Vagy fade out a hangja egy dal mp3 az Audacity - video bemutató

Vagy fade out a hangja egy dal mp3 az Audacity - video bemutató
4.5 (15) 89.33%

Szia barátok, ez a videó bemutató bemutatunk egy módszert eltávolítására vagy inkább enyhítik a hangja egy dal formátum: MP3, WMA, WAV, stb, kivéve a hang szinte lehetetlen egy tömörített formátum, ha lenne negatív dolgok más lenne a stúdióban, az eredmények közelebb lenne a tökéletesség.
Hogy távolítsa el a hang a zene használjuk Audacity, puha nagyon jó hangszerkesztő, amellett, hogy ez szabad, ez is nagyon bonyolult, mi mindenféle szűrők és opciók meg többet a program audio szerkesztő Audacity te megtudja, az elkövetkező napokban, amikor kollégám Adrian megy mélyebbre a szoftver beállításait.
Mint mondtam, a hang a dal nem lehet eltávolítani ütemben 100%, használjuk néhány trükk, hogy tompítsa a hangot, de attól még nem lesz jelen a háttérben egy nagyon kis mennyiség.
Ha tudja, hogy egy jobb módszer eltávolítása a hangja egy dal formátum MP3, kérjük ossza meg a tájékoztatást a megjegyzések rovatban, és mi megpróbáljuk a bemutató módot, KURZUS, aki adott nekünk a tip kell említeni a bemutató .
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Adrian admin - mondta

  Én foglalkozott ezen a területen (zene) éves napok és azt mondhatom, hogy nem tudja, hogy a tiszta negatív egy egyszerű szoftver. Elnézést kell tartani egy bizonyos módon, hogy véglegesen eltávolítja az ének egy dalt. És ahogy a termelők a tanulmány nem lopott voltak gondosan dolgozni "fuck" olyan módon, amely nem teszi lehetővé eltávolítása vagy végleges eltávolítása a hang rész. Teszteltük, és megpróbálta az összes létező szoftver csinálni, és mi nem. Tiszta hangtalan dal megtalálható a neten, találtam a neten negatív valójában hibák a stúdiókban. valaki a pénzösszeg opbtinut negatív és terjedt a neten, vagy volt az esélye, hogy nagyon jó barátok producer megkapta a negatív, majd a "spread" az interneten a különböző hubok vagy nyomozó

 2. Alex Baies - mondta

  SUPER SUPER SUPER!
  Thanks gyönyörű kristály tutorial!

 3. Andrey - mondta

  Helló Cristi. Super tutorialu tudom, és additív lágy hangon, és hangszeres zenét, és még azt mondom, hogy a milliárd NS Virtual DJ teljes 6.0 ha meg tudod csinálni a tutorial, hogy felfedezzék, és mások, mint hogy meg lehet csinálni szuper rádió vele Sok szerencsét .. még mindig.

 4. sklipy - mondta

  Tudtam, hogy ez a szoftver, hogy incomparatie szar rossz! Próbáltam játszani velem a Top Gun és tetszett, hogy hogyan jött ki. Üdvözlettel a bemutató, én kérelmet közvetlenül Cristi x 10 telepíthető XP? net egyfajta reklámfogás, és kísérlet az oroszok, hogy a xp dx 10 ad nus mennyire biztonságos ez, nagyon kérem, ha esetleg érdekel, hogy mit lehet tenni. ms

 5. sklipy - mondta

  (Waves Vocal Z-elim 1.0019Beta
  DART Karaoke Studio
  Cubase, Reason, Yogen ének eltávolító szoftver) néhány programot, hogy megpróbáltam valami hasonlót, de az én véleményem szerint, ahogy itt Cristi legjobb. amit csak professzionális stúdiók nettó biztosan nem! vagy lehet, hogy nem ismer engem :))

 6. Nicu Dumitrescu - mondta

  Nyilvánvaló, hogy nem lehet eltávolítani bármilyen hang-és minden egyéb, a hangfájl akár tömörített, akár nem. Ez azért lehetséges, csak negatív formában, mint a midi midi.Numai nem keverheti a valódi eszköz hang (hang, például) adhat egy hangfelvételt, de végül minden a hang keverés ki ... A program , hogy a fenti, nem semmi, de vágott néhány gyakori elmosódása középső csatorna, amely általában rögzíti az énekes (ha sztereó), de hatással van a másik (bal - jobb), hogy vágják és amit szeretnénk megmarad ... De játszott a zene program nagyon bun.Totusi, ha el akarsz menni valami, valami, próbáld karaoke fájlokat és programokat.

 7. Nem vagyok ki rau.dar nincs hangja, csak felerősíti a basszus.

 8. Gepeto - mondta

  Cristi szeretném, ha lehet, és van ideje létrehozott program több negatív su du basszus hangokat tedd megrendelés elmentem egy barátom, és ő volt a program neve Pianito vagy valami, és a srác engem negatív jó, ha tudjuk, bármilyen prog létrehozott egy bemutató, vagy a negatív várakozás Pianito

 9. Nagyon jó tutorial. Tudtam, hogy ez a szép blur valamelyest. Köszönöm. Mind pedig nem lehet eltávolítani hang egy dalt. Nos, hogy mondjak egy példát. Ha öntsünk egy alapítvány, majd hozza létre a blokk, akkor eltávolíthatja alapítvány? Tehát.

