Felvétel telefonbeszélgetések Androidon

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk rögzíteni egy telefonhívást futtató telefonokon az Android operációs rendszer.
Már a kezdetektől fogva azt akarom mondani, hogy ültessék át a gyakorlatba, amit kimutatták a bemutató megkövetelik, hogy a telefon legyen a gyökér (meghonosodni). Mit jelent gyökér vagy root meg, mint egy okostelefon, már több videotutoriale helyszínen, hogy mi meghívjuk Önt, hogy keressen a keresőmezőbe a jobb felső sarokban.
Ha kíváncsi, hogy miért szeretnék rögzíteni egy telefonhívást, számos oka lehet, akkor korlátozott, csak a képzelet! Talán a felvenni kívánt személy megmutatni másoknak, hogy beszélt személy X ismeri Y vagy titkos információt a témáról N. felhasználók láthatják, hogy valaki, aki zsarolni káromkodás vagy utóbb használni bizonyítékként a tárgyalás vagy akkor egyszerűen csak szeretné felvenni a hang szép barátnője, és játszani, ha kihagy egy hívást, de nem tudsz különböző okok miatt.
Mielőtt rátérnénk tudnia kell, hogy az egyes országokban az illegális rögzítésére akár a saját telefon beszélgetés, nem is beszélve a beszélgetés a többiek, így óvatosan! Ez erkölcsileg nem megfelelő rögzítése valakit, anélkül, hogy az érintett személy nem jelentették be. Lehet szeretné kérni az ember szeretne felvenni, ha vállalja, hogy rögzíti a beszélgetést, hogy sor kerül köztetek.
Ehhez mi tervezzük meg kell használni a két alkalmazás mind root jogosultságokat. CallRecorder app az első és a második alsamixer. Mindkét alkalmazás megtalálható a Play Store-ban. CallRecorder egy kereskedelmi alkalmazás, de használható ingyenes 42 nap és alsamixer egy ingyenes alkalmazás.
Eleinte úgy kell telepíteni CallRecorder felkínálja root majd telepíteni és alsamixer, alkalmazás, amely viszont a kívánt privilegizált meg kell adni nekik. Alsamixer telepíti számos pilóta, kodekek és megváltoztatja néhány állományt az Android operációs rendszert, így meg tudja csinálni a munkát CallRecorder valamint felvételeket is végbe kell mennie egy nagyon jó minőségű. Mi történik a két alkalmazás között (CallRecorder és alsamixer) hasonló ahhoz, amit a kollégám Cristi bemutatja a bemutató Keverjük stero Windows
A vége felé azt lehet mondani, hogy én már tesztelt sok alkalmazás a Play Store célja, hogy rögzítse egy telefonhívást, de egyik sem tette a dolgát olyan jól, mint CallRecorder. Minden regisztrált és használt rendkívül rossz mikrofon alján a smartphone, hogy rekord, hogy egy kissé kielégítő minőségű volt, hogy a hívást hangszóró (hangszóró). Ha a kihangosítót hívás közben, az a személy beszél, hogy fogja megvalósítani ezt, és felakasztják vagy olyan módon lajstromozták. Sok ember megtagadja beszélni, amikor fel kihangosító vagy zárja ki az orrát. További hátrány, hogy a személy beszél kezd hallani a visszhangot, csak annyit kell ismételni bizonyos szavakat, nem értenek semmit, hogy akarsz mondani.
Segítségével CallRecorder és alsamixer nem szükséges a hívás kihangosító és minősége a beszélgetés nem lesz hatással. Az alkalmazás nem ad hangjelzést beszélgetés közben, és az a személy beszél, hogy tudni fogja, hogy nincs regisztrálva. Végül, a minőség nagyon jó beszélgetés, hangok tiszta és hangos (és attól függően, hogy a hardver által használt telefon)


 


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. LucianGL - mondta

  A telefonhívás tárcsázza a sisak hangszóró és fordítva regisztrált észrevenni a különbséget a hang?
  Total Recall és változtatni, és megteszi a hangot a vonal, még a legjobb solutie.Dar pápa erőforrások és az akkumulátor, minden hívás felvevők

 2. Adrian Gudus - mondta

  LucianGL: A hívás során tárcsázza a sisak hangszóró és fordítva regisztrált észrevenni a különbséget a hang? Total Recall és változtatni, és megteszi a hangot a vonal, még a legjobb solutie.Dar pápa erőforrások és az akkumulátor, minden hívás felvevők

