Homepipe, hozzáférhet a számítógépéhez és bárhonnan kezelheti fájljait - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogja, hogyan lehet hozzáférni a számítógép távolról egy böngészőben, ez azért lehetséges, mert HomePipe alkalmazások és szolgáltatások.
Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy letölthető fájlokat feltölteni fájlokat vizializam képeket vagy filmeket nézni letöltés nélkül (bővítmény VLC), fotók megtekinthetők a nagyon szép (Cooliris).
Meglátogatjuk a számítógépes, HomePipe számla tudunk hozzá mappákat vagy partíciókat akarunk hozzáférni.
HomePipe egy érdekes eszköz, modern és nagyon-nagyon barátságos, a felület rendkívül egyszerű és levegős, még a kezdő felhasználónak nem lesz probléma orientáció HomePipe venni.
Remélem tetszik!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.