Az Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat telepítése és bemutatása - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató az új operációs rendszer, valamint az Ubuntu Maverick Meerkat 10.10, és nem egy lepusztult, hogy mi az új ebben OS. Már eddig is sokkal ezelőtt egy cikket az új változások jönnek linux.videotutorial.ro Ubuntu 10.10 RC. Sokan nem változtak azóta, és eddig, úgyhogy kérjük, olvassa el a cikket, vagy kattintson itt Az új verziója tegnap 10 és 10 10 perc októberi nap, 2010 évben. Az új verzió jön valami új és továbbfejlesztett változata a Lucid Lynx LTS 10.04.
F-Spot Photo Manager váltotta fel Shotwell.
Hang menü Rhythmbox játékos most a könnyebben
Software Center opció tiltva a Rendszer menüben
Az Ubuntu Software Center élvezi az új "For Purchasing" opciót, ahol elérhető lesz az Ubuntu operációs rendszer kereskedelmi alkalmazásai, valamint az Előzmények funkció, ahol a telepített alkalmazásokkal, a telepített csomagokkal, a telepítés elvégzésének idejével vagy az összes előzménnyel rendelkezik. eltávolítja őket.
Telepítési fájlok. Deb majd keresztül Ubuntu Software Center helyett GDebi
Bemutatkozik az új Ubuntu Betűcsalád és állítsa be, mint a bázis font.
November menü ikonok a Nautilus fájlkezelő Ubuntu Linux
Az én tesztek az új verzió stabil, nagyon jól működik. Szeretném, ha tesztelni ezt a verziót, hogy küldje el nekünk a hozzászólások részben a bemutató a véleményét az új Ubuntu Maverick Meerkat 10.10. Ossza meg velünk a problémák, mi tetszett, mi nem tetszik, amit kap, akkor nem megy.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót, és mi az új az Ubuntu Maverick Meerkat 10.10.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (86)

  • helló Adrian!
    El tudom helyezni az "Ubuntu Netbook Edition" egy 7 "-es netbookra (T-BOOK márka) 128ram és 2 GB belső tárolómemóriával, amely korábban telepítette a" Windows Embedded CE 6.0 "alkalmazást? Szükségem van hangmeghajtókra is, vezeték nélküli stb., vagy nincs a Linux telepítve ilyen?

    • Catalin81_Rm.SHi Adrian!
      nem tud "Ubuntu Netbook Edition" egy netbook dinacela a 7 "(brand T-Book), a 128ram és 2Gb belső tárhellyel, amely korábban telepített" Windows Embedded CE 6.0 "? Hadd akkor kell Sound Drivers, vezeték nélküli, stb. linux nincs telepítve, vagy valami?  

      Azt javasoljuk 256 RAM már stiuu nem, mit mondjak, telepítheti letölti a másik CD-t, de nem tudom, hogyan fog futni a telepítés után, én 2G. Azt javaslom, menjen be ubuntu.ro és menj a fórumot, és keresse meg a szálak körülbelül ott vagy nyisson meg egy új témát a kérdés

  • Igen igazad van az első frissítés, és meg kell várni egy kis időt, amíg a víz nyugodt, mint mondod, egyébként bízom azokat a linux, hogy továbbra is jó munkát ezzel az operációs rendszerrel. Gratulálunk bemutató a szokásos egy tíz! Köszönet még egyszer, amit csinálsz!

  • Nagyon köszönöm a támogatást, ez tesz minket kap az útmutatók ezen operációs rendszert. ha 2 éve shotgun lövés után érdeklődők a rendszerben vagy észrevétele van Linux oktatóanyagok, most már látom, hogy a világ érdekelt abban, hogy többet ezt az operációs rendszert

  • Van egy kérdés, hogyan csatlakozik a net RDS környéken, hogy láttam a bemutató, de a hálózat a környéken nem tudom, és nem találtam eddig tudni.

    • nicubanditu: Lenne egy kérdésem, hogyan csatlakozik a net RDS környéken, hogy láttam a bemutató, de a hálózat a környéken nem tudom, és nem találtam eddig tudni.  

      adjon további részleteket, miként csatlakozik az internethez a Windows rendszerben, mit csinál, ha van internet? Alapvetően a környéki szolgáltatók biztosítanak egy IP-címet és egy DNS-t, amelyeket be kell írni a hálózati kártya beállításaiba. Ubuntun kattintson a jobb egérgombbal a jobb felső panelen található hálózati menedzser ikonra (a hangkezelő, a hangerő gomb mellett), majd a Kapcsolatok szerkesztése elemre, lépjen a Vezetékes fülre, az ablak táblázatában megjelenik a hálózati kártya (valami mint például az Auto eth0 vagy az Auto eth1), bal egérgombbal válassza ki a hálózati kártyát (Auto eth0), majd kattintson a Szerkesztés ...
      A megnyíló ablakban jelölje Automatikus kapcsolódás IPv4 fülön kattintson a Beállítások gombra, és válassza a kézi módszer. Egy akkor járni Címek táblában. Kattintson a Hozzáadás gombra, és adja meg az IP-adta a szolgáltató, és tegye DNS szerverek DNS szolgáltató adta, majd kattintson az Apply. Kattintson a bal ezúttal a Network Manager ikonra a jobb felső panel (közel hang menedzser, hangerő gomb), majd kattintson a Auto eth0, indítsa újra a számítógépet, vagy

  • Gratulálok
    Cserélje ki a kérelmet, hogy csinál egy video tutorial, hogyan lehet az Ubuntu operációs rendszer biztonsági mentést az összes partíciót, valami kedves Acronis a Windows.
    Ms

    • Luchian: Hello, Van-e lehetőség, hogy frissítse ubuntu a 10.04 10.10 adatvesztés nélkül? Köszönjük!  

      Igen, de nem ajánlok frissítést senkinek, inkább egy friss telepítést. 3 partíciót / (root) cserét és / home készít, és amikor megjelenik egy új verzió, újratelepíti, és csak a / (root) / home megérintésével hagyja változatlanul, és csak a rendszert fogja telepíteni, akkor az összes beállítás, preferencia és fájl rendelkezésre áll otthon. Hamarosan készítek egy bemutatót erről ...

  • Hálát adok a választ olyan ip cím alhálózati maszk alapértelmezett átjáró
    Elsődleges DNS DNS szekunder ezt a táskát őket a Windows
    de linux nem tudtam hová tenni őket
    én linux úgy tűnik, hogy csak a dns elsődleges DNS szekunder nem tudom, hogy megpróbál csinálni, mint már mondtam, nagyon köszönöm srácok rock

    • Nicu banditu: Hálát adok a választ olyan ip cím alhálózati maszk, az alapértelmezett átjáró
      Elsődleges DNS DNS szekunder ezt a táskát őket a Windows
      de linux nem tudtam hová tenni őket
      én linux úgy tűnik, hogy csak a dns elsődleges DNS szekunder nem tudom, hogy megpróbál csinálni, mint már mondtam, nagyon köszönöm srácok rock  

      Nem kell feltétlenül fel 2 DNS, úgy érzem, mintha az őket mind ugyanabban a dobozban csak vesszővel elválasztva. Például
      DNS szerverek: 132.243.126, 143.354.667
      Vagy egyszerűen fogalmazva tér között, anélkül, hogy vessző
      Másolja őket a Windows-on lévő lapra a hálózati kártya beállításaira, és másolja őket Linux alatt, ahova mondtam.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.