A legjobb professzionális karbantartási tisztító program a Windows tuningup segédprogramokhoz 2008 - oktatóvideó

Ebben a leírásban nyomon követheti a videót kell telepíteni, és hogyan kell használni a legjobb program a tisztításhoz, karbantartás és töredezettségmentesítés TuneUp Utilities 2008.

Meg mindenféle hasznos modulok és opciók, hogy a Windows egy felhasználó, aki azt akarja, hogy nagyon jól.

A Tuneup segédprogramok 2008 egy nagyon érdekes és hasznos lehetőséget is tartalmaz, nevezetesen a "TuneUp 1-Click Maintenance" funkciót, amely egyetlen kattintással segít megtisztítani az ablakokat, karbantartani és töredezettségmentesíteni.

A modulok ebbe karbantartási program windows különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik a teljesítmény és a registry töredezettségmentesítés, registry tisztítás, optimalizálja RAM, Windows-testreszabási, megállás indítási programok, defragment meghajtók és még sokan mások.

Azt mondanám, hogy TuneUp Utilities 2008 hogy bemutatásra kerül a következő bemutató a legjobb optimalizálás és karbantartási program az operációs rendszer Windows XP vagy Vista.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Adrian - mondta

    Milyen finoman adtad nekem Cristit !! :)) Küldtem neked egy e-mailt, és kérlek, mondd el a fiókod konfigurációját, és nézd meg ez alkalomból, láttam, hogy mi van a számládon, köszönöm szépen, profram, tudom, hogy régóta dolgozom vele. Valahogy "bolondít" ott 1 kattintással a karbantartásnál számomra abszurdnak tűnik, ha 6 percet ülök és szkennelek, hogy ezer "problémát" találjak :)) és amikor helyesen adod meg a problémát, egy másodperc alatt kijavítja azokat az 1000-et, megtalálta őket, és a teteje soha nem mondta nekem, mióta használom, hogy nem tudja kijavítani vagy hibázni, ez egy nagy "gőz" azzal a dologgal, hogy 1 kattintásos karbantartási karbantartás elhiszi! Egyébként nagyon jól végzi a dolgát. gyakran és nagy részét! Tele van! :))

  2. Marius - mondta

    Nekem is van egy kis problémám, telepítettem ezt a programot, és most látom a Windows XP képernyővédőt egy kis ablakkal, amely azt írja: "Oldja fel a számítógépet, amikor néhány másodpercig nem mozgatom az egeret, és most mindig az OK gombra kell kattintanom. meg tudom szüntetni, hogy ne jelenjen meg nekem? Nagyon szépen köszönjük

  3. hajsütés - mondta

    Helló,
    Én a TuneUP 2009-es verziót használom, a teljes verzió véleményem szerint kiválóan működik, rögtön a telepítés után tájékoztatja Önt arról, hogy milyen problémái vannak, már a kezdetektől töredezettség-mentesítést igényel, az erőforrások, az internetkapcsolat optimalizálása stb. Szerint próbálja konfigurálni a rendszert.
    1clik karbantartás - legfeljebb 30 másodpercig tart - időzítve a rendszeremen

  4. admin - mondta

    Marius, én nem tudom, mit mondjak, mert én még nem találkoztam ilyen probléma, amikor a szoftver segítségével TuneUp Utilities 2008.
    Lehet, hogy az operációs rendszer (bármilyen hiba).

  5. perjaru_alexandra az én idul sami cn kapcsolatba velem, és küld képeket mew módosított program buuuuuuuuuuuun

  6. Janus - mondta

    szuper jó program biztosan használni

  7. kreatoru - mondta

    Köszönet azoknak videotutorial.ro

    Vannak emberek, akik még mindig a tanulás tőled Még egyszer köszönöm!

