Maxe 0.08 TV telepítése az Ubuntu TV csatornákra - videó bemutató

Helló barátok, hogy a bemutató fogunk beszélni ma arról, hogyan néz TV Maxe vagy a TV-ben Ubuntu Linux operációs rendszer.
Mi is van néhány oktató linux.videotutorial.ro ebben a témában, de sajnos az AMP említett, hogy a bemutató, már nem létezik.
Maxe TV egy olyan alkalmazás által kifejlesztett Ovidiu Nitan és a PPA (depozitivul, ahol a TV szoftver Maxe) által fenntartott Venerix (V3n3RiX) köszönöm mind a könnyű telepítés Maxe TV egy könnyű operációs rendszer Ubuntu Linux . Ezzel a szoftverrel lehet nézni a román és a nemzetközi televízió-és rádióállomások hallgatunk.
Mert már többször beszéltem TV Maxe egyaránt linux.videotutorial.ro videotutorial.ro és, nincs értelme, hogy egy hosszú prezentációs szoftver, így hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy hogyan kell telepíteni a legújabb Maxe 0.08 TV verzió az Ubuntu és az Ubuntu 12.04 12.10
PPA használt video tutorial: ppa: venerix / pkg

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (20)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.