IGo8 navigáció Windows mobiltelefonokhoz - oktatóvideó

Hi barátok, ma belépünk a birodalma mobil telefonok és látni fogjuk, hogyan kell telepíteni a navigációs szoftver offline (nincs kapcsolat a net) egy mobiltelefon.
A szoftver ma az úgynevezett IGO 8 és az egyik legnépszerűbb szoftver navigációs mert egy jó támogatási hazánk, ez lesz telepítve a telefon a Windows Mobile vagy ahogy nevezik újabban Windows telefon, telefon modell HTC HD2 de bemutatott módszer működik a legtöbb Windows-mobiltelefon.
Ahhoz, hogy az archív szoftver kell, hogy a látogatás egy román fórum foglalkozik a mobil eszközök, különösen telefonok HTC által gyártott, a fórum neve Htc- Club.
A letöltés után az archívum, akkor kivonat a gyökér kártya (nem a mappát), kivont mappa neve megváltoztatható IGO8 a IGo8 (egy kicsit), miután azt elindítja IGo8 IGO.exe mappát az alkalmazás telepítéséhez. Minden megy magától, kövesse a varázsló végén a telepítés, telepítés után IGO megtalálják a parancsikont a Start.
Mintegy térképeket, POI, sebesség bütykök és megtalálja az összes részletet, és összeköti Htc- Club.
Ha érdekli a beiktatás navigációs szoftvert és nem csak más mobil platformon (Android, Symbian, iPhone, stb), kérjük, írjon a megjegyzések rovatban.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (101)

  • Van egy HTC Wildfire és szeretném, ha lehet, egy bemutató a navigációs rendszer az Android 2.1 (esetleg 2.2).

  • Hi tud nekem segíteni egy javaslatot a mine.Macar véleményt.
    Ha egy játék ps2 piócát rakó özön .iso formátumban és megégetik img írja fel egy konzol ps2 menni?
    Kérjük, válaszoljon nekem szépen.

    • Ionut: Hi tud nekem segíteni egy javaslatot a mine.Macar véleményt.
      Ha egy játék ps2 piócát rakó özön .iso formátumban és megégetik img írja fel egy konzol ps2 menni?
      Kérjük, válaszoljon nekem szépen.
        

      Nem értem, miért nem működne. Nem számít, milyen programot használ az iso képek írására ... használhatja a Nero-t, az imgburn-et, az infra-felvevőt, a 120% alkoholt stb.

      • vali:
        Nem értem, hogy miért nem megy. Nem számít, milyen programot használ, hogy éget ISO képek ... akkor Nero, ImgBurn, InfraRecorder, 120% alkohol stb  

        Nos, látni fogom, hogy miért nem működik, mindenekelőtt a "régimódi" vagy a dekódolt konzolnak kell lennie románul ...)), de amíg itt a válaszra várt, jobb, ha égettél 1 leu DVD-t.

    • John EliasNagyon jó, videotutorialul és interesant.Pentru nokia n95, míg egy hasonló videotutorial?  

      a Symbian számára kissé bonyolultabb a GPS szoftver telepítése, a legstabilabb a Garmin ... ezt mondom zárójelként a Nokia által az OVI Maps által elrejtett maszkolt hirdetéshez és kissé "híres" Symbian v5-hez.

  • Szeretném, ha lehetséges és lehetséges, hogy navigációs szoftverekkel készítsünk oktatóanyagot általában minden telefonra, nem csak a Windows Mobile, az Android vagy a Simbian platformra, azt hiszem, ez lenne a legjobb ... Van telefonom
    Az LG KP502-hez és nekem valóban szüksége lenne egy navigációs rendszerre, és különösen telefonon sokkal praktikusabb lenne ... nagyon köszönöm ... az oktatóprogram rendben van ...

    • OvidiuLG KP502

      Haha, mennyire hangos a véleményed, úgy értem, hogy több száz videó turnét készíthetek a piacon lévő összes telefonról? haha Ahhoz, hogy a telefonján GPS legyen, támogatnia kell a GPS-t, azaz képes kommunikálni a műholdakkal, egyetlen GPS-n sem lehet GPS-je. Használjon bizalommal Goagal-t, amint azt a nea marean vanghelie primaru tanította, aki vagy a tengerész vezetője

      A PS Cristi-tól ma kezdődik a GPS-ről szóló video oktatóvideók készítése a telefonon a Nokia 3210 telefonos jégpályán, és a Droid X, Galaxy S, iPhone 4, Incredible, Desire, Nexus, evo 4g készülékekkel fejeződik be, még akkor is, ha néhányuk nem Európához tartozik.

  • flo13: Nos, hogy miért nem tudtam dolgozni az első helyen lennie konzol "elavult" vagy dekódolt román ...)), de hogyan várta jobb választ itt, és éget a DVD 1 oroszlán.

    Nos, én leégett egy DVD, ha lenne egy konzolt ps2 MAM elég érdekelt, hogy lássa, hogy működik, ha elmegyek vásárolni egyet, akkor érdemes chia

  • Kérjük mint némi útmutatást, és alkalmazza a flash telefonok, hogy nem minden pénze windows mobiltelefonok ok?
    :))

    • CostinKérjük mint némi útmutatást, és alkalmazza a flash telefonok, hogy nem minden pénze windows mobiltelefonok ok? )  

      Aplicatoii telefonok flash? Talán értesz java. Ez lesz a bemutató valamit azoknak, akik nem rendelkeznek telefon GPS vagy smartphome. Minden, hogy legyen türelemmel!

  • igen, igazad van a java-val, amit rosszul mondtam ki! de nem feltétlenül a GPS nélküli telefonok. Van egy sony ericcson c905-én, amely gps-rel rendelkezik, de nem találok olyan sok alkalmazást! nagyon köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.