  A bemutató tudtam játszani két felvétel készül CallRecorder mindkét fájl bejegyzés került sor, amikor a fellebbezést nem fülhallgató és kihangosító.
  Próbáltam felvétel egy hívást a hangszóró (hangszóró) és minősége valamivel gyengébb, homályos hallani néhány szót túl éles, és a hang torzulhat

 3. Adrian Gudus - mondta

  Szintén LucianGL ha nem tévedek Total Recall egy app csak Galaxy tartományban, így nem lehet használni bármilyen típusú telefon.
  Sok olyan alkalmazással találkoztam, amelyekhez a készüléknek támogatnia kellett a "hívásrögzítés" vagy a "sorrögzítés" funkciót. Sok telefonmodellnél nincs ilyen, mint nálam. A két alkalmazás használatát választottam, amelyek elméletileg lehetővé teszik bármely okostelefon számára, hogy a vonalról és ne a mikrofonról vegye fel a felvételt. Ezt az AlsaMixer alkalmazás teszi lehetővé, amely több illesztőprogramot telepít és módosítja a konfigurációs fájlokat ennek lehetővé tétele érdekében.

 4. Costelina - mondta

  Köszönöm Adrian, tetszett

 5. Van egy HUAWEI 8836 D készülékem. Sajnos nem tudtam ellenőrizni a "Válassza ki az eszközt" menüben.

 6. luciangl - mondta

  Total Recall területe több teljes körű okostelefonok, nem csak az alacsony szintű Xposed android.Asa jó lenne, és mi megy a dobozban alapértelmezett apeluri.Nu tesztelése is Adriane, sietsz tenni tutorialu

 7. andreus - mondta

  De láttam, hogy az android képes rögzíteni és Adrian nem? Azt Jelly Bean és a lehetőséget, hogy rögzítse

 8. Catalin - mondta

  hello, milyen programra van szükség, hogy csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, és jelenítse meg a menüt az asztalra? Van egy asus tablet 4.1
  Köszönet előre.

 9. MP3 InCall Recorder & Voice ingyenes alkalmazás a play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder és az XDA forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2222741 webhelyen

 10. Alex - mondta

  Egy szuper app kellett

 11. Anda - mondta

  Igen. Nem azt mondom, hogy egy jó alkalmazás. de a routing elveszett garancia. Ha menni helyezését követően, hogy mit? hogyan nem, hogy azt, hogy a számla? Van egy Samsung Galaxy mini s3. ha valaki talált egy hasonló alkalmazás, amely jól működik ez a telefon, és kérdezd meg, hogy hagyjon üzenetet. igen, még ha fizettek menni anélkül, hogy root.

 12. Adrian Gudus - mondta

  andreusDe láttam, hogy az Android is rögzíthet és Adrian nem? Azt Jelly Bean és a lehetőséget, hogy rögzítse

  Lehetősége van arra, hogy regisztráljon a hívás, vagy egy alkalmazás hívott Sound Recorder? Ha arról van szó Hangrögzítő alkalmazás az, hogy ez nem mond a vonalat, és hívja hangminőség gyenge. Hangrögzítő alkalmazás jön az összes telefont Android
  Ha még mindig van egy optunea rögzíti a hívás közben, akkor szerencséd van.

 13. Adrian Gudus - mondta

  Bogdan: MP3 InCall Recorder & Voice egy ingyenes alkalmazás a play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder sipe XDAforum.xda-developers.com/showthread.php?t=2222741 oldalon.

  Azt javasoljuk, hogy használja a fent említett alkalmazás (app Kipróbáltam egy szót róla), majd elmagyarázta nekem a bemutató mód, akkor láthatjuk, hogy a CallRecorder sokkal kielégítőbb.
  Számomra az MP3 InCall Recorder & Voice nem működött, a felvétel a telefon alján található mikrofonon keresztül történt, és a hang rendkívül lassú volt, semmit sem értettek.
  Ha beszélgetés közben megpróbálunk beszélni a hangszóróval, az MP3 InCall Recorder & Voice semmit sem rögzít. Ezután megváltoztattam az opciókat, így az MP3 InCall Recorder & Voice alkalmazás már nem a mikrofont használja, hanem az "InLine Voice Recorder" funkciót, és ez a módszer egyáltalán nem működött. A mentett fájlok 0B-osak voltak, semmit nem rögzítettek.
  Mindezek mellett az MP3 InCall Recorder & Voice nem jelenik meg a Play Áruházban, mert ez nem egy olyan alkalmazás, amely kompatibilis a készülékemmel, mert látszólag a telefonmodellem nem támogatja az InLine Record szolgáltatást.
  Mi még mindig az alkalmazás más módszerekkel sikeresen telepítve van, de hiába, teljesen csalódást okozott.