  • Laurentiu - mondta

   SpuhNagyon jó tutorial. Tudtam, hogy ez a szép blur valamelyest. Köszönöm. Mind pedig nem lehet eltávolítani hang egy dalt. Nos, hogy mondjak egy példát. Ha öntsünk egy alapítvány, majd hozza létre a blokk, akkor eltávolíthatja alapítvány? Tehát.

   Igen, akkor egyszerűen távolítsa el a blokkot, és ásni végig az alapítvány, rögtön azután, hogy veszélyes, mint akkor pice blokk fej :)) Csak vicceltem Remélem nem bánod :))

   • Laurentia ..

    Nem voltam ideges. Halvány, amennyire csak lehet. De 100% kedvezmény. Sem 90% ........., vagy ha nem éget valamit egy fa, akkor visszaállíthatja előtt?

    Halvány amint adhat ki, de nincs esélye. Senki sem tudta, hogy hangot adjon ki. Nem a legjobb szerkesztő szoftver a professzionális zenei stúdiók.

 10. Strucky - mondta

  Thanks a lot Adriane. egyenesen félelmetes, hogy képes erre. Én nevoie.am de kérelmet. Én a saját nagyon régi dal (volt szalag), nem hall jól, és szeretné frissíteni a technológiát közelebb van. Szeretném kapcsolni egy másik pontosan. hogyan tudok csinálni? vagy ha van olyan szoftver, amely képes erre. Köszönöm, és a siker abban, amit csinálsz.

 11. sklipy - mondta

  Strucky felett az én felülvizsgálata néhány program az Önt érdeklő! lehet próbálni, hogy segítsen.

 12. Valentin - mondta

  Hey szép bemutató, és ha pote bemutatása és az Adobe Audition.

 13. Vagy megpróbál egy toturial a Sound Forge 10 vagy Ableton Live.

 14. ALWIL - mondta

  Cristi Van egy kérést, ha szeretne egy bemutató lehet egy programot, vagy valami, ami lefordítja a feliratokat más nyelveken, román.
  Vagy hogyan lehet, hogy a film felirat román.
  Kérjük, f komolyabban szeretnék ma tutorials tale.Am látott helyszínek útmutatók, de ezen az oldalon rendkívül jó pontosan elmagyarázni, még egy kezdő.
  És arról, hogy mit írtam fentebb szeretnék választ kérek.
  Sok szerencsét, és gratulálok az oktatóanyagok
  Engedd, hogy Isten ad az egészségügyi és az Ön és családja
  Esteem és tisztelet

 15. dragos - mondta

  MORE Cristinel, azt is megkérdezte, hogy milyen mikrofon hallja a konzultáció olyan jó?
  ha kedves elküldi a választ e-mailben.
  mersic

  • Adrian admin - mondta

   dragos: MOST Cristinel, azt is megkérdezte, hogy milyen mikrofon hallja a konzultáció olyan jó?
   ha kedves elküldi a választ e-mailben.
   mersic

   Sokáig várni, és küldje a választ. Volt 2 reakcióidő már, hogy milyen használt mikrofon. Ne feledje, ahol írt a bemutató, és menj, és olvasd el a megjegyzéseket. és azt mondta, oktatóanyagok, amely mikrofon.

   • dragos - mondta

    Adrian admin:
    Sokáig várni, és küldje a választ. Volt 2 reakcióidő már, hogy milyen használt mikrofon. Ne feledje, ahol írt a bemutató, és menj, és olvasd el a megjegyzéseket. és azt mondta, oktatóanyagok, amely mikrofon.

    Igen, igazad van, de nem emlékszem, hol írt kérdéseket korábban pro

    • dragos - mondta

     dragos:
     Igen, igazad van, de nem emlékszem, hol írt kérdéseket korábban pro

     dragos:
     Igen, igazad van, de nem emlékszem, hol írt kérdéseket korábban pro
     Lehet, hogy arra törekszik, és én válaszolni itt, és nem keresi a tűt a szénakazalban, akkor rog.ma gondozás márka és modelul.Multumesc

    • Adrian admin - mondta

     dragos:
     Igen, igazad van, de nem emlékszem, hol írt kérdéseket korábban pro

     Legközelebb emlékezni, ahol post, senki sem kényszerítette, hogy vizsgálja meg a választ, és megjegyzéseket az Ön, és még inkább, mert ez a te hibád, ha nem tudod, hol írt. Minél többet hozzászóláshoz, ha jön vissza, hogy a választ, és nem tudja, hol írt. nem engedi mail, és nem kér felesleges választ e-mailben. videotutorial.ro csapat nem forduljon valaki e-mailben, a válaszokat kapnak itt a megjegyzések rovatban. Valószínűleg még nem hallott a könyvjelzők és nem tudom, hogy tudod, hogy a könyvjelző, hogy tudd, hol jön vissza, és hozzászólások. Az oktató már mintegy böngészők azt mondták, hogy kell egy könyvjelzőt. Van internet explorer bemutató 7 9 és béta, Opera Google Chrome, a Firefox és a Firefox béta 4 a Safari. Megtalálja őket beírja a nevét egyikük fel a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete sáv, akkor adjuk meg és meg fogja találni.

