Grafika és dizájn a Photoshop-ban, az 1. rész bevezető fogalmai - video bemutató

Szia barátok, ma indul egy sor tutorials, hogy fogunk foglalkozni design, azaz hozunk létre bannerek, animációk és a szöveg, de mi megpróbáljuk módosítani néhány imagini.Toate fogják elérni az Adobe Photoshop.Este nagyon komplex úgyhogy nem lesz egy bemutató, hogy tegyen meg mindent, így fogjuk kezelni a dolgokat ma basic.Practic ma mutatja be a fő program menük és eszközök nyújtunk nekik.
Majd miután követés bemutató kell próbálnunk, hogy játsszon egy kicsit, amit tanultál.
Remélem érted a bemutató ma arról, hogy az üzlet a Photoshop, és lassan az én útmutatók, hogy megtanulják, hogyan kell dolgozni a programban.

Jó szórakozást.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Tutorial által végzett Alexandru Serban

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (100)

  • Szerbán, remélem, nem tartja titokban ezt, de meddig használja a Photoshop alkalmazást? Látom, hogy tudja, hogyan működik a legtöbb funkcióval, ami azt mutatja, hogy nem igazán új vagy a területen, de az a tény, hogy nem tudja, mi a parancsikont a visszavonáshoz a Photoshopban, pontosan ellenkezőjét mutatja. A klasszikus Ctrl + Z parancsikon a photoshop-ban csak egyszer teszi visszavonást, és ha másodszor megnyomja, akkor újból készít hatást. A visszavonási parancsikon a Photoshopban a Ctrl + Alt + Z, ismeri a következő oktatóanyagokat :), a Photoshopnak nincs semmi hibája. A Photoshopról a következő oktatóanyagokat készítettem: :)

    • psaddict:
      Serban, remélem nem tartja titokban, de míg a Photoshop? Látom, tudod, hogyan működik a legtöbb funkciót, amelyek azt mutatják, hogy nem te vagy az új a területen, de az a tény, hogy nem tudja, melyik a parancsikon Visszavonás Photoshop mutatja az ellenkezőjét. Classic Ctrl + Z a Photoshop nem az, hogy a visszavonás egyszer, és nyomja meg a második alkalom, hogy újra hatályba. Visszavonás Photoshop Ctrl + Alt + Z, tudod, hogy a következő konzultáció, Photoshop semmi a te hibád. Spor tette ezeket útmutatók Photoshop!

      Továbbra is várja a választ az első kérdésre :).

  • Nem találja ki hívja a telefonszámot rejtve? (Ha lehet, és szeretnénk, hogy a videotutorial) (hogy ha marad az ötletek)
    Gratulálunk videtutorial.ro!

  • Üdvözlet, Cristi, újabb e-mailt küldtem neked a "Kapcsolat" szakaszban, de talán nem kaptam meg, és úgy döntöttem, hogy kommentárt teszek közzé, hogy láthassa azt. Szeretnék részt venni a video oktatócsoportban, nem vagyok profi, de kezelni tudom , kérjük, várja meg a megerősítést, az e-mail címem rap_alyn@yahoo.com Köszönöm.

  • Jó dolog, hogy ez a sorozat a Photoshop video oktatóanyagokat elindította, de véleményem szerint a végétől kezdődött, mindent sietve, mintha a szerb év vége lenne, sajnálom, de a Photoshop egy nehéz képszerkesztő szoftver és nem hiszem, hogy így kellene tenni. Személy szerint az elején nekem úgy tűnt, hogy a YouTube-on vagyok, nem a videó bemutatóján, remélem, hogy a következő oktatóanyagokban sokkal kifejezettebb lesz és anélkül, hogy egyik oldalról a másikra ugrani, mivel ebben az évben összekeveri az oktatóprogramot és azok közül, akik követünk téged, remélem, hogy nem fogadja el a megjegyzést kritikának, igazán értékelem a videó bemutató csapata által végzett munkát, és nagyon köszönöm a türelmét a komment elolvasásakor.

  • Cristi-admin: A legegyszerűbb az, hogy cririci vagy pletyka, meg kell vizsgálni, hogy Alex a kezdet, nem vele, hanem elérni oktató.
    Amikor érzelmek semmi sem ugyanaz, soha nem találja a szavakat, verejték, lélegzet prirzi akkor, stb, stb.
    Próbáld meg, és végigvezeti Önt, és tedd a YouTube-on, és mi jön ki.
    Azt hiszem, mindannyian támogatják őt Alex, nincs mit veszíteni, Alex igyekszik mindenki számára tartogat valamit, azt hiszem, segíteni sok kritika, mint ezt.
    Ha szeretne javítani valakinek, akkor azt elegánsan, semleges hangon. E .... mit kell tenni, hogy elegáns és a józan ész nem zárja túlságosan jól van Romániában. Mi foaaaarte jó megértése caterinca és "arrogáns" ragadós tanfolyam (só nélkül).

    Igazad van, azután, hogy üljön ezen az oldalon minden, amit akarsz ingyenes, és lehet választani, hogy mit kell tennie, hogy a megjelenés, hogy mindenki, mert meg nem értő.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.