Az új Bitdefender Free Edition telepítése és bemutatása - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni BitDefender Antivirus Free Edition. Meglátjuk hol le, hogyan kell telepíteni és milyen védelmet kínál vírusirtó BitDefender Free Edition.
Ez a változat célja, hogy az emberek atehnice antivírus hajlandó vagy nem tudják, hogy szórakozz a beállításokat antivírus idők lehetőségek különböző kategóriákban a biztonsági modulok. Ha azt szeretné, hogy a víruskereső egyszerűen működik, és amely nem lesz kénytelen beavatkozni, hogy a beállítások, vagy add kizárások a fájlok és menetrend a vizsgálat vagy manuálisan és időszakos operációs rendszert, majd BitDefender Free Edition az Ön számára.
BitDefender Free Edition alapja 5 modulok:
1. Autoscan: BitDefender átvizsgálja a fájlokat a háttérben rendszeresen és szolgáltatások
2. Adathalászat: megvéd minket a rosszindulatú weboldalak megpróbálják ellopni bizalmas adatok
3. Rendszeres frissítések: Ez a modul BitDefender automatikusan ellenőrzi a frissítéseket az új vírus aláírás.
4. Aktív Virus Control: a modul, amely figyeli a futó folyamatokat, és meghatározza furcsa viselkedés vagy potenciálisan veszélyes
5. Cloud szkennelés szolgáltatás: a modul, ha egy gyanús fájlt, hogy konzultáljon egy felhő adatbázis BitDefender és termékeiket, hogy ha a gyanúsított fájl fertőzött-e vagy sem.
Rendszer követelmények:
A Windows XP Service Pack 3 (32 bit)
A Windows Vista Service Pack 2
A Windows Service Pack 7 1
Az antivírus ingyenes, de a vírusvédő pajzs és az automatikus szkennelés modulok, valamint a frissítési modul aktiválásához szükség van My BitDefender fiókra. Ha még nem rendelkezik My BitDefenfer fiókkal, könnyen és gyorsan létrehozhat egyet. A BitDefender Free Edition igény szerint is végezhet szkennelést. Csak keresse meg a beolvasni kívánt fájlt, mappát vagy partíciót, és kattintson a jobb gombbal, majd válassza a helyi menüben a Beolvasás a Bitdefender funkcióval lehetőséget. A víruskereső használata után néhány apró hibát észleltem. Igény szerinti szkennelés elvégzésekor megjelenik egy új, "On-Demand Scan" nevű szakasz az antivírus felületen, amely megmutatja, hogy hány fájlt szkenneltek be. Ha rákattintunk a "Szkennelés igény szerint" négyzetre, akkor két gombbal jelenítjük meg a beolvasott fájl helyét: "Részletek" vagy "Törlés". Ha rákattint a "Részletek" gombra, semmi sem történik. A fő antivírus kezelőfelületen, amikor a fájlokat karanténban akarom megnézni a "Fájlok megjelenítése" gombra kattintva, semmi sem történik. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg a video oktatóanyagot, hogy pontosan megnézze, hol töltse le a BitDefender Free Edition programot, hogyan telepítse és hogyan használja ezt a víruskeresőt.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

    • rendellenes:
      És most jön persze vita, hogy melyik antivírus jobb vagy rosszabb, stb. Gj videotutorial.ro

      Nincs "legjobb", de "a legjobb az Ön számára"
      És a legjobb vírusirtó az Ön számára, hogy tudja, hogyan kell használni, az egyik, hogy tudja, hogyan kell járni, játszani, a beállítást.
      Ha köszönöm AVG Például nem voltam Köszönöm, nem tetszik a felület, mód, gyors reakció a fertőzés és a felismerés, hogy hagy sok kívánnivalót maga után.
      Mi a jó nekem, nem jelenti azt, hogy jó neked, és mi a jó neked, nem jelenti azt, hogy jó nekem.
      Nem hiába kedveltem Kaspersky "halálát", haszontalan lesz számodra, ha nem tudja, hogyan kell azt megfelelő módon beállítani, ha nem tudja, hogyan kell segíteni és megválaszolni őt, és hogyan kell válaszolni neki, amikor valamit kér, vagy szüksége van rá egy akció az ön részéről.

