A HTTP fájlszerver, a gyors fájlmegosztás soha nem volt ilyen egyszerű - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató, akkor látni fogja, hogy a fájlok egy nagyon egyszerű alkalmazás HTTP File Server vagy rövid HFS.
A HFS 5 csak másodpercek küldeni a letöltési linket, hogy azt akarja, hogy le fájlokat tőlünk is a /, aki le tőlünk lehet / küldhet fájlokat keresztül a böngésző, aki / nem kell telepíteni semmi.
Fájlátvitel még soha nem volt egyszerűbb, HTTP File Server nem telepíthető, fut közvetlenül végrehajtható, mint egy hordozható szoftver, beállítások, fájlok és mappák menteni itt megosztani egy fájlt lehet betöltötte a legközelebb az alkalmazás HFS, így ossza meg a beállításokat, és nem vész el.
A mappák megosztására két beállítás van, az első a „Valódi” mód, ez az üzemmód előnyösebb, ha nagy fájlokkal rendelkezünk, és a „Valódi” módot kell használni, ha engedélyezni akarjuk a mappa feltöltését, a második megosztási módot mappák esetében ez a "virtuális", a kis fájlokhoz ajánlott, a "virtuális" mód nem teszi lehetővé a mappába való feltöltést.
Hozhatók létre, és a felhasználói fiókokat, így adhat kiváltságokat eltérően mappákat, pl mappák hozhatók létre minden barátja, ezek a mappák nem érhető el csak a felhasználók hozzáférési jogait.
Ha valaki azt akarja, hogy töltse le fogja tölteni a teljes tartalmát egy mappába, használja a lehetőséget, archiválás pote tartalom eredményez archív mappa, amely tartalmazza az összes tartalmat, hogy végül le fogja tölteni.
Azok számára, akik a modem, vagy router, alapvető fontosságú, hogy beállít Port Forwarding a modem vagy a router, hogy összekapcsolja a IP köz-és magánszféra (kiosztott a router), azok számára, akik nem tudják, hogyan kell csinálni port forwarding, van egy routerek és videó bemutató a Port Forwarding.
Remélem szeretett HTTP File Server kiszolgálón, azt fedezték fel, amikor már nem tudok állni, anélkül is, ez ideális szoftver a fájlok átvitele két vagy több számítógép.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • \ 'S nagyon nehéz, ez a bemutató a HTTP File Server, te és én adni a barátom fájlok használata nélkül USB stick.

  • Hé, tetszett ez a bemutató, tényleg segített, de nem tudom, hogyan kell csinálni port forwarding, vagy ahogy nevezik, én Belkin router, ha szükséges, és ez a változat (azt hiszem, nagyjából ugyanaz ételt összes), sem a nem-kurva

    • gyorsBelkin

      Itt egy tutorial port forwarding Belkin router: http://www.youtube.com/watch?v=pQ-DnwQ9suc
      Ha nem tudja, milyen helyi ip van a számítógépén, akkor megnyithatja a cmd-t, és az ipconfig vagy ipconfig / all parancsot beírhatja.

      Győződjön meg arról, hogy egy tűzfal nem helyez botokat a kerekekbe ... tiltsa le őket, vagy tegye szabadon elérhetővé a 80-as portot a hfs.exe alkalmazás számára.
      Letiltja a Windows tűzfal (még nem zseniális.)
      Legyen óvatos, ha van telepítve egy biztonsági csomag: például: eset intelligens biztonság, Norton internetes biztonság, kaspersky internetes biztonság. Beépített tűzfallal is rendelkeznek ... lásd, hogyan konfigurálja őket.

      Opcionálisan beállíthat egy másik portot a hfs.exe alkalmazáshoz. Kattintson a "port" feliratra, válasszon másik portot, majd kattintson az OK gombra. Például, ha beállítja az 17080 portot, akkor a barátoknak küldött link valami hasonló lesz: http://ipultauextern:17080

  • Jó lenne olvasni, hogy a VirusTotal alkalmazás első és beszélj után! Cristi várja a választ!

    • Corleone: Lehet, hogy olvasni azt VirusTotal alkalmazás első és beszélj után! Cristi várja a választ!  

      Nem értem, mire gondolsz!
      Ez egy szerver-típusú programok víruskereső és kezeli, mint egy szerver, a teljes vírus nagyobb motorok érzékeli a szerver, ironikusan, a szerveren.
      Nem hagyhatjuk magunkat túlterheltek paranoia, nem lenne internetes szerverek.
      A szerver nem valami rossz, más célokra, például késsel történő felhasználáskor rosszabbá válhat, zöldségek szeletelésére vagy bűncselekményhez használható ...

      • Cristi-admin: Nem értem, mire gondolsz! Egy szerver és víruskereső típusú programokat kezel a szerveren, a teljes vírus nagyobb motorok érzékeli a szerver, ironikusan, a server.Nu meg kell hagyni túlterheltek paranoia nélkül internetes szerverek exista.Un szerver nem egy rossz dolog válhat egy rossz dolog, ha más célokra, mint a kés is használható növényi szeletelők vagy bűncselekmény ...  Idéz nekem

        Igazad van, de látom, hogy a webhelyemben az én oktatóprogramomban bejelentem, hogy ezt a szervert trójaiként értelmezik több AV is. De azoknak az embereknek, akik agresszívebb víruskeresőt szeretnének, javasoltam, hogy tegyék az alkalmazást kivételek alá. Nem, minden rendben van, ahogy mondtad. Köszönöm a választ, és lenne kérésem, ha tudna valamit ..... egy módja annak, hogy eltávolítsuk a webhelyeket!

        • Corleone:
          Rendben van. De látod, én a honlapomon a bemutató is bejelentette, hogy elérte a kiszolgáló értelmezi a trójai észlelt viind több AV.Dar Volos ember ajánlott agresszív víruskereső beállításait ragaszkodni alkalmazás kivételek. Nui fürdőszoba minden rendben van, ahogy mondtad, és én tu.Multumesc válaszolni, ha tudsz valamit, valami ..... kedves módon anti-vírus oldalak!  
          .................................................. .......
          Véletlenül meglátogattam az Ön webhelyét, és tényleg problémáid vannak ...kattintson ide... megtalálja a módját, hogy megszabaduljon azoktól a kódoktól, amelyek fejfájást okoznak, és webhelyét problémává teszi minden olyan látogató számára, akit gyanús webhelynek tekintnek ... kövesse az oktatóprogramot a végén, nem pedig ugrásszerűen. .. ilyen módon 80-90% -kal oldhatja meg a problémát.
          .................................................. ........

  • Cristi Van egy kérdésem miért mást mutatnak oldalra, és nézz rám néz alcumva HFS
    Én már a aja, de most néhány napig, hogy Modifikator és jobban is néznek, de ha van egy probléma, az oldal betöltésekor az Internet Explorer, és blokkolja a régi.
    Szép bemutató régóta várt bemutató HFS köszönöm!

  • Helló barátaim ... Egy ideje használom a HFS-t, és azt hiszem, hogy ez a legegyszerűbb és leggyorsabb fájlátviteli módszer, ezért melegen ajánlom minden felhasználónak, megköszönve, nem utolsósorban a srácoknak, akik ezt a csodálatos oldalt gondozzák. !

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.