Az Intel Optane 900P felülvizsgálja az SSD-t, amely a változást hozza

Az Intel Optane 900P felülvizsgálja az SSD-t, amely a változást hozza

Az SSD-ről időről időre beszélgettünk a videotutorial.ro-on. Igyekeztünk minden lehetőséget ajánlani SSD az operációs rendszer, mert ezek az eszközök nagyon gyors, és minden lesz gyorsabb egy SSD.

Intel Optane 900P felülvizsgálata

Újdonságok az SSD-k világában.


Az évek óta, mivel SSD-k történtek PC-ben, túl sok változás történt. Lehet, hogy csak finomítani a vezérlőket és csökkenteni a gyártási folyamatot sikerült néhány címsort készíteni.

A fordulópont a memória világában.


2012-ben az Intel és a Micron új típusú memória fejlesztésébe kezdett. 2015-ben kutatások és tesztek eredményeként sikerült piacra lépniük. A megszületett memóriát 3D XPoint-nak hívják ("három keresztpontot" olvas).

Mi az 3D XPoint?


NAND memória, ami most már minden SSD van néhány probléma, hogy a kutatók csak sikerült megkerülni őket az évek során. Sajnos az csökkennek a gyártási folyamat, a NAND van egyre több és több rewrite ciklus, ez azt jelenti, hogy az SSD-k nem annyira megbízható.

Az Intel célokat tetejére!


3D Az XPoint nemcsak új memória. Azt is cserélni a RAM a jövőben, amikor egy rendszer, amely ma RAM tároló memória (SSD, HDD), akkor csak egy nagy kapacitású SSD és a RAM tároló lesz ugyanabban az időben.
Ez egyfajta memória-absztrakció.
Ez az 3D XPoint memória rendkívül alacsony késleltetése miatt lehetséges.

Mennyire jó az Intel Optane 900P?


Ugyanolyan jó, ha nem is jobb, mint a legjobb SSD-k a piacon, és ez sokat mond. Az SSD az első "kiránduláson a világon", most született, már "a legjobb az iskola udvarán".
Dossziékat vetsz rá, és nem is érdekli, mindegy, mit adsz neki, mindet megcsinálja. Ez egyfajta "Storage Ninja"
A jövő jónak tűnik az Intel és a Micron számára.

Már van PCIe 3.0 X4 telített, mit csinálunk?


A PCIe 3.0 sávszélessége 1GB / s. a PCIe 3.0 x4 slot az 4 GB / s elméleti maximális szélességével rendelkezik. A PCIe-NVMe és az M2 PCIe NVMe SSD-k már elérik ezt a határt.
A megoldást nem könnyű megtalálni, mert a processzorokból kifogytak a PCIe vonalak, ha sokunknak is tetszik a GPU ...

Az SSD-t nem lehet szekvenciális sebességgel megítélni.


NEM vásárol SSD-ket az előírásoknak megfelelően. Például ebben az áttekintésben az Intel Optane 900P megmutatta nekem, hogy a késleltetés a legfontosabb kritérium, és nem az olvasási és írási sebesség. Minden SSD jól tudja, hogyan kell nagy fájlokat írni és olvasni, de a kis fájlok (rendszer és szoftver) esetében kissé köhögni kezdenek.

Crystal DiskMark - Intel Optane 900P

Törvény - Intel Optane 900P

Azok számára, akik több információt akarnak, ajánlom ez az áttekintés az Anandtec-tőlh

Intel Optane 900P áttekintés - oktatóvideó



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (9)

  • Szuper üdvözlőkártyák a raview számára. amennyire csak lehet, a termékek mindenféle felülvizsgálatáról. Ehelyett, kedves kis vitatkozni Cristi saját processzor 7K kávé I8700 tó 4.6Ghz TI MSI GTX szerencsejáték 1080 16 X gb ram 3200Mhz G-készség RGB és egy SSD 960 pro 512Gb M.2 és az eredmények e fölött Optaine. sőt biztos vagyok Németországban és tesztelte az SSD kiválasztása előtt 960 pro. És csak 372 gb helyet használok. De ezt olvasod írás suhnt alig több mint a teljesítmény mintegy 10%. De a végén tényleg egy változás a jövőben ez a kezdet, tekintve, hogy 960 pro a legjobb az összes használó NAND. Jó napot és sok sikert a gyakorlatokhoz számíthat annyi vélemény

  • Helló,
    Ha továbbra is rendelkezésre áll a meghajtó, kérhet egy speciálisabb tesztet? Ez egy teszt egy bizonyos típusú Firebird nevű adatbázishoz. Ha ilyen tesztet tehetsz, kérlek írj nekem egy e-mailben. Adok mindent, amire szüksége van. Köszönöm előre.

  • Milyen videokamerát és alkalmazást telepített az MXR PRO TV dobozba, hogy megtekinthesse a Facebook Messenger alkalmazásban, amelyet a Play Áruházba telepítettem? Köszönöm szépen.

  • Amikor meg akarta mutatni a válasz sebességét az Optane-nek, akkor a SanDisk-en volt, vagyis a 0-as és az Optane a 3-as lemez volt. Nem vette észre ezt a dolgot. Nem hiszem, hogy az optánra adott válaszsebesség 0 ms maradt, ha valamit lemásoltak rá. Egyébként a "tutorial" szuper jól jött ki, minden részlet kidolgozott.

  • üdvözlet

    Támogatja-e egy ASUS FX553VD lapkakészlettel: Intel® HM175 Express lapkakészlet az intel optane-t?
    I7 processzor - 7700HQ

    Köszönet előre

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.