IT Vevő Guide, több informatikai LCD, plazma és LED - Video Guide

Szia barátok, az ebben az útmutatóban fogom magyarázni egy kicsit erről a főbb technológiák mögöttes flatscreens jelen polcokon.
Vásárlás előtt a vezető azt hittem, hogy megismerjék a technológia, én is nagyon tompa, egyenes és érthető magyarázatok is, biztos vagyok benne, hogy érti a dolgok többnyire lapos TV-k.
Hamarosan teszek egy útmutató, hogy hasznos lesz, ha meg szeretné vásárolni a modern TV előtt, jó tudni, hogy mi a különbség az LCD, plazma és LED, meg kell tudni, mielőtt előnyeit és dezaavantajele egyes technológiák.
Ez megint nem a TV Guide vásárlás rövid magyarázó útmutatót a kulcsfontosságú technológiák alapjául szolgáló termelés síkképernyős TV-vel.
Guide vásárlás LCD, plazma vagy LED követi ...
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Megtekintése Cristi? Értem egy idő után, amikor megkérdeztem, ha tudod, hogy a bemutató a LCD TV, plazma etc.poate és nekünk egy tutorial vásárol UPS necesar.Numai olyan jól, és Kellemes Ünnepeket szeretteivel!

 2. Costy - mondta

  Hi Cristy ha minden TEAI kezdődött vásárló ezeket az útmutatókat lenne jó vásárol a Windows XP operációs rendszer egyébként jó tutorial!

  • Adrian admin - mondta

   CostyHi Cristy ha minden TEAI kezdődött vásárló ezeket az útmutatókat lenne jó vásárol a Windows XP operációs rendszer egyébként jó tutorial!

   Ki akarna vásárolni valamit? Windows XP támogatása eltávolították. A Microsoft nem nyújt támogatást az operációs rendszerrel. Ha azt szeretné, hogy részesüljenek a támogatásból és egyéb létesítményeket vásárol egy Microsoft Windows licenccel, vásárolni a Windows Vista vagy a Windows 7 (ha veszel Windows PC képes 7)

 3. george93 - mondta

  Van egy LG LCD monitor majdnem egy éve, és eddig még nem volt probléma, egyébként gratulálok útmutatót!!

 4. tálcák - mondta

  tálcák: Én 2 lcd és dolgozom jól, ha azt mondom, fáj osa

 5. Van egy Panasonic plasama 107cm és nagyon elégedett.

 6. Kaptam a kíváncsiság. Néha az LCD monitor bizonyos dolgokat "számok". Fényerő csökken, kap egy kis kék árnyalat zöld, fehér lesz sötét, a színek általában sötétebb, hidegebb: A képernyő vibrál. Néha színek vissza egy pár másodpercig, vagy a másodperc tört része után, és kap a hideg árnyalatok. Tote ezeket a dolgokat kb 2 3-nap. Ezután jön, és néhány hétig vagy hónapig a monitor viselkedik rendesen. Sajnos már nem garanciális.

  Mi lehet ennek az oka? Nem lenne jó ötlet, hogy megszabaduljon a monitor, hogy eladja, miközben még mindig lehetséges?

  • Vali: Kaptam egy kíváncsiság. Néha az LCD monitor bizonyos dolgokat "számok". Fényerő csökken, kap egy kis kék árnyalat zöld, fehér lesz sötét, a színek általában sötétebb, hidegebb: A képernyő vibrál. Néha színek vissza egy pár másodpercig, vagy a másodperc tört része után, és kap a hideg árnyalatok. Tote ezeket a dolgokat kb 2 3-nap. Ezután jön, és néhány hétig vagy hónapig a monitor viselkedik rendesen. Sajnos garanţie.Care már nem lehet az oka? Nem lenne jó ötlet, hogy megszabaduljon a monitor, hogy eladja, miközben még mindig lehetséges?

   Próbáld próbálni egy másik videó kártyát, ha valamennyi adat azt jelenti, hogy nem működik, próbálja meg, hogy azt a javításra, monitorok általában sok esélye javítani.
   Azt hiszem, úgy tisztességes, hogy ez a valaki más!
   Azaz, az elektronika, örök élete előbb-utóbb meghal is, mi egyre több és így tovább.

 7. omega - mondta

  srácok, igen, gyors, én is kész nam sansusesc bemutató chindcolo jelenik meg egy másik dolog, HAJÓ stimes neked.

