IMDb, ahol mindent megtalálunk a filmekről és sorozatokról, diagramokról, színészekről, díjakról, a színfalak mögött és még sok minden másról - oktatóvideó

Helló barátok, ebben a videó bemutatóban bemutatok egy webhelyet, amely sok hasznos információt tartalmaz a film világából, az IMDb-ről szól, egy adatbázisról, amely segít átjutni Hollywood "dzsungelén" és tájékoztatni minket új film- és televíziós megjelenések.
Sokszor megy előre, amikor meg akartam nézni egy filmet, csak nem tudom, hogy mi az új filmek jelentek meg, amelyek jobban, a színészek játszanak ezekben a filmekben, a rendező tette a jelet, stb Fel kell ismernünk, hogy nehéz, hogy a választás információk alapján találják a híres, televíziós, reklám, gyakran filmek elő olcsó, gyenge vagy túl kereskedelmi.
Az IMDb-n mindent megtalálunk a legapróbb részletekbe rendezve, találunk listákat, új kiadványokat, díjnyertes filmeket, legjobb színészeket, trailereket stb., Mindezek az információk segítenek ötlet kialakításában a ma esti videó "lejátszási listáról".
Remélem, ezen az oldalon érdekes, meglátogatom a telefonon, és azt amint követni a gondolat ma este, azt mondhatom, hogy a mobil IMDB jobban szervezett néhány mozog össze tud gyűjteni egy csomó információt, nem az ügyfél szinte minden mobil platformon, így tájékoztatja a hazafelé, és amikor hazaér, hogy tudja, mit kell tenni, hogy lövés.
Top 250 javasoljuk, hogy megtalálja az alján a IMDb honlapján, van a legtöbb szavazat film minden idők, akkor is megtalálja a legújabb kiadások, és filmek 40 év.
Utolsó film, amit nézett nekem információkat IMDb a Ciudad de Dios (City of God), rendkívüli film néztem 2002 ezelőtt láttam őt öröm, nem mondom, hogy mi a Nem akarom elrontani a meglepetést.
Szép kilátás jó film, ne felejtsd el a popcorn!
FIGYELEM.
Az IMDb-n nincsenek filmek, ezen az oldalon csak a film- és televíziós iparról vannak információk, tudja, hol találhat filmeket ...
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (15)

  • Cristi, nekem is lenne egy olyan kérdésem, hogy töröljem a menüből a törlést a kukába? windows xp-n bocs nem ide való.

  • Azt szeretnénk, hogy a bemutató a radon tv film játékos, láttam néhány oktató, hogy be nisto radon similare.Dar szoftver jobb, (ő fog több TV-csatorna).

  • Szia, szép tutorial! Lenne egy nagy kérésem, hátha tudtok nekem olyan programot mondani, ami megmutatja az illesztőprogram-frissítéseket és szoftvert a szoftverfrissítésekhez - ha tud valami ingyeneset. Köszönöm szépen és további sikereket!

  • Azt szeretném kérni, hogy csinál egy bemutató (guide) A aczitionare DSLR (Nikon és Canon)
    különböző árakon alatt kb £ 1500 3000 a ron (kit).
    Köszönjük!

  • Gratulálok. Ön sikeresen használja ezeket a site segít nekem sokszor, nagyon jól strukturált sidocumentat.

  • Tudom, hogy van egy bemutató az összes kérdést egy vezérlőpult egyfajta rövid vágott mindent a központ azt mondja talált null?

    • Dany: Tudom, hogy van egy bemutató az összes kérdést egy vezérlőpult egyfajta rövid vágott mindent a központ azt mondja talált null?  

      Írjon Keresés Összes beállításokat a Windows Vista és a Windows 7 egy parancsikon, nyomd meg az Entert, és meg fogja találni

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.