  8. Cristi - mondta

    sazlut srácok! dak segíthetsz az op problmában ... ... Amikor letöltöm a számítást ,,, betölti az ablakokat ,,,, bla-bla ... rendesen viselkedik egy pillanatig, amikor közvetlenül azután felismeri a mappáimat ,, egy ablak jelenik meg közvetlenül a rendszerben. Kezdőként viselkedik. Hogyan tilthatom le? Meg kell említeni, hogy indításkor nem tettem semmit a kezdősávba, és az újraindítás után is mindig ugyanazzal az ablakkal nyílik ,,, KÖSZÖNÖM!

  9. Adrian - mondta

    @Cristi: Hogy őszinte legyek, nem értettem semmit a problémádból !!! "A megnyitott ablak úgy viselkedik, mint egy indítás, igen, nincs semmi az indításkor, amikor megnyílik, a mappáimat látja" az ember explicit explicit adjon meg további részleteket, mi van írva abban az ablakban? ez fontos! amit ő akar? ...

  10. Cristi - mondta

    hogy őszinte legyek, azt sem tudom, hogyan fejezzem ki magam egyértelműbben. Kíváncsi vagyok, kevésbé voltam-e kifejezett, vagy talán túl sok si voltam .és eltúloztam a magyarázatokat. 🙂 SO; Amikor azonnal megnyitom a számítógépet a Windows audiojel után, a C (Windows) / Program Files / Common files / System ablak automatikusan megjelenik a képernyőn. Azt is elmondhatom, hogy a rendszer mappái (a megjelenő ablak) a következők: ado ,,, MSMAPI ,,, oleDB ,,, msadc. ami lehet az oka annak, hogy számomra automatikusan megjelenik. ? kérem ... és még egyszer scz ... .. 🙂

  11. Adrian - mondta

    @Cristi: ez az a benyomásom, hogy az Ön számára úgy tűnik, hogy nem megfelelően távolította el a szoftvert, és amikor elindítja a rendszert, a program futtatni akar, de nem lehet, mert hiányoznak bizonyos fájlok, amelyeknek ott kellett volna lenniük a Közös fájlokban ... sok van legyen óvatos az eltávolítás során! Itt megnézheti, hogyan kell elvégezni a helyes eltávolítást, itt a webhelyen, írja be a jobb felső sarokban található mezőbe és írja be! Ha tévedek, az egyik rendszergazda segít vagy kijavít, de azt hiszem, ez a hiba, eltávolítottál valamit, és nem megfelelően eltávolítottad ... Nem tudom, mit mondjak még ... emlékszem, mit csináltál röviddel a hiba megjelenése előtt, amit eltávolított vagy telepített a rendszerére

  12. Cristi - mondta

    Igen, valószínűleg ez az. de ha nem emlékszem, vagy nem tudom pontosan ,,, mit tehetnék? hogyan tudom kijavítani ezt a hibát? Köszönöm Adriane a választ ... és még egyszer köszönöm!

  13. Iustin - mondta

    Nekem van egy probléma nam gasito a telepítése után a video tutorials nem csak megnyitni a partíció a rendszer köszönhetően

  14. Iustin - mondta

    ETSI nagyon jó hogy a helyszínen, és olvassa el a vírust a lány egyébként jó torrent

  15. John Sorin - mondta

    Szia találtam ma videotutorialul a neten, és örülök, hogy én is nézni, és tanulni a rendszer ment online, mert különben mi történik, ha ezt a dolgot, vagy így próbálja ki a PC.
    Gratulálunk filmesek voltál kedvencekhez

  16. Adrian - mondta

    @Iustin: Nem formázta jól a számítógép telepítésekor! mindkét partíciónak NTFS-nek kell lennie, továbbra is megnyithatja őket a jobb egérgombbal a partícióra kattintva, és az explorer által kiválasztott helyi menüből valószínűleg nem is nyitja meg a partíciót, mert nem formázott ... nem adott meg részleteket, milyen üzenetet ad, amikor megpróbálja megnyitni a másik partíció? gyere részletekkel, és örömmel vezetlek!

