Image Resizer for Windows, ingyenes képátméretező program - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy programot átméretezés képek rendkívül egyszerű, akkor segíthet, ha azt akarjuk, hogy egy háttérkép a mobil telefonok és még csak nem is az asztalon.
A program neve Image Resizer Windows és integrálja szépen a helyi menü (jobb klikk menü), akkor csak meg kell, hogy végre jobb klikk a képre, vagy több képet, és válassza ki a méretet, Image Resizer Windows számos szabványos beállítások de lehet választani, hogy mi válasszuk új, fejlett, ahová méreteket.
Ez a szoftver átméretezés képek egy klón a népszerű Image Resizer Microsoft PowerToys Windows XP, sajnos, hogy a szoftver a Microsoft megy csak a Windows XP, az egyetlen látható a bemutató működik Windows Vista vagy Windows 7 és természetesen XP .

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

Letöltés Image Resizer Windows


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • bv cristi, jó lenne egy oktatóanyag egy spft-ről, amire egy "tárgy" levágása egy képből nagyszerű lenne

  • hi cristi. Régóta keresek egy ilyen programot, de nem tudom, segíthet-e nekem. Van néhány képem, amelyeket el akarok helyezni az asztalra, de azok túlságosan néznek ki :( ..milyen felbontást kellene készítenem? Válaszomat várok tőlem az e-mailben.

  • Rövid és lényegre törő, azt hiszem, hogy a photoscape-vel is működik a képek átméretezésében: D

  • MihaiBV Cristi, a bemutató jó lenne a vágás a spft "tárgyak" egy kép lenne jó  

    A sorozat tutorials szentelt a Gimp nézted? (4 epizód összesen) Itt található a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, írja oda: gimp, akkor adjuk meg, és azt találjuk, oktató, ennyit tud csinálni!

  • Hi Azt akarom tudni, hogy az internet COSMOTE COSMOTE kártyát, azaz, ha a ház nem megy az asztali eau semmit

  • megmondani, hogy mi akarok tenni, mint a képfelbontás nem látni, kupolás, vagy lapos az asztalon? köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.