A modemszolgáltató gyorsabb routerrel - ONT hídprofil helyettesítése

Cserélje modem router szolgáltató gyorsabb.

Az útválasztók a szolgáltatótól.

El kell ismernünk, hogy a szolgáltató az internetes útválasztók, TV, telefon, stb nem a legjobb minőségű. Cserélje modem router szolgáltató gyorsabb.
Wireless honlap nagyon szegények és a router nincs ilyen szolgáltatás: VPN, SAMBA, FTP, Media Server, stb

Ha össze szeretnénk kötni az útválasztót a szolgáltató útválasztójával ...

Ha azt akarjuk, hogy csatlakozzon a routertől a mellékelt szolgáltató, akkor kap egy privát IP, IP nem nyilvános, hogy meg kell elérni az útválasztó távolról kezelhető funkcionális szolgáltatás rajta.
Ugyanakkor előfordulhat, hogy mindenféle konfliktus a hálózati eszközök, mint ami könnyebben végbemehet, ha egy egységes router.

A cél az, hogy a router.

Amikor megpróbál csatlakozni a router router szolgáltató, akkor választhat két módon. Router mód és AP mód.
1. router üzemmódban Ez korlátozott, mert nem nyilvános IP
2. AP mód rendkívül korlátozott, mert törli a legtöbb funkciót a mi router
Az egyetlen megoldás az, hogy "átugorjuk" a szolgáltató útválasztóját.

VIGYÁZAT!
1. Mentés beállításai mindkét eszköz.
2. Lesz sodorja megértés nélkül, amit itt a bemutató.
3. Ha még nem tökéletesen megértette a bemutató, és akkor valamivel kevesebb tapasztalat a router, annál jobb lesz fejest.
4. Ha nem követi a bemutató adhat nincs net kapcsolat.

Hogyan megszünteti a szolgáltató router?

Ezek WAN routerek néhány profilt. Normális router rögzített profilja "Útvonal".
Mi tesz egy új profil típus "Híd"Amely arra fogja kényszeríteni a szolgáltató router átadni a kapcsolatot bejelentkezés nélkül semmilyen módon.
Hitelesítés lehetővé teszi majd a router most és akkor megkapjuk nyilvános IP-címet.

Oktató kapcsolódó téma:
Két ingyenes DynDNS címek dinamikus IP beállítás Vasiluka vagy más
Hogyan működik egy ingyenes domain, ha van egy dinamikus IP DynDNS
-A megtekintésére van szüksége Flash Player böngésző vagy a böngésző Puffin Android és az iPhone
Hogyan kezdjük el a számítógépet távolról az interneten keresztül a WOL vagy Wake on LAN magic csomagok
Android VPN beállítások VPN router Asus

A modemszolgáltató cseréje egy gyorsabb útválasztóval - Video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Szia Cristi és köszönöm az oktatóprogramot. Segíthet nekem, amikor belépek az "RDS" modembe, amely egy Huawei EchoLife HG 865, amelyet nem találtam. Köszönöm

  • Szervusz. Nagyon érdekes dolog, de hosszú ideje a DDNS-én úgy működtem, hogy nem sétáltam a szolgáltató útválasztójában. Jelenleg a router modem módban van, és egy ideje a dns szolgáltatásom nem működik. Megpróbálom az ön verzióját a UPC útválasztón. Visszajövök az eredményekkel;)

  • Nagyon érdekes bemutató. Szeretnék egy bemutató, ha lehetséges, a Huawei router beállításait. (Azok számára, akik csak Huawei router)

    • Ez a készülék egy ONT, de népszerű nevén modem.
      A médiakonverter túl egyszerű eszköz. Itt van egy kombinált - médiakonverter - Router - AP Wi-Fi.

  • Cristi egy router narancs hi hogyan tudok beállítani, ha csatlakoztat egy modem és a router nem változott, mint a többi router 2 azaz a nettó narancssárga, ahogy csatlakozik a hálózathoz, ő nem

  • Pontosan ezt akartam, pontosan megvan a két útválasztó, a probléma az, hogy nem férnek hozzá az összes menühöz, és pontosan mi kell, és nincs hozzáférésem ... Van ötleted, hogyan írhatom elő az ONT-t a rendszergazda számára, hogy hozzáférhessek a beállítások? Lehet-e az RDS testreszabni? Csak egy felhasználó vagyok, és a szokásos nem működik.

    • RDS felhasználóknak nem teljes joggal ezeket média konverterek, port nincs. 4 van beállítva, hogy internet csak hibakeresés a rendszergazda setarilele.

  • Helló,
    RDS üvegszálas ONT közvetlenül helyettesítheti a Mikrotik Hap AC SPF közvetlen üvegszálas ketrec? És milyen beállításokkal? köszönöm

    • Tudom, hogy nem helyettesítheti csak a szálas bemeneti útválasztóval. mert az ont párosul az OLT rds-kel. hogyan párosul az adapter azon a kártyával, amelyet behelyeztünk a TV-be az extra alapállomások dekódolására. A régi rds hálózaton vagyok (adik nem van rost a házban. Ftp van a dobozukból a routerig), de amikor ők akarják változtatni, akkor megtagadom. Jobb, ha átváltom a telekomre, legalább látom a híd lehetőségét. a híd után meg tudom birkózni. Nincs szükségem az olcsó eszközökre a "szakértő programozók" rds szoftverével. jobban hagyhatták őket, mivel a termelőtől származtak. la huawei ma refer. hogy a többi túl panoráma.

  • Helló Cristi.
    Régóta keresek egy ilyen oktatóprogramot, örültem annak, de sajnos nem tudom elvégezni a megadott beállításokat. Szeretném megemlíteni, hogy Németországban élek, az Asus-tól kaptam útválasztómat, miután bemutattad, de nem tudom csatlakoztatni a modemhez.
    A modem a TV-aljzaton keresztül kapcsolódik a hálózathoz, nem tudok csatlakozni a hálózathoz a LAN-aljzaton keresztül :(, és az Asusnak nincs!

    Nem tudom, hogyan állíthatom be az Asus Router-t :( Vannak adapterek a TV-ről a LAN-aljzatra? Kerestem és nem találtam semmit!

    Mit tehetek ebben az esetben? :(

    • Ha koaxiális kábellel csatlakozik az internethez, van egy modem vagy útválasztó, amely csatlakozik a LAN szolgáltatójához, és telepítheti az útválasztót, és elvégezheti a szükséges beállításokat.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.