     Cristi-admin mondta:
     Június 23 2010 származó 00: 16

     / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
     Fuji Domle Daic adunk egy mikrofon a ieuro jdemi adtam pa iel 3850 ad márkák egy aranyozott ékszer 25 da da karate kölyök. :-) Eltörtem pac-pac.
     / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

     Komolyan, van egy szoba PK-4MA A636Tech nagyon nehéz Nene ezt a szobát, a mikrofon nem is beszélve, egy ékszer, nem tudom, hogyan sikerült A4Tech de a srácok nem egy szuper nagy szoba, egy mikrofon.
     Javasolt ajánlott ajánlott. Cristi-adminCiteaza nekem

 16. Cristian - mondta

  Szép bemutató, de ugyanolyan szép tutorial arról Sound Forge néhány trükköt: P.

 17. Laurentiu - mondta

  Cristi Van egy kérdés; azt mondani, hogy „húzza” a hangja egy mp3, Imádkozom egy elmosódott, de ha újra betölteni kész dalt újra átalakított és a változás, hogy mi történik? Kapok, hogy valami jó vagy pilaf az összes énekem; Gondolkodom, hogy ha visszafogott hangon, ha megpróbáljuk lágyabb újra neki ki jól, ha nem pilaf van, ahogy mondta, hogy az, hogy elhalványul, és az egyéb hangok (eszközök). Egyébként ms bemutató, és így tovább Tineo

  • Adrian admin - mondta

   LaurentiuCristi Lenne egy kérdésem, azt mondani, hogy "húzza" a hangja a mp3, imádkozzatok elhalványul de ha feltölt egy dal kész átalakult, újra és újra változtatni, mi történik? Kapok, hogy valami jó vagy Pilaf az összes zeném, azt hiszem, hogy ha halkan Megpróbálja lágyabb amint működni fog a finom, ha nem teszed, amit mondok pilaf, azaz elhalványul és A többi hang (eszközök). Egyébként ms Tineo bemutató és így tovább

   Azt viszont valaki nem teszed, amit mond? Te egér, billentyűzet, PC, Audacity telepítve, a dal? akkor nem, és nézd meg, hogy megy a kényelem, hogy? Amit mi vagyunk a tengerimalacok? A só a levegőben, ha megpróbálja, hogy mi jön ki, valami felrobban?

   Ha hallgatták a bemutató, ha dallam tárolt mono, így alkalmazása előtt adta értelemben szét a csatornák igen mi kell ahhoz, hogy vizsgálja meg, és mindezt anélkül, hogy logikai analizátor papagáj, amit látsz?
   Most, hogy a fenébe töltsd fel a dalt, hogyan hasít a csatornákat, ha ez mono? Ne lépjünk útmutatók, akkor ne feledkezzünk meg a pisi, és nem papagáj, amit mutat, és próbálja meg elemezni, mi úgy néz ki, logikus.

   • Laurentiu - mondta

    Adrian admin:
    Azt viszont valaki nem teszed, amit mond? Te egér, billentyűzet, PC, Audacity telepítve, a dal? akkor nem, és nézd meg, hogy megy a kényelem, hogy? Amit mi vagyunk a tengerimalacok? A só a levegőben, ha megpróbálja, hogy mi jön ki, valami felrobban?Ha hallgatták a bemutató, ha dallam tárolt mono, így alkalmazása előtt adta értelemben szét a csatornák igen mi kell ahhoz, hogy vizsgálja meg, és mindezt anélkül, hogy logikai analizátor papagáj, amit látsz?
    Most, hogy a fenébe töltsd fel a dalt, hogyan hasít a csatornákat, ha ez mono? Ne lépjünk útmutatók, akkor ne feledkezzünk meg a pisi, és nem papagáj, amit mutat, és próbálja meg elemezni, mi úgy néz ki, logikus.

    Ok az primu minden kifogások csak nem akarom felidegesíteni, másrészt, hogy igazad van, nem vagyok köztetek olyan egyrészt harmadszor nem néz útmutatók kihagyott volt csak az a kérdés azt hittem, tesztelt, vagy szeretné kipróbálni, és azt mondta azt javaslom, hogy ezt, hogy én nem letöltött programu abban a pillanatban, és nem használja, így én csak kérdeztem vizsgált meg lehet ismételni, vagy valami úgyis ms válaszok és kifogások ismét csapat ideges

 18. djciupi - mondta

  Ez jó, de annyira hülye, hogy nem hallja a basszus dallam

 19. Xoned - mondta

  Elég jó eredményeket a program! Cristi Köszönöm szépen a bemutató

 20. Mihai Ionescu - mondta

  Őszintén szólva, ez egy hiba a videotutorial!? Én "romlott" a videotutoriale osztályú (DV) Lehet, hogy nem szavaz ezt

  • Laurentiu - mondta

   Mihai Ionescu: Őszintén szólva, ez egy hiba a videotutorial!? Én "romlott" a videotutoriale osztályú (DV) Lehet, hogy nem szavaz ezt

   Nos, ne kérdezd, hogy bárki is szavazni, ha akarod.

