Informatikai vásárlói útmutató, egy kicsi és nagy teljesítményű HTPC nappali rendszer beállítása - video útmutató

Ebben az útmutatóban látni fogja, hogyan kell beállítani a nappaliban, vagy HTPC (Home Theatre PC), a PC kicsi, nem fogyaszt túl sok áramot viszonylag nyugodt, sikeresen helyett egy csomó eszköz: asztali PC, laptop, DVD lejátszó, médialejátszó, stb.
Ne tévesszen meg a látszat, ha ez kicsi, nem jelenti azt, hogy gyenge a konfigurációs használtunk utolsó generációs processzor G6950 on 32nm integrált IGP, ez egy fantasztikus processzor ellenére az alacsony felvásárlási ár, chipset körül amely be van építve az alaplap egy H55 élvonalbeli alaplap a Zotac mini-ITX formátumú vezeték nélküli hálózati kártya, ha jobban megnézed a bemutató, akkor látni fogja, hogy a testület egy kicsit nagyobb, mint a memória.
Annak ellenére, hogy a méret, a mini a rendszer rendkívül jól mozog, azt mondhatom, hogy mozog jobb, mint a legtöbb kész rendszerek a piacon.
Ezzel a rendszerrel nem tehetünk semmit, élő persze nem tud futni nehéz játékokat 3D futtatható játékok egy átlagos mértéke összetettségét.
Beépített video processzor chip zökkenőmentesen bármely film is fut válogatós 1080P tartalmat, fel van szerelve a HDMI kimenettel, így tudunk csatlakozni LCD vagy plazma a nappaliban.
Egérkészletet is választottunk - vezeték nélküli billentyűzet a Microsoft-tól, az egér Blue Track technológiával rendelkezik, ez a technológia segít abban, hogy az egeret bármilyen felületen használhassuk (kanapé, szőnyeg, textíliák, bőr).
Vezeték nélküli modul van felszerelve, kis alaplap segít megszabadulni egy újabb kábel, ez természetesen, ha van egy router.
Például az optikai meghajtó választottam a Blu-ray optikai meghajtó Ehhez nézni HD filmeket jó minőségű LCD vagy plazma, de egy élő rendszer.
Használata ebben a HTPC ajánljuk XBMC, a média center amely segít marad a kanapén, miközben ad böngészni multimédiás fájlokat a számítógépén, akkor lehet használni a távirányítót a kurzus meg kell vásárolni egy távoli számítógép nem kötelező, de sokkal kényelmesebb.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

    • BrabusCristi, integrált videokártya szembenézni Full HD felbontású 1920 1080 X?  

      Igen, próbáltam ezt, mielőtt a chip iontegrat 4500MHD, integrált arcát a bemutató kiváló, végezetül zökkenőmentes Full HD tartalmat.

  • Én csatlakozik a számítógép a TV LED SAMSUND egy HDMI-HDMI kábelt, de megbízható.
    Ki tud nekem segíteni néhány információt a kérdésben.
    Köszönöm szépen

    • FLORIN: Én csatlakozik a számítógéphez, hogy a TV LED SAMSUND egy HDMI-HDMI kábelt, de megbízható.
      Ki tud nekem segíteni néhány információt a kérdésben.
      Köszönöm szépen  

      da.ar érdekes bemutató a különböző kábelek és csatlakozók egymás között

    • FLORIN: Én csatlakozik a számítógéphez, hogy a TV LED SAMSUND egy HDMI-HDMI kábelt, de megbízható.
      Ki tud nekem segíteni néhány információt a kérdésben.
      Köszönöm szépen  

      Számos változata olyan kábelek a következők szerint:
      * HDMI 1.0
      * HDMI1.1
      * HDMI 1.2
      * HDMI 1.2
      * HDMI 1.3
      A legjobb választás a HDMI 1.3, amely maximális minőséget nyújt a hang és a kép megjelenítésében, anélkül, hogy kissé régebbi készülékekkel való kompatibilitással kell aggódnia.
      Minden megvan a képessége, hogy a digitális hangot.
      A hangproblémához kapcsolódik ...
      miért nem hangzik? Megértem, hogy nincs hangja a tv-készülék HDMI-kábelén, de a hang a számítógép audió rendszerén megy keresztül? Ha igen, akkor amíg a tévében van kép (a HDMI-kábel működik), írja be az „Indítás a vezérlőpulton - hang- és audioeszközök - menjen az audio fülre - válassza ki az alapértelmezett eszközt: Digitális HDMI ... és igen, alkalmazza és rendben.
      Akkor nem hangzott audiorendszer PC, de TV-t.
      a visszatérés az alapértelmezett beállítás is a sajtóban, hogy adja vissza automatikusan húzza ki a HDMI-kábelt.

  • Cristi-admin Hello! hogyan kell csinálni borítani a (EVGA Precision és ATI eszköz)))))))))), és általában a legjobb program, hogy egy borítani??? /?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.