Image Resizer Windows, a szabad szoftver a képek átméretezése - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy programot átméretezés képek rendkívül egyszerű, akkor segíthet, ha azt akarjuk, hogy egy háttérkép a mobil telefonok és még csak nem is az asztalon.
A program neve Image Resizer Windows és integrálja szépen a helyi menü (jobb klikk menü), akkor csak meg kell, hogy végre jobb klikk a képre, vagy több képet, és válassza ki a méretet, Image Resizer Windows számos szabványos beállítások de lehet választani, hogy mi válasszuk új, fejlett, ahová méreteket.
Ez a szoftver átméretezés képek egy klón a népszerű Image Resizer Microsoft PowerToys Windows XP, sajnos, hogy a szoftver a Microsoft megy csak a Windows XP, az egyetlen látható a bemutató működik Windows Vista vagy Windows 7 és természetesen XP .

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

Letöltés Image Resizer Windows


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Bulgac - mondta

  Egy nagyon egyszerű bemutató és szoftver fel.Bravo.

 2. Mihai - mondta

  bv Cristi egy jó bemutató a spft vágás "tárgyak" egy kép lenne jó

 3. Érdekes bemutató ... Sok szerencsét a jövőben!

 4. paul - mondta

  Cristi .I nézett ki szívesen egy ilyen programot, de nem tudom, hogy tudok segíteni. Van néhány kép rólam, amit szeretnék, hogy őket az asztalon, de látom túl lapos

 5. Alin - mondta

  Köszönöm. tutorial! ... sokan keresnek a program, mint ez.

 6. pc1990 - mondta

  Rövid és lényegretörő, azt hiszem, hogy megy az átméretezés képek PhotoScape

 7. AdrianGudus - mondta

  MihaiBV Cristi, a bemutató jó lenne a vágás a spft "tárgyak" egy kép lenne jó

  A sorozat tutorials szentelt a Gimp nézted? (4 epizód összesen) Itt található a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, írja oda: gimp, akkor adjuk meg, és azt találjuk, oktató, ennyit tud csinálni!

 8. Sandu - mondta

  Hi Azt akarom tudni, hogy az internet COSMOTE COSMOTE kártyát, azaz, ha a ház nem megy az asztali eau semmit

 9. paul - mondta

  megmondani, hogy mi akarok tenni, mint a képfelbontás nem látni, kupolás, vagy lapos az asztalon? köszönöm

 10. Majestik - mondta

  Az angol poros bármilyen bemutató :))

 11. Cristi - mondta

  Igen nagyon jó, de leginkább egyszerű és gyors, köszönöm.

 12. paul - mondta

  mma mondjuk segíteni kell tenni, mint a képfelbontás ne lássa lapos vagy kiemelkedő az asztalon? plsss

 13. mih957 - mondta

  Sajnálom, de a végső győzelem 7 min ... nem olyan, mint az összes ... Már reinstalled remélve, hogy ... de nem ... ha van egy ötlet .. Én valóban recunoscator.de ptr.ceea egyébként nagyra értékelem, amit csinálsz ms ...

 14. mih957 - mondta

  Szeretném megkapni SCZ .... írtam az előző hozzászólást, nem is ellenőrzik f.bn helyi menüt, amely kiválóan bozontos min ... azután tettem, hogy több türelemmel és odafigyeléssel ... észrevettem, hogy minden működik, így k és prgram Mint mindig igazad van ... ms

 15. alex - mondta

  valamit videó formátumokat, vagy javítani a sof valami nagyon jó szerencsét tuturialul is

  • alex: Valami videó formátumokat, vagy javítani a sof tuturialul tud cevabunicel szerencse

   Squeeze időről időre, és egy pont vagy vessző, ahol szükséges. Jaj az anyád, nemzedék messenger! Vegye figyelembe, hogy ezek a srácok a videotutorial. különben elvesznek, etnobotanicele megeszik kullancsok.

 16. Bogdan - mondta

  Hello! Fizethet meghívók Demonoid torrent! És szeretnék jele hála adok is (azok, akik a fenti video oktatóanyagokat) erre a torrent vendégek (azaz, ha nem már van egy számla). Csak azok, hogy Adrian és kristályok (dolgozók ezen a csodálatos oldalon.)
  Már az én e-mailben, én küldök neked a kódot e-mailben.

 17. Mihai - mondta

  CS5 photoshop: D
  nem számít, hogy ez shopping :))

 18. Catalin - mondta

  egyszerű és hasznos

 19. Gepeto - mondta

  A nagyon egyszerű és nagyon gyors softulet

 20. prigoana70 - mondta

  Gratulálunk kristály tutorial. Érdekes és hasznos. Sokat tanultam tőled. Srácok rock!