 21. egasus08 - mondta

  nagyon hasznos, köszönöm szépen

 22. gaby4u - mondta

  Először azt akarom mondani, hogy én néztem, és sokat tanultam a konzultáció, nem egy nagy munka, tekintve, hogy ez nem mindig olyan könnyű keresni új témákat, gratulálok! Ps: Én 1 gond csak néha nem látjuk őket, azt mondom, hogy A Flash Player és instalat.Va de könyörgöm datimi megoldás!

 23. marianadrian - mondta

  Hello! Először úgy értem, hogy ez nagyon nehéz tutorialulsi másodszor Nekem van egy pár dalt húzott egy dobozt, és azt szeretném tudni, hogyan kap, hogy a háttér zgomomtul valamivel jobb érthetőség zenét. Kérjük, amennyiben lehetséges, a bemutató, hogy hogyan megszüntetésére háttérzaj!

 24. Merci. Ez a leírás sokat segített. Én osztályzatot 7 a negatív és nem kollégáimnak, akik énekelni a tanítási nap.

 25. Aaron - mondta

  .... Micsoda véletlen! I am looking for .... annyira zavaros, és íme, amit találtam. egyetlen probléma az, hogy szeretném, ha a hang, hogy maradjon. megteheti, hogy ezzel a programmal? és megköszönte, amit csinálsz. én pc túlélte, és "vissza a halott", hála Önöknek. a legjobb

 26. ddsutu - mondta

  Szeretném megköszönni a segítséget adni, hogy sok "csínját-bínját" az IT! "Lennék nagyon érdekli a magyarázatot, hogy a használt program a KARAOKE (Software ... és azok használatáról.) Úgy lenne a téma, hogy tudott beszélni és írni mult.Multumesc játszanak mindent Goodbye és jó egészséget! Spor minden! Bye!

 27. Christi - mondta

  ms, mint nem, hogy a hang!!

 28. merge.am nem tesznek eleget utasításait szentségét Krisztus, de semmi nem használt ki nimic.am mia dal találd ki - Flower illegális, ha szükséges (ez lehetséges, hogy csak bizonyos dalok, pl. éneklés lassan) Remélem, nem kell figyelembe venni kereskedelmi.

 29. Stefan V. Up - mondta

  Hej Cristi ... Követtem az utasításait lépésről lépésre a videó mellett a programom deschis.Intr tudja igazán, mi ment, mentem, és mie.Dar mint spus.Calitatea van scazuta.mult alatt elfogadható ( azt hiszem). trascrisa például CD-t és, hogy meghallgassák az autó nem éri meg "az erőfeszítést." Azért választottam egy speciális ritmikus basszus játszani a masina.Voce tétel nincs zene, de azt akartam, hogy elhalványul, mint Szintén cat.De Azt hittem, csak a hang hallható kissé eltérő, de a hatás melodia.Inaite megkapja az utasítást, hogy változtassa meg a dalt, megpróbáltam játszani a programot csak kénytelen külön csatorna, vagy valami (hogy ismeretlen), valamint a hatás identic.Ambele dal hangzik fel.Cand is, mint az eredeti, azt gondoltam, hogy jobb, hogy csökkentsék az alkatrészeket össze hang-és dallam, és még kibír egy szakasz többször kapott ugyanazt minőség és a basszus kedve dolgozni az autón. :) Egyébként én értékelem a erőfeszítés, hogy ezek a magyarázatok, amelyek valaki, mint én, tudatlan a számítógép jól venite.Cu Üdvözlettel, Stefan

  • Stefan V. Up: Hej Cristi ... Követtem az utasításait lépésről lépésre a videó mellett a programom deschis.Intr tudja igazán, mi ment, mentem, és mie.Dar mint scazuta.mult spus.Calitatea alatt az elfogadható (azt hiszem). trascrisa például CD-t és, hogy meghallgassák az autó nem éri meg "az erőfeszítést." Azért választottam egy speciális ritmikus basszus játszani a masina.Voce tétel nincs zene, de azt akartam, hogy elhalványul, mint Szintén cat.De Azt hittem, csak a hang hallható kissé eltérő, de a hatás melodia.Inaite megkapja az utasítást, hogy változtassa meg a dalt, megpróbáltam játszani a programot csak kénytelen külön csatorna, vagy valami (hogy ismeretlen), valamint a hatás identic.Ambele dal hangzik fel.Cand is, mint az eredeti, azt gondoltam, hogy jobb, hogy csökkentsék az alkatrészeket össze hang-és dallam, és még kibír egy szakasz többször kapott ugyanazt minőség és a basszus kedve dolgozni az autón. :) Egyébként én értékelem a erőfeszítés, hogy ezek a magyarázatok, amelyek valaki, mint én, tudatlan a számítógép jól venite.Cu Üdvözlettel, Stefan

   Meg kell kövesse a bemutató, ha nem kimarad minden olyan lépést, hogyan kell kezelni.
   PS
   Ne felejtsd el, hogy veszítse el a rendszám tulajdonosa.