  17. Olimpiu - mondta

    Hi, mindenki tudja, hogy az adott évben kristályok is sokat segített az ilyen útmutatók, de van egy nagy kérdése Nemrég volt egy Windows-telepítés, amit még mindig követi a nagy probléma az, hogy a lényeg nem változott C partíció most D Jön a Windows partíciót, amit találtam a Partition Magic lehet a nagy probléma az, hogy nem használja akkor lehet, hogy nem egy tutotorial és sok lekérdezés gondolod köszönhetően

  18. beb3_mykk - mondta

    Azt ajánlom, és ez szuper jó és tiszta is: D Szép munka ;)

  19. Dan57 - mondta

    Tune Up Legjobb 2008 segédprogram karbantartás használni egy ideig, és elégedett vele fffff, figyelem a beállításokat.
    Ellenkező esetben a legjobb, hogy azok, akik dolgoznak mások számára.
    SELF

  20. Chronos - mondta

    Köszönöm a bemutató, Crystal! Sokat tanultam! Dallam sok beállítást nem f.lung tutorialul.Chiar azt hittem, a tisztító arra gondoltam, hogy újra telepíteni. ablakok. oktatóanyagok készülnek f.bine, nagyon szeretnék, hogy néhány részletesebb, különösen az a része a setari.MERSI és tudom, hogy sokan vannak, akik értékelik a munkáját!

  21. traffy - mondta

    Köszönöm szépen! Nagyon a helyén van

  22. Denys - mondta

    van oktatóanyagod a laptopok formázásához ...

  23. Adrian - mondta

    @Denys: Attól függ, hogy mit értesz a "laptopok formázása" alatt, mert ha jól tudom, csak a merevlemez van formázva, és nem a laptop !! Megkérdezem, mit ért a "laptopok formázása" alatt, mert sokan összekeverik… és ahelyett, hogy "domle I reinstall the system or windows" azt mondanám, hogy "domle I format my pc" ... a formázást többféleképpen is megteheti, amikor újratelepíti a Windows rendszert, vagy egyszerűen belép a számítógépembe, kattintson a jobb gombbal a partícióra, és válassza a helyi menü "Formázás" menüpontját. Tehát mit szeretne újratelepíteni a Windows rendszerben, vagy egyszerűen formázni a partíciót?

  24. gessy_70 - mondta

    Köszönök mindent csinálsz itt.
    sokat segített

  25. oroszlán - mondta

    Köszönöm szépen mia hasznos

  26. Alecs - mondta

    testvérek te vagy a legerősebb>: D

  27. tökfilkó - mondta

    10 a webhelyhez ... nagyon hasznos 🙂

  28. Cristi - mondta

    szuper

  29. bogdan - mondta

    és hagyja tutorialu amint unatkozni

  30. bogdan - mondta

    deunde tudja, hogyan kell csinálni, hogy jó bemutató, mint szeretnék tegye a Torrente

  31. bogdan - mondta

    és hogyan kell telepíteni a Windows

  32. bogdan - mondta

    Köszönök mindent csinálsz itt.
    sokat segített

  33. @bogdan:
    Van a telepítés bemutató a Windows XP, a bemutató a Windows XP telepítése egy virtuális gép, de a tudat, hogy ez a folyamat megegyezik a normál telepítést, úgy döntöttem, hogy telepítse a VirtualBox kapnak minőségű rögzítés.
    https://www.videotutorial.ro/?p=425
    Jó böngészést a jövőben, hogy használja a kereső (a jobb oldalon felfelé), hogy van rengeteg útmutatók ezen az oldalon.

  34. Emanuel - mondta

    Szeretném, ha tudod, hogy egy szép bemutató telepítse újra a Windows XP.
    Köszönjük!

  35. Adrian - mondta

    @Emanuel: Már létezik oktatóanyag erről a témáról ... kérjük, használja a keresőmotort, írja be a keresést a jobb oldali "Windows XP telepítés" -be, az "yes enter" idézőjelek nélkül, és megtalálja!

