A DD-WRT, egy egyedi firmware telepítése, amely növeli az útválasztó funkcióinak számát - oktatóvideó

Szia barátok, ez a video tutorial bemutatja telepítésekor egyedi firmware DD-WRT-t TP-Link TL-WR740NEzt vezeték nélküli router szuper olcsó (kb. 80 lej) került bemutatásra videotutorial.ro megvásárol egy útmutató, amikor megígértem, hogy, hogy a mai bemutató.
DD-WRT firmware az egyik legalkalmasabb utángyártott firmware, hogy egy csomó új funkciót, hogy nem rendelkezik a hivatalos verziót a firmware, DD-WRT router válasszon egy értéket, esetünkben a 80 lej, míg a 300 400-lei, egyáltalán nem rossz, ahová a gróf mint DD-WRT firmware ingyenes.
Ez a videó bemutató mutattunk Hogyan kell telepíteni a DD-WRT CSAK ROUTERULTP-LINK TL-WR740N ON másik router kevesebb lépések eltérőek lehetnek, akkor olvassa el részben támogatja a hivatalos weboldalon DD-WRT.
Végén a bemutató megmutatjuk, hogyan tér vissza az alapértelmezett firmware TP-Link, minden, amit nem a bemutató készült élő, bemutattuk a beállítást, itt csak összefoglaló DD-WRT csepp követő a bemutató később folytatni a beállítások és egyéb csodák.
A végén, hogy tényleg kell tisztázni valamit adott az aktivált karakterek (ez fontos):
Eljárások felvázolt bemutató károsíthatja a router, akkor elveszíti garancia, vagy a legrosszabb esetben is router véglegesen elveszhet, ha kétségei nem eszik ezt az eljárást, ha nem, amit teszünk, akkor kövesse a bemutató, és semmi több.
Ha továbbra is dolgozik, kérjük, vigyázzon, két alkalommal "mérje meg" és "vágja", akkor nem lesz második mûvelete, ha valami rosszat tesz.

Vigyázz!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (130)

  • dolog, ami engem érdekel, az nem én vagyok, hogy nekik növelni az értéket router. A dolog, ami érdekel engem: ii növeli a sebességet, vagy a távolság a munka?

    • danut67:
      dolog, ami engem érdekel, az nem én vagyok, hogy nekik növelni az értéket router. A dolog, ami érdekel engem: ii növeli a sebességet, vagy a távolság a munka?
      :)))))) ...a vásárlás pillanatától csökken az érték ...ami a "távolságot, amerre működik" káposzta vagy barátom, yagi antennát használ

      • Iulian:

        A Yagi antennákat más típusú konfigurációkban is használják (Ceausescu idejében még használták a blokkokon), van, aki a "yagi" szót használja, hogy hozzáértőnek tűnjön, itt nem használhat antennát (tl-wr740n), hacsak nem nyitja ki az útválasztót, és csatlakozzon újra a benne lévő vezeték nélküli hálózati kártyához.
        Használhatja a nagy nyereségű antenna, van egy, és nem jó (egyirányú).
        Kérlek, ne ezzel a visszataszító nyelv, ha van más szavakat szókincs próbál tartózkodni.

      • Iulian:

        tegyél úgy, hogy nem tudom ki az a káposzta, de inkább tanulj meg "idézetet" csinálni. Egyébként a válaszod nekem nem segített, és szerintem senkinek sem fog segíteni.
        Ne fáradj.
        tiszteletteljesen

        ps.
        az én szempontból nagyon jó bemutató

    • danut67:
      dolog, ami engem érdekel, az nem én vagyok, hogy nekik növelni az értéket router. A dolog, ami érdekel engem: ii növeli a sebességet, vagy a távolság a munka?

      Speed ​​minden esetben! ez határozza meg a szolgáltató és nem a router vagy modem. Tud korlátozni, de semmi esetre nem lehet nagyobb

    • danut67:
      dolog, ami engem érdekel, az nem én vagyok, hogy nekik növelni az értéket router. A dolog, ami érdekel engem: ii növeli a sebességet, vagy a távolság a munka?

      Mekkora szeretné emelni őket?
      Normall a távolság ugyanaz lesz, azaz nagyon jó jel után 3 falak.
      Új funkciók, grafikus kijelző a forgalom, vpn, stb
      Ennyi pénzért... Mindenképpen 100mbps kell a LAN-ban, hiszen vezetéknélkülinél a 133mbps támogatja a maximumot, de 133mbps/2 lesz, ez a szabály. :)
      Ez a router teszi a pénzt: olcsó cpu minőségű egyedi firmware stabil.

  • Cristi, egy nagyon veszélyes egy asztalhoz neki akkor is, ha van egy router router DIR-615 nagyon, nagyon jó iam ki QoS ptr korlátozza a banda kész volt, kész sal és mikor megyek vissza benoclat mia 10Mbps nyugi. Hideg van, és nagyon gyors, mint a bp6104k Edimax ült egy wirless hozzáférési pont esetében külön. Ne csináld ezt, és ahogy mondta, ha nem kell faramami teszi a router, hogy ha nem néz ki több tucat alkalommal, hogy mit kezd. Én nem kapok, hogy jobban, mint hogy szét PC csinálni. Jó lenne, hogy csinál egy bemutató, és én, hogyan lehet a saját rom Android mobil telefonok, mint például én még mindig nem

  • Néhány évvel ezelőtt volt egy router, és megpróbáltam frissíteni firmware.Nu tudni, mi történt, és én futottam egy router.Am vásárolt tp linket wr974nd.Functioneaza perfect.Nu csak része annak, amit tud faca.SFAT: ha nem akarja, hogy megváltoztassák a router szoftver!

    • ion:
      Néhány évvel ezelőtt volt egy router, és megpróbáltam frissíteni firmware.Nu tudni, mi történt, és én futottam egy router.Am vásárolt tp linket wr974nd.Functioneaza perfect.Nu csak része annak, amit tud faca.SFAT: ha nem akarja, hogy megváltoztassák a router szoftver!

      ... jó tanács !!! nem érted, ne zavarj!

    • ion:
      Néhány évvel ezelőtt volt egy router, és megpróbáltam frissíteni firmware.Nu tudni, mi történt, és én futottam egy router.Am vásárolt tp linket wr974nd.Functioneaza perfect.Nu csak része annak, amit tud faca.SFAT: ha nem akarja, hogy megváltoztassák a router szoftver!

      Miért nem jár?
      Ha elolvasod a 3 idő, ha azt mondja nekünk, ha tudunk, és megérteni, hogy miért nem hozza az új funkciók?
      Ő választotta a dd-WRT firmware nem a router, hogy működik a különböző routerek.
      Ez a mondás: először rombolsz, hogy tanulj :)

  • Szia, szép tutorial! Lenne egy olyan kérdésem is, ami nem igazán kapcsolódik hozzá... Láttam az Opera 11 tutorialt, azt láttam, hogy ott nem mondasz semmit az "új ablakról", az Operában lehet új ablakot nyitni? vagy csak "új lap"?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.