Telepítse a CWM Recovery programot, az eredeti ROM-mentést és az egyedi flash-ROM-ot az LG Optimus One P500 készülékre - videó bemutató

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell telepíteni ROM (egy másik változatát Android módosított különböző fejlesztők) LG Optimus One P500. Ezek ROM lehet kifejezetten jobb akkumulátor támogatására borítani, vagy a különböző témák, ikonok, értesítési bar (értesítési bar), vagy megváltozott engedélyezhetik egyes opciók, hogy a gyártók tiltsa le őket, vagy elrejteni őket. Villogni egy másik ROM-ui szükség van a smartphone a gyökér. körülbelül be, mint egy gyökér LG Optimus One P500 Már a múltban egy tutorial.
Továbblépve, néhány fájl lesz a vaku helyreállítási képet. Teljesíteni ezt telepítjük ROM menedzser az Android Market, a kezelőfelületen (GUI), amely lehetővé teszi a kezelését és a flash uirea ClockWorkMod Recovery.
Továbbá azt is meg kell dönteni a ROM telepíteni kívánt. Azt tanácsolom, hogy olvassa el a szálakat, amelyek nyílt fórumokon az egyes ROM. Azon az oldalon, ahol le fogja tölteni a ROM találsz mindenféle hasznos információt, figyelmeztetések, vagy akár hibaelhárítási adatokat, fejlesztők ezen ROM néhány dolgot, hogy lehet, hogy a problémákat. ROM oldalt szentelt LG Optimus One P500 elérhető az alábbi címen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=901247
Mit kell tudni, mielőtt flash egy ROM-UIM?
1. Feltöltése okostelefon várom a flash egy másik ROM, az akkumulátor legyen teljesen, mert amikor mi hasznosítás, az akkumulátor gyorsabban.
2. Készítsen biztonsági másolatot feltétlenül várom a flash ROM. Megmutatta, hogyan kell ezt csinálni a bemutató videót.
3. Hagyja, hogy a készülék, hogy ez a munka, és nem hagyja abba, nem törli feladatok folyamatban vannak. Soha ne távolítsa el az akkumulátort a smartphone, miközben fut a különböző feladatokat.
FAQ:
Ha igen hát, ez fog jönni, és mi az SD kártya?
V: Nem, a mentés csak akkor jönnek az operációs rendszer beállításait és a telepített alkalmazások
Amikor villog az új ROM uiesc, el fogom veszíteni SD kártya?
V: Nem, ez az SD kártyán sértetlen marad, akkor el fogja veszíteni csak a telepített alkalmazások, az operációs rendszer és a beállítások
Ha telepíti az új ROM elveszíti más garancia?
A: Igen, de nem szükséges, hogy aggódj, akkor mindig telepíteni az eredeti ROM-ot. Erről a leckében fogjuk tenni a jövőben.
Meg lehet megszabadulni ClockWorkMod Recovery és a gyökér, így a telefon lesz, mint amikor megvettem?
A: Igen, bármikor visszatérhet az állami telefon szoftver, amely az volt, amikor megvettem.
Azt flash egy új ROM-ot, és elfelejti marad túl sokáig a csomagtartó, az normális?
A: Igen, ez teljesen normális, minden alkalommal, amikor telepíti az új ROM-ot, az első csomagtartó hosszabb ideig tart. Légy türelmes, és lehetővé teszi, hogy a telefon boot, ne húzza ki az akkumulátort, amíg az a boot folyamat. Attól függően, hogy a ROM-frissítés karóra, boot idő is igénybe vehet a 5 10 perc
Ha villog az új ROM elveszíti uiesc lista számok kerülnek a telefon memóriájába?
A: Igen, akkor el fogja veszíteni csak számok kerülnek a telefon memóriájában, nem pedig a SIM-kártyán.
Igaz, hívlak benneteket, hogy a bemutató videót, hogy pontosan hogyan Flash Recovery ClockWorkMod fájlokat, mint például a biztonsági másolat készítése és telepítése a ROM LG Optimus One P500.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

1 oldalra, CWM Recovery és letöltése egyedi ROM.