 30. Liviu-Alexandru - mondta

  Minden, amit tehetünk, és hogyan lehet a bemutató ki egy dalt, de negtiv savas pro 7 programot torrent teljes verziót, és megállapítják, hogy a neten találtam egyetlen változat trial.plz prog de szükségem yo nem tudom használni.

 31. ionutz - mondta

  Szeretnék, ha lehetséges, a bemutató, hogy hogyan lehet a TV állomás internet.sper Sami olvassa el az üzenetet, és felvilágosít engem, és én ... köszönöm

 32. ionutz - mondta

  elmossa a bemutató nagyon sikeres bemutató

 33. MICHAEL IL Fenomeno - mondta

  Cristi Hello Nekem van egy probléma a programmal, amit felvett hang megadta neki a címet, és igen, én írtam a Mentés másként hangját mp3 nem csak
  Audacity projekt (. Szabályzat), és meg akarom menteni mp3, szép kérem, segítsen nekem

  • AdrianGudus - mondta

   MICHAEL IL FenomenoHi Cristi Nekem van egy probléma a programmal, amit felvett hang megadta neki a címet írtam, és hogy a Mentés másként hangját mp3 do csak
   Audacity projekt (. Szabályzat), és meg akarom menteni mp3, szép kérem, segítsen nekem

   Vessen egy pillantást fej-farok video tutorial látni fogja, hogy azt mondta, meg kell tennie, hogy megmentse mp3 formátumban. "Ha van egy nagyobb csomag kodekek már telepített egy fájlt, hogy kések. Mp3 már telepítve van, vagy a honlapról letölthető Audacity"
   A codec csomag több szó K-Lite Codec Pack video tutorial arról már. Írd fel a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete él k-lite, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Vagy látogasson el a honlapon, és töltse le az Audacity pengék. Mp3 ott és utasításokat telepítése codec

 34. Cristian - mondta

  Hi guys, van egy nagy kérés, hogy az, hogy az, amit mondok, vagy csinál egy bemutató, hogy egy program, azaz lágy kre foglalkozik hangszerkesztő formában: mp3 a futás egy darab akarom hallani, és mint például a reklám-vagy árokba bizonyos rádiók kizárólag rádió ... "., és én nagyon hálás dak küldd el a nevét a programok vagy szoftver kell hozzá egy levél. Üdvözlettel és köszönet Cristian!

 35. Ciprian - mondta

  Ez jó program ..

 36. Essence_N - mondta

  Ms Cristi, akkor magyarázza szuper, „Falak a szájban” hogy úgy mondjam

 37. Justin - mondta

  Jó ziua.As is szeretnék változtatni a hang egy dalt? Ma segíthet boldogabbá? Honlap a cég, u ..., aki azt akarja, hogy segítsen nekem ADD iustin778

 38. jó! f A hasznos videók! ha tudok kérem, segítsen nekem, van-e program letölthető mp3, hanem közvetlenül a helyszínen? Próbálom letölteni egy dalt a Story TV hírek állomás otthonában. Az oldal nem tudja letölteni videót. van egy program letölthető közvetlenül a jelentést?

 39. tökfilkó - mondta

  Cristi Hello Nekem van egy probléma Audacity pro kérlek, hogy nem, és u? Telepítettem Audacity bemutató, de nem tudom, hogyan kell hallani jobban
  Nem vagyok túl jól, ku angolul, és nem tudom, hogyan kell ragaszkodni Efektim vagy már nem hallja a zümmögés, kérem, segítsen nekem, hogy hallja fak normálnak kell lennie, mint
  ms, mint az összes

 40. és a szoftver plug-inek, hogy már letölthető a honlapon? mintha szándékosan elfelejtettem megemlíteni

 41. labdarúgó - mondta

  Én a Windows 7, és miért nem jelenik meg bátorságot, hogy hangot naration lehet regisztrálni a mikrofon nem hangzik olyan jó! Köszönjük!

 42. Sikerült eltávolítani az összes hang egy másik programot, és hagytam negatív

 43. Van egy problema.am készített egy dalt David Guetta a youtube-on, i `vagyok meg én scurtat.o videó hallani csak verset, amelyben azt mondja,, I` m David Guetta szuka, de nem tudom, Ahogy sa.i ki instrumentalu.eu szeretnék hallani, mint I `m David Guetta Szuka nélkül melodie.multumesc, válaszokat várnak

 44. Bazsalikom - mondta

  A nevem Basil és jó Chisinau ajutatima lekerült a net, és én asceasta menetrend, így tudom, hogy ki a szavakat

  • AdrianGudus - mondta

   Bazsalikom:
   Basil és dinChisinau ajutatima bunamanumesc sascot on netprograma asceastasi mint én, hogy ki a szavakat, hogy

   Igen lejátszani a videót bemutató alatt a szöveg a cikk és nézze meg a videót, ha nem játszik. A videoklip kimutatták, ahol letölthető Audacity.