  • Nagyon hasznos tutorial. Megjegyzés 9.
    Láttam, hogy megjelent verzió 5 32 csomópont is, hogy a bemutató előadást az új csomópontot 32

  • elkészíthetsz egy bemutatót a kis 2012-ről, amint beállította ... köszönet és sok szerencsét az oktatóprogramokhoz

  • Én 6 avast hogy otthagytam a beállításokat default.este ugye? Soha nem volt probléma az Avast úgy tűnik, nagyon jó niciodata.mi

  • Egy másik nagyon hasznos bemutató, hogyan gondolod, hogyan fejleszti az Advanced SystemCare Free 5?
    szerencse is, csinál egy nagy munka, a tutorial 2008 Acronis True Image előtt, sokat tanultam
    szép köszönöm
    sok szerencsét

  • Szia! Egyetértek veled, Adrian, hogy példát ad neked, amivel régóta Norton-ot használtam, amely elégedett engem, míg egy nappal azután, hogy feladtam Norton-t, elvettem ezt a legújabb verziót, és nagyon boldog vagyok vele. Amikor az avast 4 piacon volt, nem tetszett, mert csúnya felülettel rendelkezik. Már nem használom a Nortont, mert véleményem szerint túl sok helyet foglal el.
    A Bitdefender sok helyet foglal el, és véleményem szerint megnehezíti a rendszert. A bitdefenderbe szkennelés túl sokáig tart.

  • Ez az egyik legjobb ingyenes víruskereső. Körülbelül jól minden területen (felderítés, fertőtlenítés, stb.). Kipróbáltam (egy Fiser tartalmazó malware, a malware Domaine List Malc0de), és megállapította, hogy kiváló fut és reagál.
    Van néhány nagyobb hibákat (vagy legalábbis az én szempontból)
    - sok helyet foglal el - rövid használat után a fájl körülbelül 1 GB-ot tesz ki (például az ugyanazon technikára épülő Panda Cluod kb. 180 MB-ot igényel);
    - sok erőforrást fogyaszt: figyelembe véve, hogy ez csak antivírus (antivírus, kémprogram-elhárító, antispam), az erőforrások felhasználása túlzott;
    - nem állítható be - mindannyian különböző környezetekben és különböző tevékenységekhez használjuk a számítógépet, különféle követelményeket és viselkedést igénylő programokat használunk, ezért a biztonsági programnak lehetővé kell tennie a beállításoknak a felhasználó és a számítógép igényeihez történő hozzáigazítását - a birtokosa;
    - különféle döntéseket hoz, anélkül, hogy a felhasználó beavatkozhatna - de ha téved?
    - a karanténba helyezett fájlokat nem lehet helyreállítani - mi van, ha ez egy rendszerfájl FP !? Számos biztonsági program, köztük a Bitdefender is, sok kellemetlenséget okozott a felhasználók számára (az operációs rendszer újratelepítésének szükségessége, adatvesztés, programvesztés). És ezek az események nem kevés (ahogyan azt egy Bitdefender képviselője állította, aki megpróbálta megválaszolni ezt a problémát).
    De figyelembe átfogó megoldás Bitdefender Free nem jelentéktelen. Éppen ellenkezőleg, kiváló védelmet nyújt.
    További sikeres munkát.

      • Ma elkészítek egy oktatóanyagot erről: src = "https://www.videotutorial.ro/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif" alt = ":)" class = "wp-smiley">


        Milyen termékeny srácok urak, vagy nem, hogy lépést tartson, amíg nem néz az összes oktató (felett van a szint, már android, stb.)
        Most, a Bitdefenderről: Annyira fertőzöttem meg a rendszert, hogy újra kellett telepítenem az operációs rendszert. Mivel nem tudom, hogyan vittem el a szolgálatba, ahol végül a Shodefenderrel "engedték el" (engedéllyel, igen). Jó, mindent megtesz, beolvassa a megtekinteni kívánt webhelyeket, és figyelmeztet, de sok erőforrást fogyaszt.
        Volt egy próbaidőszak Malwarebytes, és nagyon boldog voltam, hogy elutasít minden olyan kísérletet, hogy betörjön a rendszerbe. De a végén, és nem kell a lehetőséget, hogy vásárolni (nem visa card, semmi más.) Ha tudok tanácsot adni, köszönöm.

