Telepítés és frissítés az új Ubuntu Linux Trusty Tahr 14.04

Hé barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Ubuntu Linux LTS 14.04 Trusty Tahr. Pontosabban látni fogjuk, hogyan kell telepíteni a legújabb verzióját az Ubuntu és az új csapat érkezik ebben a kiadásban az Ubuntu LTS (hosszú ideig támogatás). Mert ez egy LTS kiadás adunk frissítéseket és támogatást belül 5 év, azaz addig, amíg április 2019.
Mint tudod, minden hétfőn 6 Canonical, az Ubuntu mögött álló, indít egy új változat az Ubuntu Linux. Megbízható Tahr, ahogy nevezték 14.04 Ubuntu LTS nem hoz sok javulás a grafika, de az operációs rendszer sokkal stabilabb és gyorsabb, mint az előző verzió Ubuntu 13.10
Az Ubuntu 14.04 most képes arra, hogy a Unity Launcher 48 kisebb pixel, és csökkentheti akár 16 pixel. Szintén újdonság az Ubuntu 14.04 lehetőségünk van választani a kijelző menükön való alkalmazások saját ablakban vagy Menüsor (található a menüsor tetején az asztalon), mint az alap rendszer jön be.
Próbálja Ubuntu Linux LTS 14.04


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (93)

  • köszönöm a bemutatót. elkészíthetsz egy oktatást arról, hogyan lehet saját e-mail szervert készíteni az ubuntun? és a webszerver rendben lenne. mindkettőt ugyanabban a video bemutatóban lehet elvégezni. :)

  • Én cserélni Ubuntu a Mac OS Mavericks 10.9 lesz szuper jól elég alkalmazások Ubuntu alkalmazások, így nincs túl érdekes, mint a MAC. Találja meg ogramada programok, szoftverek, Yahoo, Winamp, Team Viewer, stb. amely azt mondja Ubuntu Pidgin, Emphay Messenger, stb. Azért választottam MAC azért, mert nyit nagyon gyorsan nem ad CRASH alkalmazások Ubuntu.
    PS: Mac van telepítve Haswell, amely alig telepíteni, de kutattam, és telepítettem tökéletesen működik, nem én nem számítottam rá, hogy férjen a kis ff.

    • Megpróbáltam telepíteni a Mac OS egy laptop, de nem tudtam, bár megpróbáltam sok változata hakintosch. Talán segíthet nekem legyen szíves

  • Az operációs rendszer nagyon stabil, és kellemes a használata (beszélek Ubuntu általában). Mások, akik megpróbálták, hogy nem lekicsinyelni ezt a csodálatos ingyenes eszköz által kínált alkotók (amikor azt gondolom, hogy a másik megragadta az ég több száz eurót Valami talán erősebb, de nem használják a valódi kapacitás több mint 15-20%-a felhasználók.) Én személy szerint nagyon boldog vagyok az Ubuntu, különösen a 14.04.

  • @ Adrian vagy Cristi, remélem továbbra is ezt a sorozatot oktatóanyagok és az Ubuntu. Még soha nem használtam Ubuntu LTS verzió 12.04 és most elhagyja ezt a verziót LTS fog verni próbálja újra.
    Még egy dolog: Miután telepítettem az Ubuntu 12.04 LTS-t dupla rendszerindítású Windows rendszerben, telepíthetem-e az új verziót a másikra (frissítés céljából), vagy helyes-e a nulláról telepíteni? Ha újra telepítem "nullából", formázom-e a partíciót pontosan úgy, mint Windows ...?

    • Úgy gondolom, hogy az Ön által említett „probléma” megérdemli az Ubuntu új verziójának telepítésével kapcsolatos külön oktatást, amely szerint el kell adnia a régi verziót, de el kell veszíteni a Home partícióba mentett fájlokat (zene, képek, dokumentumok, videók).
      Mit szólsz hozzá?
      Lehet meg kell említeni, hogy van egy hely szentelt Linux felhasználók: linux.videotutorial.ro hogy sajnálkozva elismerem, hogy én még nem írt egy hosszú idő, de ígérem, hogy folytassa a munkát, és ott.

    • A frissítés a LTS LTS egyszerű adminisztrátor frissítéseket. -două.Nu tart egy órát átlagosan adatvesztés, de a back-up jól sikerült. Ha a telepítés külön / home partíció, akkor még könnyebb. LTS új tiszta telepítés, a / home partíciót hagyva formázatlan. Fontos az is, hogy megteremtse a ugyanazt a felhasználói, mint az előző változat.

  • minden bemutató üdvözlendő, különösen a linux ", mint új verzióját telepíti az Ubuntu felhagy a régi változat, de anélkül, hogy elveszítené a fájlok mentett partíció Home (zene, képek, dosumente, videók" várni !!!

  • Köszönjük, hogy újra elindította az ubuntu oktatóanyagait. Problémám van az ubuntu új verziójával ... Miután bejelentkeztem a monitorba, 1 percig megjelenik a "Nincs jel" felirat, 1 perc múlva pedig helyreáll. Tud valaki, mit tehetek ennek a problémának a megoldására?

  • Adrian Van egy probléma (bocs, hogy nem kapcsolódik a fenti tutorial)
    Nézem nagy érdeklődéssel a video telek
    Van egy hatalmas kérés, hogy te vagy Cristi
    Mx15 saját Alienware laptop. http://www.notebookcheck.net/Review-Alienware-M15x-Gaming-Notebook.22280.0.html
    Azt szeretnénk, hogy egy SSD és kellemes 2GB 8 DDR3 1600MHz és a legújabb generációs processzor és nustiu ha alaplap kompatibilis.
    És a második probléma a videokártya driver, hogy vettem az eBay-en az Nvidia GTX 670mx 3GB.
    Illesztőprogram telepítve van, de mennie kell nustiu megváltozott, és ez az oka. https://www.youtube.com/watch?v=YQqPmFhqIbs
    Kérem, segítsen választ a MA.Astept
    köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.