 8. PARIS Gavrila - mondta

  LCD DEENK és jól működik ezen kívül egy PC monitor LED-nagyon izgatott, de ez nekem nagyon .. Karácsonyi és most azt hiszem, veszek egy LED TV 66 alsó átlós köszönet videotutorial

 9. Kiváló vezető, multumesc.As van 2 kérdésekre: Van-e a plazma monitorok? És a technológia lát jobb, mint egy CRT? (Úgy értem tisztán)

  • Adrian admin - mondta

   SRJ: Kitűnő útmutató multumesc.As van 2 kérdés: Van-e a plazma monitorok? És a technológia lát jobb, mint egy CRT? (Úgy értem tisztán)

   CICA kiváló vezető, de úgy tűnik, hogy nem érti az esetet. Kezét még egyszer nézni, de ez alkalommal nem fut. készült néhány következtetést a végén, hogy magyarázza az egyes technológiák, és azt mondta, hogy lenne a legjobb. Vagy csak bosszantani minket?

 10. Andrey - mondta

  Tudod, hogy egy bemutató, hogyan, hogy a szerver a World of warcrfat.Si mint sal kiadott nélkül Hamachi az oldalon, fórum, stb? Öregnek, és nem találom egyáltalán

 11. Jellfis - mondta

  Volt egy LG LCD Wide 19 "után 3 évben a kínálat tört, azt gondoltam, hogy nem zavarja haldoklik sia tetszik! Anchis PC maradtam fel 2zi amíg elmentem egy barátomnak, hogy keressen egy net.Si monitor, hogy hány érme van Straße és másnap vettem egy monitor salar "LED" minden LG.Adevaru szerint:
  1 19-váltás "a 24" hatalmas, legalább categotia széles.
  2-1080p filmek / játékok fenomenális.
  Monitor:
  http://www.emag.ro/monitoare-lcd/monitor-led-backlit-lg-w2486l-24-wide-black-full-hd–pW2486L-PF

 12. Jellfis - mondta

  SCz helyesírás:

  "Én maradtam PC ..."

 13. Hello! Gratulálunk az új sorozat, és van egy javaslatot tutoriale.As útmutatók. Szeretném, hogy a Photoshop. Thanks a lot

 14. johnny80 - mondta

  Hello! Én össze a PC egy hónap, mint engem több monitor döntöttem. Végül kaptam egy samsung 23 "könnyű (csak monitor), amely:
  http://www.samsung.com/ro/consumer/monitor-printers-and-multifunctional/monitors/led-old/LS23B5HVFH/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

 15. matt - mondta

  Van egy fekete ecranu leptop és nem munka közben azt, hogy mozog a képernyőn, hogy visszaszerezze, mi a probléma?

 16. matt: Van egy fekete ecranu leptop és nem munka közben azt, hogy mozog a képernyőn, hogy visszaszerezze, mi a probléma?

  Ez gyakran előfordul, mert a laza, vagy sérült kábel, tápkábel, VGA kábel, DVI kábel.

  • Cristi-admin:
   Ez gyakran előfordul, mert a laza, vagy sérült kábel, tápkábel, VGA kábel, DVI kábel.

   köszönöm a választ
   Cristi-admin:
   Ez gyakran előfordul, mert a laza, vagy sérült kábel, tápkábel, VGA kábel, DVI kábel.

 17. marius512 - mondta

  Majd várni és bemutató a vásárlásra a monitor. És mivel minden hónap adására, tehet valamit a technológia és a megszerzése egy ebook olvasó.

  • Adrian admin - mondta

   marius512: Akkor várjon, és bemutató a vásárlásra a monitor. És mivel minden hónap adására, tehet valamit a technológia és a megszerzése egy ebook olvasó.

   Ott desja bemutató a vásárlásra a monitor. Használja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, és megtalálja őt

   • marius512 - mondta

    Adrian admin:
    Ott desja bemutató a vásárlásra a monitor. Használja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, és megtalálja őt

    Szóval Adrian, láttam a bemutató most. Köszönöm.

 18. Ovidiu - mondta

  Igen, a LED pixel is összeomlott?

  • Catalin81.Rm-S. - mondta

   @ Ovidiu: a LED pixel lezuhant
   momeusitint normális DA ugyanazt a technológiát, hogy ez csak a hátsó más mátrix. de biztos lehetsz benne, hogy ez túl könnyű nem észrevenni, ha nem jobban összhangban "összeomlott".

