Telepítse víruskereső és tűzfal beállítási bemutató Kaspersky Internet Security

Az útmutató bemutatja a telepítési és beállítási a legjobb víruskereső tűzfal jelenleg nevezetesen Kaspersky Internet Security.

Miért mondják, hogy a legjobb vírusirtó a világon, mert ez valójában, és nem csak nekem, hogy ezt mondom, de azt mondják, a díjat nyert vele.

Modulok ebbe víruskereső tűzfal: tűzfal, antivírus, anti-spyware, anti-spam, szülői felügyelet, az összes csomagolás a GUI kezelhető.

Videó bemutató követő mutatja részletesen minden szakaszában, szerelési, beállítási letölteni a víruskereső tűzfallal (biztonsági csomag)

De az lenne a legjobb, ha ezt a videót bemutató akkor Kaspersky Internet Security 8.0 és Elnézést a hiányzó képek miatt csak biztosítja a virtuális billentyűzet, a virtuális billentyűzet biztosítja az az oka, hogy amikor a fizetés on-line a számokat vagy betűket, hogy bemutatjuk a billentyűzet lehet állítani egy Keyloger (kémkedés programot karakternél) és a virtuális tastarura a Kaspersky Internet Security ez nem lehetséges, az ilyen magas szintű biztonságot az online fizetések, és nem csak, hogy numai.Dar inpiedicat minket, és számunkra, hogy megjelenítsük a virtuális billentyűzet a helyén jelennek meg csak néhány egérkattintással uride látszólag megragadt a képernyőn.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (109)

  • Halló, Cornel és én lekérdezések, Eltávolítottam Kaspersky Internet Security 2009 a Revo Uninstaller, és megpróbáltam tárgyalása nou.Am készült bemutató, és kaptam e-mailt, ahol letölthető a Kaspersky tárgyaláson, de a telepítés kell megtörténnie, amikor a grafikus aktiválása vizsgálat nem jelenik meg csak online van a kulcs, próbáltam többször is, de még mindig úgy tűnik, azzal az üzenettel, hogy a tárgyalás expirat.Am majd megpróbálta az összes Kaspersky Antivirus A kapott e-mail, hogy ment át a fenti lépéseket, hogy telepítse de volt Engedélyezze tárgyaláson, hogy távolítsa el, instalat.Mentionez ahogy ketyegett az utolsó lehetőség, hogy avansat.As szeretné tudni, hogy miért nem megyek újratelepítése trialulului A Kaspersky Internet Security, és mit tehetnék. Köszönöm a választ, itt volt az én e-mail, ahol úgy gondolja, a d-jobb.

  • @som:
    Nem mindig működik Revo dolog nem valami kőbe vésve.
    Mint láthatja, ez egy "kapu", amelyet használunk, de ez nem hivatalos dolog, tudod, hogyan kell mondani: "a kancsó soha nem megy a vízbe".
    Elkaptuk az oroszok vagy trükk, mert nem én nem dolgozott utoljára, de nem ragadt Avira Free Antivirus ingyenes tűzfal Zone Alarm egy jó kombináció, hogy én nagyon ajánlom mindenkinek.

  • Köszönöm szépen a válaszát, és elnézést a videotutoriale deranj.Felicitari, és lépést tartani a jó munka.

  • @admin_cristiKaspersky most, hogy már az előző verzió, verzió 7? És ha igen, akkor ez a kiadás is elérhető frissítések? És ahogy mozog, enni, több vagy kevesebb erőforrást használ, mint verzió?

  • @bl: a kaspersky összes verziója annyi erőforrást igényel ... őszintén szólva, már néhányszor volt, és a számítógépem szörnyűen működik vele ... Nem értem, miért van szüksége annyira memóriára, mit csinál annyira? nos ... ez egy kicsit bonyolult ... mert kicsit összezavarod egyrészt az erőforrásokra bontja, másrészt pedig a legmenőbb víruskereső ... tehát sikerült valahogy megfeleltetni a mínuszokat ... most, ha megéri feladni az erőforrásokat a szupervédelemhez ... rajtad múlik ...

  • Régebben a legújabb verziók, és k.internet k.antivirus egyetlen biztonsági beléptem a beállításait, hogy letiltja bizonyos dolgokat, utalok k.internet security.Daca letiltás én ezeket mind elfogyaszt annyi?
    Őszintén szólva én nagyon szeretem ezeket a termékeket, és használja őket iarasi.Acum hiszem Avira + Zone Alarm, de még mindig áll fej Kaspersky :))

  • @bl: Jó lenne a helyedben ... véleményem szerint nagyon jól védett vagy, és úgy gondoljuk, hogy az erőforrás-fogyasztás alacsonyabb, és mégis magas a védelme.

  • Mi salut.Va kérem, mondja meg, ha beépítésének. PC-n. Comodo tűzfal mellett KIS 2009 én gresitcu torrenle.dezvolta ceva.trag, mint a több észrevételét fiecare.multumesc

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.