 45. alex - mondta

  hello, nem hallok semmit, azok után, amit mondott, tud nekem segíteni kérem!

 46. Ciprian - mondta

  Hello! Szeretném tudni, hogy milyen programot kell letölteni a torrent, és a játék nem akarja, hogy egy kis program. Köszönjük!

 47. stelian - mondta

  Helló, érdekel engem március olyan program, amely képes keresni egy dal egy zenemű, olyan köszönöm.

 48. David - mondta

  De amikor menetrend shoot dal csak akkor jelenik meg kék folyosókat, és nem úgy tűnik, felosztása tudom, mert ez a mono sztereó hangsávot, de nem tudom, hogyan kell rögzíteni a sztereó, és én nem megyek!

 49. David - mondta

  Lőj le, amikor a menetrend dal csak akkor jelenik meg kék folyosók és én nem 2 opció megjelenik sztereóban pályán és nem tudom, hogy a pálya egy-és akkor is, ha nem tudja, hogyan kell csinálni, sztereó, ha tudod, hogy sami megmagyarázni!

  Előre is köszönöm :)

 50. Bogdan - mondta

  HELLO!
  Hogyan lehet karaoke programot Audacity?

 51. Ábel - mondta

  Ódszer jó, de azt szeretném megkérdezni, hogy nekünk METODE.MULTUMESC MORE!

  • Razvy0310 - mondta

   Sal! Úgy tűnik, nem nagyon jó módja ... Próbáltam egy hip-hop dal, és megy ... Jobb, ha nem próbálja meg ezt a módszert: Írja Audacity, majd töltse fel a dalt az Effect-Vocal Vegye ki .... És a hang nem hallható egyáltalán. Próbáld ki, és mondja meg, ha nem megy

 52. Alyn - mondta

  : | Én nem vagyok a bátyám videó jelenik meg!: |

  • A bemutató jól működik, lehet, hogy a probléma a böngésző, lehet, hogy nem a Flash, akkor lehet, hogy valamilyen flash block plugin, amely lehetővé teszi, hogy flash tartalmat, mi használ flash player.
   Meg lehet próbálni egy másik böngészőt, a videó semmi újra.

 53. Claudiu - mondta

  Igazából szeretnék valami mást ... gondoltam, amikor azt szeretnénk, hogy hangot a dallam ... úgy értem, mint u akar maradni csak hang és a dal nem hallani nagyon keveset vagy egyáltalán nem ... ezért szeretném hallani csak egyetlen hang sem dal

 54. Szuper jó!
  Akartam csinálni egy dalt, paródia, és nem találja a negatív. Holnap este reméljük, hogy rögzítse, és már fel a blog.
  Köszönöm még egyszer.

 55. ony - mondta

  Megtettem mindent, amit mondott még mindig nem működik, a bum bum dal dak Pops ugye?

 56. Én negatív. Most azt akarom, hogy játsszon vele. Hogyan kell elszámolni több mint egy acapella verzió, amely aztán több mint amit használni Audacity képes erre?

 57. Anexiyss - mondta

  Van egy kérdés, miután eltávolították a hang részben vagy dallam hogyan tudom megváltoztatni, hogy megmentse, így zenét hallgatni, vagy más programok winampt .... hogy én is időt takaríthat csak hallgat Audacity. Ha tud segíteni pls hadd válaszolni.

 58. Üdvözlöm. Hogyan tehetem ezt meg, miután kivette a hangja egy dal vagy én módosítók menteni, így hallgatni a dalt változott Winamp és más zenei programok, mert amikor én meg csak hallgatni Audacity. Ha tud segíteni nekem válaszolni maradt. Kisasszony

 59. Szia ... hogyan tudok egy negatív d dalt, és én is csak hang?

 60. szuper! Nagyon köszönöm!: D

 61. Matthew ana maria - mondta

  Ne menj. Hangja hallható hangos és tiszta, mint!. Egy jobb módszer? vagy valami segítség?.

 62. LAS. MRSI chear F FFF sokkal jobb CALL. VA AST és más érdekes dolgokat!

 63. Marius - mondta

  adja meg a személyi igazolvány vagy neve így itt marius_xx1

 64. Petian - mondta

  Március szia szeretném tudni, hogy ez a szoftver képes eltávolítani az összes hangot, és továbbra is énekel. Kell hangja dal, és semmi több.

 65. Theodore - mondta

  Ciao Cristi, kérem, lehet tenni egy tutorial, hogyan kell sextrage csak vocalu egy dal, mint ez,http://www.youtube.com/watch?v=4djkgQeze5g&feature=related azaz marad egyetlen hang szerszám nélkül, mert nem igazán értem, hogy ez az ember nem is beszél, amit, elfelejtettem, mit zezi alkalommal Kattints, de még mindig nem tudom kitalálni, tudhatod hogy csinál egy tutorial ezen, és hogyan. Köszönjük!

