CyanogenMod telepítése 14.1, 7.1 Android Nugát

CyanogenMod telepítése 14.1, 7.1 Android Nugát

CyanogenMod telepítése 14.1, 7.1 Android Nugát

Mi Cyanogenmod?

CyanogenMod egy szabad operációs rendszer, amely az Android, mely funkciók mellett az állomány Android, de ez van betöltve a Samsung vagy LG Android.
A felhasználók inkább telepíteni Cyanogenmod perforáló, a sebesség és a hiánya felduzzasztott a (szükségtelen programok), amelyek gyakran a háttérben fut, erőforrásait.

CyanogenMod előnye van, mint az eredeti rom.

1. OS egy nagyon kicsi és könnyű fémszerkezetekből
2. Meg sok hasznos funkcióval, hogy nem találja az állomány ROM
3. Mozgott jól gyengébb hardver
4. Nightly változata, készül a root beállítások
5. A frissítések szinte naponta
6. A biztonsági javítások naprakészek
7. Ez egyszerűen egy AOSP Android (Classic)

CyanogenMod hátrányai, mint az eredeti rom.

1. Nehéz telepíteni
2. Lehet, hogy néhány hibát a korai verziók nightly
3. Ez egyszerűen egy AOSP Android (Classic)
4. Van néhány speciális funkciók (MHL, S-toll, stb)
Azonban Cyanogenmod nagyon népszerű, mert a bizalom, hogy a felhasználók tette az évek során a CM.

Régebben a tutorial.

1. Cián 14.1 és helyreállítási szoftver a hivatalos honlapján (Nézz balra a telefon)
2. Nyitott Gapps (van PlayStore stb) (Válassza ki alaposan változat)

Előkészítő műveletek (nem voltak a bemutató).

1. Kinyit bootloader Android telefon
2. Telepítse TWRP Recovery Androidon
3. A telepítés előtt, azt javasoljuk, általános tartalék a TWRP
Ha nem tetszik Cyanogenmod 14.1, és vissza akar térni a készlet, telepíteni kell az állomány ROM, és lehet, telepítési módszer Android ADB Sideload.

CyanogenMod telepítése videó bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Kedves kérem ... Megértem, hogy ha kinyit a bootloader LG G4 övék után oktatóprogram és ha hús-uiesc TWRP a tutorial be lehet testszínű uiesc CyanogenMod a megfelelő eszköz az én nem így gyökér ( mint a fenti bemutató)? Köszönöm.

  • !!!! Talán hirdet, amely más termékek, mint a „for Googaletii fiúk durva !!!” Ezek a srácok a belek még inkább, mint a romák gépszínen Ciurea (Iasi megyében) .Nici különbség: a cigányok minden !!! .További megállítani a !!!!

  • '' const '' vagy drogosított testvére? Mit mondsz itt?
    Azt OnePlus egy, van Cristi specifikus: tudja, melyik verzió letölthető google apps. Letöltöttem ARM 6.0 Pico és ad nekem hiba a telepítés alatt.
    PS: most láttam, sajnálom, ki kellett választanom a 7.1-et, a hibám :)

  • Helló, van egy kérdésem is. Nekem van egy Samsung Galaxy J5 (2015-ös modell), és továbbra is arra törekszem, hogy telepítsem a Cyanogenmode telefonját, de nem találom a telefon modelljét semmilyen színű ... Tudja valaki, hogy mondja el, mikor kerül bevezetésre végtelen lista és modellek a Galaxy J5 (2015), a Galaxy J5 (2016), a Galaxy J7 stb ... ????????

    Előre is köszönöm...!!!

  • Szeretem az oxigén tettünk os frissítés a béta változat 4 de úgy tűnik, minden működik rendben. Tettem ACIP, cián, resurrectional képében csont Slim remix pt. OnePlus 3 és oxigén készült Comunity csont tűnik a legjobb

  • Helló Cristi,
    Ha van ideje, és ha lehet, kérjük, hogy a bemutató a telepítést, konfigurálást Kodi android és egy tutorial egy tűzfal a Windows 10.
    Köszönjük!

  • Helló Cristi,
    Megpróbáltam telepíteni egy többszobás op3-ra, de ez nem működik, ha többszobás video bemutatót készíthetsz az op3-n, nagyon hálás lennék, már vásároltam egy tl-wn722n)))) .... tisztelem az elvégzett munkát, sok szerencsét tovább
    Köszönöm...

  • Kérem, ismertesse véleményét a CyanogenMod küszöbön álló feloldásáról szóló információkkal? Milyen megbízható költségtérítésbe vonhatnánk át, ha már nem lesz támogatása a CyanogenMod-nak? Köszönöm.

  • Szó Cyanogen.Inc eltűnik. CyanogenMod alapítója tette (a 2013 I) együtt más fejlesztők egy cég, amely kezeli fejlődés Cián OS. A változat CyanogenMod kifejlesztett speciális eszközök. Egy OnePlus jött egy ilyen változata az úgynevezett CyanogenMod 11S. CyanogenMod van a közösség által támogatott, és azt hiszem, el fog tűnni olyan gyorsan.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.