Programok telepítése particionálás, Acronis Disk Director Suite

Ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni Acronis Disk Director particionáló szoftver szoftver kínál egy csomó lehetőséget, ha dolgozik a merevlemez.

Partíciók létrehozásával, átméretezés, ellenőrzése és még sok más lehetőség lesz gyerekjáték Acronis Disk Director Suite.

De ne tévesszen meg az egyszerű, intuitív interfész a szoftver, mert ez egy elég prfesional és ugyanakkor nagyon veszélyes, ha nem megfelelően használják.

Csapatunk nem vállal felelősséget azért, ha a Acronis Disk Director Suite használják türelemmel, a figyelem és felelősség.

Lehetőség hibák a nem megfelelően megválasztott program elég nagy, ezért legyen óvatos, hogyan kezelje ezt a puha és szép, kérjük, hogy biztonsági másolatot, mielőtt bármilyen nagy műtét.

Meghívjuk Önt, hogy ezt a videót bemutató, de azok, akik követik a sorozatot Acronis szoftvert.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (114)

  • Telepítettem a program, és megmutatja nekem: C: nem osztott 74,52 7.844 GB és a mb. My merevlemez 80 cica GB. Hogyan kell értelmezni az adatokat adok Acronis?

  • Nem értem, miért 74,52 azt mutatják, hogy ha az 80 GB GB. És ez azt jelenti, a 7,844 MB nem osztott?

  • A merevlemez soha nem fogja pontosan megmutatni, mennyi az! a merevlemez egy része mindig nincs kiosztva, és nincs semmi köze hozzá ... nem tudom, hogyan magyarázzam meg neked .... nem tudom olyan jól ... ha láttad már matricákon, ha bot, és rendelkezik 3G-vel, amikor beteszi a számítógépbe, nem jeleníti meg a 3G-t a fejedben! a merevlemez egy része le van zárva és összetört ... vannak a működési beállításai ... Nem tudom, hogyan lehet megérteni ... Nem tudom a feltételeket ...

  • Még a kifejezéseket sem akarom :)) Megértem, mit magyarázol nekem, csak az, hogy "elloptak" sok helyet a 80 GB-ról, azaz kb.
    Egy másik kérdés: Én nem a partíció csak a C-ul.Bineinteles Én jelenleg van telepítve a Windows és számos más program chestii.Pot kapok egy partíció Acronis adatvesztés nélkül a kemény vagy bármi érinti őket bármilyen módon?

  • ellopta a 3G-én, de nekem van egy 40 merevlemezem ... igen, a partícionálást adatvesztés nélkül is megteheti! bl Ön nyitott gondolkodású, tetszik, hogy gondolkodik, és hogy nem akartad tudni, hogy mások "miért az ég kék?" Adik, hogy a C 80-as száma 20-os van elfoglalva ... nem készít 60-nál nagyobb partíciót annyi szabad helyet hagyott! de még kevesebb, mint egyenlő, nem tanácsolom!

  • Igen, egyetértek, és ezért úgy gondoltam, hogy eu.Numai nekem bátorságot, hogy én is kísérletet partíció, ami nem néhány héttel ezelőtt, és meg kellett újratelepíteni a Windows :))

  • Nos, ha nem sikerül, akkor a Windows telepítésekor particionálsz !! Bátorság, ha óvatos, és lassan csinálsz mindent, és alaposan megnézted az oktatóprogramot, hogy ne legyen probléma ... Sok szerencsét !!

  • Ez hibát adott, meg is tanulmányoztam a felhasználói útmutatót ... mindent lépésről lépésre megtettem. Úgy gondolom, hogy a letöltött program nem jó. Távolítottam el, újat kell keresnem :))

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.