Rész 2, hát az eredeti ROM-ot és a flash egyedi ROM uirea.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (118)

  • nagyon érdekes ... gratulálok! ...
    Szeretném megkérdezni tőled, hogy tudsz-e készíteni egy bemutatót, amelyben elmagyarázza, hogy lehetséges-e a felületet Win.7-ről Win.xp-re átalakítani ... kérem ... köszönöm!

  • Egy nagyon jól kifejtett és nagyon egyszerű bemutató, minden a Gyökér megakadályozza, hogy minden mást egyszerűen és könnyedén végezzen. Az egyik kérdés, hogy a ROM-nak az lb.romana vagy lb menüje van-e, nem tartja úgy, mint a régi android 2.3 LG felülettel? Hogy megpróbálhatom a Wildfire-t is, és megnézem, hogyan mozog az egyedi rom. :)

    • ASUS:
      A tutorial nagyon jól magyarázza a nagyon egyszerű, ez a gyökér megakadályozza, hogy csinálja egyébként egyszerű és könnyű. A kérdés, hogy van-ROM menü lb in lb.romana tartósítva vagy sem, mint android 2.3 régi felület az LG? Futótűzként lehet próbálni, és látni, hogyan mozog egy egyéni rom.

      Ne keverjük össze a dolgokat! Ez az LG Optimus One P500 (olvassa el a címet a bemutató) Ez nem jelenti azt, hogy a folyamat a telepítése egy új ROM ugyanaz az összes Android telefonok. Minden telefon úgy tervezték másképp!

  • (Tehát), hogy minden telefon néhány gombot bejutni Recovery pl HTC Vol le + teljesítmény és adja HBOOT, a többi gomb belépő. De telepítésével és böngészés vagy inkább a lépések megegyeznek ptr minden telefon. Azt így értem, én észlelt egyik és a másik tel. de szembe kell néznem nem így azonnal. Egy másik kérdés, hogy miért nem válaszoltál MUIU Custom ROM, amely bevezette lai menü csak lb.romana vagy angolul? Vagy megtartja az összes nyelv van telepítve Android klasszikus P500 :). Te általában elégedettek, mint a telefon akkumulátorát 2.3 klasszikus android?

    Talán teljesen elérni a lényeges dolgokat (nyelv, mi az ő, mi működött, stb

  • Helló, nem tévesztették össze az okostelefonokkal kapcsolatos oktatóprogramokkal, az android készít oktatóanyagokat a szoftverről

  • Nagyon jó bemutató, van egy pb. Van egy telefon Samsung GT S3370 hogy amikor megvettem nem volt kábelt vettem kb 3 kábelek, de még mindig nem ismerte fel őt, és azt mondja, kell egy vezető, hogy nem találok rá, sem a kereskedelmi, sem a net. Meg tudja mondani, mit tegyek?
    Köszönöm szép!

    • Oana:
      Nagyon jó bemutató, van egy pb. Van egy telefon Samsung GT S3370 hogy amikor megvettem nem volt kábelt vettem kb 3 kábelek, de még mindig nem ismerte fel őt, és azt mondja, kell egy vezető, hogy nem találok rá, sem a kereskedelmi, sem a net. Meg tudja mondani, mit tegyek?
      Köszönöm szép!

      Az igazság az, hogy a Google rohadt nehéz használni: http://screenr.com/QDqs (Nézd meg a video link, amit adtam neked)

  • Nem túlságosan az telefonok az utóbbi időben. Azt fiúk egy útmutató, hogy vásárol egy kamerát, imádkozni fogok többet.

  • Nem értem, miért zavar engem annyira? a telefon átirányításához az operációs rendszer megváltoztatásához, mert most már mindenféle hordozható eszköz, 3g és Wi-Fi, sokkal jobban működik, videók, játékok stb. annyira, mint egy telefon .. őszintén hiszem, hogy ez egy őszinte aberráció és reklám a telefongyártók számára ....

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.