Hogyan kapcsoljuk ki a bosszantó felugró alacsony lemezterület Windows XP, Vista és 7 - video bemutató

Hogyan kapcsoljuk ki a bosszantó felugró alacsony lemezterület Windows XP, Vista és 7 - video bemutató
5 (7) 100%

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan tiltsa bosszantó értesítés jelenik meg Windows XP, Vista és 7 figyelmeztet bennünket, hogy csökkent a szabad hely egy partíciót. Sajnos ki ezt pop-up, hogy mindannyian meg időről-időre a jobb alsó tálcán, nem találhatók meg a funkciók és lehetőségek a Windows operációs rendszerek. Meg kell, hogy egy kis hack a rendszerleíró adatbázis szerkesztő letilthatja a bosszantó pop-up.
Ezzel a bemutató egy pár napig van egy partíció, hogy csak a Windows 30 7 MB szabad és tartja békén időről időre a pop-up "Low lemezterület". Nincs idő, és nem kell szabad hely a partíción szálljon le, hogy tiszta, de amit csinálok ilyen pop-up minden elvonja nekem, amit olvastam, és a többi az én tevékenységek. Tehát, ha találkozik ezzel a problémával, és azt kérjük, hogy a bemutató, hogy megtanulják, hogyan kell letiltani pop-up Low Disk Space for Windows operációs rendszerek XP, Vista vagy Windows 7.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Dany Boldea - mondta

  Szép bemutató ... Meg tudod csinálni bemutató FL STUDIO v.9 vagy 10

 2. Cosmin - mondta

  hello how are you készülnek a hatás a virtuális repülőgép?

 3. És elfelejtettem timpu dolog .... ez rohadt nehéz 2 - 5 perc törölni valamit, miután ez nem hasznos. Mintha hasznos lenne látni, hogy van egy határ, és teszel egy másik partícióra.

 4. supermdmario - mondta

  Szia Adrian, tudom, hogy ez a felülvizsgálat nem az a hely, de szeretném megkérdezni, ha tudod, hogy a bemutató, hogy hogyan lehet az Adobe Flash Player android 2.1.eu rendszerek a Sony Ericcson Xperia x8, és nem látni a vakut. biztosan tudja, hogy az Adobe Flash kompatibilis a 2.2 so.android a sus.totusi, vannak megoldások android 2.1.eu Próbáltam több, de nem ela rezultat.un tutorial ez lenne, hogy nemaipomenit.stiu android.mersi várható élmény.

  • AdrianGudus - mondta

   supermdmario:
   Szia Adrian, tudom, hogy ez a felülvizsgálat nem az a hely, de szeretném megkérdezni, ha tudod, hogy a bemutató, hogy hogyan lehet az Adobe Flash Player android 2.1.eu rendszerek a Sony Ericcson Xperia x8, és nem látni a vakut. biztosan tudja, hogy az Adobe Flash kompatibilis a 2.2 so.android a sus.totusi, vannak megoldások android 2.1.eu Próbáltam több, de nem ela rezultat.un tutorial ez lenne, hogy nemaipomenit.stiu android.mersi várható élmény.

   Azt tanácsolom, hogy ne ragaszkodjon, Xpersia X8 és Optimus One processzor nem a Flash Player sporta

 5. Adelin - mondta

  Szép bemutató meg tudod csinálni a tutorial FL Studio v9 vagy 10!

 6. Adelin - mondta

  Köszönöm a bemutató Adrian Bravo!

 7. Iulian - mondta

  Jó tutorial ... de egy kicsit fejlettebb a kezdő felhasználók számára ... Adrian butoneaza egy kicsit WinBubbles egy kis program, amely mélyen testreszabása a Windows több mint CustoPack érdekes lenne ... Azt hiszem, egy bemutató a felhasználók ezzel a programmal, bár én nem vagyok híve, , softuletelor segítő "... egy jó napot!

 8. Pls egy bemutató és a Google Sites

 9. Ön félelmetes oktató igazi leckéket a laikus, Tineo stb.

 10. Tesztelt egy e-mail szolgáltatás az oldalon megbízható?
  http://www.mail.com/int/

 11. Mi az ala Adrian mikrofon hangzik olyan egyértelmű, vagy végigvezeti a beállításokat, és tiszta hang Daia ilyen fless, hogy lehetett hallani a régi magnó felvétel közben a szalagon?

 12. Most új és hozzászólások törlése .... milyen klassz estiiii adrianeeeee

 13. babér - mondta

  Nagyon hasznos, pontosan mit obijnuit meg eddig!

 14. Rares - mondta

  Egy másik hasonló probléma, azt tettem, amit mutattak a bemutató, én penste történik, ha egy GB szabad, és azt hiszem, hogy már több mint 2GB, itt van egy screenshot
  http://en.gravatar.com/gravatars/crop/ed94a92017e2d04a70282ab24b50db69
  Köszönet előre

 15. Cipry - mondta

  O, és van egy kis probléma, néhány háttérkép bővült a Windows Photo Wiewer Wallpaper, azaz jobb válassza a Személyre szabás a Windows nush 7 és hogyan kell törölni
  http://postimage.org/image/rpvaq6wmr/ és azt akarom, hogy törölni nevek és képek hűvös HD háttérkép skillll hozzá leam szeretnék törölni a nevet idegesít ma

 16. a programozás, és nem sok érdekeket

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.