  36. happyday - mondta

    Jelenleg a 2009-es tuneup segédprogramokat használom, és nagyon jó. de sokkal hatékonyabbnak találtam a fix-it segédprogramokat 9 az avanquesttől, akiknek próbaverzióját használtam, és amelyeket a lehető leghamarabb "licencelni fogok".

  37. marian - mondta

    Néztem ezt tutoriaal TuneUp Utilities 2009 és a rossz hír, mint rákattintottam után húztam kezdett automatikusan Töredezettségmentesítés, és néztem a bemutató, és adott kattintás közben egyidejűleg Mr. Ady és hirtelen készült fekete-fehér monitor ment, a Windows maradtam egy hétig, amíg találtam valakit megjavítani millió akartam küldeni a készüléket Bukarestben ez a garancia, de nem hiszem, hogy rögzíti, hogy az látta, hogy a Windows az osztott, de azt mondta szakkönyv ha elküldi a javított csizma és néz ki, mint semmi, de nem baj ez a bemutató a töltelék, és nem boot lemezt, a fenébe

  38. marian - mondta

    ADRIAN DNU és én valami hülyeséget miután javított windows otthon részben egészségügyi segédprogramok rázendít Mondtam 17 problémák adtam a részleteket, és javítani, de az egyik érintett, hogy mi nem a startup ablakok és jöttem, és elkezdtem Fix startup, amíg én megtettem, amit tudtam, azt le gyorsan a Windows Vista ezer kalóz, és most egy ikon jelent meg a jobb alsó új adatok aviable nem kap el, és írja le gombot, majd a frissítés telepített kikapcsol, és amikor kinyitom a program úgy tűnik, hogy kell, permision a program folytatásához, vagy visszavonja, és fel kell hívni a srác, hogy rögzítse, és az ideges kérem Spunta néhány szót hogyan kell megjavítani butaság, várják a választ ma, hála

  39. marian - mondta

    ADRIAN DNU Kikapcsoltam UAC adtam megszabadultak, és így is csak probléma, hogy én streseasza Windows Update ikon a jobb alsó, hogy az új frissítések érhetők el, azt hiszem, megvan, és vágtam a windows van? How Kérjük, oldja meg többet

  40. Adrian - mondta

    @marian: LOL Nene Nyissa meg a Vezérlőpultot, és kikapcsolja az Automatikus frissítések! Tehát, ha ön használ Vista rosszabb lesz! =))

  41. marian - mondta

    4 kategóriája van; telepítsen frissítő automatát, töltsön le frissítő automatát, de hadd válasszam, hogy telepítem-e, ellenőrizzem a frissítést, de…. , és soha ne ellenőrizze. melyik? hogy nincs be- és bekapcsolás, amit adok, majd újraindítom, hogy működjön az alkalmazás? köszönöm

  42. marian - mondta

    Adtam a csekket, és soha nem ment, találtam kifogásokat

  43. marian - mondta

    Ismerje meg, hogy dolgozzon ki a torrenteket, amelyek nem egyeznek, akkor rohadt feltörni, akkor mutatja, hogy hány vizsgálat használni minden hónapban ex program a 2006 1 2007 1 hónapban a hold, stb És így egyidejűleg több vizsgálati program hétfő, ugye Mr.

  44. COSTEL - mondta

    Köszönjük! Bárki igénybe veheti a könyvet, mi meg a számítógép? Lehet közzé és filmeket? Köszönjük! Costel

  45. PalamariuTudorita - mondta

    Tudom, hogy ezek a programok nagyon hasznosak kicsit később kezdtem el használni a számítógépet, bár én idősebb korban gondold át újra, hogy éves vagy, de azt hiszem, ez egy nagy segítség nekem ezeket a programokat.

