Nero égő lemezt a 1 (video tutorials)

Ebben a cikkben fogunk vigyázni az egyik a sok funkció van NERO szoftvercsomag.

Miért suite? .A Ez az alkalmazás tartalmaz számos modult, de ez az új videó bemutató kezeli csak a leggyakrabban használt, azaz egyszerű felirattal vegyes tartalom: video, audio (Mp3), kép, szöveg, Word dokumentumok , pdf és így tovább.

Ezekben video oktatóanyagokat és egyéb funkciókat fogja kezelni, hasonlóan érdekes: Burning ISO kép, hang szerkesztés, audio keverés, ami egy biztonsági és mások, de az egyik a másik, hogy kövesse ezt a bemutató által lefolytatott kollégánk BOBY


 

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (61)

  • Ha tényleg segíteni akarsz mutatják, hogyan lehet a multi-session, hogy használhatatlan a 2 3 fényképeket és zenét, hogy éget a DVD omu !!!

  • Corleone, tényleg olyan nehéz többmenetes CD/DVD-t készíteni? tényleg nem zavarna a multisession lemez kipipálása? mert csak ennyit kell tenned! Nagyon nehéz lesz! Fogadok, hogy amikor megtanulták ezt, akkor még senki nem mutatta meg nekik, hogyan kell csinálni, pláne nem a multisession-t... Azt is érdemes kutatni, hogy miért van egered, kezed, agyad, ha vesszük így a nero több ezer dolgot meg tud csinálni, és 10 órába telne egy teljes oktatóanyag elkészítése róla! De hát ilyen a regény... amikor meglátja magát a táskákkal a kocsiban, és kipakolásuk után hazaér velük, azt mondja, nem tetszett neki az utazás...

  • Nem magamra céloztam, és ha valamit nem értek, akkor biztosan rá fog jönni, hogy arra utalok, amit én személy szerint nem értettem! tanuld meg, hogy lehet, hogy a szomszéd még mindig berakja a CD-t, és csak marad az első alkalommal betettnél, és ennyi, egyrészt tudom, de nincs jogom itt elmagyarázni, és eszembe sem jut hozzárendelni ez a jogom ÍGY azoknak akik nem tudják.De egy kérdés Adrian...Hogy lehet hogy téged még mindig érdekelnek azok akiket én posztolok?Moderátor vagy az oldalon?:)Köszönöm!

  • @Corleone:
    Corleone.
    Adrian az egyik legrégebbi látogatók és nyert némi erkölcsi jogot, hogy mérsékli a vita többek között Adrian van tapasztalata a számítógépek felett valamivel nagyobb, mint valaha.
    Nem, nem hagyja abba valaki, hogy ki a véleményét, és ad néhány tanácsot, ha úgy tetszik.
    Corleone're szabad beszélni, amíg adnak tanácsot a témában, vagy közel van.
    Mindenkinek van valami mondanivalója lehet mondani szabad, de ez vonatkozik a cumpletam valahogy oktató.
    Ni elejétől akartunk létrehozni egy olyan környezetben, ahol az emberek megtanulják az új és érdekes dolgokat könnyen és kötelezettség nélkül.
    Ha meg szeretné tudni, és az összes megjegyzéséről alján az oldalon egy linket, ahol láthatjuk a legfrissebb hozzászólások RSS megjegyzéseket.

  • Corleone, nem tudom miért írsz... Láttad, hogy sokukra válaszoltam, amennyire csak tudtam és amennyit tudtam... nem csak neked, nagyon értékelem, amit ezek az emberek csinálnak, és megtanultam segíteni nem rossz dolog, ez természetes és emberséges! Amikor beléptél az oldalra, vagy amikor belépsz az oldalra, valahol ezt írja: "Vigyázat, ne adj magadnak tanácsot, csak a rendszergazdáknak van joguk!" ??? ha szeretne naprakész lenni az összes új megjegyzéssel és az összes új oktatóanyaggal, amely felkerül az oldalra, azt javaslom, kövesse az oktatóanyagot a Snarferrel, könnyen megtalálhatja az oldalon található kereső segítségével a jobb felső sarokban. Ez a Snarfer segít az RSS-sel való együttműködésben.

  • Nincs mit enned! Örülök, hogy a hasznodra lehettem és hogy megmosolyogtatlak! ha meghalsz, nem halsz meg, az biztos! Az az elszomorít, hogy... ha lennének szigorú szabályok... az emberek szemmel láthatóan is megsértették volna ezeket, és ha nincsenek kiállítva, értelmezik, következtetnek belőlük... miért? jobban tetszik? de hagyjuk...eltérünk a témától! Sok sikert és várunk!

  • Adrian, van egy problémám, ami rajtam kívül áll, hátha tudtok segíteni: szóval benne vagyok az alkalmazásban, mondjuk beteszek valamit a virtuális dobozba, és egy gyerekem belép a netre, amikor kihúztam a virtuális box bar, egy bizonyos pillanatban ilyen játék közben összeomlik és olyan hangot ad ki a hangszórókból, mintha csengő lenne (TRRRRRRRRR), újraindítom, majd újra jól működik, nekem is volt ilyen összeomlásom előtte mikor bootoltam a Windowsba, de e zaj nélkül kb 37 perce buf leáll a töltés, lefagy, de mindez nem történik meg állandóan, hogy szélt tudjak telepíteni, le kellett venni az oldalt fedjük le és helyezzünk be egy ventilátort, mint egy nagy hűtőt, hogy verjük bele. Van ötleted mi lehet ez?Valaki azt mondta,hogy távolítsam el a port és cseréljem ki a hűtő pasztát a processzoron,talán tudtok tanácsot adni!Nekem Intel(R) Pentium(R) 5CPU 2.66GHz,(kétmagos) ), és 2 giga RAM!Elnézést, hogy ide írok. ELŐRE KÖSZÖNÖM!

  • Corleone... Őszintén nem tudom mit válaszoljak neked, mert nem sokat tudok a hardverről, de a szoftverről! ezt tanácsolom neked is... tedd a pasztát a processzorra... tisztítsd meg a portól... ügyelj rá, hogy a tápcsatlakozók megfelelően legyenek behelyezve, a "csikkek" jobban... töröld le a port, valószínűleg a hűtőd nem elég erős a processzor hűtéséhez.Nekem is voltak gondjaim a PC-vel.. idővel eltalálod,talán belerúgsz, a tápcsatlakozók, a ramlapok idővel mozognak..., l - töröltem meg, mindent lecsatlakoztattam, minden alkatrészt kiszedtem, óvatosan a helyére tettem, jól "bedugta" a tápcsatlakozókat, rá a fedelet és meglepetés, már nem volt ilyen gondom! Lehet, hogy boby vagy cristi többet segít, nem vagyok túl jó hardverben!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.