GMX Mail, a gmail, a yahoo, a hotmail stb. Összes e-mailje egy helyen - oktatóvideó

Szia barátok, a videó bemutató Ma megmutatom, hogyan lehet egy e-mail fiókot a GMX Mail, ez egy viszonylag új szolgáltatás postai webmail (mint a Yahoo, Gmail, Hotmail), továbbá GMX Mail segít kezelni jobb minden e-mail fiókok, azaz hitelesítés megoldottuk a problémát több webmail számlák importálásával azonnali e-maileket, mint a fiókok: Yahoo, Gmail, Hotmail, élő AOL stb, egyfajta online e-mail kliens.
Mostantól fogunk olvasni az e-maileket egy helyen, akár egy webmailfiókból vagy több.
Biztonság GMX Mail számla nagyon erős, antispam modul, amely lehetővé teszi a manuális beállítás típusú víruskereső biztonság Symantec, mint más, hasonló szolgáltatásokat GMX Mail nekünk biztosít a listák modulban antispam szűrő a legjobban üzenetek, van egy feketelista, amely képes mozgatni a feladó, aki bosszant minket, és van egy engedélyező lista, hogy mi mozog a feladó, hogy hiba jött, és folyamatosan jönnek az után is eltávolítottam a spam .
GMX Mail szolgáltatás felülete nagyon szellős, minden nagyon tiszta, mert egy pillanat alatt mindent lehet érteni, nem a beállítások nem nehéz, minden egyszerű és intuitív.
Levélküldés lehet szöveges vagy HTML, ez még mindig egy plusz, nem minden webmail szolgáltató lehetővé teszi referenciák HTML e-maileket.
Meggyőződésem, hogy értékelni fogja ezt a szolgáltatást, egy további oka használja ezt a szolgáltatást, hogy ez a termék egy német cég, hogy a többi európai, nagy dolog, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb szolgáltatás webmail származik tengerentúli, a USA.
Mintegy által nyújtott szolgáltatások GMX lesz néhány tutorials, ez a cég kínál más szolgáltatásokat a felhasználók és nagyon érdekes.
Várakozás a véleménye az e-mail szolgáltatás GMX Mail a megjegyzések rovatban.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (104)

  • Sajnos a következő hibaüzenet jelenik meg:
    Az Ön adatait jelenleg nem lehetett feldolgozni. Kérlek, próbáld újra később. Ha a hiba továbbra is fennáll, vegye fel velünk a kapcsolatot: [mailto: support@gmx.fr support@gmx.fr].
    Sokszor próbáltam ...

      • Úgy tűnik nekem, mint

        "Adrian" és én is a .com intelligens voltam. Milyen francia tartományban zavarod, hogy én csak nem nézem az oktatóprogramot. com, és elkezdem a .fr munkát végezni. Jobb, ha nem kommentálok többet, mint aberrációt, valószínűleg probléma van a szerverükkel

  • A legjobb az összes e-mail_urile site.Sa találkozott egy helyen, egy jó munkát, és takarít meg a fáradságot, hogy az egyes a ele.Castigi timp.Buna treaba.Made Németországban.

  • Ha még mindig MicrosoftOutlook nem hiszem, meg kell tölteni a bonyolult más programokkal.
    Ugyanakkor a bemutató rendben, akinek szüksége van.
    Köszönöm a bemutató, és sok szerencsét a további.

  • E-mail fiókok a Yahoo, a Yahoo tudja, hogy pénzt kér évente történő behozatal POP3. GMX képes importálni az e-maileket a Yahoo?

  • Elérkeztünk 12 mail fiókok kapott GMX Mail fiók, ahol volt számlák Gmail, Yahoo, Hotmail, Live, az AOL.
    Minden e-mailt a számlákat importálása sikeres, még azok is a yahoo importáltak azonnal.

    • Azok a yahoo importáltak azonnal elfogadja, hogy ez is egy új Gmail-fiókot (import mailt yahoo. A kérdés az, hogy a Yahoo e-mail érkezik a kezdeti import! Jelent ma aláírom GMX, importálni a yahoo mail, de ha holnap egy új Yahoo Mail megjelenik GMX?. használom Mozilla Thunderbird, és szerette volna tudni, hogy tudom beállítani, hogy GMX fiókot, és kapok e-maileket yahoo, de nem csak a régi, de az is, hogy én mostantól!

      • A kezdeti importálás után már nem kapok Yahoo e-maileket! Nem akarnak megjelenni a gmx-ben. Talán szükség van néhány gmx-beállításra, és nem ismerem őket ...

    • ha google chrome-t használ, akkor kövesse ezeket a lépéseket. Megnyit egy lapot a GMX segítségével, bejelentkezik a fiókjába, ellenőrizze, hogy a GMX lapon van-e, miközben megteszi a következő lépéseket.
      Most menjen a címsávtól jobbra található első gomb jobb felső sarkába, és kattintson rá, megnyílik egy menü, amelyből a fenti képen látható "Alkalmazásparancsok létrehozása" lehetőséget választja. EZ (Kattintson a szó a levelet piros megtekintéséhez kép)
      Akkor megnyílik egy kis ablak jelenik EZ ellenőrizze, hol jelenik meg a parancsikon (csak az asztalon választottam), majd kattintson a "Létrehozás"

      Ez a beállítás csak akkor működik, Google Chrome, vagy egyszerűen csak egy könyvjelző, ha tudod, mi van oktatóprogramok ala a könyvjelző telek szinte minden böngészőben és sok oktatóanyagok könyvjelző, és beszélt arról, hogyan lehet létrehozni egy könyvjelzőt. Írd fel a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete: Safari vagy az Opera vagy az Internet Explorer és a Firefox, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató.

      • Köszönet Adrian az a gondolat, hogy a Chrome, de használja a Firefox és az Opera. A Firefox Telepítettem a plugint (add-ons) web-mail bejelentőt, és hogy az én mail broswer .. de megpróbálok egy parancsikont a képernyőn (anélkül, hogy a közbenső lépéseket.!). Chrome meg, és hogyan működik.

      • A Chrome-val való ötlet nagyon jó. Kipróbáltam, és ez nagyon jól működik, de hoztam egy optimalizálást, nevezetesen telepítettem a Lastpass alkalmazást a Chrome-ra is, és most tényleg "automatizált" működik. A Chrome-ot megtartom ehhez a gmx.com fiókhoz.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.