  46. Cosmin - mondta

    Cosmin helló Lenne egy kérdésem, ha tudsz segíteni. Én csak egy partíciót lépésben, és szerettem volna csinálni egy Partition Magic chiestia az, hogy túl sokáig tartott, hogy nem, és én újraindította kinyitom calc calc most azt mondják, hogy a (INSERT művelet intrerupted helyreállító CD), és én nem legyen nyitott calc

  47. Cosmin - mondta

    Cosmin helló Nekem van egy probléma, én is egy partíción figyelembe veszi, és szerettem volna csinálni egy Partition Magic chiestia megszűnt tevékenység az, hogy most, amikor kinyitom számított, hogy mutassa meg neki, hogy vezessenek be recocery cd. "Ve tette a CD adtak a fiók nem történik nimik.ce kéne csinálni?

  48. Adrian - mondta

    @Cosmin: Telepítse újra az operációs rendszert vagy a rendszerindítót arról a CD-ről, amelyet kapott ... máskor ne indítsa újra a számítógépet, miközben csinál valamit! Olyan CD-t keres, amelyen Windows Vista vagy XP van, CD-n bootolhatóként írja be, és beteszi az újraindított meghajtóba, és elindítja azt! Van egy oktatóanyagunk a Windows XP telepítéséről és az indítható CD készítéséről. Remélem, hogy ez a 2 oktatóanyag hasznos lesz:
    1 https://www.videotutorial.ro/?p=333
    2 https://www.videotutorial.ro/?p=425

  49. Mary - mondta

    Meltumim ptr.tutorial :)

  50. Nagyon jó program mutlumim

  51. Chriss-T - mondta

    Helló srácok ... a végén telepíteni?
    Köszönöm ... Körülbelül ... Ön a legmenőbb… .a lehető leghasznosabb oldal! Bv srácok

  52. Gratulálunk!

  53. Paul - mondta

    be a BIOS rendszerindításkor, és lehet ˝ DVD ROM vagy rom dc takaríthat meg újraindul, és telepíteni, vagy hagyja a cd u nem lehet bootbail!

  54. VÁZLATA - mondta

    Nekem van egy probléma a dvd-rom már nem csak a DVD-k olvasására CD
    tud valaki segíteni

  55. florin - mondta

    áruk bemutatója, tetszett, végigvettem a lépéseket, és gataaa ... egy jobb pc. Nagyon szépen köszönjük.

    Úgy értem, a te segítségeddel sikerült elkészítenem egy oldalt ... befejezés nélkül, még mindig van egy kis munkám rajta. Nekem is vannak problémáim, de ha nem oldom meg őket biztosan, akkor segítséget hívok. köszönöm

  56. VÁZLATA: Nekem van egy probléma a dvd-rom már nem csak a DVD-k olvasására CD
    tud valaki segíteni

    inst xp vagy hát, ha úgy tetszik, hogy tudja, hogy a DVDRW

  57. webdan - mondta

    VÁZLATA:
    Nekem van egy probléma a dvd-rom már nem csak a DVD-k olvasására CD
    tud valaki segíteni

    Igen, ez hiba-ul.Sincersa DVD-ROM is: vesz egy újat.

  58. Volt ez a probléma, és elment DVDRW megtörölte az olvasófej mester és írási / olvasási és DVD.

  59. szalag - mondta

    tu2010 a legjobb

  60. Szia, ez a bemutató nem lehet nyomon követni, hogy capat.Merge egy ideig, majd visszatér, és azon a inceput.Se tehet valamit? Köszönöm.

  61. Andrei - mondta

    Nekem is van problémám pls ... Nem létezik olyan program, amely a pc-komponensekhez szükséges illesztőprogramokat keresi .. mivel elvesztettem és már nincsenek illesztőprogramok az alaplapon

    • Diablo - mondta

      Illesztőprogram-szkenner ... beolvassa a számítógépét, és megjeleníti a számítógépéhez szükséges összes illesztőprogramot: !!!