 19. Nagyon hasznos ez a bemutató ... tényleg megy, hogy az LCD TV-n!

 20. andreyinteligentu - mondta

  Super mia tetszett útmutató Jó tudni, hogy nagyon hálás vagyok a munkáért, amit csinál a tájékoztatás azoknak, akik vásárolni, anélkül, hogy teljes körű tájékoztatást, és gyakran ezt anélkül deyavantaje ulteriorele gondolunk.

  Cotinue ti csodálatos emberek egy zseniális elme!

 21. Darius - mondta

  ez egy szégyen, hogy nem található crt diagonala.pt oldalak 72 cm jel a kábeltelevíziós társaságok elég

 22. Panelek S-IPS és S-PVA panel messze felülmúlják teljesítmény LCD TN! Így természetes minőségű színes (fekete), a frissítési arány jóval magasabb az ilyen típusú lapok káros plazma vagy LED technológiával!

 23. Costel - mondta

  Köszönjük! Nagyon hasznos!
  Van egy LCD Samnsung 2243NW egy évre.
  Egy ideig, észrevettem felső szélén, néhány foltok világosabb, akár 1 cm. téren. Miután 30 perc ezek a foltok eltűnnek.
  Mi az oka? Menjek megváltoztatni? Nem fáj, keményebb, mint ez? borítja, a garancia?
  Köszönjük!

 24. fanebaros - mondta

  Szia, jó bemutató tetszett, hogy egyetért mindent, amit mondott, hogy igazad van üdvözlet!

 25. TyiBy - mondta

  Kaptam op prblema, és nem kitalálni minden hogyan ...: | ez egy egyszerű TV-NEO, maica'mea nem tudom, hogy mit tett és mit gombokat nyomja meg, és már csak egy lakat jelenik meg a képernyőn, alsó, piros ... rákattintottam minden butoanlele, nem carry, I és Stans, húztam a dugót, nem ... mi a teendő? képesek leszünk, hogy menjen dolgozni, csak így tudok állítani az összes ... mint a pc: D

 26. TyiBy - mondta

  Iovan, hogy nem anyád tanított meg beszélni kedves?

 27. Darius - mondta

  Nagyon érdekes ez a videotutorial! Kívánok sok szerencsét csinál, és más tutorials!

 28. Gabriel - mondta

  Plazma fogyasztás 650 túl szigorú w ... a referencia! Egyáltalán nem ...
  Hatása égő ugyanaz!
  Nyilvánvaló, hogy tudja, hogy, mint a LED-es LCD ...

 29. Calin Moldovanu - mondta

  Hello, van egy probléma, egy LG plazma TV 106 cm nevezetesen:

  A TV-vettem a már 2 éve vele, amíg hat hónappal ezelőtt, amikor eltörte árnyék máskor, mert a foszfor, amely továbbra is meleg, és továbbra is fekete urmepe után tört (nem indul), és mentem a szolgáltatás és volt irigylésre méltó türelemmel messze túl a szolgálati idő (azt mondták, hogy megváltozott az ok és okozat, amely több elektronikus kártyák helyett a normál árnyékok megjelent árnyéka egy piros pixel mozgás maró savat, ami egyébként több zavaró, mert ez is kiterjedtebb, és végül, de nem utolsósorban, nem kell egy statikus képet alkotnak a árnyalatú piros ... Van fogalmad róla, hogy mit kellene tennem, hogy újra a szolgáltatást? még ebben a hónapban garancia, köszönöm

 30. Darius - mondta

  Nagyon érdekes ez a videotutorial! Kívánok sok szerencsét csinál, és más tutorials!

  Én nem írtam valamit tegnap 20,36! Adrian idéztem, és azt mondta gyakorlatias emberek, akik tudják, mit is használhatja xp.snobii, altceva.cum is cenzúrázzák, és változtassa meg kiküldetés? ????

 31. neluclrs - mondta

  Videotutorialul elég egyértelmű.

  Úgy tűnik azonban, a technológia, amely lehetővé teszi, hogy a képernyő egy műanyag lapot (látható Discovery).

  Van egy monitor tűs lapos két éve, valami orosz alkatrészek ára körülbelül £ 600 nem használja a játékok (ptr, amelyek a CRT) Rainford nevezik, azt hiszem, tettem a hajót, de a megjeleníti fekete nagyon fekete, nem kevés árnyalatú.
  Ez valójában alapul TV monitor, nagyon nyugodt a szemnek is, nem a szám mia eddig figyelmét árnyékok és vonalak pixel, ha megnézed az oldalon.

