Kaspersky Pure, több mint biztonsági csomag, abszolút biztonság - video oktatóanyag

Szia barátok, ma fogom bemutatni Önnek a legjobb termék az otthoni felhasználóknak Kaspersky portfolió cég, ez a termék az úgynevezett Kaspersky Pure és befejezi a termékskála, van elhelyezve a legmagasabb lépés, ez a hely volt, amíg tegnap Kaspersky Internet Security vagy KIS.
Első pillantásra a Kaspersky Pure használata egyszerű, azt mondom első pillantásra, mert "Kezdő" típusú felülettel rendelkezik, az első benyomás félrevezető lehet, minél mélyebbre lép a menük, annál összetettebb Pure lesz, de nem félsz, a szokásos dolgok: a szkennelés, a frissítés stb. az első és a legegyszerűbb szintről elvégezhetők.
Azt mondhatom, hogy kellemesen meglepett ez a termék, hihetetlenül alacsony az erőforrás-fogyasztás egy olyan "szuperhős" számára, mint a Pure, azt mondom a szuperhős, mert a biztonsági csomag szokásos moduljain kívül: Antivirus, Tűzfal, Antispam stb. , Hősünknek mindenféle eszköze is van, ezek az eszközök a rendszer "szerszámkészletének" kitöltésére szolgálnak, tehát a Kaspersky Pure a rendszer szerszámkészletének nevezhető, amely a "testőr" szokásos feladatain kívül esik.
A Kaspersky PURE jön egy új módja annak, hogy biztonsági mentés és visszaállítás, ez jól működik, a mentés történik nagyon gyorsan, egy mínusz pont, hogy nincs backup tömörítés a képek, de lehet tömörítés és én találtam rá.
Szülői felügyelet modul véleményem szerint a legteljesebb módon, mint ez, alapvetően tudjuk meg mindent a listák, weboldalak blokkolt az óra, hogy a PC.
Egy nagyon is érdekes, hogy otthon Network Control, és így tudjuk ellenőrizni az összes biztonsági paraméterei a számítógépek a hálózatban, például egy irodában, ahol több számítógép, akkor lehet beolvasni egy helyen, természetesen És ha ezek a számítógépeket telepített Kaspersky Pure.
A beállítások egyszerűek, kevés figyelemmel bárki képes kezelni, az edzés szintjétől függetlenül, feltéve, hogy nem veszítjük el temperamentumunkat. A beállításokat illetően azonban kifogás lenne, ha hasznos lett volna megtartani a „csúszka” beállításokat, különös tekintettel a tűzfalra, az aktuális beállítások elriaszthatják a kezdő és sietős felhasználót.
Kaspersky Pure, a biztonsági csomag szinte tökéletes.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (76)

  • Igen ez az! Kaspersky PURE valóban egy víruskereső, amely teljes biztonságot!
    Én a Kaspersky termékek 2 éve, és azt mondhatom, hogy én még nem igazán volt olyan biztonsági probléma.

  • Hello minden lumea.Vreau gratulálni az egész csapat tudja, Cristi videotutorial különösen a munka, az utolsó alkalommal, amikor volt egy csomó oktató nagyon, nagyon érdekes, köszönöm mult.Iti kívánja Önnek és családjának boldog ünnepek, és minden, ami doriti.Bafta incontinuare és még egyszer köszönöm :).

  • Egy ideje használom a Microsoft Security Essentials szoftvert ... számomra a legjobb víruskeresőnek tűnik ... nem sok erőforrást igényel, egyszerű felülettel rendelkezik ... nincs lejárati ideje ... minden rendben

    Hatással van a teljesítményre Biztonsági termékek PC - AV-Comparatives Test december 2010

    Összefoglalva ezek az eredmények (kapott egyes kritériumok, és a pontszám jel) utolsó volt urmatoru:
    1. K7 - 181
    2. Kingsoft - 180
    3. Sophos - 180
    4. Avast!, Microsoft - 179
    5. eScan, Symantec, F-Secure, AVG - 177
    6. Avira - 175

    • lucyana: Én a Microsoft Security Essentials egy darabig ... Én meg a víruskereső ok ... nem fogyasztanak több forrást egy egyszerű felület ... nincs lejárati dátum ... ez okImpactul biztonsági termékek Performance PC - AV-Comparatives teszt december 2010Sumarizand ezek az eredmények (egyes kritériumok, a szavazatokat kapott egy adott), a végső rangsor urmatoru:
      1. K7 - 181
      2. Kingsoft - 180
      3. Sophos - 180
      4. Avast!, Microsoft - 179
      5. eScan, Symantec, F-Secure, AVG - 177
      6. Avira - 175  

      A Microsoft Security Essentials jó, de én nem mennék a kezét. Vagy inkább, még nem. Én inkább Avast vagy Avira.

      • Francisc:
        A Microsoft Security Essentials jó, de én nem mennék a kezét. Vagy inkább, még nem. Én inkább Avast vagy Avira.  

        Nekem is volt Avast és Avira, de az MSE-nél maradtam. Az MSE és a Malwarebytes „Anti-Malware” mellett használom, ami nagyon jó


  • Szeretném tudni, mit gondol arról, Cristi Avast antivírus ver 5 képest Kaspersky Pure.
    Én Avast egy darabig, de néha még mindig megvan a kis vírusok.
    Érdekel, hogy hány speciális erőforrás, mint Avast. Futok egy jó laptop, de néha kérdezik tőlem, hogy az ügyfelek, mi a legjobb vírusirtó. Te egy nagy munka az útmutatók, hogy érthető. Nagyon köszönöm, és boldog ünnepeket!

  • Silvia: Hi,
    Szeretném tudni, mit gondol arról, Cristi Avast antivírus ver 5 képest Kaspersky Pure.
    Én Avast egy darabig, de néha még mindig megvan a kis vírusok.
    Érdekel, hogy hány speciális erőforrás, mint Avast. Futok egy jó laptop, de néha kérdezik tőlem, hogy az ügyfelek, mi a legjobb vírusirtó. Te egy nagy munka az útmutatók, hogy érthető. Nagyon köszönöm, és boldog ünnepeket!  

    Ezek a termékek nem hasonlíthatók össze, az egyik szabad, a másik pedig kereskedelmi.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.