  62. dragonuroshu - mondta

    Keresi a vezetők a neten helyén a gyártó az alaplap. Ez, ha tudod, milyen összetevők van a számítógép.

  63. Bulgac - mondta

    Nagyon jó, te vagy a legjobb, tinetio így!!

  64. colombo - mondta

    rázendít megy Windwos 2009 7?

  65. colombo - mondta

    Nos, úgy tűnik számomra, hogy ez a program nem támogatja a Windwos 7?
    miért?

    • Francisc - mondta

      colombo: Nos, úgy tűnik számomra, hogy ez a program nem támogatja a Windwos 7 miért?  Idéz nekem

      És akkor is, ha ez nem működik, miért? Ez az egyetlen? Van sok más lehetőség és a még szabad. Példák:
      - WunUtilities
      - CCleaner + Deffragler
      - Glary segédprogramok
      - Fejlett rendszerellátás
      És még sok más.

  66. Radu - mondta

    Hello.
    Nekem van egy probléma. Telepítettem rázendít 2010.
    Minden szép és jó, de adtam neki egy teljes rend rossz, és azt hiszem, törölték az összes USB-port.
    Ha valaki tud nekem segíteni, és ez a beállítás törléséhez, vagy nem az USB port működik újra.
    Próbáltam minden módszert, és nem megy.
    És 7 laptop és ablakok külön egér és az USB port, és most én vagyok a nagy dilema.Va AJUTOOOORRRR koldulni.

  67. Cristi - mondta

    próbálja eltávolítani a program Revo uninstaler hogy megszünteti a sorrendben nem tudom biztosan. ing halál küldetést.

  68. Cristi - mondta

    Én rázendít 2008 frissítések letöltését, de ad nekem hiba okozhatja a telepítés abdateze? A készült felvétel lett telepítve, és bevezette a próba gombot.
    Köszönöm szépen. Cristi

  69. Lufthansa - mondta

    Én használni a két év, és nagyon elégedett vele.

  70. ploe - mondta

    F jó tutorial! Lehet, hogy egy bemutató és Tune Up Utilities 2010 (ami kompatibilis a Windows 7)!

  71. Catalin - mondta

    szuper kemény cristi're a legjobb!!

    kérjük, hogy az én id rendetlenség: catalin.hiphop beszélni veled ..
    kérlek!!!

  72. Cristi - mondta

    hello tudsz csinálni egy oktatóanyagot a tuneup segédprogramokkal 2010 a király ...

  73. maryus - mondta

    Cristi egy tutorial 2010 férfi lenne jó .. "Vagy a legjobb romániai bvvv konzultáció. Tino így tovább

  74. tudoralex11 - mondta

    DACT hívj el minden alkalommal, amikor rákattint egy parancs mellett a lényeg, és nem kap bele ezt a lehetőséget. Még ha nem tudok, hogy mi a teendő! Volt a program előtt és ment Mia!

  75. daniel - mondta

    Érdekes bemutató, de túl hosszú (a generel), hogy marad a 30 perc alatt lefordítani román minket minden dolog (mindenki tudja, hogy az angol) Május választja főzetek gyorsabb milliárd rövid kiválasztás és vitatkozni, és egy másik dolog rar.Oricum beszélni is hasznos! 'll szívesen

  76. Gheorghe Preda - mondta

    Infoblox program jelezte, Compaq Presario laptop PC, amely Windows XP van telepítve?

  77. Ionut - mondta

    Nagyon jó és nagyon hasznos tutorial. Gratulálunk és köszönjük.

Trackbacks

  1. [...] Tudja, hogyan kell bármit is csinálni, ez a szoftver sikeresen versenyezhet olyan címmel ellátott kereskedelmi programokkal, mint például: Tuneup Utilities vagy Ashampoo Win Optimizer A Glary Utilities karbantartási csomagnak is van kereskedelmi verziója, de […]

Speak Your Mind

*