IMDb, ahol találunk szól filmek és sorozatok, táblázatok, színészek, díjak, backstage és több - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató lesz egy weboldal, amely tartalmaz egy csomó hasznos információt a világ a film, ez IMDb egy adatbázis, amely segít bennünket abban, hogy az utat a "dzsungel" Hollywood és tájékoztatni minket új film és televíziós látszat.
Sokszor megy előre, amikor meg akartam nézni egy filmet, csak nem tudom, hogy mi az új filmek jelentek meg, amelyek jobban, a színészek játszanak ezekben a filmekben, a rendező tette a jelet, stb Fel kell ismernünk, hogy nehéz, hogy a választás információk alapján találják a híres, televíziós, reklám, gyakran filmek elő olcsó, gyenge vagy túl kereskedelmi.
Az imdb mindent megtalál rendezett a legapróbb részletekig, találunk táblázatok, új kiadások, díjnyertes filmeket, felső színészek, előzetesek, stb Mindez az információ segít nekünk alkotnak egy ötlet a "lejátszási lista" video ma este.
Remélem, ezen az oldalon érdekes, meglátogatom a telefonon, és azt amint követni a gondolat ma este, azt mondhatom, hogy a mobil IMDB jobban szervezett néhány mozog össze tud gyűjteni egy csomó információt, nem az ügyfél szinte minden mobil platformon, így tájékoztatja a hazafelé, és amikor hazaér, hogy tudja, mit kell tenni, hogy lövés.
Top 250 javasoljuk, hogy megtalálja az alján a IMDb honlapján, van a legtöbb szavazat film minden idők, akkor is megtalálja a legújabb kiadások, és filmek 40 év.
Utolsó film, amit nézett nekem információkat IMDb a Ciudad de Dios (City of God), rendkívüli film néztem 2002 ezelőtt láttam őt öröm, nem mondom, hogy mi a Nem akarom elrontani a meglepetést.
Szép kilátás jó film, ne felejtsd el a popcorn!
FIGYELEM.
Az imdb filmek nem található meg, hogy a helyszínen csak információkat a filmipar és a televízió, a filmek, hogy hol találja őket ...
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. cristi04 - mondta

  igen jó bemutató tiszteletet.

 2. cristi04 - mondta

  Cristi Lenne egy kérdésem ki törölni a menü COSU szemetet? Windows XP sajnálom, hogy nem ez a kérdés.

 3. florin - mondta

  Azt szeretnénk, hogy a bemutató a radon tv film játékos, láttam néhány oktató, hogy be nisto radon similare.Dar szoftver jobb, (ő fog több TV-csatorna).

 4. Robert Ionel - mondta

  Szia, szép tutorial! Van egy hatalmas kérés, ha meg tudod mondani nekem, és én egy program, amely megmutatja nekünk frissítése illesztőprogramok és szoftverfrissítések a szoftver, ha tudsz valamit ingyen. Nagyon köszönöm, és további sikereket!

 5. Daniel - mondta

  Azt szeretném kérni, hogy csinál egy bemutató (guide) A aczitionare DSLR (Nikon és Canon)
  különböző árakon alatt kb £ 1500 3000 a ron (kit).
  Köszönjük!

 6. Dragos - mondta

  Gratulálok. Ön sikeresen használja ezeket a site segít nekem sokszor, nagyon jól strukturált sidocumentat.

 7. myhay - mondta

  Miért nem, és néhány Zmodeler videotutoriale a programról?

 8. Tudom, hogy van egy bemutató az összes kérdést egy vezérlőpult egyfajta rövid vágott mindent a központ azt mondja talált null?

  • Adrian - mondta

   Dany: Tudom, hogy van egy bemutató az összes kérdést egy vezérlőpult egyfajta rövid vágott mindent a központ azt mondja talált null?

   Írjon Keresés Összes beállításokat a Windows Vista és a Windows 7 egy parancsikon, nyomd meg az Entert, és meg fogja találni

 9. Bulgac - mondta

  Nagyon érdekes, még nem tudtam, mit tegyek, én úgy döntök, a filmet is.

 10. msi Adrian

 11. Romyyca89 - mondta

  Mert mindent a film a zongorista az ajánlott, Nemrég láttam egy nagyon-nagyon szép és érdemes vozut http://www.imdb.com/video/screenplay/vi988938521/

 12. Andrew - mondta

  Tudom, hogy semmi köze a bemutató, de segítségre van szükségük. Hogyan talál illesztőprogramokat a számítógép nem csatlakozik az internethez, és nem vezető CD-ket?

 13. Adrian - mondta

  Andrew: Tudom, hogy semmi köze a bemutató, de segítségre van szükségük. Hogyan talál illesztőprogramokat a számítógép nem csatlakozik az internethez, és nem vezető CD-ket?

  Nos, nem igazán lehet internet nélkül! Lásd: van egy tutorial Everest tudod követni, hogy kattintson ITT (Kattintson a szó itt piros), töltse le a telepítőkészlet, tedd egy USB stick vagy éget egy CD-t, mint a Data CD, telepítse, hogy PC, mi van, és milyen alaplap chipset, és írd le őket egy lapon haza, hogy Ön vagy egy olyan helyen, ahol a nettó, rákerestem a modell az alaplap, vagy chipset, és akkor valószínűleg az alaplap gyártó honlapján, ahol letölti a direverele.

 14. Angi - mondta

  Telepítettem a programot, de én lableta, és nem látni, Pete filmeket, ha segítesz nekem kérlek,,, vagy van-e tutorial.?? Köszönöm ..

Trackbacks

 1. [...] Ez az üzenet már említettük a Twitter által Paul Tuns, VIDEOTUTORIAL.RO. VIDEOTUTORIAL.RO Said: IMDb, ahol megtalálja a filmek és sorozatok, táblázatok | Videotutorial.ro http://bit.ly/9x8HnS [...]

 2. [...] IMDb, ahol megtalálja a filmek és sorozatok, táblázatok, színészek, díjak, backstage, és sok ... Tagged as: milyen filmet látok ma este, letölthető filmek, akciófilmek, vígjáték filmek, filmek, sok-szeres [ ...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.