 21. Costy97 - mondta

  Ez az alkalmazás nagyon klassz!, Nagyon sokat segített nekem a képeket eltávolítják Trakai, nem tudom, ha azt hitted, "sok" róla, de én személy szerint köszönöm, GJ!

 22. Denys - mondta

  hello, van néhány kis felbontású képek, és nem növeli a valójában ezzel a programmal ad nekik már nem egyértelmű növekedést tekintik a köd .... és ez az egyik dolog, az összes zene, fotó és film mindent, kivéve a mappa neve nem raktak egy, átnevezés ", hogy mondja meg, hogyan kell hívni, vagy fénykép, azt mondom, ha megváltoztatja a fájlnevet kiterjesztés a fájl használhatatlanná válik május. Biztos benne, hogy szeretné megváltoztatni? ..... Küldjön egy e-mailt, köszönöm szépen.

  • AdrianGudus - mondta

   DenysSzia, van néhány kép a kis felbontású, és nem növeli a valójában ezzel a programmal ad nekik már nem egyértelmű növekedést tekintik a köd .... és ez az egyik dolog, az összes zene, fotó és filmek semmit, de a nevét hozhat folderelornu, átnevezés ", hogy mondja meg, hogyan kell hívni, vagy fénykép, azt mondom, ha megváltoztatja a fájlnevet kiterjesztés a fájl használhatatlanná válik május. Biztos benne, hogy szeretné megváltoztatni? ..... Küldjön egy e-mailt, köszönöm szépen.

   Azért kapta ezt az üzenetet, mert scumbi fájl kiterjesztését, ha átnevezi a fájlt, csak eltávolít, ami megmaradt. "" (Pont)
   Például van egy képet JPG formátumban is fogják hívni Alexa.jpg
   Nem, ha adsz törölni és átnevezni. JPG vagy. Avi vagy. Exe, vagy mit fájlok kiterjesztése, de mi az a pont, vagy inkább hátra pont

  • János - mondta

   @ Denys
   1. Fényképek Egyszer már, mint az ár, növelheti a felbontás egyértelmű veszteség, így csökkentve minőség.
   2. Mondd milyen operációs rendszert szeretném elmondani, hogy mit csináljon, így meg lehet változtatni fájlneveket és mappákat, ahogy tetszik, anélkül, problémák, és adja meg az üzenetet.

 23. Denys - mondta

  WIND xp ...
  fotók I véletlenül törölt, és már nem találja, de még mindig van azokat avantar a messenger ... Letöltöttem ascuns.ro, avantar kép, hogy csak a kis ...
  vagy arra, hogyan lehet menteni a képeket a mesenger avantar ...

  • AdrianGudus - mondta

   Denys: Wind xp ...
   fotók I véletlenül törölt, és már nem találja, de még mindig van velük avantarpe messenger ... Letöltöttem ascuns.ro, képet avantarda csak kicsi, ...
   vagy arra, ahogy csak tudtam sasalvez avantar fotókat a mesenger ...

   Nem lehet menteni őket az eredeti méretét, kicsi, mint ahogy megjelennek avatar. Azt javaslom, hogy használja ezt az alkalmazást visszaállítani törölt képeket. Menj a jobb felső keresőmezőbe, és írni ezt: PC Inspector File Recovery, adat-helyreállítást véletlenül törölt vagy formázott a meghajtókat, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató (kattintson az első eredmény) Nézd meg alaposan, ha visszalép a bemutató nélkül akarom vissza a képeket,

 24. andrei322002 - mondta

  Igaz, hogy én még nem próbáltam ezt a szoftvert, de meguntam próbál sok szoftver ilyen típusú csökken nagyméretű fotó (az a több száz MB), és én tudom, hogy lehet, hogy egy ilyen csökken? Akkor csoda, ha ezek a képek? Szoftver segítségével bemutatott bemutató panoráma képeket. Előre is köszönöm!

 25. marian - mondta

  Azt akarom, hogy néhány képet átméretezni formátumú, 65 86 280 × × 372 csak kisebb turtite.Cea megyek a legalább. És nem jött ki a formátumot cerut.Imi × 65 37 illetve 280 × 172.Daca tud tanácsot kérlek!

 26. Mert mit ptr telefonon, hogy saját egyéni témát a fényképük használhatja:

  http://www.theunlocker.co.uk/theme_creator/themepro/

  _iar ptr hogy hozzon létre egy film segítségével a képeket (Photo DVD Slideshow Professional)

  Remélem, nem sérti Admin ptr sait

 27. Claudiu - mondta

  Cristi, Adi, a videotutorial a vágás video egy speciális programot, amit tehetnék?
  PS
  Te vagy a legjobb!

 28. Cristi - mondta

  köszönöm!

 29. Romulus - mondta

  Cristi bravo!
  Nagyon jó kis program, nagyon könnyen használható.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.