Felvétel telefonbeszélgetések Androidon

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk rögzíteni egy telefonhívást futtató telefonokon az Android operációs rendszer.
Már a kezdetektől fogva azt akarom mondani, hogy ültessék át a gyakorlatba, amit kimutatták a bemutató megkövetelik, hogy a telefon legyen a gyökér (meghonosodni). Mit jelent gyökér vagy root meg, mint egy okostelefon, már több videotutoriale helyszínen, hogy mi meghívjuk Önt, hogy keressen a keresőmezőbe a jobb felső sarokban.
Ha kíváncsi, hogy miért szeretnék rögzíteni egy telefonhívást, számos oka lehet, akkor korlátozott, csak a képzelet! Talán a felvenni kívánt személy megmutatni másoknak, hogy beszélt személy X ismeri Y vagy titkos információt a témáról N. felhasználók láthatják, hogy valaki, aki zsarolni káromkodás vagy utóbb használni bizonyítékként a tárgyalás vagy akkor egyszerűen csak szeretné felvenni a hang szép barátnője, és játszani, ha kihagy egy hívást, de nem tudsz különböző okok miatt.
Mielőtt rátérnénk tudnia kell, hogy az egyes országokban az illegális rögzítésére akár a saját telefon beszélgetés, nem is beszélve a beszélgetés a többiek, így óvatosan! Ez erkölcsileg nem megfelelő rögzítése valakit, anélkül, hogy az érintett személy nem jelentették be. Lehet szeretné kérni az ember szeretne felvenni, ha vállalja, hogy rögzíti a beszélgetést, hogy sor kerül köztetek.
Ehhez mi tervezzük meg kell használni a két alkalmazás mind root jogosultságokat. CallRecorder app az első és a második alsamixer. Mindkét alkalmazás megtalálható a Play Store-ban. CallRecorder egy kereskedelmi alkalmazás, de használható ingyenes 42 nap és alsamixer egy ingyenes alkalmazás.
Eleinte úgy kell telepíteni CallRecorder felkínálja root majd telepíteni és alsamixer, alkalmazás, amely viszont a kívánt privilegizált meg kell adni nekik. Alsamixer telepíti számos pilóta, kodekek és megváltoztatja néhány állományt az Android operációs rendszert, így meg tudja csinálni a munkát CallRecorder valamint felvételeket is végbe kell mennie egy nagyon jó minőségű. Mi történik a két alkalmazás között (CallRecorder és alsamixer) hasonló ahhoz, amit a kollégám Cristi bemutatja a bemutató Keverjük stero Windows
A vége felé azt lehet mondani, hogy én már tesztelt sok alkalmazás a Play Store célja, hogy rögzítse egy telefonhívást, de egyik sem tette a dolgát olyan jól, mint CallRecorder. Minden regisztrált és használt rendkívül rossz mikrofon alján a smartphone, hogy rekord, hogy egy kissé kielégítő minőségű volt, hogy a hívást hangszóró (hangszóró). Ha a kihangosítót hívás közben, az a személy beszél, hogy fogja megvalósítani ezt, és felakasztják vagy olyan módon lajstromozták. Sok ember megtagadja beszélni, amikor fel kihangosító vagy zárja ki az orrát. További hátrány, hogy a személy beszél kezd hallani a visszhangot, csak annyit kell ismételni bizonyos szavakat, nem értenek semmit, hogy akarsz mondani.
Segítségével CallRecorder és alsamixer nem szükséges a hívás kihangosító és minősége a beszélgetés nem lesz hatással. Az alkalmazás nem ad hangjelzést beszélgetés közben, és az a személy beszél, hogy tudni fogja, hogy nincs regisztrálva. Végül, a minőség nagyon jó beszélgetés, hangok tiszta és hangos (és attól függően, hogy a hardver által használt telefon)


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (43)

  • A telefonhívás tárcsázza a sisak hangszóró és fordítva regisztrált észrevenni a különbséget a hang?
    Total Recall és változtatni, és megteszi a hangot a vonal, még a legjobb solutie.Dar pápa erőforrások és az akkumulátor, minden hívás felvevők

  • LucianGL: A hívás során tárcsázza a sisak hangszóró és fordítva regisztrált észrevenni a különbséget a hang? Total Recall és változtatni, és megteszi a hangot a vonal, még a legjobb solutie.Dar pápa erőforrások és az akkumulátor, minden hívás felvevők

    A bemutató tudtam játszani két felvétel készül CallRecorder mindkét fájl bejegyzés került sor, amikor a fellebbezést nem fülhallgató és kihangosító.
    Próbáltam felvétel egy hívást a hangszóró (hangszóró) és minősége valamivel gyengébb, homályos hallani néhány szót túl éles, és a hang torzulhat

  • Szintén LucianGL ha nem tévedek Total Recall egy app csak Galaxy tartományban, így nem lehet használni bármilyen típusú telefon.
    Sok alkalmazással találkoztam, amelyeknél az eszköznek támogatnia kellett a "hívás rögzítésében" vagy a "sorban történő rögzítésben". Számos telefonmodellben nincs ilyen, mint én. A két alkalmazás használatát választottam, amelyek elméletileg lehetővé teszik, hogy bármely okostelefon a felvételt a vonaltól, és nem a mikrofonon keresztül vegye. Ezt lehetővé teszi az AlsaMixer alkalmazás, amely több illesztőprogramot telepít és módosítja a konfigurációs fájlokat.

  • Total Recall területe több teljes körű okostelefonok, nem csak az alacsony szintű Xposed android.Asa jó lenne, és mi megy a dobozban alapértelmezett apeluri.Nu tesztelése is Adriane, sietsz tenni tutorialu

  • hello, milyen programra van szükség, hogy csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, és jelenítse meg a menüt az asztalra? Van egy asus tablet 4.1
    Köszönet előre.

  • MP3 InCall Recorder & Voice ingyenes alkalmazás a play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder és az XDA forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2222741 webhelyen

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.