A számítógépes programok automatikus telepítése és frissítése az AllMyapps segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a leírt egy nagyon érdekes szoftver. A szoftver, amely nagyban segíti azokat, akik törődnek a barátok számítógépek. Ezt nevezik Allmyapss App Manager egy olyan program, amit automatikusan ellenőrzi a frissítéseket áll a telepített alkalmazások. Miután a szoftver jelzi, hogy az új frissítések érhetők el, képesek vagyunk telepíteni az összes, vagy csak az újakat a kívánt alkalmazásokat. Allmyapps App Manager használható virtuális bolt alkalmazások böngészhet és kereshet ingyen vagy kereskedelmi alkalmazásokhoz, szépen rendezett kategóriák és a népszerűség. Tudtuk hasonlítanám Ubuntu Software Center, Software Center Ubuntu operációs rendszer csak a Allmyapps App Manager egy Windows-szoftver található.
Másik előnye ennek a szoftver, amely nagyon tetszett az, hogy ne feledjük, hogy az összes telepített alkalmazások és telepítse Allmyapps App Manager egy újonnan vásárolt laptop, kínál telepíteni alkalmazásokat a régi számítógép Az új laptop, vagy az összes, vagy csak kiválasztott minket. Még ha újra a Windows, újratelepítés Allmyapps App Manager emlékezik az alkalmazások nálunk mi volt telepítve, és felajánlja, hogy telepíteni.
A nagy előnye ennek a központ, hogy minden szoftver alkalmazás mozdulattal, egy helyen, és lehet telepíteni egy kattintással, anélkül, hogy kénytelen a honlapon az egyes gyártók a kérelem letölthető majd telepíteni. Mindig Allmyapps App Manager telepíti a legújabb alkalmazások frissített a mai napig.
Allmyapps kínál nekünk a lehetőséget, hogy távolítsa el, vagy hogy sok részletet a telepített alkalmazások, mint a kivitel, az architektúra, amelyen futnak: 32 64 vagy bitek és a screenshot, ahol láthatjuk, hogy néz ki az alkalmazás felületén. Ugyanez is látni az alkalmazások nem telepítette, de szeretném telepíteni. Így könnyen eldöntheti, hogy a szoftver nem, amire szükségünk van, ha fut a mi operációs rendszer, ha tetszik a felület, ha ingyenes, vagy kereskedelmi.
Igaz, hívlak benneteket, hogy a bemutató, hogy hogyan működik EACT Allmyapps App Manager és hogyan tudjuk használni a dolgát, amikor a szoftver telepítését újonnan vásárolt laptop és miután újra a Windows.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Boldog születésnapot Adi! ... valami ilyesmi FreeApps, talán még jobb is ... az ötlet az, hogy a probléma nem az alapértelmezett eszköztár, hanem a vakon telepíteni kívánt programok (ha nem bánja)! ... sokan mondták, hogy egy ilyen program sokat segít a rendszer újratelepítése után ... ROSSZ! ... nem ajánlom ezt a programot, nagyszerű érvekkel! ... célszerű minden telepítést külön elvégezni, és miután minden "tiszta", elkészít egy BOTABLE RENDSZERKÉPET, amellyel egy új telepítésnél minden percig tart, míg visszahozza több órás munka. ... egyébként jó, még mindig frissíteni kell :))))

  • Nem fogom alkalmazás után adtam instalato amikor iam nyitott ez adott nekem runtime error
    Én reinstalato és így úgy tűnik nekem, hogy meg kell csinálni, hogy menjen

  • Szia, úgy tűnik, hogy nehéz alkalmazást. Kösz a tippet, megpróbálom azt. Boldog új évet, és útmutatókat.

  • Helló Adi.Vreau jelenti követően, hogy egy ideig, hogy köszönöm a munkát csinálsz, és én remélem, hogy továbbra is azt.
    Egy nagyon jó bemutató egy nagyon érdekes alkalmazás.

  • Boldog születésnapot! ... gyönyörű alkalmazás ... de a ninite.com-nak egy ehhez hasonló webhelyet ajánlok ... de anélkül, hogy számolnunk kellene más fejfájásokkal ... legalábbis számomra tökéletes, bár nincs ahány alkalmazás van, mint amennyi ennek a programnak van, de amúgy is nagyon sok van ... adrian ... az „igen” fázis .. Azt hittem, csak a lányok csinálják..de látom, hogy a fiúk is ... idegesítés nélkül ezért kapcsolódtam hozzá, logikus poénban '' .. szóval..minél több oktatóanyaghoz.

    • Cristi:
      Boldog születésnapot! ... Nagy app ... de azt ajánlom, egy oldal ninite.com tetszik ... de anélkül, hogy hozzon létre egy fiókot, és egyéb fejfájások ... legalábbis MN tökéletes, de nem túl sok alkalmazások, mint ez a program, de sok ... egyébként ... Adrian fázis "igen" .. Azt hittem, csak lányok .. de úgy látom, hogy a fiúk nem ... anélkül, hogy kénytelen vagyok d suparare.de ő tréfásan logika " .. soo .. annyi tutoriale.bye

  • Szeretném megemlíteni, hogy ninite és freeapps, és hasonlók, amelyek csendben települnek, anélkül, hogy a következőt adnák, stb. Annyi programot telepít vagy frissít, így nem tudja frissíteni, ha az új verziók csak a programon keresztül jelennek meg, ha beírja, akkor az új verzió keresése nem lesz képes rá, hogy megcsinálja. amit ma bemutatott, rendben van, amit nem telepít csendben, neked kell megadnod a következő befejezést

  • Én nem találom ezt az alkalmazást hasznos. lenne rendben, csak frissíteni általában adnak programokat és megtalálni a saját frissítéseket.
    allmyapps: szüksége van egy fiókra, telepítenie kell a .... szinkronizálást. Körülbelül 15 percet veszítek, és ezzel mindaddig, amíg nem sikerül felraknom ezeket a programokat, ha nem ad hibát.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.