  • cristisg1 - mondta

   Próbáltam ... hangját, de ő nem érti odakint ... nincs értelme! így értem, hogy megfordítja pistele.Am pontosan azt tette, amit merge.Am nem keresett ... Van egy program, amit kell külön hang-és hang invers.Eu az Adobe Premiere Pro szerkesztésre 2.0 hogy találtam egy ilyen obţiune.Aş őket örömmel, hogy megtalálják a programot.

 66. Ciao Cristi, kérlek, meg tudja csinálni a tutorial, hogy hogyan kivonat csak vocalu egy dal, hogy csak is anélkül hangszeres hang. Láttam egy bemutató a YouTube-on, de nem értem semmilyen módon, ahogy van, mert beszél ez. ha írsz a YouTube-on "tétele Acapella Track Audacity" hogyan lehet megérteni, mi tesz engem elfelejtettem zezi alkalommal, de még mindig nem kapott semmit. Ha van ideje, és szeretné, hogy egy libire videotorial e nagyszerű lenne. Ha nem találja a youtube videó, amely megmondja, akkor írj nekem e-mailt [Email protected] és elküldjük Önnek a kapcsolatot, hogy itt nem tudok tegye meg, mert ez ad nekem hiba nnsh.

 67. Claudiu Iulian - mondta

  Ez ... amit keresek, és a hangposta (nem negatív) román ... csak hogy hallja a hangját, és a dal NINCS

 68. Hello! Tudom, hogy a módszer, hogy távolítsa el az összes vocalu vagy fordítva, de nem merészség, ez a program az 2 lej, nem csinál semmit, van ..., és próbálja látni Acol FL Studio eszköz, csakúgy, mint a stúdióban ki, csak az e egy kicsit bonyolultabb azok számára, akik nem ismerik. vagy INCERP (nem jelenti azt, hogy) lehet próbálni egy egyszerűbb módszer az Adobe auditon 3 ... azt a részét, én is, és hogyan, de a másik FL Studio egy csomó munka ... úgyhogy a Adobe Audition betét kívánt dalt, majd a jobb bal jobb lesz több lehetőség, menjen cliku ahol két kis nyíl közvetlenül neki is FX, mint a "hatás" ad egy kattintással , akkor meg fogja mutatni le egy fekete nyíl, akkor kattintson a bal és ahogy megy le, akkor kattints a sztereó képekkel rákattint a középső csatorna páraelszívó, akkor kattintson, ha azt mondja hatás Presset: Acol és válassza ki a lehetőséget, hogy azt mondja, eltávolítani ének akkor játszani a dallam és a vokális, de nem csukja be az ablakokat, csak játszani, és akkor nem csak azt kell megoldani a középső csatorna szintjét és cronssover annyi, hogy csökkentsék az ének. Különben is fel a dalt, akkor teljesen törli, akkor nem hallja a hangot a száj, csak részeg ... azért, mert a hangja olyan ceatsa idősebb .. .. sikeres srácok, remélem csináltam magamnak érthető!

 69. Claudiu Iulian - mondta

  ionutss90@yahoo.com:
  Hello! Tudom, hogy a módszer, hogy távolítsa el az összes vocalu vagy fordítva, de nem merészség, ez a program az 2 lej, nem csinál semmit, van ..., és próbálja látni Acol FL Studio eszköz, csakúgy, mint a stúdióban ki, csak az e egy kicsit bonyolultabb azok számára, akik nem ismerik. vagy INCERP (nem jelenti azt, hogy) lehet próbálni egy egyszerűbb módszer az Adobe auditon 3 ... azt a részét, én is, és hogyan, de a másik FL Studio egy csomó munka ... úgyhogy a Adobe Audition betét kívánt dalt, majd a jobb bal jobb lesz több lehetőség, menjen cliku ahol két kis nyíl közvetlenül neki is FX, mint a "hatás" ad egy kattintással , akkor meg fogja mutatni le egy fekete nyíl, akkor kattintson a bal és ahogy megy le, akkor kattints a sztereó képekkel rákattint a középső csatorna páraelszívó, akkor kattintson, ha azt mondja hatás Presset: Acol és válassza ki a lehetőséget, hogy azt mondja, eltávolítani ének akkor játszani a dallam és a vokális, de nem csukja be az ablakokat, csak játszani, és apoinu akkor csak erősít a középső csatorna szintjét és cronssover annyi, hogy csökkentsék az ének. Különben is fel a dalt, akkor teljesen törli, akkor nem hallja a hangot a száj, csak részeg ... azért, mert a hangja olyan ceatsa idősebb .. .. sikeres srácok, remélem csináltam magamnak érthető!