        • Ana: Milyen termékeny srácok uraim, vagy nem, hogy lépést tartson, amíg nem néz az összes oktató (felett van a szint, már android, stb.)
          Most a Bitdefender: az volt a fertőzött rendszert annyira jó, hogy tettem újratelepítése OS. Azt nem tudom, én elmentem a szolgáltatás, ahol a végén én "Boots" a Bitdefender (engedéllyel, igen). Jó, nem minden vizsgál és honlapok, hogy szeretnék nézni, és figyelmeztessen de enni nagyon-nagyon sok erőforrás.
          Volt egy próbaidőszak Malwarebytes, és nagyon boldog voltam, hogy elutasít minden olyan kísérletet, hogy betörjön a rendszerbe. De a végén, és nem kell a lehetőséget, hogy vásárolni (nem visa card, semmi más.) Ha tudok tanácsot adni, köszönöm.

          1) A Malwarebytes Anti-Malware nem antivírus, hanem antivírus (mivel a neve azt sugallja), amely kiválóan alkalmas számos fertőzésre (nem teljes).

          2) Most mi biztonsági program választja! Nem tudom, milyen operációs rendszer van. De hadd próbálja segíteni.

          A) Ha Windows 7 (vagy Vista):
          - ebben az esetben biztos abban, hogy meghaladja a 2 GB / RAM-ot:
          a) Szabadnapos:
          - Windows 7 tűzfal + Avast Free Free (vagy Avira Free - de ha van repedt Windows, akkor ne használja, mert törli) + Malwarebytes 'Anti-Malware Free (hetente ellenőrizze)
          b) Az engedély díja:
          - Kaspersky Internet Security vagy Norton Internet Security

          B) Ha a Windows XP (akkor tényleg kell, hogy SP3)
          - ebben az esetben <2 GB / RAM van
          Íme néhány esetben:
          a) 1 - 2 GB / RAM között:
          - Avast IS, Norton Is (ezek engedélyezettek) vagy CIS 5.8 (ez ingyenes), ha legalább 1 GB-ja van
          b) 1 GB / RAM memóriát telepített az Avast Free + Comodo Firewall
          - Ha lenne 1 GB-os PC / RAM, telepítem a Kaspesky IS-t vagy a Norton IS-t
          - ha kevesebb mint 1 GB / RAM-os számítógépem lenne, akkor a fent említett ingyenes megoldások egyikét telepíteném

          • Francisc: 1) Malwarebytes'Anti-Malware nem egy antivírus, hanem malware (mint a neve is mutatja), amely kiválóan alkalmas egy bizonyos tartományban a fertőzések (nem az összes).
            2) Most mi biztonsági program választja! Nem tudom, milyen operációs rendszer van. De hadd próbálja segíteni.
            B) Ha a Windows XP (akkor tényleg kell, hogy SP3)
            - ebben az esetben <2 GB / RAM van
            Íme néhány esetben:
            a) a 1 - 2 GB / RAM:
            - Avast IS, Norton Is (ezek engedélyezettek) vagy CIS 5.8 (ez ingyenes), ha legalább 1 GB-ja van
            b) 1 GB / RAM telepíteni Avast Free + Comodo Firewall
            - Ha lenne 1 GB-os PC / RAM, telepítem a Kaspesky IS-t vagy a Norton IS-t
            - ha kevesebb mint 1 GB / RAM-os számítógépem lenne, akkor a fent említett ingyenes megoldások egyikét telepíteném

            Én a Windows XP, és tudom, olyan kevés. Azt mondtam, hogy boldog volt, mert láttam sok-sok kísérletet blokkolt be a rendszerbe. De, mint én, és felismerte, nem is tudom. Kellett Avast május elejéig (ööö, majdnem egy évvel ezelőtt, igen, ez a nevetés), de valaki tanácsolta nekem, hogy kilép. Most már látom, hogy tévedtem. Nagyon szépen köszönöm a tanácsot!

  • Helló. Teszteltem ezt a vírusölőt is, őszintén a rendszerben nem éreztem a jelenlétét, de az a tény, hogy nincs lehetősége, és ez a saját fejét okozza, elhatározta, hogy távolítsam el, az 5. esetre is teszteltem, ez nem győzött meg. sem az antivírus, ezért visszatértem a 2012. évi Norton Antivirus programhoz, amely véleményem szerint minden tekintetben a legjobb (a területén a legjobb) adk Nem tudom összehasonlítani az internetes biztonsággal stb., Norton fogyaszt engem Összesen 12 mega, 2 folyamat 6 m-enként, bye

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.