Jaangle, minőségi lejátszó, rendkívül alacsony erőforrás-felhasználással - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogjuk bemutatni a programot Jaangle, ez egy nagyon jó játékos, akik fogyasztanak nagyon kevés erőforrást, és nyomon követni a fájlok egy nagyon okos módon.
A Jaangle-t Alex Economou (Görögország) készítette, a lejátszó nagyon hatékony módon teszi lehetővé az audio és video fájlok kezelését. A fájlok keresése a minijátékon hasonló a google-ben történő kereséshez. A program használatának előnyei: intuitív felület, román nyelvre lefordítva, művészek képeinek / életrajzainak letöltése, dalszövegek letöltése, nagyon jó hangminőség, hasonló dalok gyors keresése különféle szolgáltatások (google, youtube stb.) Segítségével.
Jaangle képes audio fájlok: mp3, mp2, WMA, CDA, ogg, mp1, AIFF, xm, it, s3m, mod, MTM, UMX, mo3, MPC, FLAC, közép, midi, ac3, mp4, víz, m4a és segítségével DirectShow szűrők is játszhat videó fájlokat: mpg, avi, mpeg, wmv, mp4 és segítségével DirectShow szűrők.

Jaangle futtatható Windows XP, hanem a Windows WindowsVista 7, az új operációs rendszert a Microsoft.
Linux a Wine számolt be, hogy a program nem megvalósítható, talán a jövőben ez a probléma megoldódik, vagy akár meg is felajánlott egy natív verzió Linux.
A funkcionális felület, Jaangle a nagyon könnyű, hogy fogyasztanak rendkívül kevés forrásokat összehasonlítva Winamp például a hang minősége nagyon jó, még a fájl kezelése egyszerű, dinacest ok Jaangle ajánlott azok számára, akik egy hatalmas gyűjteménye multimédia fájlokat, azt tudjuk, hogy a játékosok gyakran hajlamosak többet fogyasztanak források, amikor szükséged van egy nagy számú fájlt, itt van az ereje a játékos Jaangle, tudjuk kezelni a nagy gyűjtemények fájlok félelem nélkül túlhalászás egyetlen játékos .
Jaangle érdemes kipróbálni, akkor sikeresen helyettesíti bármelyik játékos, ráadásul hozza más előnye, biztos vagyok benne, hogy lesz indragii ezt az alkalmazást a kezdetektől mellett minden előnyével Jaangle kell mondanom, hogy nem kerül semmibe.
A program 100% ingyenes, van ígéret, hogy lesz nyílt a jövőben.

Ne feledje, várjuk a javaslatokat és kiegészítéseket a megjegyzések rovatban, ha tudod, hogy segítsen valaki a probléma nem a gondolatok, két vagy három sort, amely segít írni valaki, aki ismeri olyan jól, mint én , aktív, csak hogy tudjuk, hogy a világ jobb.

Enjoy!

Dan Constantin...... ..tutorialegimp.blogspot.com
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (32)

  • Szia barátok

    Szeretnék egy játékos, mint a VLC ikon, hanem egy szebb, ha már VLC telepített összes videó fájlokat VLC ikon csúnya, így minden úgy indul, ha rákattint a fájlt, így van egy játékos?

  • Lehetőleg minden bemutató közzétételéhez és link`ul a szoftver oldalon. Nem, hogy nehéz számunkra, mint hasznos. tiszteletben minden admin`ilor. Jó munkaterületen

  • AEAHi prieteniAs szeretnénk egy játékos, mint a VLC, de egy ikon szebb, ha van VLC telepített összes videó fájlokat VLC ikon csúnya, így minden úgy indul, ha rákattint a fájlt, így van egy játékos?

    senki és semmi sem akadályozza meg nem változtatják meg az ikonok, hogy video fájlokat (filmek). Így tartod VLC telepítve, futtassa az összes filmet vele, de meg nem változtatja a videó fájlokat ikonok. Íme:
    - Nyissa meg a számítógépemet
    - Az ablak felső menüjében tegye ezt:
    Eszközök -> Mappa beállításai
    - A megnyíló ablakban válassza a felső "File Types" fület
    - Most már van fájltípusok listája a számítógépen. A videofájlok általában AVI, MPG, MOV, FLV, esetleg MP4 fájlok. Vannak mások is, de mondjuk, hogy ezek a leggyakoribbak. Megkeresi azokat, amelyekben meg szeretné változtatni az ikont, kiválasztja őket egy kattintással, majd a lista alatt található ADVANCED gombra. A megnyíló ablakban kattintson a MÓDOSÍTÁS gombra, válassza ki a kívánt ikont, kattintson az OK gombra, majd az Alkalmaz gombra. A kiválasztott fájlnak most új ikonja lesz. Ugyanezt teszitek minden olyan fájlnál, amelynek ikonját meg akarja változtatni, és így van egy VLC-lejátszója, amely véleményem szerint "saját és személyes", a legjobb játékos ebben a pillanatban.

  • AEAHi prieteniAs szeretnénk egy játékos, mint a VLC, de egy ikon szebb, ha van VLC telepített összes videó fájlokat VLC ikon csúnya, így minden úgy indul, ha rákattint a fájlt, így van egy játékos?

    Keresés a google KMPlayerÉs hogy az .eu nagyon jó.
    Gratulálok Dan tutorial.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.