 32. ÉRDEKES VIDEOTUTORIALUL. Azt akarom mondani, hogy a számítógéphez egy LCD monitor 19 "Samsung, akik nagyon elégedettek, van egy LCD TV-vel 81 CM. TERMÉK ugyanazon vállalkozás, és van egy LED-es TV-19 ", ami nem kemény, de mi a legelégedettebbek RESPECT képminőség a boltban, ahol minden (Plazma LCD LED) ki nem CLARITATE.SINCER rájössz nem várható, hogy olyan világosan LED TV (persze DPINDE és TV-jel minőségét), nem akarok reklámozni, de megéri a pénzt, LED TV-k.

 33. Crysty - mondta

  Legjobb útmutató! Még kaptam egy lcd tv led 2 nap, és most nagyon boldog vagyok a kép minősége sokkal jobb, mint a hagyományos LCD, LED Plus LCD fogyasztás alacsonyabb, mint az lcd Az oktató meg clasic.Sper az új technológiák születnek a világ az elektronika

 34. webdan - mondta

  Én több Benq G2420HDBL (24 hüvelykes LED) £ 600 a Timişoara.Să őszinte legyek, monitorok, és javított, de tesztelik a "vér", és úgy viselkedik, impecabil.Din ősszel, ha eladják, senki sem panaszkodott . Tel.: 0722 596 589.Are valaki olcsóbb?

  VIGYÁZAT:
  Videotutorial.ro nem vállal felelősséget, hogy mi történik a helyszínen, videotutorial.ro ECHP nem garantálja a valódiságát a fenti állítások, ha felveszi a kapcsolatot valakivel, vagy vesz valamit, akkor ezt az Ön felelőssége.

 35. webdan - mondta

  Adi, legyen tupeu.Ce korábban írtam egy "tipp" a katonák körében, adtam a papírt, mert ki tudja jobban, aki tudja, hogy nem vásárolni alţii.Trebuia hívni, lennék A művezető válasza militar.Nu nem köteles vásárolni, aki nem állja ki jól, aki jön egy másik ocazie.Chiar kedves lélek félek állni "right".

  • Darkfun - mondta

   webdanAdi, legyen tupeu.Ce korábban írtam egy "tipp" a katonák körében, adtam a papírt, mert ki tudja jobban, aki tudja, hogy nem vásárolni alţii.Trebuia hívni, azt válaszolta a mester senki militar.Nu köteles vásárolni, akik nem is állja ki, aki jön egy másik ocazie.Chiar kedves lélek félek állni "right".

   De nem hallotta a felperest kötelezi? 'Ve volt kedves a pénztáros?
   Nem azt mondom, hogy '.. SPAMM a teljes tilalom közvetlen reklám.

 36. Tudor - mondta

  Ön nagyon ... tesó ..... Én citrt Nagyon sokat oktatóanyagok .....
  Apropó ... még 2 nap kaptam egy Samsung LCD
  modell 32C530 / / / találom különösen / ..... a CRT ... de ... 1660 luyat a lej, és nem voltam hajlandó eraLED LG 3300 1700 / .... de ez nem volt FULL HD ... amnm rosszul .... . Samsugul a muilti kap ...

 37. Andrew - mondta

  Köszönöm a bemutató sokat tanultam ebből a videót, és acu` következik egy LED a szobámba

 38. Jó estét kívánok. Szeretnék vásárolni magamnak egy LED TV, de nem tudom, mit kell választani két modell, nevezetesen: LG 81cm FullHD LED TV, Samsung LED TV 32LV375S vagy 81cm FullHD 32D5000.Va kérjük, ha meg tudod mondani véleményét, amely jobb lesz ... Köszönöm.

 39. Adrian Cristea - mondta

  Nagyon hasznos bemutató ma szeretnék Sami 22d5003 venni egy samsung tv (LED) a konyha, de én bizonytalan arról, hogy vagy válasszon egy LCD, de most hála mam vouo döntött iau.va köszönöm tinetio így azok névleges

 40. Claudiu - mondta

  Bravo, gratulálok! Még most is, hogy hasznos

Trackbacks

 1. [...] Technology ... Lehet, hogy szeretne látni és ismertetők alatt csak segítséget: Information Technology LCD, Plazma és LED TV jobb az LCD, plazma és a "könnyű"? A legfontosabb dolog, amikor elkezdjük [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.