Internet Explorer 7 telepítése - Video bemutató

Ebben a videóban bemutató akkor először le Internet Explorer 7 akkor telepíti össze.
Ha alapértelmezett böngészőként használja az Internet Explorer programot, akkor jó, ha a legújabb verziót használja, nevezetesen az Internet eplorer 7 programot, amely jobb internetes böngészést és néhány fejlesztést kínál mind a tervezés, mind a funkcionalitás terén, mint elődje, az Internet Explorer 6.
Az új Internet Explorer 7-ben lehetőségünk van füleken navigálni (egyszerre több oldalon), és pluszként a 6-os felfedezőhöz képest, amikor a böngészőt be akarjuk zárni, megjelenik egy párbeszédpanel, amely megkérdezi tőlünk ha a következő újraindításkor el akarjuk menteni a böngészett oldalakat. Az Internet Explorer 8 már megjelent, de béta (tesztverziós) verzióval rendelkezik, ezért amíg el nem éri a végső verziót, meghívjuk Önt, hogy nézze meg ezt az oktatóvideót, amely megmutatja az Internet Explorer programot 7.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (51)

  • Mindig is utáltam Microsoft-termékek, és túlzás nélkül mondhatom, hogy beteg vagyok rájuk, ha Linuxu kell a nyitott és korlátlan, windowsu nem hiszem azt is 10 másodperc tartalék, és adja át a linux. Internet Explorer volt, és lesz egy böngésző 2 lej, valamint a Windows Media Player és az MSN, és a játékok akkor tedd a nyakán windowsul.O nagy káosz.

  • Hi Adriane.
    Miért nem próbálja meg más disztribúciók is meggondolja magát linux.
    Azt ajánljuk, hogy próbálja Mandriva, ami lenyűgözi a vendégeket, de nem tudom, ha a netul támogatja.
    Mandriva Linux futtatható Live CD módban, és nézd meg a számítógép, mint újjászületett, és ez öntött el, és él-cd 3D interface engedélyezve.
    A linuxos rendetlenség problémájára van egy nagyon jó megoldás a KOPETE alkalmazáson keresztül, amely webkamera támogatással is rendelkezik, de a kopete nem a "Mandrivára" van telepítve, hanem a "Kubuntu" -ra, ami az ubuntu származéka. és van egy KDE4-es asztala, amely szótlanul hagyja, ha telepíti a merevlemezre, és aktiválja a 3D effektusait.

  • Helló Azt szeretnénk, hogy a totorial, hogyan lehet eltávolítani programokat az induló a Windows, a dolgok egy kicsit zavarba várt választ köszönöm szépen ;) :)

  • elmentve a jövőre, szinte minden programnál van lehetőség telepítéskor: hozz létre egy parancsikont a menü program indításához, azt tanácsolom, hogy töröld a pipát, én csak az asztalon hagyom létrejönni a parancsikont és ennyi, ha kell egy program Én magam indítom el, nem kell, hogy felvegyem a tálcán állva és a kezemből evő kazettát. Ha nincs 2 további lehetőséged, itt az oldalon van 2 oktatóanyag a TuneUp Utilities és a CCleaner témában, mindkettőben van start up manager amivel letilthatod az oldal indításakor automatikusan induló programokat. Azt tanácsolom, hogy csak a vírusirtót engedd induláskor elindulni és esetleg a yahoo messengert, de látod, hogy el van varázsolva, hiába tiltod le ezekkel a programokkal, automatikusan létrehoz egy "klónt" az adott yahoopager-ről, és induláskor ennyi! De meg tudod oldani, ha a yahoo messengerbe lépsz a Preferences/General menüpontban, és töröld a pipát az első négyzetből: Az Automatycali elindítja a Yahoo Messengert, és meg van oldva. A TuneUp Utilities videója: https://www.videotutorial.ro/?p=597 és egy CCleaner: https://www.videotutorial.ro/?p=503 CCleaner lehetősége van, hogy tiltsa le vagy távolítsa el a programok beindításához és tudod használni a román

  • Itt Krisztus nem sok rendben Explorer már nem használja egy minősítést, mint egy bizonyíték munkát inter-és bemutató! K fogadást, és azok, akik nem adnak a másolás / beillesztés van firewal vagy munkahelyi, és ha telepíti majd a többiek, mert hallottam, ke k jó, aki nem tudja, hogyan kell járni, vagy megtanulják, hogyan kell járni, vagy hívja valaki telepíteni őket, hogy segítsenek neki, de semmi esetre sem rendezi a szegény explorer!

  • Adriane.
    A statisztikából legnagyobb románok az Internet Explorer.
    Én személy szerint nem is használják, de használja az oktató, mert biztosan tudom, hogy mindenkinek azt.
    Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik nem rendelkeznek Firefox vagy az Opera, mit csinálnak?

  • Adriane joga nem lehet összehasonlítani a Firefox explorer, de ha az emberek az Internet Explorer, és hidd el nekem van elég még, hogy a legújabb verziójú Internet Explorer használni, mint 6

  • Adriane.
    A látogatások kezdték automatikusan kezelni csak ma, így azok csak a látogatások ma.
    Ma mindenki látni fogja, mi video oktatóanyagokat az érdeklődés.
    Ez egy automatikus

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.