  Jó pont ... de én nem igazán értem, meg tudná csinálni egy videót? Amíg tudom használni FL Studio .... és így kell cv

 70. - = SP = - - mondta

  Hogyan juthat hangjának mp3? \

 71. Laura - mondta

  Sok köszönet! Megtanultam most

 72. Maryo - mondta

  Azt próbálja meg eltávolítani hang / a inregitrare hangja nem hangzik jól a távolból, és nem tudom, hogyan, hogy hang közelebb megérteni, hogy mi van, hogy a videofelvétel vbeste transzformátor mp3, és én még nem találtam, hogy a programok, hogy a fény Vita DAK tud segíteni hálás lennék, köszönöm a jó nap

 73. Maryo:
  Azt próbálja meg eltávolítani hang / a inregitrare hangja nem hangzik jól a távolból, és nem tudom, hogyan, hogy hang közelebb megérteni, hogy mi van, hogy a videofelvétel vbeste transzformátor mp3, és én még nem találtam, hogy a programok, hogy a fény Vita DAK tud segíteni hálás lennék, köszönöm a jó nap

  Először is meg kell érteni, hogy digitális formában. A hangfelvétel és van háttérzaj, amikor a zaj meghaladja a százalékos Records rossz.
  Ha ez nem volt elég, hogy átkódolni és MP3 amely egy szuper veszteséges formátum.
  Ha azt szeretné, hogy húzza valami a felvétel, akkor kell használni egy tömörítetlen (PCM), vagy veszteségmentesen tömörített. Ha van egy audio capture olyan formátumban, lehet, hogy egy jó, ha nem ...
  Ha azt szeretné, hogy ragadja meg a jó hang-és videó hardver kell használni a jó, egészséges tömörítetlen codec és különösen vonzó, hogy bárki, aki ismeri a hangot.
  Még ha úgy tűnik, egyszerű, első pillantásra, hangfelvétel minősége nagyon nehéz és nagy mértékben függ a környezet, amelyben regisztrálj.
  Ahhoz, hogy rövid, nem sokat tehet elkülöníteni a hangokat a háttérben. Talán csak akkor, ha megy, hogy egy specialista professzionális eszközök (hardver és szoftver).
  Az egyik, amit csináltunk bemutató, egy másik az, hogy egy hang elfog készült szabályozott környezetre. Zene készül a stúdióban, van tökéletes feltételeket a nyilvántartásba vétel és emiatt a háttérzaj nem létezik.

 74. Gabriela Radulescu - mondta


  kis help please .... Nekem van egy hangfelvétel, egy kis kém, de sajnos vannak olyan háttérzajok (televízió, és néhány papagájok.) Hogyan lehet megszabadulni a hangokat, hogy az emberek jobban hallani hangját?
  Köszönjük!

 75. madalin - mondta

  Őszintén szólva ez szuper nehezebb utat ... Én már több mint 50 dal hozta őket, tökéletes hang és hangszeres maradt .. A másik hallható egy kicsit bazaiala a kórus, de ez szuper nehéz. Thx for bemutató

 76. Caty - mondta

  Cristi, drágám, ne menj hallani vocea.Se ki, mint sok. Meg tudod mondani, hogy miért? Vagy bemutatjuk egy másik módszer?
  Köszönjük!

 77. Andreea Vasiliu - mondta

  Hello ... köszönöm nagyon-nagyon functioeaza, de most szükségem van egy program átalakítására alkatrészek dolgozom Audacity, a mp3 ... tudom elhagyni valakit a link, kérjük, mit kell letölteni?

  • Adrian Gudus - mondta

   Lásd, hogy mi más útmutatókat a Audacity. Itt található a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Más meg, és hogyan mentheti őket mp3 után szerkeszteni. Ha Megmutattam, hogy ez magát a bemutató, de valószínűleg nem fut, és nézte a farok fej

 78. babrál - mondta

  Eltávolítása hang egy dalt kezdve az ötlet, hogy a hang kerül rögzítésre pályán MONO. Mono azt jelenti, hogy ugyanazt az információt mindkét csatornán, és megfordítva a két csatorna fordított fázisú, mono és hatástalanítva mi a közös a két bal és jobb csatorna. Ezért elvesztette and bass és műszerek, mert vannak közös részek, mono (különösen basszusgitár és lábdob, kick oldalon).

  Minden hangokat, így egyes részei nem távolíthatja el vagy alig, a módszer nem működik, mert nem kell elszámolni a mono és nem sok már megy is. Adobe Audition a kedvenc beállításokkal közvetlenül a funkciót, hogy az úgynevezett Vegye Vocal, ami ugyanaz, de egyetlen paranccsal. Tehát a módszer működik, de nem minden része, attól függően, hogy hogyan is rögzített hang.

 79. György - mondta

  Helló Cristi tudna tenni egy bemutató során legfeljebb basszus egy dal ?? kérem
  Minden Audacity programot

 80. Tyanka - mondta

  Szuper, szuper, szuper mindent. Nagyon szeretem. Köszönet I hasznos !!!!!

 81. alexxa - mondta

  Jó. Szeretnék találni magamnak egy programot törölni muzika háttér és a hangját csak ... ..

más referenciák

 1. [...] Audacity amit tettél a múltban oktató. A tárgyalt témák voltak hát: Hogyan elhalványulnak hangját egy dalt Karoke mp3 használni, vagy hogyan kell ragasztani több audio fájlokat egyetlen fájlba mp3. Ha [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.