 14. Daniel (Jr.) - mondta

  Adriane amíg nem látjuk a fej-farok videotutoril Elmondják, mit tanul ai.Chiar új érdeklődés rám!

 15. Adrian Gudus - mondta

  AndaIgen. Nem azt mondom, hogy egy jó alkalmazás. de a routing elveszett garancia. Ha menni helyezését követően, hogy mit? hogyan nem, hogy azt, hogy a számla? Van egy Samsung Galaxy mini s3. ha valaki talált egy hasonló alkalmazás, amely jól működik ez a telefon, és kérdezd meg, hogy hagyjon üzenetet. igen, még ha fizettek menni anélkül, hogy root.

  Bármilyen smartphone gyökér és gyökerestől kitép-at-a (ii eltávolíthatja gyökér), mielőtt elmész vele fedezetként.

 16. Adrian Gudus - mondta

  CatalinSzia, mi programra van szükség, hogy csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, és jelenítse meg a menüt az asztalra? Van egy asus tablet 4.1 Köszönet előre.

  Számos módja van, hogy megtekinthesse a kijelző android készüléket az asztali számítógéphez. Néhány ezek közül itt jelenik meg az oldalon. Írja be a jobb felső sarokban keresés Keresés androidscreencast Enter, és megtalálja a bemutató

 17. hallja kérdés (milyen vizsgálatokat akkor?) ami azt jelenti, hogy a fiú az ő tapasztalata kínál valami hasznos, és azt kérdezi tőle, mi a tanulmányok (Daniel Jr.) Úgy értem, ha ez Adrian Tanár videotutorialele nem ránézni, hölgyek, amit az emberek

 18. Marian - mondta

  Salut! Azt telepített alkalmazások, és azt mondta rendben megy jegyzetek 2, n7105 de az újraindítás a telefon hívás közben. Igaz, úgy hangzik, félelmetes, de nekem újraindul tel. Kerestem és találtam egy másik alkalmazás NG Call Recorder teljes, és ez csak többé minőségének meghatározása és újraindul. Próbáld meg magad.

 19. Ionut - mondta

  Helló hasznos oktatóprogramok nagyon boldog, de van egy terminál ZTE Grand X és a hívás felvevő, hogy amit mutatunk be, ahol működnek, nem rögzíti, hogy kapcsolja be a fekete ikon és után is fennáll a telefonhívást kell újraindítani gyaníthatóan zár

 20. Cristi - mondta

  Van samsung galaxy s készülékem, és nem jelenik meg az eszközön..ha otthagyom a másikat ... a hívás előtt megkérdezi, hogy akarom-e regisztrálni ... még ha be is hagyom bejelölt, pirosnak tűnik, mintha felvenné, de végül nem kérdezi meg, hogy megtartom-e. … Még akkor is, ha ellenőriztem a beállításokat ... és nem is menti őket

 21. Mihai - mondta

  A "cristi" bejelentését illetően ugyanaz történik velem ... és van egy samsung galaxy S2, az alkalmazás tökéletesen működik számomra, ha továbbra is a "regisztrációs módszer" marad a "standard API-n", de nem hangzik olyan jól, de regisztrál! ha megadom a standard API-t az alsa mixeren, akkor nem regisztrálnál !!! bármilyen megoldás? a telefonom gyökerezik! várja meg a választ !!!

 22. Mihai - mondta

  HELLO ADRIAN ... Az oktatóprogramban említett alkalmazásokat használtam, pontosan ez történik ... nem úgy működik, mint a bemutatóban ...

 23. tengeri - mondta

  Régebben pontosan azok Aprilci így ha ilyet kollégái szabványos API-nyilvántartások és telefonu s2 egyébként a gyökér, mit lehet tenni

 24. Daniel - mondta

  Hello! Hogyan vehetek fel a hangot mp3 formátumban, vagy más formátumban az Android után a zenecsatorna (live stream) Köszönöm.

 25. emil - mondta

  A Vodafone az előfizetésem megújítása érdekében adott nekem egy mini okostelefont, amely szerintem az alcatelhez tartozik. Magammal vittem, hogy megajándékozzam. 5 hónap után játszottam vele. Egy telefon, amelyre számítottam, hogy pontosan az általam adott pénzt teljesíti, vagyis nulla, azt mutatja, hogy telefonos felvételeket készít. Amikor láttam, hogy a fájl 3 gpp. , Gondoltam átalakítót keresni, és így kerültem ide, ahol túlterhelt állapotban kapok információt. … Természetesen a mini-martnak van egy lejátszója, amely a 3gpp-t is olvassa. !! :)) És kifogástalanul hangzik!

