondta

  A kísérlet downloadarii Avira nem teszi lehetővé a művelet
  figyelmeztetés
  Annak érdekében, hogy ne veszélyeztessék a biztonságot, ez az oldal nem érhető el
  A kért URL már azonosították potenciálisan veszélyes website.
  További információ, hogy miért ez a lap zárolt itt található. A leírás arról, hogy távolítsa el a blokk ez az oldal elérhető itt.
  A kért URL: http://www.kingsoftstore.com/download/office_suite_free_2012.exe
  Kategória / kategóriák:
  malware

 25. Miért microcoft Kingsoft irodai vagy funkció ............... nem húzhat

 26. licamaricica - mondta

  Én listát Kingsoft oficce. Isten segítsen!

 27. Cathy - mondta

  Ez egy kiváló szoftver használata esetén mennyi memóriát a PC be van töltve, és szeretné gyorsan.
  Ez mindig hatásos. Én használni évekig, Kiváló és kompatibilis más szoftvereket és operációs rendszereket is. A jó!

 28. Renate - mondta

  Köszönöm a bemutató.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.