Telepítse és állítsa be az antivirus avg ingyenes kiadást - oktatóvideó

A következő videó bemutató fog tanulni, hogy hol letöltés, hogyan kell telepíteni és hogyan kell beállítani a legjobb ingyenes víruskereső AVG Free Edition.

Ez a vírus a sok beállítás és modulok, amelyek többé-kevésbé érdekes, de ők erőforrásokat, ez nem ad okot aggodalomra azok számára, akik egy nagy teljesítményű, de azok, akik kevesebb rendszerekkel teljesítmény kell elmozdulni Avira víruskereső boby hogy kollégám tett egy tutorial.

Ha azt akarjuk, hogy csökkentsék a forrásokat, hogy azok fogyasztanak, csak hogy menjen be a beállításokat és letilthat bizonyos modulok bevezetése nem szükséges a mindennapi tevékenységeket.

A felület nagyon vonzó, és látszólag egyszerű, látszólag egyszerű azt mondani, hogy ha mélyebben a beállításokat rájövünk, hogy ez nem is olyan egyszerű, még olyan helyeken is ametii sok lehetőséget.

A mi szempontunkból a biztonsági termék, AVG Free Edition a legjobb ingyenes víruskereső a piacon, ez természetesen nem jelent problémát, ha az erőforrás-felhasználás.

Ebben a leckében tettünk és egy rövid teszt programok, mint a vírusok, AVG Free Edition telt el a tesztet.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (162)

  • Volt AVG 7.5-ig, hogy a NET-verzió, és nem volt probléma, de most már túl poros AVG a NET.

  • Danezu érveket te? Hogy jöttél ez? Ha azt szeretné, akkor vírus Kaspersky még a comp! Higgye el

  • Adrian most összehasonlítani engem a Kaspersky AVG Internet secrurity 7.5 2009? Daka Nem azt mondom, hogy nem lehet Kaspersky vírust, és nem mondom, hogy u átlag, és ha úgy dönt, hogy kapsz egy bizonyíték graoza

  • Adrian sajnálom igen, szerintem te egy kicsit tolakodó és túl kemény a szájban nem akar ezzel ellentétes állítás BA jól kijönnek.

  • DaneZu nyugodt árnyékok! honnan tudod, hogy szájban vagyok? találkoztál valamivel, és nem tört el? Nem vagyok zsákos Mr. DaneZu! igen, látod ... ha valamit be akarsz bizonyítani, vagy megmutatod, hogy van valamilyen tudásod, érveket hozol, amelyek úgy néznek ki, mintha mások lennének, akik érvelés nélkül posztolnak nonszensz oldalakra, és néhányan képzetlenebbek figyelembe veszik a "hülyeségeidet "és megváltoztatja a víruskeresőjét, mert valaki, aki nem tud semmit ... arra ébredt, hogy véleményt nyilvánít, megértette az ötletet? És amint itt láthatja, sok kezdő van! És tudd, hogy igenis valóban a Kaspersky, az AVG helyett választom! 1 mert sokkal kevesebb erőforrást emészt fel, 2 mert jó víruskereső, mert én használtam, ezt nem azért mondom, mert mások mondták, így 3 nem vagyok olyan hülye, hogy otthagyok egy víruskeresőt, ha ő és kaspersky, ha vigyázol, hol vagy séta, böngészés, mit tölt le, és tudja, hogy a crack lehet vírus, vagy hogy a keygen lehet kém, vagy megint vírus, akkor minden rendben van. Jogom van ahhoz, ahogy akarom, uram DaneZu !! és "táskás" és "kemény a szájban", ha valami nem felel meg neked, hagyd figyelmen kívül! Nem kértem, hogy válaszoljon, ha válaszolni vagy vitatkozni akar, akkor tegye meg, ha az nem jó neked! Ez egy szabad ország, ahol mindannyian lehetünk, ahogy szeretnénk! Valahogy elfogyottnak érzed magad? Fáj, hogy "táskás és kemény vagyok a szájban"? nem kell hinned nekem!

  • Tehát ... látva, hogy "aggódik", hogy mit válasszon a kaspersky és az AVG között ... most egyiket sem ... még nem telepítettem víruskeresőt! Van egy tűzfalam COMODO, és ez nekem elég! mert ahogy mondtam, tudom, mit kell tenni, ami veszélyes, hová menjünk.

  • Emberek!
    Ha beszélünk biztonságot a PC még nem is kész egy héten.
    Videotutorial.ro megpróbálja megmutatni minden változatát, és meg kell választani a manuta.
    Kaspersky egy jó víruskereső és a Kaspersky Internet Security egy álom, de sajnos mind a ketten kerül elég pénze, és nem tudom, hogy sokan közületek lenne hajlandó fizetni a szoftver, ha nincs a kalózkodás.
    A pénz nem számít, ki ajánlott Kaspersky Internet Security.
    AVG Antivirus jó munkát, és ingyenes, de fogyasztanak bizonyos forrásokat az alapértelmezett beállításokkal.
    Avira víruskereső is elég jó, és nem erőforrásokat.
    Zone Alarm tűzfal kivételes (és használom).
    Comodo szuper nehéz, de akkor milyen megbolondul fej, és inkább a tapasztaltabb felhasználók számára.
    Azt mondom, hogy a legjobb, hogy megpróbálja őket, de ne feledkezzünk meg a tűzfal az első védelmi vonalat.
    Én személy szerint ajánlom Avira Antivirus + ingyenes + BACKUP Zone Alarm tűzfal mindenkinek.
    Hát ez a legjobb módja annak, hogy az adatok védelmét.
    Mielőtt úgy dönt, biztonsági mentés és akkor szeretné megtapasztalni, hogyan, akkor biztonságban.
    Az egészséges hát a legbiztonságosabb módja annak, hogy megvédjen téged, ezerszer biztonságosabb, mint az összes víruskereső és tűzfal helyek a világon.
    Backup BACKUP BACKUP.

  • Adrian, amikor megemlítette a Comodo tűzfalat, a 3.0 verzióra gondolt, a 18 MB-osra és ilyesmire?

  • suteti a legmelegebb, és köszönjük nagyon sokat segített nekem, remélem, hogy több oktató üdvözölje

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.