iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

A felhasználók az okostelefonok mindig nagyra értékelte, hogy az iPhone mozgott is, és mindig kiszámítható. iOS operációs rendszere a legkiegyensúlyozottabb, ésszerű erőforrások felhasználása, a tapasztalat, folyékonyan, a megjelenés és az egyszerűség. Kevesen tudják, hogy iOS kevésbé ügyes; Under animációk tervezése a könnyű, elrejteni bizonyos késések a rendszerben. Egyfajta: megy lassan, ez a divatos, nem azért, mert nem tud gyorsabban menni.
Az iOS-ban a késleltetés részleges megoldása az animációk végleges deaktiválása; Akkor közvetlenül a rendszer „rostját” fogjuk látni, nem pedig a füstfelhőt, amelyet az animációk előttek dobnak.
Egy egyszerű összehasonlítás egy tisztességes android telefonnal (iPad mini 2 vs Oneplus One), az iOS megmutatja korlátait, de nagyon nehéz. Úgy tűnik, hogy el akarja rejteni a késést, és nagyon jól csinálja. Hihetetlen, hogy még akkor is, amikor aktiváltam a „mozgáscsökkentés” beállítást, a várakozási idő még mindig nem csökkent. Természetesen az animációk teljes kikapcsolásával a dolgok javulnak, az iPad gyorsabban mozog; DE, már nincs konzisztencia. Vagyis a táblagép nem mozog azonos módon minden alkalommal; Az alkalmazások néha gyorsan, néha lassabban indulnak. Úgy tűnik, hogy az Apple szoftvermérnökei a legrosszabb forgatókönyv után az animációs időt állították be, ahol egy alkalmazás nagyon nehéz elindulni; Így a felhasználónak azt a benyomást kelti, hogy az iOS ugyanolyan gyorsan elindítja az összes alkalmazást.
Véglegesen letiltja animációk, akkor nem elegendő a beállítások helyett, tudjuk kikapcsolni animációk minden iPhone, iPad vagy iPod segítségével a szivárgás az IOS operációs rendszer; Ez egy ártalmatlan kis hiba, amely azt fogja használni.
A videó bemutató látni fogja részletesen, hogyan.
Ha azt szeretnénk, hogy kilépjen, egyszerűen indítsa újra az iPhone vagy iPad.

Oktató videó - iPhone gyorsabb az animációk teljes eltávolításával



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (16)

  • Salut!
    Lenne néhány kérdésem:
    Milyen szerver van az oldalon?
    Először is érdemes-e ingyenes domain-t szerezni (mint például: Tk ...), és amikor felnövekszem egy .ro domain vásárlására?
    Mit szólnál hostinger.ro hosting?
    Köszönjük!

    • A beállítási bonyolítja a dedikált szerver web streaming szerver + + + CDN CDN statikus fájlok külső szűrés forgalom cache + szolgáltatás + tűzfal + külső szolgáltató külső szolgáltatás DDOS védelmet.
      Akkor először nem kell verni a fejed ezzel. Azonban azt javasoljuk, hogy elkezd közvetlenül a .hu domaint + tárhely + dedikált IP Romániában, melyek együttesen biztosítja a nagyobb hitelesség.

  • Helló Cristi, kérdésem van, amelyben nem árultam el. Lehet, hogy valami segíteni tudsz, de egy képet akarok kideríteni annak a személynek a nevét, aki a képen van, és nagyon köszönöm.

  • Hűséges hallgató vagyok az Ön által rögzített android oktatóprogramokra. Néhány nagyon hasznos számomra, mások nem értek jól. Szeretnék egy konzultációt egy kínai Samsung Galaxy S 4 android 4: 2 (klón) telefonnal kapcsolatban, amelyet nagyon alacsony áron vásároltam. "Viszonylag" elégedett voltam vele, mert feltétel nélkül elkaptam és megtanultam valamit az androidról. Jelenleg működik, de lassabb, számtalan értesítés érkezik, nem mindig működik, amikor megérinti a képernyőt. Próbáltam néhányszor, a gyári alaphelyzetbe állítást, de mindig regisztrál más alkalmazásokat, amelyeket nem akarok, még akkor is, ha törölöm őket.
    Keresem információk egy illetékes személy: 1. Tartsa, 2. Egyes alkalmazások a munka körül zavar, 3. Fogok vásárolni, de egy másik EREDETI nagy költség.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.