 26. szitálás - mondta

  Azt Sall felvétel és CAF és hangok nagyon rendben van, akkor ebből szükségszerűen az ALSA? Van néhány extra codec? 2, akik nem rendelkeznek az azonos telefon.ms

 27. mariuscristian26 - mondta

  köszönöm ... működik

 28. miha - mondta

  Nem gyökereztettem a telefont (S galaxy note 3 N9005), a telepített hívásrögzítő egyszerűen jól működik, hangszóró nélkül és a másik alkalmazás nélkül ... Számos más alkalmazás nem működött, nem rögzítette, amit a másik mondott. Remélem, hogy nem tárgyalás ...

 29. Florentina - mondta

  Jó! Nekem van egy probléma. Néhány készült felvételek, hogy a már nem hallja, nagyon rossz. Azt VB ha a bejegyzés előfordul 30 60 min min. Hogyan tudok hallgatni és megérteni ezeket a bejegyzés? Ez egy olyan program, amely segíthet nekem? Köszönjük!

 30. Lucian - mondta

  Helló Hogyan felvétel után a telefon játszhat, miközben beszél, hogy valaki a telefont?

 31. Crinn - mondta

  Én direkt felvétel gombot, amikor a nap :)
  Szerencsés vagyok, hogy nem kell telepíteni mindenféle dolgok. Van egy mini s4

 32. florin - mondta

  Van egy CR nélkül S5 AM.
  Úgy működik, rendben van, de nem egy Bluetooth headset függően
  érzékelni semmit.
  A megoldás kérem.

 33. Alexia - mondta

  Jó. Van egy probléma CallRecorder. Nem hang hallható a felvétel adó. Elejtettem a telefont, és gondolni, amikor már nem működik a megfelelő.

 34. Vasile - mondta

  Jó estét kívánok. Van egy HTC Desire telepítése 530 és azt hiszem bármelyike ​​40 bejegyzése iránti kérelmet a telefonbeszélgetések, de semmi nem működik. Hívj játszik hallom, de a másik fél nem. Tudja, hogy miért? Vagy tudja, bármely alkalmazás, amely lehet telepíteni ezt a telefont, és és a munka? Köszönöm, ha valaki tud nekem segíteni.

 35. stelian - mondta

  A teljes visszahívást a hívások rögzítésére használom. Az egyik legutóbbi beszélgetés során nem figyeltem elég figyelmet a beszélgetőpartnerre, és nem írtam le azonnal azokat a telefonszámokat, amelyekre felhívást kértek, mert tudtam, hogy bármikor visszatérhetek a felvételhez. Ma, amikor újra meghallgattam a beszélgetést, kellemetlen meglepetésem volt, hogy nem találtam meg. Vagy azért, mert sok beszélgetés történt, és nincs hely, vagy más ok, őszintén szólva, nem látok létezni. Bár lehet egy másik, de nem ismerem őt. Már töröltem a beszélgetéseket, és most az új hívásokat (meglepetés!) Lehet rögzíteni. Gyanítom, hogy a "respiro" miatt, mert eltávolítottuk a tárgyalásokat.
  Kérésem, hogy ön exista, van-e még lehetőség a beszélgetés helyreállítására, amire úgy gondolom, hogy akkor még nem volt elég szabad helyem? Van megoldás? Egy alkalmazás? Vagy nincs több esély? Várom a választ, ha tudok. Előre is köszönöm.

  • Adrian Gudus - mondta

   Vannak lehetőségek, de a folyamat meglehetősen bonyolult eljárás, amely előírja, gyökér, de nem garantálja az adatok helyreállítást.
   Ha a telefon rendelkezik SD kártya, vegye ki és tegye be egy PC vagy laptop, és akkor megpróbálja visszaállítani a fájlt Recuva, iCare Adatmentés vagy a Pandora Recovery (összes 3 kimutatták az oldalon, megtalálja őket a doboz Keresi sarokban)
   Az adatok Android-telefon memóriájáról történő helyreállításához írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: "Elveszett fényképek és fájlok helyreállítása az Android-telefon memóriájából".

  • monica - mondta

   Sikerült?

 36. daniel sturzu - mondta

  Attól tartok, hogy ismerem az új verziót, az 3.0 egy másik keverőt használ?

 37. Raul - mondta

  Helló, mit lehet tenni, hogy rögzítsük a 10 plusz telefonszámot, mert a google jelenleg eltávolította a ^ hívásnaplót ^ Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.